|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
8.6.2010 16:15:04   
vaney
zimska, PP trikolesnik je fullllllll težak (ne vem, ali ima 13 ali 18 kil, v glavnem ogromno...sicer je super voziček, ampak glomazen, tudi za v avto imaš posla, da ga spraviš). Jaz imam Jane, ima 8 kil, kar se meni zdi malo, zloži se normalno, če rabiš več placa, daš kolesa stran...meni je super, je pa seveda stvar okusa...jaz ne bi menjala
Drugače se pa Anže tudi vstane milijonkrat in  pride v dnevno sobo, preden zaspi, ampak jaz imam (baje) konjske živce in ga milijonkrat pošljem nazaj na posteljo. Nisem pa Anžeta niti 1x nosila, da bi zaspal, ali spala zraven njega, enako je z Dašo. Sicer pa, veš kaj, najlažje je pametovat, kako je najboljše...najboljše je tako kot si vsaka mama sama zorganizira. Pa pri tebi je drugače kot pri nas, ker dojiš, Daša pa je po flaši in ne rabim ležat zraven nje, tako da to stvar najbrž spremeni. Pa Anžeta ne moti Dašin jok, tudi če se dere kot jesihar, tako da je res povsod drugače... Saj jaz bi tudi rajši videla, da bi nam bila družinska rutina, da se večer skupaj rihtamo za spat, ampak moj mož dela v 4 izmenah (2 dni dop, 2 dni po, 3 dni ponoči, 1 dan frej, potem se pa samo zaporedje menja) in samo za vožnjo (55km)+ službo porabi 11-12 ur dnevno+vsi opravki, delo zunaj...tako da mi je ostalo ali jamranje ali pa organizacija...vidiš, jaz  pa zavidam mamicam, ki imajo partnerje/može popoldan in ponoči doma, to je pri nas skoraj znanstvena fantastikauser posted image
Stomatološka klinika je čez cesto od parkirne hiše pri KC, točne ulice pa ne vem...
Za kavico mi je pa v bistvu vseeno kje, samo rabim H&M...tako da lahko tudi v BTC-ju...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
8.6.2010 16:17:02   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Zvesta - mi smo slikali sami (tete in strici), na poroki pa smo imeli najeto Foto ASJA iz NM, slike super za ceno se pa žal ne spomnem več...

Vaney - te občudujem, vsaka čast... Meni pa ne uspe oba sama zrihtat in to zato, ker sem oba lepo razvadila, da ne znata zaspat, če eden (oz. če jaz) ne leži zraven. Pri nas to zgleda tako: Mož rihta Lana - tuširanje, pucanje nosa, oblačenje, večerja, potem pa uspavanje - se vleže zraven njega. Sicer hitro zaspi, samo eden mora bit zraven. Jaz istočasno zrihtam Vida: Previjem, preoblečem, dojenje (leže vedno) in potem ležim zraven njega, ga božam po glavici in zaspi (tudi kar hitro).
Če rihtam sama oba hkrati potem zgleda to takole: Ko kopam Lana - Vid tuli do onemoglosti v sobi, isto ko ga oblačim. Če Vida dojim (ležim) Lan skače naokoli in razmetava stvari, Vid sliši ropot in namesto, da bi jedel vrti glavo okoli, ker je vse bolj zanimivo kot joška. V takem primeru doji 1 minuto in konc in potem spet jok. Če dam lana v stolček in ga dam ta čas hranit (ko v sobi dojim) zmeče ves rižolino z žlico na tla, napaca še po sebi, stolu in mizi in po možnosti še krožnik vrže dol. Ko se razjoka Vid, se razčuje in šanse da ga pol v miru uspavam, in še večje sranje če se Lan razčuje. Če leži Vid sam v posteljci in jaz zraven Lana, začne Vid jokat, Lan ne zaspi itd... V glavnem, ko smo VSI doma imava zrihtana zvečer oba v 15 - 20 min in takoj zaspita, če je pa en sam pa je čisto sranje. Meni NE rata, žal.user posted image

