|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
31.5.2010 12:01:52   
mini86
sam res a ga ne dobijo vsiuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
31.5.2010 12:04:37   
bačko
To je pa tudi meni čudna da ga Vitae ne dobite!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
31.5.2010 12:10:19   
manna
Pozdravljene
Tira, tale urnik kot sem ga napisala velja za skupino montessori starost 1-3, mi ga je navedla vzgojiteljica ko sem bila tam marca. Res pa da tudi meni ni jasno kako pošlihtajo enoletnike in triletnike skupaj ko pa so tako različni že..user posted image No ja, bomo videli septembra. Ampak naša miss recimo mirno zdrži od 7.30h do 12h - danes je recimo pravkar šla prvič spat.
talenti - več al manj kar gledam, sam zmeraj bolj me moti ker je tako očitno da se jim gre bolj za denar od glasovanja in za zgodbice v rumenem tisku kot za karkoli drugega. No sej logično.
tecka, čestitam za spanje! Jutri bom zagotovo mislila na Srečka!
snemanje - medve nisva šle ker nevem kakšno barvo las ima Manca - a je to temno al svetlo rjava.. sploh pa ker nisva iz LJ in ker ne bi mogle snemat 6.6. ker imamo takrat piknik, drgač pa ne dvomim da ima tamala potenciale za kamerouser posted image user posted image   Navijam za Mateja da bo v reklami!! Kok bi blo pa to kul ko bi bil ravno naš junijček v reklamiuser posted image

Otroškega dodatka pa tud mi ne dobimo..

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
31.5.2010 12:14:15   
kalanteja
Pozdravljene

Kdaj pa ste dobile novo odločbo o otroških, js še nisem kj dobila, mi je pa rekla, da  se mi bodo zvišali, ker mi ne bodo upoštevali kar sem dobila porodniške, ker nimam sedaj dohodkov, niti socialne neb dobila, in sem tam rekla, da bomo težko prišli skozi mesec (HB, da imam prihranke, ampak ji nisem povedala), no bomo videli kako bo, bila je zelo prijazna do mene.....
Je pa en velik plus, da sem dobila job, ja, ampak samo preko študenta, ampak so rekl, da me bodo potem verjetn zaposlili kot koordinatorko, in ker bodo dobil subvencije iz zavoda, me bodo morali met zaposleno eno leto, in tako bom imela delovne izkušnje in bo super fajn, ker si bom lažje dobila drug job,če mi potem neb slučajn podaljšali. Upam, da mi uspe.....

Mi tudi gremo na morje, je moj reku, da hoče, meni niti ni, ker mi je škoda denarja (sem tk bolj škrpičasta oz. škrebasta- ma kako se napiše, ne vem?), no gremo na Rab, Barbat- za 9 dni od 23 julija pa do 1 avgusta, ma upam, da bo ok, gremo po ne vem koliko letih na Hrvaško, Julija je bila spočetav Tuniziji :)

Za 1 rojstni dan je vse zmenjeno, nas bo okoli 25 z otroki vred, praznovali bomo 12 junija, na eni Lovski koči v naravi, super fajn bo, plac imam zastonj, drugače bi me 80€ prišel

Ravno mi je poštar pozvonil in dobim 88€, no, to sem pa vesela, prej sem pa dobivala 48 €.

Julija je pridna, fajna, veliko se učiva, ne vem pa a nama bo uspelo, da bo znala pihat svečko za prvi rojstni dan, no bomo videli....mogoče mi uspe, ker ko ji rečem a smrdi, ful skozi nos tk naredi, kot da smrdi.
Hodi še ne, jo moram držat za eno rokico pa gre, lepo hodi, kljub temu, da sem jo imela malo v hojici ne hodi po prstih.....

Evo, sem vam dala kj za brat, je itak dež zunaj, lep dan

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
31.5.2010 12:14:50   
lino
haaj.

Otroški dodatek sem tut jst mislila, daga dobijo vsi, pa četudi najnižjega....skoraj 100%user posted image  No jst ga dobim mislim da tak okoli 75€...

Mi imamo kopalni plašček ga po kopanju zvečer not zavijem, če še ne gre spat-tk čez pižamo...poleti pa ga tudi nameravam na morje nest...ker z brisačo ga res ne bom lovila okoli, s plaškom pa je mobilen...user posted image  ja tok, da se pogreje, ko pride iz vode...joooj komaj že čakam, pa sploh ne vem, kdaj ima dragi dopust in če sploh kam gremo....upam, da nas pelje na morjeuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
31.5.2010 12:21:30   
mini86
kalanteja-a za služb gledaš ti samo preko šs al tud kje drugje

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
31.5.2010 12:24:52   
tadejluka
Hey!!!

