|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oktober
18.7.2005 6:17:38   
Udb
Kako ste puncE? Pa vaši :duda:? So kej pridkani?

Jaz sem kar fajn! Se mi pa zdi, da trebuh raste kot za stavo!! ;) Še 3 mesece, pa bom že mamica!!!!!!!!!!!!!! A ve to dojemate? Meni se zdi, da še kar ne!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   oktober
18.7.2005 6:21:26   
AKŠ
o jutro udb.....ja jaz ne dojemam...saj tri mesece je slišat še kar veliko....

sva pa ravno z sodelavko mal preračunavali kolikokrat naju bodo videli še v službi,pa sva ugotovili, da to koj mimo.....

pokoristim še letni dopust.... torej...bom šla v službo še okol 25x....NORROOOOO....

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   oktober
18.7.2005 6:31:49   
chips
Jutro.
Jaz imam od danes naprej 14. dni dopusta .Ta teden malce poležavanja potem pa v nedeljo na morjeeeee.
Poglejte si mojega buščija sem glih dala slike gor!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   oktober
18.7.2005 6:31:51   
Aleksandrin
Jaz pa kar ne morem spat:(, sem spala popoldne.
Ta mal je norel celo jutro, po moje sva zamenjala noč za dan:zmeden:.
Zdaj počakava še očka, ki pride iz službe ob 7:00, gremo pa skupi spat:bravo:
Jaz sem se lotila pa pranja cunc :bravo:, kako je to lep filing9nebesa...
Komaj čakam, da bom MAMA.
Dekleta, naj vam dan kar najlepše mine:rozica:
LP :sloncek:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   oktober
18.7.2005 6:38:52   
AKŠ
joj kako lep buši...full mi je dober....

joj-jaz delam pa še danes in jutri - pol pa DOPUSTT!!!!! v petek pa na morje - odštevam dneve kot en otrok.... :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   oktober
18.7.2005 6:53:41   
Udb
jaZ DELAM ŠE 24X!! vKLjučno z danes!!!!!!!!!! Ful se mi zdi malo. NI? Drugače pa delam še ta teden, potem imam 2 tedna dopust, potem pa še 4 tedne....in potem me 1 leto ne vidijo!! ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   oktober
18.7.2005 7:07:26   
chips
Kakšna izgleda plodovnica??
Spodaj me vse srbi sem šla v lekarno in so mi dali Daktarin kremo.
Ampak imam enkrat prozoren izcedek ,enkrat pa belkastega.Sedaj pa ne vem,saj mogoče je samo vnetje.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   oktober
18.7.2005 7:18:02   
AKŠ
ja tud meni se zdijo tile delovni dnevi pred začetkom porodniške smešni - glede na to, kako mali jih je...

am..chips...če te srbi, pol je to definitivno vnetje...če ne bo nič bolš po tej kremi, pojdi do svoje G in ti bo dala Canesten svečke - meni full pomagajo (vnetja pa so zamen nekaj normalnega...že od prej :( )

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   oktober
18.7.2005 7:19:18   
chips
Ja saj sem imela ža prej kakšno vnetje ampak me strašijo da mi nebi plodovnica odtekala.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   oktober
18.7.2005 7:31:08   
AKŠ
ja po moje boš še malo čakala da ti odteče....ker te po moje ne bo malo kot je izcedka, ampak bo v malo bolj "veliki obliki" :)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   oktober
18.7.2005 9:04:50   
Felicity
Pozdravljene!

Jaz sem v soboto prišla z eno tedenskega dopusta, danes pa že pridno delam. :)
Tudi moj trebuh raste in kg se nabirajo.

Komaj že čakam oktober (pa čeprav šele 31.), da vidim :duda:.

Lepo se imejte! ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   oktober
18.7.2005 9:30:59   
žlička
pozdravček tudi od mene.........

jaz grem tudi se 25x v sluzbo, kolk je to fino:bravo::bravo:

drugače sva ok, glede na tole vročino sem raje kar notri, ker mi sopara ne da dihati!!!

Punce, dejte povedat ali kaj telovadite, se rekreirate oz. se sprehajate.........skrbite za svojo telesno kondicijo???

Mene moj dragi kar naprej opominja, da bi mogla več anrediti za svojo kondicijo..

lp, vsem

se en teden in grem na :morje: :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   oktober
18.7.2005 9:52:11   
bebika
Živjo punce! Tud midva sva dobro, sam ponoč sva hodila vsako uro lulat, to je blo zdej prvič. Ponavadi celo nič spiva in greva šele zjutraj lulat, tko da nevem kaj je blo dones.
Ja jest tud komej dojemam, da bom čez tri mesece v rokah držala svojega sončka :bravo: .
Danes grem pa v Baby center pogledat za žabice, ker so samo po 697 SIT, pa kapice so po 198 SIT in pa za počivalnik grem pogledat, ker je tud v akciji za 9490 SIT. JA se ne morem več zadrževat, po moje bom do septembra imela že vse nakupljeno, tko da bo potem samo še prala in likala...

lp

bebika

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   oktober
18.7.2005 10:01:54   
Udb
bebika, žabice so ful luštkane! JAz sem kupila rdeče, modre in rumene!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
18.7.2005 10:10:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   oktober
18.7.2005 10:14:39   
nana 27
Živjo punce!

danes smo ponoči obiskovali Wc in spala sem zanič...

