|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
2.6.2010 13:39:36   
tadejluka
Hey mene pa zanima če katera naroča na ebay-u ka? Ful bi kupla mulotama spiderman posteljnino pa mi je ful drago dat od 40-60 eur za en komplet?...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
2.6.2010 13:46:58   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

mk8 in smrketa-klicala na vodmat in rekla da majo 6 mest prostih samo da jih bodo dobili tisti k so dali na drugo mesto vodmat-da to pomeni centralni vpis..user posted image tko da z vodmatom nau nč..

škoda user posted image user posted image

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
2.6.2010 13:55:33   
mini86
mah bo že smrketa..

kaj dones kuhate..men že po bajti diši boranja, čez pou urce še krompir dam gor pa je..pol gremo pa do moje mami k ma dons 45 let..
no prej ji grem kupt en prstanček..pa če nau gužve greva oba z mojim še zobe slikat..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
2.6.2010 13:59:06   
tadejluka
http://www.childrens-rooms.co.uk/

en link z luštnimi stvarmi za opremo otroške sobice...pa še drage niso se mi zdiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3154
2.6.2010 14:02:19   
manna
Pozdravljene
Kako je lepo slišat da se nekdo lepo uvaja v vrtec!! Bravo za Srečka!

No, naša miss je spala normalno in tudi nima nobenih pikic tako da predvidevam da ni bilo jajce krivo za včeraj - upam! Sva pa šle danes dopoldne mimo knjižnice in glej ga zlomka nič hudega sluteč opazim da imajo ob 11h srečanja za mamice z dojenčki in to že pol leta vsako sredo. Pa kje jaz živim... no in sva šle na srečanje kjer je bilo tudi brezplačno predavanje logopedinje o prvih glasovih in besedah naših tamalčkov. Kar zanimivo. Manca je bila ves čas na tleh in se igrala, ostali malčki tudi, razen eden je skoz sitnaril. Upam da bo v vrtcu tudi podobno.

Kako je blo na srečanju? Kakšne slikce??

bjondi
; a misliš da gre že za trmo s tem jokom? No, sej naša ima tudi te fore - kao nekaj hoče in če ji ne dam, je takoj ihta. Kaj naj? Če rečem ne, ji moram obvezno pokazat nekaj BOLJ zanimivega ker drugač ne pozabi na tisto stvar.
bačko, lahko meni govorit ko ne grem delat še en mesec ampak - saj bo!! Prvi dnevi bodo morda hudi, ampak potem bo steklo!

Kaj pa kuhamo danes? Pri nas nič. Ker sem pravkar pojedla skuto in kruh. Ne ljubi se mi kuhat..a je to dovoljeno? Tamala itak dobiva zelenjavne mineštrce in podobno. Za naju bo pa že neki..

Neposredna povezava do sporočila: 3155
2.6.2010 14:04:37   
mini86
ne niso tok drage..samo k pomislm..men je ta medvedek pu fuuuul luškan..ok in čez kašno dobro leto al pa dve kupm vse za marcelovo sobo od medvedka pu-postelnino, uro, zavese.....
pol pa čez 3 leta k bo šu v šolo mu bo pa že bedno in bo hotu kej druzga..kam pa pol s temi stvarmi

sm si pa shranila to stran vseenouser posted image

< Sporočilo je popravil mini86 -- 2.6.2010 14:06:29 >

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
2.6.2010 14:07:09   
mini86
manna-sedaj lahko narediš povzetek tega kar je logopedinja rekla-da vidmo če si kej poslušala

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
2.6.2010 14:08:40   
mini86
verjetno gremo v pon v tvoj konec-v fruktal..pol pa do none pa mogoče v italijo-morm bit pridna do takratuser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
2.6.2010 14:10:41   
tadejluka
Prodaš na bolhi...user posted image user posted image user posted image . Jest bi ful sam je pa poštnina kar draga-20 funtov...pa dobr če sam kupuješ je velik, če ne se pa porazdeli...bom mal prašala če bi še kdo kej mel! Drugač pa naš Blaž bo jutri že od 7.30 pa do 16.20 pri varuški ker res ni nobenega problema...baje še ni imela tok pridnega otroka...sem kar mal zrasla. Z ušeskom bo pa tudi baje vse ok-je bakterija H.influencae in bomo zrihtal...u petek še ena kontrola pol nej bi pa blo!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
2.6.2010 14:16:41   
tadejluka
al pa pršparaš za tadruzga...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3160
2.6.2010 14:32:04   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka

al pa pršparaš za tadruzga...user posted image user posted image user posted image

sm pomislna kaj pa pol...po drugem...pa če tri nebi imel oz jih nebi mogu met..

a mislš da če bi ga cepla da se to z ušeski nebi nehal..

Neposredna povezava do sporočila: 3161
2.6.2010 14:32:51   
bjondi
...heej...v kok obširnem številu ste bile na srečanju...

mini,hanuši-a lahko še enkrat pripopata link za tista vabila da sploh vidm kako stvar zgleda...včer mi ni hotl odpirat...oz bi želela vidt že gotov izdelek user posted image ...

