|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
8.6.2010 8:13:46   
Bauky

Dobro jutro
še počakam, da se mali zbudi, potem pa švrc na en dolg sprehod dokler še ni vročine.

[/quote]
Anže se drugih zaenkrat še ne boji, se pa ful ustraši, če je kdo preglasen. Popoldan je sosed nekaj zaklical, pa je mali planil v tak jok. Ali pa če Lana cvili ali joka, tudi on joče.

[/quote]

Naš pajacek, pa se ful ustraši, če kdo kihne zraven, da kar jokat začne.

je pa zdaj neki jamral noter v posteljici, in kaj zagledam... se je prvič obrnil na trebuh in pasel kravce in mu je blo tok všeč, da se je tok smejal pa pripovedovaluser posted image

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
8.6.2010 8:27:22   
zvesta
tako... mi smo brez vročine, ampak smrkavi, da je joj... pa vnete oči... tako da greva sedaj do pediatrinje, nama je pripravila recept za tobrex....

očitno jutri za nas srečanje odpade :( pa tako sem se veselila...

zdaj še glasujem, pol pa greva dokler še en piha..

< Sporočilo je popravil zvesta -- 8.6.2010 8:29:11 >

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
8.6.2010 8:33:34   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Cappy96

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Cappy96: hvala za nasvete zadnjič....user posted image
(ampak gre nekako na bolje, tudi je že malo več)

user posted image , sem vesela, da vama gre na bolje!!!
Veš, res nisem hotla panike delat, me je kar malo skrbelo, samo s svojo slabo izkušnjo sem pa postala panik kar se zdravja user posted image tiče.

ne sej prav da si napisala....mogoče bi lahko prišlo prav...hvala bogu ni, je bil res samo prehlad user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
8.6.2010 9:35:58   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Cappy96

Mi smo bili pa za vikend spet na morju. Luštno, samo Lana nam pa da vetra. Naš sprehod je izgledal takole:
-15 minut mečeva kamne v vodo, oči se sprehaja z Anžetom,
-gremo naprej, Lana zaslišuje nemško familijo, kako je ime user posted image . Ker jih ne razume, gre naprej,
-ustavi slo familijo in jih zasliši do potankosti: kdo so, iz kje, kako se pišejo in jim razloži, kdo smo mi,....
-steče in se vsede na en ležalnik in ga prevrne. Moj šiba za njo in se opraviči.
-gre naprej, opazi enga tipa in brisače v senci, šiba tja, se vsede in reče, da bo ostala tam,
-gremo na kavo, spije sok v 20s in gre za prazno stojnico prodajat sladoled,...
Tako je samozavestna, da dol padeš. Posluša pa trenutno čisto nič, grrrr.

user posted image user posted image user posted image , verjetno vam to ni smešno, no user posted image .

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
8.6.2010 9:39:30   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: smuki

jok - to je tema, ki sem jo hotela včeraj načet, pa sem bila tako slabe volje, da sem se kr spat pobrala. Naša mala noče in noče bit pri drugih. Doma je lahko pridna, Ok sej pojokca in to, sam nikol pa ni histeričnega joka oz. takšnega, da se ga sploh ne da več ustavit. Včeraj sem jo za dobro uro odpeljala h tašči, ki jo vidi skoraj vsak dan in lepo ravna z njo, z namenom, da grem lahko v miru malo na vrt.
Ker sem vedela, da bi znal bit hudič, sem zaključila prej, se na hitro stuširala in ko sem prišla iz kopalnice, sem že slišala, da gredo po cesti in v taaaaaaaaaaaakem joku, da sem jo še jst komaj potolažila. Potolažila se je šele, ko sem jo skopala.
Jst res ne vem več, kaj naj naredim. Pri drugih se joče, čim jo primem jst, kot da bi odrezal. Vsi govorijo, da jo nekaj boli ampak zakaj jo potem boli, sam ko mene ni zraven user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša tudi že kaže podobne simptome, ampak je odvisno od dneva. Včasih veljam samo jaz, včasih tudi ati ... občasno tudi moja 2. Ma, bo že minilo. Kot pravi punsha, je to verjetno samo faza ...

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
8.6.2010 9:40:30   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

tako... mi smo brez vročine, ampak smrkavi, da je joj... pa vnete oči... tako da greva sedaj do pediatrinje, nama je pripravila recept za tobrex....

očitno jutri za nas srečanje odpade :( pa tako sem se veselila...

zdaj še glasujem, pol pa greva dokler še en piha..

user posted image user posted image user posted image , da bo kmalu bolje. Pa saj bo - vročine že ni več user posted image .