No najprej otroški dodatek-tud men so zvišal za 10 eur ker Blaž ni v vrtcu do septembra-upam da ste to napisale na vlogiuser posted image , dobim pa 178 eur zdej za 3 otroke, pa res nimava slabih plač (ok men se že zdi da jih mava k se ena +še mal ta druge porab samo za plačilo položnic, kreditov,....).đ

No praznovanje mojega in Blažovega roj. dneva je uspelo kljub nalivom v soboto tko, da smo zdej pripravljeni na sistematskega in cepljenje+ cepljenje proti pnevmokoku jutri! U sredo pa 1. na uvajanje k varuški...to bo veselo,  danes 14 dni pa u službo-sem zvedla da delam že tapru vikend k pridem nazaj soboto zjutri in nedeljo cel dan-13 uruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mam občutek, da bom zelo kmalu sprejela tisto ponudbo od šefice, da grem delat na drug oddelekuser posted image user posted image user posted image , tam sem vsaj ziher da delam samo čez teden, vikendi pa frej!

Aja pa nej povem, da je Blažu 2. počil bobnič točno na moj rojstni dan torej 11 dni nazaj,  čez 5 dni pa pomoje še enkrat in zdej bo jutri en teden kar mu grdo teče iz ušeska. Aja antibiotike je pojedu, kapljice mu pa dajem še zdej user posted image user posted image user posted image user posted image Jutri bo pa povedala kako naprej...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
31.5.2010 12:41:16   
Tira
Otroški dodatek... kolk velik ga dobite, jz sem dobivala samo po 20 Eur user posted image . Sedaj pa nisem dobila še nič nove odločbe, pa mislim da bi moral biti tud malo višji. A to ste dobile že novo odločbo vse??

Jz sem pa ravno izvedela svoj novi delovni čas in sem na dopustu od 26.7. do 20.8. user posted image

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
31.5.2010 12:46:38   
kalanteja
mini86, ne gledam tudi prek zavoda, je pa res, da namerno nisem oddala diplome, da imam status, ker sem vedela, da bo kriza za job, in če bi me vzeli kje na knjigo bi se takoj prijavila na zavod in bi me vzeli od tam.....me ne vzamejo nikjer ker nimam delovnih izkušenj, kar sem pa prek študenta delala, pa očitno ne upoštevajo....

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
31.5.2010 12:47:55   
bačko
Mi pa zgleda ne bomo noben rojstni dan praznovali ker se z možem ne moreva nikakor zmeniti.Jaz sem hotla od Lore in Žana skupaj narediti za vse (družino in prijatelje) in je sedja moj začel neki komplicirati da nimamo denarja tako da sem iz same jeze rekla da pač ne bomo praznovali.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
31.5.2010 12:49:48   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

mini86, ne gledam tudi prek zavoda, je pa res, da namerno nisem oddala diplome, da imam status, ker sem vedela, da bo kriza za job, in če bi me vzeli kje na knjigo bi se takoj prijavila na zavod in bi me vzeli od tam.....me ne vzamejo nikjer ker nimam delovnih izkušenj, kar sem pa prek študenta delala, pa očitno ne upoštevajo....

jp sj tko bo tud pr men..delam rečmo od 15 leta ampak sem "brez" izkušenj..js bom pomoje tud težko šiht najdla-redn mislm

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
31.5.2010 12:55:01   
mini86
bačko-ja kako bi pa on naredu..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
31.5.2010 12:59:35   
mini86
evo cepljenje imamo 20.7

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
31.5.2010 13:25:09   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

bačko-ja kako bi pa on naredu..

On bi kar vse doma naredu!user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
31.5.2010 13:46:28   
mini86
jah zakaj pa ne..men je pa to lepo..

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
31.5.2010 13:47:27   
mini86
lino-spomnem se da si nardila vabila za 1. roj.dan v smileboxu..kako boš pa to na mail dala..pa kje je ta rubrika..nč pametnga ne najdem..

loh tud kera ruga odgovori..js bi mela vabilo da ga loh po mailu pošlem pa da bo besedilo zravn in slikce

< Sporočilo je popravil mini86 -- 31.5.2010 13:58:14 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
31.5.2010 14:15:35   
mini86
podpeč verjamem da je kr drago-kok pa sploh pride

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
31.5.2010 18:14:19   
Hanuši
Dan,

evo se par dni nisem oglasila. Smo bili vsi na bolniški user posted image , pa princeso smo pokali, je danes odšla v šolo v naravi.
No sedaj smo zdravi, jaz samo še bolj grdo kašljam.