Veselim se že oktobra, ko bomo sončka opazovali. Drugi teden bom šla v BC. Upam, da bodo še imeli kaj žabic in kapic. Razmišljam, da bi šla malo v šoping v Avstrijo. Kaj se tam splača kupovati? Kje boste kupile posteljnino? Tista v BC je okrog 40 tisočakov, kar se mi zdi veliko.

Ja, kondicija...šepa :( Se mi zdi, da že doma na stopnicah preden pridem do mansarde dušo spustim. Rajši imam sprehode po ravnem, kjer se nadiham svežega zraka, vmes malo počivam in uživam v poletju..

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   oktober
18.7.2005 10:23:13   
muriel
zivijo!

mene pa zanima, koliko stvari (razen cunjc) ste ze nabavle? posteljio, vozicek, druge drobnarije? ker jaz nimam se nic, pocasi bi zacela, pa sploh ne vem kje. vozicek mi bo mama, ostalo bi pa pocasi ze morala.

predvsem me zanima za kaksno posteljico ste se odlocile?

m

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   oktober
18.7.2005 10:35:31   
nana 27
Jst imam voziček in nekaj podarjenih cunjic..me daje vraževerje :zmeden2:

Posteljico mi hoče kupiti mami, tako da se ne bom upirala ;) Zelo lepe so mi bele posteljice od Lip Poljčane.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   oktober
18.7.2005 10:58:23   
AKŠ
jaz imam tudi že vozičer (kupila rabljenega), imam že posteljico in kočarico (v katerih sem spala tudi sama :) ), in nekaj podarjenih cunjic. Edino kar sem kupila sama je bilo nekaj Sparkyjevih bodijev, ki so jih imeli v Sparu po zelo smešni ceni....

ostalega pa še nisem nič kupovala....sem pa malo gledala naokoli....

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   oktober
18.7.2005 11:03:12   
Udb
Jaz imam že kar vso opremo, razen malenkosti (kozmetika, plenice, tud za oblečt še ni kaj dosti). Ta glavne stvari imam - posteljico sva dobila, voziček, previjalno, banjico, ... sva kupila prejšnji teden! sem videla da je bilo kar fajn, da sva šla zdaj v šoping, ker me je že zdaj hrbet bolel, in noge...kaj šele če bi čakala do 8. mesecA!!!!!!!!!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   oktober
18.7.2005 11:07:58   
bebika
Jes imam že kar nekaj stvari. Voziček, posteljico, previjalno,ogromno cunjic imam izposojeno, nekaj cunjic sem sama kupila. Danes grem po počivalnik, pa žabice in kapice (ker bom sigurno tega največ rabila) in gledat grem za blago, ker je posteljnina tko draga, da mi jo bo sešila kar tašča.
Nana 27 v Avstrijo se sicer splača, če misliš tam kupovati veliko stvari. Jest sem tudi mislila it, sam sem zdej že toliko stvari dobila, da se mi nebo splačalo. Drugače je pa večinoma ceneje od vozičkov, planic, igrač, oblek....
Moja rekreacija je tud zlo slaba. Samo kakšen sprehod, to je pa tudi vse. Čist sem zamrla, ne vem če je to glih dobr.

lp

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   oktober
18.7.2005 11:15:05   
bebika
Udb, kakšne številke žabic si pa kupovala? Tud jest se strinjam s tabo, čeprav sem si tako želela, da bi počakala do septembra z nakupi, ampak zgleda da bom res skoz bolj štorasta in zmatrana. Tko, da že veselo nakupujem! Nekaj stvari pa so mi obljubili že drugi brat, pa kolegi, tko da sem kar malo porazdelila.
A ste kej računale, kolk boste zapravle. Mene in mojega :love: tale dojenček ne bo ravno ožel do zadnje pare, imava kar srečo, ker se je našlo veliko ljudi, ki so pripravljeni pomagati :bravo::bravo::bravo:. Hvala bogu, drugače bi bla kr kriza.

lp

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   oktober
18.7.2005 11:18:07   
nana 27
Ja saj pravijo, da ti kondicija pride prav po porodu, da se hitreje vrneš v ustaljene tirnice.

Dobro, da nam pomagajo starši, sorodniki pa šet ukaj na RR izvem ogromno koristnih informacij :bravo:, tako da bomo lahko manj zapravili.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   oktober
18.7.2005 11:20:53   
Udb
BEBIKA, KUPILA SEM št. 62 - vsi so rekli, da naj ne kupujem manjšega! In jaz ubogam!! ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   oktober
18.7.2005 14:05:40   
uma
Hojla!
Jaz in moj :modri: sva utrujena. Ta vročina ubija. Sem bla pa v soboto v Avstriji in sem nabavila vrtiljaček, pa nekaj cunjic (se nisem mogla upreti), pa nekaj malega posteljnine, odejce,... Mam pa že kupljen voziček in posteljico. Manjka mi še lupinica in ležalniček, pa bo že prišlo na vrsto.
Od selitve se še nisva "klimatizirala" in je še zeloo veliko stvari po škatlah. In ne boste verjele, včeraj ko smo sestavili omaro za v spalnico in sem pakirala obleke, kaj zagledam........MIŠ, ki mi je zgriznil in uničil pulover, pa vsepovsod je "sral". Me je kar groza. Ponoč sva ga pa že ujela.
Me zanima kaj vse še mi je uničil.
Drugače pa imam jutri pregled in upam, da bo vse ok.

:rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?