Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.6.2010 19:37:32
|
|
|
|
Urshy78
|
špica, honey, dobro opravita jutri
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.6.2010 19:52:21
|
|
|
|
Teta M
|
Oila! Špica, Jona in Honey: srečno jutri! Jona: a ti si tudi še kar na bolniški in zakaj? Ja jutri se boš pa lahko oddahnila, no mene pa čaka še 10 dni do tega...upam da bo šlo hitro mimo....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.6.2010 22:04:02
|
|
|
|
jona klara
|
urshy-hvala , ti jutri javim novičke, dobre seveda.za spol bova verjetno vprašala, čeprav si želiva, da ne da bi bilo presenečenje ampak naju firbec preveč daje.... špica, honey- srečno jutri, dobro opravita teta m- saj bo tudi pri tebi kmalu....jaz sem še v bolniški, ker imam delo v amb, stoječe, full gužva nonstop, nobenega časa za wc, prehrano.....pač delo z ljudmi v ambulanti in pri privatniku, večkrat tudi po urniku še za samopl. ne morem se pa raztrgat in rabim mir za nosečnost, prehrano, počitek......dokler bo komisija na voljo seveda
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.6.2010 22:19:28
|
|
|
|
Fargesia
|
hermy, bitka se je javila in pravi da uživata na morju in da vse pozdavlja.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.6.2010 22:56:44
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hermy, bitka se je javila in pravi da uživata na morju in da vse pozdavlja. Sem na vodi čutila, da je tako ! Hvala, da si sporočila...upam, da si naročila, naj plava še za naju???
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.6.2010 8:28:44
|
|
|
|
jona klara
|
jutro pupe!!! špica- srečno, uživaj ko boš videla pikico!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.6.2010 10:04:52
|
|
|
|
Teta M
|
Jutro! Jona: razumljivo potem ja, da si doma na bolniški.... Punce srečno danes!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.6.2010 11:25:50
|
|
|
|
honey
|
No tako, da poročam. Pikica je velika malo več kot 2 cm, srček bije 100/h, živahno je pa že zdaj Mi je prav zdravnica rekla: glejte, kaj dela, imam čisto pri miru UZ Videla pa sem tudi drugo pikico, ki se žal ni razvila v otročka, ampak menda ni nobene panike, da je pač prilepljen na maternico. Zdaj se moram še na NS prijavit.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.6.2010 13:10:14
|
|
|
|
Urshy78
|
honey, super da je vse ok
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.6.2010 13:13:18
|
|
|
|
špica84
|
dober dan eto se mene.zvedla nism skoraj nic.datum poroda mi je prestavla glede na transfer racunala tako da je 7.1 dala pa mi je napotnico za kardiologa v stari porodnisnici ter za nuhalno svetlino. Ter mnenje za bolniski stalez za naprej in se strinja po njeno da bi bnilas celo nosecnost doma. jutri moram po napotnico k nadomesti gin.,ker ,moje se itk ne bo celo vecnost,da bo do konca n spremljasna v leonisacu. pa uz mi ni delala,samo osnovni pregled uhh sm nakvackala
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.6.2010 15:15:36
|
|
|
|
mojškra
|
Jona klara bravo za pikico, potem pa javi kako in kaj na NS. Ja ultrazvoke imam zaradi krvavitev in zaradi tega, ker nosim zelo nizko in spredaj. Še zdaj mi pa ni jasno, kako to, da me je komisija dala delati. In zdaj vidiš, spet v drugem tromesečju spet krvavitve, imam pa tudi krče, tako da kar lepo počivam. Honey- tudi tebi iskrene čestitke za eno pikico. Tudi jaz sem imela 2, pa se zdaj lepo razvija moj pikec. Špica84- vso srečo pri komisiji, ker jo boš rabila, saj ne delajo tako kot bi morali. Naj ti zdravnica res ful dobro napiše razloge. Meni je napisala, splav ene GV,krvavitve, grozeči splav za drugega-pa so me dali delati. Potem sem bila še mal doma zaradi druge diagnoze, potem delat v službo, in po 5 dneh sem spet začela krvaveti-zdaj pa bom videla kaj in kako. Upam, da bom lahko doma, saj to je ful psihično. Skratka lepo se imejte. Jaz imam tak velik apetit .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.6.2010 15:19:28
|
|
|
|
mateja33
|
mojškra-pa dober tek
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.6.2010 15:33:30
|
|
|
|
mojškra
|
Mateja33 O hvala, tudi tebi in ostalim, nikar se ne držite diete . Tako je fajn dober jest.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.6.2010 16:25:35
|
|
|
|
Teta M
|
Honey: , super da je vse ok......