Sem dans prav skulirana ,ker sem včer malo brala razvojni mejnik na RR za našega fanta...sem za vse našla odgovore...zakaj se ne igra več sam,zakaj puza za mano,zakaj joka ko mu kaj ni prav...tako da je dans mislm da sam enkrat jokcu,ker je bil že zaspan in ga je blo treba še previt in nos posesat...hvala RR za vse obetajoče odgovore user posted image ...seveda mojo skuliranost čuti tudi žiga in nisva več skregana user posted image ...

Popečen prstek,ja ni lepo za vidt user posted image -opečeno...ampak ne kaže znakov ,da bi ga bolelo-mu mažem...sem mu pa včer zvečer namazala in mu rokico povila,joj kok je imel dela,ga je motilo in zjutrej ko se je zbudil je najprej rokco pogledal in povoj začel cufat dol...

Neposredna povezava do sporočila: 3162
2.6.2010 14:34:27   
bjondi

Moja svakinja zatrjuje ,da je njihova tri letnica cepljena ...pa je imela letos že trikrat počen bobnič...sam ji pa ravn ne verjamem vsega kar reče...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
2.6.2010 14:37:52   
mini86
bjondi-za žigija in prstekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

na srečanju smo ble JS, mk8, smrketa in mojsonček..
ej ti bom na mail poslala

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
2.6.2010 14:39:30   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Moja svakinja zatrjuje ,da je njihova tri letnica cepljena ...pa je imela letos že trikrat počen bobnič...sam ji pa ravn ne verjamem vsega kar reče...

js tud ne

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
2.6.2010 15:09:35   
tadejluka
Ja jest bom cepla zdej takoj ko poje antibiotik...samo glede na to da povzročitelj ni pnevmokokuser posted image user posted image user posted image No bomo vidli, proti H. influence je pa itak cepljen samo je baje več tipov bakterij pol pa vedi...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
2.6.2010 17:32:49   
bačko
No prvi dan službe sem preživela. Bilo je skoraj tako kot sem si predstavljala.Zdaj čakam Loro in možeka.
Mini vem da mi hočeš dobro samo kadar sem nervozna nimam apetita.
Manna kako je Manca?user posted image user posted image user posted image user posted image
Hanuši hvala za lepe besede.user posted image user posted image user posted image
Za vse bubane user posted image user posted image user posted image user posted image
Bjondi za Žigata!user posted image user posted image user posted image user posted image In zate user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
2.6.2010 17:58:58   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka

Hey mene pa zanima če katera naroča na ebay-u ka? Ful bi kupla mulotama spiderman posteljnino pa mi je ful drago dat od 40-60 eur za en komplet?...

Oj, kaj pa te zanima o ebayu. Naš kupuje pa se mi zdi, da kaj vem. Predvsem se mi zdi, da so nakupi bolj varni kot pri nas na Bolhi

Glede tiste spletne strani pa...Jaz ne bi kupovala s te strani oz. bi bila previdna, ker:
a) posteljnina ni samo bombažna, ampak ene vsebujejo 50 % poliestra
b) so mere posteljnine za naše standarde "čudne". predvsem pazi pri polštrih.
Se strinjam z Mini, da soba ne sme biti preveč otročja, ker čez 2 ali 3 leta nimaš kaj več z njo počet. Meni so npr. čisto všeč vzorci od Svilanita, le da na njihovi spletni strani ni cen. Imajo pa za podobne denarje (okrog 40 eur) posteljnino tudi v Šparu, nisem pa probala, kakšna je na otip. Ker tista iz Hoferja za 20 eur meni deluje preveč "trda" in je Srečko ne bo imel. No, skratka, jaz želim posteljnino pred nakupom tudi potipatiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3168
2.6.2010 18:15:05   
tadejluka
Ma sej maš prav tečka...sem se že premislila. Ni treba da mata čist vse kar četa...čeprav bosta videle z mini  pol k mal zrasejo muloti ni več tist kar je teb všeč ampak tist kar je njim. Pa vsak dan drugačuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
2.6.2010 19:50:19   
tecka
TadejLuka - za hec sem v gugle vtipkala "posteljnina spiderman" in dobila kar nekaj zadetkov. tudi tega:
http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=15
Probaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3170
2.6.2010 20:39:35   
mk8
Čer!

Srečanje uspelo, čeprav smo bile samo štiri.. user posted image  Pa še jaz sem mogla prej it. Vsakič nas je manj, čakamo da še Smrketa dobi službo in Mojsonček začne redno hodit, pol bove pa samo midve z Mini ostale user posted image

Bila pri profesorju za Tolmin.... Me je tako pozitivno presenetil, da se mi še zdej zdi fajn.. Samo da sem mu omenila, da imam eno leto staro hčerko, je rekel, da sploh ni problema, če gresta OBA z mano. Tako da mi sploh ni bilo treba dojenja omenjat (hvala Mini), se mu je kar samoumevno zdelo, da gresta z mano. Je še hotel najti rešitev za mojega, kako ga bomo prijavili kot študenta, da ne bo plačal redne cene bivanja in ko sem mu omenila, da je tudi on študent na našem faksu, je pa sploh rekel, da potem ni panike user posted image user posted image user posted image  Še obstajajo ljudje, ki gredo kaj na roke user posted image user posted image user posted image  Tako da gremo na mini počitnice od 25.6. - 29.6. Sicer bom jaz kar verjetno cel dan odsotna, ker imamo skos neke dejavnosti, ampak vsaj obroke bomo skupaj jedli in zvečer ter ponoči bomo skupaj. Ostalo bo pa že moj user posted image  zrihtal. Zdej je treba samo še par izpitov do takrat podelat...user posted image

Bjondi user posted image user posted image za Žigca in njegov prstek! Smo vaju danes pogrešali..