Vaney, zimska - vse z dvema ali več otročkoma/-mi, ste CARICE! Kakorkoli obračaš. Jaz bi tudi mamo najraje vedno imela zraven, ko mojega ni - pa mam samo eno user posted image ! user posted image user posted image user posted image , pa sem tudi rutinski človek ...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
8.6.2010 16:21:10   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

zimska, PP trikolesnik je fullllllll težak (ne vem, ali ima 13 ali 18 kil, v glavnem ogromno...sicer je super voziček, ampak glomazen, tudi za v avto imaš posla, da ga spraviš). Jaz imam Jane, ima 8 kil, kar se meni zdi malo, zloži se normalno, če rabiš več placa, daš kolesa stran...meni je super, je pa seveda stvar okusa...jaz ne bi menjala

Se absolutno strinjam z vaney, Jane je zakon!!! Edini problem, ki ga imamo mi, so nenehni gumidefekti, od februarja do zdaj smo že 5x flikali gumo! Je pa res, da smo non-stop na terenu...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
8.6.2010 16:26:02   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

jutro...

zaspana... naša lumpa si je ponoči vsake pol ure prižgala vrtiljak... ob treh ga je ati odmontiral, da smo imeli mir...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
8.6.2010 16:34:13   
vaney
Tinca malinca, saj ni tako hudouser posted image  sicer pa, počakajmo dskubin, ona ima 3, tega si pa jaz ne predstavlja, po moje se mi zmešauser posted image  Sicer pa, zdaj, ko imam 2, se sprašujem, kaj sem počela z enim (samo takrat se mi pa ni zdelo tako enostavno in zabavnouser posted image , ampak saj to je najbrž normalno)

Daša se je zbudila, šibamo jest in ven....

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
8.6.2010 19:31:34   
dskubin
Tinca malinca, saj ni tako hudo, sicer pa, počakajmo dskubin, ona ima 3, tega si pa jaz ne predstavlja, po moje se mi zmeša. Sicer pa, zdaj, ko imam 2, se sprašujem, kaj sem počela z enim (samo takrat se mi pa ni zdelo tako enostavno in zabavno , ampak saj to je najbrž normalno)

Sm rajši kr tiho, ko se tiste z 1 user posted image kaj pritožujejo, ker se tudi meni pri taprvem ni zdelo enostavno user posted image . Pol pa si z vsakim naslednjim bolj skuliran, predvsem pa veliko veliko bolj organiziran (ampak da vam povem, da sem tudi pri taprvem mislila, da SPLOH NE kompliciram, ampak zdej vem, da je blo daaaaaaaleč od tega) . Pa veš vsaj približno kaj se z otrokom dogaja, kaj te še čaka,.. in je tudi zaradi tega lažje. Pri taprvem si pa tako nebogljen, še posebej, če so kake težavice - mislim, sej ti ljudje svetujejo, pa prebereš, pa vse, samo osebne izkušnje so tu tisto, kar najbolj šteje. In ja, enako, kot pri tebi Tinca malinca - samo da pri meni je fantastično že če imam samo 2,  če pa samo 1ga je čisti luksuz, nimam kaj počet sploh user posted image
Moram pa zelo zelo pohvalit mojga možeka, k in jer se res veliko ukvarja z otroci. Sicer sem večino dneva sama z njimi, ampak ko pride iz službe (med 5.30 in 6to), pa prevzame vajeti - pelje tavelikadva ven, včasih vse 3, da lahko grem tečt in zvečer večinoma on porihta tavelika2, se igra z njima in prebere pravljico. user posted image user posted image user posted image Tako da se res nimam kaj za pritoževat user posted image

A ima kaka kakšna stike s čiko piko, jo prav pogrešam na forumu, je kar poniknila user posted image . Upam, da je z njo in Črtom vse v redu.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
8.6.2010 22:07:44   
kora33
čer...sam da se javim in vam sporočim, da se je naši mali danes uspelo prvič prekobacat s trebuha na hrbet...glede na to, da je bilo še pred mesecem strašno vpitje...če sem jo dala na trebuh...je to za ploskat...zdej se že dvihne na komolce in hop...pa je bila na hrbtu....sem bila zelo zelo vesela....

sreča je

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
8.6.2010 22:24:50   
Cappy96
tinca malinca, moj je bil čist penast, men je šlo pa potem kar na smeh. Takele zganja, ko smo vsi 4 skupaj (naš oči je tudi zaradi službe precej odsoten), pa potem izkoristi, ko ga ima na voljo!
Tlačenje stvari (rokic, pleničk, cunjic) je pa čist normalno. Naš žveči kot nor user posted image .

bauky in kora, čestitke za obrate user posted image !

vaney, ti imaš super sistem! Meni to ne bi uspelo- Lana ne zaspi, če ni eden z njo. Zaenkrat vsaj Anže zvečer sam zaspi in upam, da bo tako tudi ostalo. Pri Lani nam to nikakor ni uspelo, pa če si se ob tla metal.