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.6.2010 19:57:22
|
|
|
|
jona klara
|
evo še mene iz nuhalne svetline.Rezultat je rekla, da je dober, 1:2500, tako, da mi je rekla, da ne bi nič jemali krvi za dvojni p. hormon, za previo se še ne vidi, tudi spola nam še ni želel razkriti, saj ima prav sajh je njegovo kar naj skrije če mu paše, bo že mogel pokazati, prej ko slej, tako da sem dobroe volje, aja pa svetovala mi je 2 meseca morja, plavanja, da se mi ne bo doma zmešalo, bazen odsvetuje.A katera izmed vas je hodila na bazen?pa rekla je naj se čuvam. Potem pa seveda kupiti prvih par majčk in body za tamalga.pa za mamico kratke in ene tričetrt hlače, rekla je še, da je tak velik trebuh zaradi stimulacije hormonov, tako, da punce ni mislit, da smo se tako zredile, to so krivi hormoni... lep večer vsem,
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.6.2010 19:58:02
|
|
|
|
jona klara
|
honey- bravo za pikico špica- kaj si bila pri Bokalovi? pa ti ni naredila uz, pa to ni res
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.6.2010 20:04:13
|
|
|
|
jona klara
|
datum pdp so mi spremenili na 18.12
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.6.2010 20:23:45
|
|
|
|
Teta M
|
Jona: bravo za super rezultat, čestitam...no sedaj pa le lepo dihaj, bodi sproščena, vse skrbi na stran in začni uživati v nosečnosti....a so ti PDP izračunali na podlagi punkcije ali tudi glede na velikost ploda?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.6.2010 20:39:42
|
|
|
|
Urshy78
|
jona, še tukaj, čestitke za dobro opravljeno NS zdaj pa skrbi odženi stran in začni uživati v jaz sem pa ravnokar prišla iz telovadbe, se je prav pasalo malo premigat
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.6.2010 20:54:36
|
|
|
|
jona klara
|
urshy- hvala , kako si pridna, a hodiš redno na telovadbo? kakšno pa? pilates?pridna bod
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.6.2010 20:57:43
|
|
|
|
jona klara
|
teta m-hvala, sedaj začnem uživati,... saj bo tudi pri tebi kmalu? glede na velikost je za eden teden večji kot je star glede na embrio transfer so določili pdp, čeprav pride po ivf kalkulatorju drugačen izračun, tako, da ne vem ali tisto ne drži ali pa gineki ne znajo po ivf računati, ker je razlika kar za 5 dni, bomo pa videli, samo da bo pa enkrat v decvembru.Kako si ti? kdaj imaš pregled, pa ns?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.6.2010 22:55:23
|
|
|
|
špica84
|
ne ni mi nardila uzja.mah nimam prave napotnice tako da je samo osnovni pregled nardila....jutri grem do nadomestne dr. ce mi lohk da napotnico za leonisce. pr men je bokalova racunala pdp po datumu transferja,kar mi pa nekak ne gre v racun,...edin kar mi je napisala so bile dve napotnice ter priporocilo za os.zdravnika pa tudi to bom lohk sele jutri dvignila Drugace sem si pa prejle pico privoscla ki mi jo je dragi spekel mmmm lahko noc grem spat
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.6.2010 10:15:30
|
|
|
|
Teta M
|
Jutro! A danes pa še kar vse spite, jaz sem pa mislila da me bo pričakal zajtrk in kakšen čajček tukaj... ,sem se razvadila a ne?! Jona: jaz imam nuhalno 11.6., naslednji petek, potem 16.6.pa zopet pregled pri moji G...tako da še en teden trepetanja in negotovosti, čeprav jaz pozitivno razmišljam in vem da bo vse ok.....bolj me skrbijo te moji jajčniki, upam da se že kaj manjšajo,pa ta voda v trebuhu....skratka da hiperca popušča... En lep dan vsem, jaz grem zvečer s prijateljicami v kino,ker se mi bo doma že zmešalo,mislim da mi ravno škodit nekaj ne more, sej itak samo sedim tam...gremo gledat Sex v mestu 2.....komaj čakam...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.6.2010 11:21:48
|
|
|
|
honey
|
Pozdravljene, punce. Jaz sem se ravno zjutraj naročila na nuhalno. Jo imam 30.6. Pa sem vprašala, če lahko sina s sabo pripeljem, pa je rekla, da ni problema. Joj, bo vesel Včeraj sem mu pokazala slikco iz UZ-ja in se je sploh ni mogel nagledat, pa vsem jo je pokazal Jaz se v bazenu nisem kopala v 1. nosečnosti in mislim, da se sedaj tudi ne bom. Čeprav nam je kar nekako prišlo v navado, da smo šli 1x ali 2x v sezoni za vikend v toplice. No, mogoče bomo šli letos tudi, ampak se pač ne bom kopala. Ne bom tvegala
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.6.2010 11:31:35
|
|
|
|
špica84
|
dannn...jaz bila dones pri nadomestni dr. tako da imam pregled 8.6 ter upam da tudi z uzjem
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?