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
8.6.2010 9:43:48   
Tinca Malinca
Mi smo pa včeraj zvečer imeli tak 10-minutni jok, da je mene skoraj pobralo zraven. Take histerije še nisem videla. Oblekla sva jo v kratki pajacek za spanje (kupljeno v H&M-u, 2x oprano) in ona v jooooooooook, jok, jok. Potem, ko sva sprobala že vse druge možnosti, sva jo slekla - kot bi odrezal je nehala jokat. Pa sva jo začela ponovno oblačit v tisto zadevo, spet joooooook. In ponovno, kot bi odrezal, mir, ko sva jo slekla nazaj. Oblekla v drug pajac in je bil mir, zaspala je na joški in mirno prespala noč.
A se je še kateri zgodilo kaj takega? Je mogoče občutljiva na kakšno barvilo v tistem blagu, ker je čisti bombaž. Ne vem - ustrašila sem se včeraj tako, da me je skoraj kap. user posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
8.6.2010 9:47:59   
Tinca Malinca
Aaaaaa, še par stvari sem hotela vprašat, spomin kot rešeto user posted image .

A vaši tudi take čudne glasove dajejo od sebe? Naša je včeraj začela s takim pridušenim hhhhhh-jem, da se sliši, kot bi kakšno grozljivko gledal. user posted image user posted image user posted image A je to normalno? Moj user posted image pravi, da vadi izgovor h-ja - da imam, ko sem hotela, da začne soglasnike producirat user posted image .

Kaj pa prsti, pesti in vse, kar pride pod roke v usta? Duda pri nas sploh ni več aktualna, samo še prsti ... in po novem oblačila, oblekico si potisne čisto v usta in tisto potem slini. A to je ok ... ali je že malo patološko? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3008
   [Brisano sporočilo]
8.6.2010 10:01:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3009
8.6.2010 12:08:49   
MATEJKA_
cepljenje - če je samo nahoden, ga lahko cepi, če pa bi imel vročino ali vneto grlo ali uhice ali kaj takega, pol pa ne. normalen prehlad pa ni kritičen.

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
8.6.2010 12:11:52   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: smuki

jok - to je tema, ki sem jo hotela včeraj načet, pa sem bila tako slabe volje, da sem se kr spat pobrala. Naša mala noče in noče bit pri drugih. Doma je lahko pridna, Ok sej pojokca in to, sam nikol pa ni histeričnega joka oz. takšnega, da se ga sploh ne da več ustavit. Včeraj sem jo za dobro uro odpeljala h tašči, ki jo vidi skoraj vsak dan in lepo ravna z njo, z namenom, da grem lahko v miru malo na vrt.
Ker sem vedela, da bi znal bit hudič, sem zaključila prej, se na hitro stuširala in ko sem prišla iz kopalnice, sem že slišala, da gredo po cesti in v taaaaaaaaaaaakem joku, da sem jo še jst komaj potolažila. Potolažila se je šele, ko sem jo skopala.
Jst res ne vem več, kaj naj naredim. Pri drugih se joče, čim jo primem jst, kot da bi odrezal. Vsi govorijo, da jo nekaj boli ampak zakaj jo potem boli, sam ko mene ni zraven user posted image user posted image user posted image user posted image

verjetno je nič ne boli. otroci okrog 4., nato spet okrog 7 meseca se en čas bojijo "tujcev" - tujec pa je vsak ki ni z otrokom vsaj nekaj ur in to vsak dan - včasih tudi očetje, če jih otrok vidi bolj malo. to je čisto normalno. običajno pa se otrok pač v tem času joče pri vsakem (včasih tudi samo če vidi koga drugega) razen pri mami in očetu. po kakem tednu ali dveh, ali pa celo prej, pa bo to minlo.   

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
8.6.2010 12:13:51   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Mi smo pa včeraj zvečer imeli tak 10-minutni jok, da je mene skoraj pobralo zraven. Take histerije še nisem videla. Oblekla sva jo v kratki pajacek za spanje (kupljeno v H&M-u, 2x oprano) in ona v jooooooooook, jok, jok. Potem, ko sva sprobala že vse druge možnosti, sva jo slekla - kot bi odrezal je nehala jokat. Pa sva jo začela ponovno oblačit v tisto zadevo, spet joooooook. In ponovno, kot bi odrezal, mir, ko sva jo slekla nazaj. Oblekla v drug pajac in je bil mir, zaspala je na joški in mirno prespala noč.
A se je še kateri zgodilo kaj takega? Je mogoče občutljiva na kakšno barvilo v tistem blagu, ker je čisti bombaž. Ne vem - ustrašila sem se včeraj tako, da me je skoraj kap. user posted image

mogoče pa ji je bilo samo vroče... naš pa vedno hoče živčnega dobit, ko ga oblačim. ko so bili čisto mali, niso marali biti nagi, zdaj pa je obratno. zdaj pa mu že plenica gre na živce, sploh če jo včasih malo bolj zaprem.

joj, naš pa se bo danes skuhal. zunaj sem mu slekla kratko majico in hlače, je bil samo v kratkem bodyu, zdaj noter pa sem mu dala kratke hlačke nazaj.