Tadejluka user posted image user posted image  za Blažev ušesek!

Tečka in Tadejluka user posted image user posted image user posted image user posted image   za uspešno uvajanje v vrtec. Da bi bilo pri vseh junijčkih tako!!

Mini škoda za vrtec!! Kaj pa če tudi teh šest mest ne nafilajo? Potem bi bilo pa verjetno možno, da bi dobila mesto. Samo verjetno jih bodo zapolnili... Škoda res, bi lahko Marcel hodil v vrtec z Lsicino Majo in našo Veroniko user posted image
Pa hvala za kavo in čeveljčke! Jih bomo že nekje ponucali..

Manna, sem te ravno hotla vprašat, kako je kaj z Mancinim hranjenjem, pa berem na drugi temi, da zdaj pa kar lepo že je tisto, kar ji daš..

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
2.6.2010 21:36:10   
manna
'čer
mini, obnova kar je rekla logopedinja...mhmm..no govorila je o tem, da pri dojenčkih že kmalu lahko slišimo katere glasove že delajo npr. g, h, b,d, ,... in da jih lahko veliko spodbujamo da se npr. načijo težjih glasov npr. P, S, Z, L,... z raznimi pesmicami in izštevankami. Skratka razlagala je katere glasove otrok obvlada v določeni starosti in da pri nekaterih je že zgodaj opazit da bodo imeli govorno napako, čeprav starši največkrat tega ne opazijo. Pa da premalo zaposlimo otroke s poslušanjem, vedno jim samo turimo razne igrače, namesto da bi se včasih npr. igrali kakšno "slušno" igrico - npr. mu pokriješ očke in mu na uho nekaj šepetaš. Ali pa se mu skriješ in ga kličeš z raznimi glasovi da te poišče po zvoku - to povzroči da posveti pozornost bolj poslušanju...Aja, pa rekla je še da ne pustit da otrok govori z dudo v ustih, kadar čeblja ne sme biti duda v ustih ker potem se nauči narobe spuščat jezik in govorit.
Če pridete k nam v pon se lahko pa na kavi dobimo ? A v fruktalu boste delali zalogo kašic in sokcev?

bjondi, kateri pa so bili ti razvojni mejniki? Moram malo prečekirat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lepotca in njegov prstek!
tadejluka, to je pa super da vam je tako zlaufalo varstvo!! Je Blaž že od prej poznal to varuško?

mk8, res SUPER za Tolmin! Prave male počitnice! No, skoraj, pa vseeno. Važno da boste zvečer in ponoči skupaj, čez dan bo pa že. Ja, glede hranjenja pa moram rečt da je Manca trenutno napaljena predvsem na zelenjavo, medtem ko samo sadje ni več v redu. Zelo ji grejo zelenjavne mineštrce, skuta, sadni jogurt, testenine ali kuskus z omako, pa seveda mleeeeko (AM) ki ga obožuje in ga spije pol litra na dan brez problema. Se mi zdi da je kar trebušček dobila, čeprav ima še vedno samo 7,7kg. Ampak ni presuha, za moje pojme. Je ravno prav.
bačko, no vidiš pa je šlo prvi dan službe, zdaj bo vsak dan lažje. Manca je danes v redu, so bili pa najbrž zobki krivi, ker ji rinejo zgoraj dvojke ven.

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
2.6.2010 21:49:23   
tadejluka
IZVIRNO SPOROČILO: manna

tadejluka, to je pa super da vam je tako zlaufalo varstvo!! Je Blaž že od prej poznal to varuško?

Ne samo enkrat smo jo vidli ko smo se šli menit, tamal je res faca njemu je vseen samo da se z njim ukvarja...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
2.6.2010 21:56:44   
bjondi
manna

http://www.ringaraja.net/koledar_otroskega_razvoja/10-mesecev.html

http://www.ringaraja.net/koledar_otroskega_razvoja/11-mesecev.html

Neposredna povezava do sporočila: 3174
2.6.2010 21:59:40   
bjondi
Ma sva šla prej kar prstek pokazat k zdravniku se mu je valda mehur naredu...tko da je treba sam gazo dobr namočt s fizjološko in s povojem zavit...no sestra mu je tako dobr zavila,da še domov nismo prišli je mel že vse dol pocufan user posted image ...zdej sem mu pa jaz še enkrat zadevo ornk povila ,da sam palček ven gleda...za čez noč bo držal,jutr pa bo spet dol vleku pa cuzu pa se igral najvrjetneje...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?