Danes sem bila na zavodu na uvodnem intervjuju. Joj kok sem bila besna, da imajo eni službo, s plačo predvidevam kar čez 1.000€, pa, da ti ne povejo nič. Vse sem mogla iz nje ulečt, od mentorstva, pa kako bi bilo če svoj s.p. odprem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Edino kar je spontano iz nje prišlo je bilo to, da moram samo močno aktivno iskat zaposlitev. In potem se vprašaš zakaj sploh obstaja tak aparat, katerega morajo delavci futrat.

lino-spomnem se da si nardila vabila za 1. roj.dan v smileboxu..kako boš pa to na mail dala..pa kje je ta rubrika..nč pametnga ne najdem..

loh tud kera ruga odgovori..js bi mela vabilo da ga loh po mailu pošlem pa da bo besedilo zravn in slikce

Jaz sem ga tut naredila, greš pod Choose, nato na Bithday in ti vrže fuuuuul različnih modelov, gledaš tiste pri katerih ti napiše od 10 fotk dalje, ker ti so na večih listih in še text daš lahko zraven, jaz sem recimo izbrala Birthday smile.

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
31.5.2010 18:38:59   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka

Aja pa nej povem, da je Blažu 2. počil bobnič točno na moj rojstni dan torej 11 dni nazaj,  čez 5 dni pa pomoje še enkrat in zdej bo jutri en teden kar mu grdo teče iz ušeska. Aja antibiotike je pojedu, kapljice mu pa dajem še zdej user posted image user posted image user posted image user posted image Jutri bo pa povedala kako naprej...

o ti revež mali. Upam, da se kmalu pozdravi.

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
31.5.2010 18:49:27   
tecka
Ojla.
Bačko - mi bomo tudi naredili doma,s em že enkrat omenila. Pa tudi pri nas ne bo šlo vse gladko. Sem našga že seznanila, da mora samo ubogat, pa bo vse v redu. Naredila sem namreč nekaj seznamov in že poslušam kako kompliciram.
Meni se pa to zdi tako naravno:
- najprej sem naredila jedilnik - kaj vse bomo postregli
- potem sem naredila seznam opravil, kdaj je treba kaj pripravit oz. naročit
- iz tega pa vsaj meni logično sledi seznam nakupov, ki sem ga pač naredila po dnevih in po trgovinah, kjer bomo nabavljali. Pijačo menda lahko nabavimo prej kot kruh, da ni treba zadnji dan na vse mislit.
Bačko, ti vašemu pa kar razloži, da bo ceneje že zato, ker boste za obe punci naredili hkrati. Če ne bo šlo drugače, pa lahko začneš še jokatuser posted image
No, jaz našemu skoraj vsak dan sveto obljubljam, da bomo imeli tako številne povabljence samo za 1. rojstni dan. Ker je to res velik napor in me je že kar malo strah. Ampak moram pohvalit svojo sestro, ki je včeraj lepo speljala 1. sv. obhajilo svojemu sinu. In to kljub 2 otrokom in nosečnosti 7m.

Otroški dokladi - tudi jaz sem mislila, da jih dobimo vsi, saj je zadnji razred dohodka "odprt". No, vse govorite o odločbah - jaz pa še nisem dala vloge za podaljšanje. Lani sem dala vlogo julija in sem šla prav gledat odločbo. Piše, da se mi pravica prizna za eno leto - ne piše pa ali od otrokovega rojstva ali od datuma odločbe. Mah, enkrat do konca meseca bom dala vlogo, itak dobim samo 19 eur in me ne bo konec, če jih en mesec ne bo.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
31.5.2010 19:57:49   
mini86
hanuši ok sm gledala neki za roj.dan..samo kako za boga daš vse to na mil da loh pošleš..upam da se ne oglasš spet čez par dni k js bi to jutr packalauser posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
31.5.2010 20:01:21   
mini86
aja tecka in ostale NE POZABITE na plastične krožničke-da naute pol preveč pomivaleuser posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
31.5.2010 20:20:01   
*alina*

sam res a ga ne dobijo vsiuser posted image

Ne, žal ne. Tudi jaz sem lani mislila, da ga dobimo vsi in oddala vlogo, pa smo dobili zavrnitev. Letos sem si pa že sama izračunala, da nismo upravičeni do dodatka, tako da sploh nisem oddala vloge.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
31.5.2010 20:30:14   
tadejluka
Za eno leto od rojstva otroka...si lani dobila izplačano tudi za junij verjetno hkrati kot za julij...tako da bi mogla pomoje oddati v maju...oddaj čimprej! Za nazaj izplačujejo samo ob rojstvu ko je rok oddaje 90 dni po rojstvu se mi zdiuser posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
31.5.2010 20:31:56   
bačko
Ja samo mi ne moremo ravno doma delati ker nimam ne vem koliko prostora v stanovanju.
Jaz že cel dan nisem nič jedla ker sem ža danes vsa napeta zaradi službe.Da me ne bo katera narobe razumela.Zalo rada delam z ljudmi samo če grem delat tja kjer je kolektiv uredu.Tam kamor grem sedaj ap je obup in sem vsa živčna in nervozna.Moj me je danes cel dan tolažil in me cartal.Za rojstni dan od Lore in Žane pa bo mogoče uspelo.Je moja babi dejala da bo še ona zraven neki dala.Samo bomo nekje drugje naredili.Bomo videli če bo uspelo.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?