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 8.6.2010 12:15:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 3012
8.6.2010 12:39:39   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

cepljenje - če je samo nahoden, ga lahko cepi, če pa bi imel vročino ali vneto grlo ali uhice ali kaj takega, pol pa ne. normalen prehlad pa ni kritičen.

Mi smo imeli cepljenje predvideno prejšnji teden, pa smo ga prestavili - sem klicala in povedala, da mala smrka in da ima antibiotike od mene, pa so rekli, da raje prestaviti ...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
8.6.2010 12:59:55   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

naša je bil tud prehlajena, pa brez vročine pa ni bila cepljena, bomo zdej čez 9 dni user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
8.6.2010 13:00:17   
smuki
sej tisto, ko sem spraševala, zakaj jo boli vedno, ko me ni zraven je bilo bolj ironično vprašanje. To namreč vedno dobim pod nos, da ko se ona pri drugih joče, da jo nekaj boli... ker se zvija. Ja, sej jo še pošraufa kdaj pa kdaj... zvija se pa zato, ker noče bit na rokah in ker ni več tud 10s na miru in potem se krči.
Ja, in očitno bo to to... jst sem cele dneve z njo in mene pozna in se pri meni počuti varno. Tud pri atiju zna takšno sceno naredit, je pa res, da pri dveh službah ni veliko z njo. Je rekel zadnjič, da se mu zdi, kot da ji smrdi on, ker tak histeričen jok vseka user posted image .
Jst sam upam, da bo minilo, ker zdaj jo pa res ne upam več nikamor dat. Ne bi pa spet rada, da je sam na mene navajena... oz. kot eni rečejo, da sem jo razcrkljala...

Jo pa moram pohvalit (čeprav ne upam fejst na glas), da mi je danes spala od pol devetih zvečer do pol petih zjutraj!!! To je prvič pri nas. Nekaj je stokala okol enih, pa sem ji za foro dala dudo,  jo je potegnila in zaspala nazaj. Ponavadi smo ob pol petih že tretjič jedle. Se mi je tak fajn zdelo. In tud zjutraj je lepše jedla.

za vse, ki imate šmrkavčke in vročinarje.... user posted image user posted image user posted image da bo čim prej bolje.

Neposredna povezava do sporočila: 3015
8.6.2010 13:13:04   
vaney
Midve sva pa danes že Anžeta odpeljali v vrtec, šli v eno trgovino, pa v drugo (je plenic zmanjkalo), pa domov na lepotni spanec (beri pol ure), mami pa perilo obesit, pa na kavo h kolegici, pa domov kosilo skuhat, Daša zdaj spi, mami pa tukaj afne guncauser posted image

zimska; jaz moram v 90% oba sama zrihtat za spat in še ponoči dežurat...danes se je moja noč zaključila ob 3.15user posted image  (Daša se je zbudila pokakana, previt, nos čistit, pa jest, pa nazaj zaspat, je ura že čez 4h, potem ne morem takoj nazaj zaspat, ob 5h je pa Anže že auf), posledično grem spat že kar kmalu po 21h in sem ob 3h že ko rožicauser posted image
Drugače sem si pa jaz kar ritual umislila zvečer, edino vrstni red zamenjam, odvisno kateri je bolj tečen. Ponavadi pa...Daša kopat (Anže pomaga-beri razmontira kopalnicouser posted image ), potem on jest večerjo, Daša spije mleko (oba pri mizi), Daša v posteljo, Anže pod tuš in v posteljo. To se v 99,9% dogaja med 18.30 in 19.30 in po tej uri nočem več nobenega slišat, ker je takrat čas za moje odmakanje v banji, konkretno večerjouser posted image  in internet. In, ko je bila zadnjič čez vikend moja mami na obisku, se mi je zvečer skoraj zmešalo, ker je bil še nekdo zraven in mi je cel sistem podrla...njen komentar na koncu je bil, da ji ni jasno, kako jaz to sama folgam skoraj vsak dan. Pa ji ni jasno, da skoraj lažje, kot če je kdo zraven. Zjutraj je enako. Če sami 3 peljemo Anžeta v vrtec, je vedno točen (še ni zamudil), ker najprej nahranim Dašo, zrihtam Anžeta, ob njem zrihtam še sebe, potem zrihtam Dašo in v slabe pol ure smo vsi 3 spedenani v avtu. Če moramo pa čakat še moža, potem se pa ne premaknemo nikamor in lovimo zadnje sekunde...jah, res sem nekako rutinski človek, pa mala dva sta ista, zdaj pa ne vem, ali prirojena ali naučenauser posted image

strah; zaenkrat se še ne boji nikogar, je pa res, da je skoraj čisto vsak dan v stiku z drugimi ljudmi, ne samo z mano in zaenkrat se tudi neznancem (če se le hočejo pogovarjat in afnat z njo) reži ko zmešana. Se pa tudi Anže ni nikogar bal.

