Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 1.6.2010 21:49:39
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa joj kako vam velja ljubljančanke uživajte še za nas a v Celju je tud že? ve se tud lahko skoordinirate neboglasnica, kaj dogaja? populis, kje si pa ti tonight? Almera, a ti je 3jemi kaj povedala, kako je Lovro zdaj?
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 1.6.2010 21:50:07
|
|
|
|
metuljcek321
|
... vau, a danes šibamo do 200?
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2010 21:51:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 1.6.2010 21:52:27
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ hehe metuljčica, a ti res misliš, da sem šla vsako posebej kopirat? nope, nope. tole mi je kr vse skupaj z enim klikom skopiralo..ne vprašaj me kak. hotla sem navadno, kot vedno, pa glej kaj je ratalo. hm, kje sem pa jaz to komentirala? se ne spomnim ... tolk kucamo, da ne vem, če še čist zmorem vse spremljat, kaj sem napisala ja, tud meni je prej mega skopiralo - to vsake tolk RR zablokira, obviously
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 1.6.2010 21:52:28
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Metuljček - čvekec in McDonalds je po kinu niste resne. A že spet bomo v meku pristale?
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 1.6.2010 21:52:47
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: Inigo ahahah! bom to vzela kot kompliment ampak še zdaleč ni tko, veš.,. mam točno 64kg, visoka pa sm 167cm. težka sm ko svinc, mogoče pa mi resne zgleda tko. ah dej dej ... na vseh slikah si trlica ...vse kar nad 50, je ziher karakter ahahaha! tta je pa dobra hvala za komplimente punce. ampak moje kilce so še vedn tu... veter - ubijalsko blo pr nas! mrzlo je ko hudič... zdj pa grem ajo ajo! lepo spite in mirno noč vam želim!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2010 21:53:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 1.6.2010 21:53:51
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ hehe metuljčica, a ti res misliš, da sem šla vsako posebej kopirat? nope, nope. tole mi je kr vse skupaj z enim klikom skopiralo..ne vprašaj me kak. hotla sem navadno, kot vedno, pa glej kaj je ratalo. hm, kje sem pa jaz to komentirala? ne sekiraj se, švoh je brala tale naša Becky
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 1.6.2010 21:54:34
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska a ti že en majčkeno spiš? Jaz nisem naša doktorica aha, kle je bil misunderstanding nč kriva
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 1.6.2010 21:55:14
|
|
|
|
metuljcek321
|
rebeca, Majuška, sam, da smo rešile - tko ena za drugo alles klapt
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 1.6.2010 21:56:46
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 rebeca, Majuška, sam, da smo rešile - tko ena za drugo alles klapt ... alles gut
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 1.6.2010 21:57:22
|
|
|
|
metuljcek321
|
mek je meni džek ... grem glih po kakšnem kinu in tu in tam, tko da mi bo v veselje night, night tudi od mene, danes sem zelo dobro prispevala k povečanju števila postov - ene par punc bo pa zjutraj kap ruknla, k bojo vidle, kje smo - res, k da bi bil četrtek, it feels like it ... ampak na ta prav četrtek gremo pa seksat v mesto ... upsi, pardon my French
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2010 21:59:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 1.6.2010 22:00:33
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ pomlad me daje.
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2010 22:01:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2010 22:04:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2010 22:05:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 1.6.2010 22:17:01
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Ti kar poskušaj Neboglasnico, Tims in Populis o čem drugem prepričat Pa ne samo v meku, še na ogromno kokicah med predstavo kokice so druga pesem ... Rebeca - love is in the air! Ti kar pridi v LJ, saj imaš samo skoraj 2 urici Becky, ti kar pridi ...
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2010 22:22:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2010 22:23:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2010 22:29:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 1.6.2010 22:31:19
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška počakajte me ..prihajaaaaam ... v Ljubljano? grem, ker komaj gledam, pa že drugi dan me zob matra. šestica. Nočko!
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2010 22:39:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 2.6.2010 7:35:25
|
|
|
|
neboglasnica
|
Jutroooo! Staš je zbolel, jaz sem pa na dobri poti.. Če bo Lovro ok, lahko s 3jeMi tudi zamenjava in gre ona v kino. Se itak skoordiniramo.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 2.6.2010 7:50:01
|
|
|
|
tims
|
Dobro jutro, IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 mek je meni džek ... grem glih po kakšnem kinu in tu in tam, tko da mi bo v veselje night, night tudi od mene, danes sem zelo dobro prispevala k povečanju števila postov - ene par punc bo pa zjutraj kap ruknla, k bojo vidle, kje smo - res, k da bi bil četrtek, it feels like it ... ampak na ta prav četrtek gremo pa seksat v mesto ... upsi, pardon my French Tole se pa čist strinjam . Sem kr gledala. Se vam je dogajal na polno . Sem vas na hitrco prebrala, za komentiranje pa ne bo časa. Razen fotke bi pa čist vse pohvalila . Lepi ste, lepi. Neboglasnica, hvala da si me včeraj zvrcnila . Jest nisem mogla do računalnika, ker je moj delal, tako da res super, da sem lahko še Almero pravi čas poklicala. Komi čakam jutri . Majuska, enga bigmeka boš pa mende pojedla jutri, a? Po kinu to najbolj paše. Da se zabašemo s kalorijami, k smo jih med v kinu zgubile . Neboglasnica, a ti resno misliš da jutri ne greš?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.