3jeMi
|
jutro! ej, če ne bom jst svoje glave odšraufala in vrgla proč, bom še naprej trpela... že 3 dni me daje, spet... moram res k dr. tole ne pelje nikamor... jah, ti bogca, spet bolančki ... tudi naša žaba nekaj kašlja mirjam... ži-vi-jo! ... res sta baba in dec tvoja dva metuljcek... pri metuljčkovih so se založili z drvmi... punce, huda zima bo... ... bejbi, pridni ste! tims... čaki, v taveliki postelji to, ali v posteljici?... midva imava namen malega ta vikend spravit v taveliko posteljo (če smo doma, dnevno spanje oddrnjoha v taveliki postelji) in me zanima, ali ste punce, katerih deteta že spijo v taveliki postelji, ostranile tamalo posteljico iz otrokovega vidnega polja... hvala... IZVIRNO SPOROČILO: tims ... Mi je bilo ful smešn, ker so čisto za vsako punco žvižgal in jo klical Mojca oni so že vedeli zakaj... Mojca pomeni moja dekla aha, aja, tole sem še hotela... moški in igrice... ne vem, če je almera opazila v ZOO, ampak moj dec s sabo nosi i-phone, na katerem ima vse, od žblj do žnj... in to kar me najbolj ne jezi, ampak ornk razpi*** je, da, ko smo kje in se mali okoli podi, se moram jaz podit za njim, moj pa takoj svojo rit kam prisloni, izvleče ven svoj i-phone in začne brskat po netu... ej fak of, zakaj se ne bi jaz malo usedla... ne mine izlet, ne da bi gospod imel delo s svojim i-phonom...
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 1.6.2010 8:18:13 >
|