Uf, kolk sem spet naklofala...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 3016
8.6.2010 13:41:03   
bili83
dan.

evo poročilo iz pregleda (starost 4 mesece in 1 teden):
8150 g,  70 cm user posted image user posted image
smo pa lahko kategorniki proti nekaterim (jurij od valentinčice, vid od zimske)user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
8.6.2010 13:42:56   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: bili83

dan.

evo poročilo iz pregleda (starost 4 mesece in 1 teden):
8150 g,  70 cm user posted image user posted image
smo pa lahko kategorniki proti nekaterim (jurij od valentinčice, vid od zimske)user posted image user posted image

haha, bili, pol smo mi že v minus, če ste vi lahkokategorniki (4820 g in 57,5, cm)

punce, ki ste imele krst:

A ste fotografa najele? Kdo je slikal? kakšne so cene?

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
8.6.2010 14:09:21   
vaney
Punce iz Ljubljane; v petek imam ob 12.30 pregled na stomatološki kliniki. Kaj je najboljša opcija za parkiranje? Kako najlažje pridem do tam, če grem na Dolenjko? Da grem čez tunel, pa na križiču desno, na naslednjem križišču pa levo in v parkirno hišo (kjer je parkirnina draga ko žafranuser posted image ) ali ima katera kakšen boljši predlog?
Drugače bom šla pa sama, brez otrok, upala, da bom v zglednem času opravila in če ima katera popoldan kaj časa, se lahko dobimo v Supernovi, ker imam namen itak še v H&M kupit kakšen klobuček za Dašo (v našem BC-ju je 20€user posted image , niso normalni)...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
   [Brisano sporočilo]
8.6.2010 14:11:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3020
   [Brisano sporočilo]
8.6.2010 14:21:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 3021
   [Brisano sporočilo]
8.6.2010 14:30:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3022
8.6.2010 15:23:29   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Drage moje punce, mariborčanke, okoličanke in vse ki bi prišle:

Torej, dobimo se v sredo 9.6. ob 10.30 v Moji Pizzeriji na Pobrežju: http://www.moja-pizzeria.com/

Placa za parkirat je dovolj, ogromna prostorna terasa, če bo slabo vreme pa ogromno placa tudi noter. Za vse vozičke, tudi za dvojčke. pa previjalnico imajo...

Zmenjeno?

dajte se pofočkat spodaj tiste, ki pridete:

- zvesta

kaj je zaj? a bom sama jutri z mojo deco?

Pomagajte:

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
8.6.2010 15:34:59   
Kati81
zimska zakaj pa bi ga prodala, men zgleda zlo ok.

Kar se tiče Jane, se men zdi blazno težek in PP tudi, vsaj trikolesniki, se spomnim še od takrat ko sem kupovala za Kajo, pa Jane vem da se ne zloži glih na majhno, je bolj ogromen.

Če poveš zakaj bi rabila 3kolesnik ti bom bolje svetovala, men se zdijo bolj nestabilni, mam raj 4kolesnike, pa nekje sem prebrala, da celo niso več moderni user posted image , sicer mene to ne bi motilo, sam tko kot zanimivost.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
8.6.2010 16:12:08   
punsha
bili, tale vaš fant je pa že prav velik user posted image

jaz sem pa danes kupila ležalnik za v banjo za malega (http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=138578) A katera že ima tole? Do sedaj sem ga kopala v dnevni v banjici, sedaj pa tako skače po vodi in brca da vse šprica. No tako se prestavljamo kar v veliko banjo. Pa sem kupila ta ležalnik, upam da bo vredu. Ga bom uporabila še za v bazenček. Prijateljica ga ful pohvali, bomo videli kako bo pri nas.

zimska jaz imam PP GT3. Sem zelo zadovoljna z njim. Všeč mi je, ker je velika streha, ki jo lahko tudi premikaš, da sonce ne nagaja (jo pač odpneš), super je tudi zelo velika košara spodaj. Pa športni del gre čisto v ležečega. Zloži se v trenutku. Res pohvale. Kar pa je je pa to, da je težak in ful velik. Tako da moraš kar poskusit če gre v avto user posted image .

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.