Ravno zdajle prekuhavam vodo za mleko. Do katere starosti user posted image je potrebno vodo prekuhavati in ni dovolj, da se jo samo pogreje ali pa vsaj zavre? Voda iz vodovoda je pitna.

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
8.6.2010 22:25:26   
valentinčica30
Tudi jaz sem pri prvem otroku komplicirala sto na uro in si oteževala življenje na 100 in en način. Sedaj pri tretjem sem vso zadevo poenostavila. Prvo ker mi drugače enostavno zmanjka ali časa ali živcev. Torej punce pri tretjem bo že čist enostavnouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
8.6.2010 22:30:09   
Smrketa13
Glede vozička. Midva sva tut najprej hotela PP GT3, pa ga pol nisva vzela samo zato, ker ni imel lupince. Pol sva kupla od Chicco-ta S3 http://soncek.si/si/chicco-trio-s3-black-fuego-vozicek-kosara-avtosedez-nahrbtnik-kolekcija-2010-i14080.shtml   Športnega dela sicer še nisva sprobala, ampak lupinca in košara sta super. Se mi ne zdi tolk težak za v pritljažnik, pa še sprednje kolo lahko zložiš in fajn pride notr. Verjetno v kakšnega Cliota ne gre, ostali pa mislim, da niso problem.

Tinca Malinca  najin je tut tak slinko, da se mi zdi, da je konc dneva una  tetra plenica, s katero ga briševa, čist mokra user posted image user posted image

A mate vi ponoč oblečene v pižamo z dolgimi rokavi? Nama zjutraj sonce čez šipo segreje spalnico na 25 stopinj pa se mi zdi  da je malemu vroče

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
8.6.2010 22:30:19   
valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Zvesta - mi smo slikali sami (tete in strici), na poroki pa smo imeli najeto Foto ASJA iz NM, slike super za ceno se pa žal ne spomnem več...

Tut mi smo mel foto Asja na poroki in lahk rečem zakon. Pri krstu starejših dveh smo slikali sami, ker se mi je fotograf zdel mal nepotreben strošek.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
9.6.2010 3:31:15   
punsha
prekuhavanje vode jaz sem zadnjič vprašala patronažno, pa je rekla do enega leta.
obrati čestitke vsem ki jim že to uspe user posted image . Pri nas mu je uspevalo 2 dni, se je kar naprej obračal, potem je pa kar nehal. Sedaj se ne obrača več user posted image .

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
9.6.2010 8:21:32   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Cappy96
bauky in kora, čestitke za obrate user posted image !

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
9.6.2010 8:23:58   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

A mate vi ponoč oblečene v pižamo z dolgimi rokavi? Nama zjutraj sonce čez šipo segreje spalnico na 25 stopinj pa se mi zdi  da je malemu vroče

moja ma zdej za ponoč kratke rokave pa žabice user posted image , oblečena je tako kot jaz in ne tako kot moj (pol bi bla naga sam plenico bi mela) user posted image , je rekla zdravnica da zdej se oblači tako kot smo oblečeni mi...

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
9.6.2010 8:25:15   
mucica2
slikanje na krstu: je slikal en kolega k ima malo boljši fotoaparat, pa so lepe slike, men so všeč....zato ne bi posebej najemala fotografa...se mi zdi brezveze...user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
9.6.2010 8:28:54   
zvesta
Torej, dobimo se v sredo 9.6. ob 10.30 v Moji Pizzeriji na Pobrežju: http://www.moja-pizzeria.com/

Placa za parkirat je dovolj, ogromna prostorna terasa, če bo slabo vreme pa ogromno placa tudi noter. Za vse vozičke, tudi za dvojčke. pa previjalnico imajo...

Zmenjeno?

Punce, ki ste se javile, sem vam poslala sporočilo.

Naju danes ne bo, vas pa pridem pozdravit samo jaz. Bo babica tačas počuvala prehlajenko. ne upam tvegat, da se dodatno prehladi, ker ipak gremo v torek že na dopust.

