fiška33
|
Dobrodošle nove mamice Melia, kaj na to vneto dojko še lahko dojiš? Ko sem si jaz probala stiskat, da bi dala malo pavze D bradavici, nikakor nisem mogla več ven spravit, kot npr 10-20 ml. Kljub tušu, masaži in vročim obkladkom, so not še vseeno ostajale bulice. Potem sem pa po 2 dneh spet probala Vesno pristavit, je pa v enem šusu spraznila dojko in odvozlala vse vozljičke . In takrat sem se poslovila od bradavice in jo dala naprej mrcvarit Vesni . Saj ne vem, če se bo tole sploh kdaj zacelilo . Hotla sem samo to povedat, da je ni zadeve čez vlek bebe . Mubi, tudi pri vas se bo verjetno zadeva počasi umirila. Joj, na začetku se tudi jaz spomnim, sem imela kar solzne oči, ker je kar naprej jokala in sem govorila, da ni zadovoljna z nama in bi naju raje zamenjala . Zdaj pa so boljši in slabši dnevi, vsekakor pa Vesna nikoli ne spi takrat, ko bi si jaz to želela. Največkrat zaspi na meni, medtem, ko z eno roko tipkam, ampak, če jo dam potem v ležišče, se skoraj vedno takoj zbudi. Sem pa sebe in svoja pričakovanja malo spremenila. Danes še sploh ni orng zaspala. Drema in joka, jaz pa dojim, previjam in cartam in nič kaj drugega. Ni nujno, da je mali vedno lačen, če joka. Mislim, da je Katy83 dojila in dodajala in se je Timotej preveč redil. Če si zgrešila tale link, ga lepim ponovno. Ko dojenček joka http://med.over.net/forum5/read.php?94,1979195 Upam, da se ti počutje čim prej izboljša! Gromska, čestitke za mulčka . Včeraj ponoči me je prešinilo, da ne vem, kako se bo ime tvojega čmrlja sklanjalo . Kdo ali kaj? Koga ali česa? .... Mejte se in cartajte štručke! A_T, sem interesentka za Mam dudo, če ti je odveč. Mi smo začeli kar s temi, ker je Zivepo rekla, da so Mam najboljse flaske . Welcome back Zivepo!
< Sporočilo je popravil fiška33 -- 7.6.2010 19:04:54 >