Drugače pa se dajte pofočkat, da res ne bodo hodile punce od daleč slučajno zastonj v MB.

Drugače naj bi pa prišle:

bambi14
gapii27
Nattasha
liliy86 - pravkar odpovedala
mucica2
jannusa

in mogoče:
nincek1
brcko2
julieb

< Sporočilo je popravil zvesta -- 9.6.2010 8:32:58 >

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
9.6.2010 8:30:45   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Tinca malinca, saj ni tako hudo, sicer pa, počakajmo dskubin, ona ima 3, tega si pa jaz ne predstavlja, po moje se mi zmeša. Sicer pa, zdaj, ko imam 2, se sprašujem, kaj sem počela z enim (samo takrat se mi pa ni zdelo tako enostavno in zabavno , ampak saj to je najbrž normalno)

Sm rajši kr tiho, ko se tiste z 1 user posted image kaj pritožujejo, ker se tudi meni pri taprvem ni zdelo enostavno user posted image . Pol pa si z vsakim naslednjim bolj skuliran, predvsem pa veliko veliko bolj organiziran (ampak da vam povem, da sem tudi pri taprvem mislila, da SPLOH NE kompliciram, ampak zdej vem, da je blo daaaaaaaleč od tega) . Pa veš vsaj približno kaj se z otrokom dogaja, kaj te še čaka,.. in je tudi zaradi tega lažje. Pri taprvem si pa tako nebogljen, še posebej, če so kake težavice - mislim, sej ti ljudje svetujejo, pa prebereš, pa vse, samo osebne izkušnje so tu tisto, kar najbolj šteje. In ja, enako, kot pri tebi Tinca malinca - samo da pri meni je fantastično že če imam samo 2,  če pa samo 1ga je čisti luksuz, nimam kaj počet sploh user posted image
Moram pa zelo zelo pohvalit mojga možeka, k in jer se res veliko ukvarja z otroci. Sicer sem večino dneva sama z njimi, ampak ko pride iz službe (med 5.30 in 6to), pa prevzame vajeti - pelje tavelikadva ven, včasih vse 3, da lahko grem tečt in zvečer večinoma on porihta tavelika2, se igra z njima in prebere pravljico. user posted image user posted image user posted image Tako da se res nimam kaj za pritoževat user posted image

A ima kaka kakšna stike s čiko piko, jo prav pogrešam na forumu, je kar poniknila user posted image . Upam, da je z njo in Črtom vse v redu.

mi smo sicer šele pri 2, ampak se lahko pod to kar podpišem. edino kaj  me bega je, da sta si moja dva tako različna, da sem pri marsikateri stvari spet na začetku in ne vem kaj naj nardim.
sem pa se včeraj razkurla in odločla, da si bom vzela nekaj časa zase in začela hodit na pilates. do zdaj sem se ful krivo počutla, če sem si par minut za sebe vzela.
danes imamo pregled in cepljenje - tudi tokrat je prehlajen, bomo videli.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
9.6.2010 8:36:56   
mucica2

Torej, dobimo se v sredo 9.6. ob 10.30 v Moji Pizzeriji na Pobrežju: http://www.moja-pizzeria.com/

Placa za parkirat je dovolj, ogromna prostorna terasa, če bo slabo vreme pa ogromno placa tudi noter. Za vse vozičke, tudi za dvojčke. pa previjalnico imajo...

Zmenjeno?

Naju danes ne bo, vas pa pridem pozdravit samo jaz. Bo babica tačas počuvala prehlajenko. ne upam tvegat, da se dodatno prehladi, ker ipak gremo v torek že na dopust.

Drugače pa se dajte pofočkat, da res ne bodo hodile punce od daleč slučajno zastonj v MB.

bambi14
gapii27
Nattasha
mucica2
jannusa

in mogoče:
nincek1
brcko2
julieb

ninček1 ne bo user posted image

jaz pridem če bo še katera prišla, sama ne bom v pizzeriji user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
9.6.2010 8:39:06   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Zmenjeno?

bambi14 - pride
gapii27
Nattasha
mucica2 - pride
jannusa - pride
zvesta - pridem pozdravit

in mogoče:
nincek1 - ne pride
brcko2
julieb

ninček1 ne bo user posted image

jaz pridem če bo še katera prišla, sama ne bom v pizzeriji user posted image user posted image

zagotovo pride jannusa, pravkar potrdila..
pa jaz bom ob 10.30 tam...

tak da sama ne boš :) prid!

no, pa nas bo nekaj :)

< Sporočilo je popravil zvesta -- 9.6.2010 8:52:25 >

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
9.6.2010 9:13:02   
zvesta

Zmenjeno?

bambi14 - pride
gapii27 pride
Nattasha
mucica2 - pride
jannusa - pride
zvesta - pridem pozdravit

in mogoče:
nincek1 - ne pride
brcko2
julieb

Pomagajte:

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
9.6.2010 9:17:39   
valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

prekuhavanje vode jaz sem zadnjič vprašala patronažno, pa je rekla do enega leta.
obrati čestitke vsem ki jim že to uspe user posted image . Pri nas mu je uspevalo 2 dni, se je kar naprej obračal, potem je pa kar nehal. Sedaj se ne obrača več user posted image .

Važno je da se je in boš videla da se bo spet začel obračat.

Naš se tut vrti ko vrtavka, je prav smešen ko je ugotovil da lahko tako tudi potuje .

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
9.6.2010 9:23:06   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Važno je da se je in boš videla da se bo spet začel obračat.

Naš se tut vrti ko vrtavka, je prav smešen ko je ugotovil da lahko tako tudi potuje .

Nam je tudi uspelo že 4x v treh dneh user posted image user posted image user posted image , k sreči v levo in desno. Ravno zdaj se spet neki trudi obračat user posted image user posted image user posted image , ampak s hrbta na trebušček je, kot kaže, težje ...

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
9.6.2010 10:37:00   
Nattasha
Moja mala ima danes kontrolni UZ, še od takrat, ko so v porodnišnici slišali aritmijo in je bil en EKG patološki. Vsi ostali pa ok in noben več ni slišal te aritmije in tudi prvi UZ je bil čisto ok. Tako, da gremo pogledat, če je še vedno ok;) Upam, da danes ne bo aparat zezal tako kot zadnjič.

Nič se mi ne ljubi. Saj sem že bla kr pridna, ampak me sesalec tam iz kota tako milostno gleda, pa se kr ne spravim. Včeraj sem speglala ene 5 strojev (ja ja sem lena), pa mala je danes vstala ob 5h in ko je ob 6h nazaj zaspala sem si še kuhinjo spucala pa dnevno in jedilnico. Čaka me še otroška in spalnica pa kopalnica in WC, da ne govorim o hodniku. Eh če ne bom danes, bom pa jutri. Ne bo noben namesto mene.

Danes sem še nekaj opazila. Kljub strogemu handlingu, se mi je mala začela zvijat nazaj. In to full. Me je kr malo groza, ko jo najdem tako. Posebej, če jo pustim v posteljici, da zaspi in prižgem vrtiljak. Itak pristane povprek v posteljici, ampak tik preden zaspi, se full zvija. Ne vem no. Drug teden imava posvetovalnico, pa ji bom omenila. Mislim, da tukaj ni dovoljeno nič zvijanja nazaj. Pa sem bla danes prav pozorna. Kravice pase vzorno, pesti steguje, malo se že podplatov prijema, lepo boža kolena. Zvija se pa ko prestica. Nč fajn...

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
   [Brisano sporočilo]
9.6.2010 10:38:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3049
9.6.2010 11:28:31   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

Glede vozička. Midva sva tut najprej hotela PP GT3, pa ga pol nisva vzela samo zato, ker ni imel lupince. Pol sva kupla od Chicco-ta S3 http://soncek.si/si/chicco-trio-s3-black-fuego-vozicek-kosara-avtosedez-nahrbtnik-kolekcija-2010-i14080.shtml   Športnega dela sicer še nisva sprobala, ampak lupinca in košara sta super. Se mi ne zdi tolk težak za v pritljažnik, pa še sprednje kolo lahko zložiš in fajn pride notr. Verjetno v kakšnega Cliota ne gre, ostali pa mislim, da niso problem.

PP GT3 ima lupinco! Samo posebej jo moraš kupit, tako kot košaro. Je pa cca. cena kot chicco. Lupinca je istočasno avtosedež. Mi jo imamo in je enake barve kot voziček.

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.