kalanteja
|
Pozdravljene Kdaj pa ste dobile novo odločbo o otroških, js še nisem kj dobila, mi je pa rekla, da se mi bodo zvišali, ker mi ne bodo upoštevali kar sem dobila porodniške, ker nimam sedaj dohodkov, niti socialne neb dobila, in sem tam rekla, da bomo težko prišli skozi mesec (HB, da imam prihranke, ampak ji nisem povedala), no bomo videli kako bo, bila je zelo prijazna do mene..... Je pa en velik plus, da sem dobila job, ja, ampak samo preko študenta, ampak so rekl, da me bodo potem verjetn zaposlili kot koordinatorko, in ker bodo dobil subvencije iz zavoda, me bodo morali met zaposleno eno leto, in tako bom imela delovne izkušnje in bo super fajn, ker si bom lažje dobila drug job,če mi potem neb slučajn podaljšali. Upam, da mi uspe..... Mi tudi gremo na morje, je moj reku, da hoče, meni niti ni, ker mi je škoda denarja (sem tk bolj škrpičasta oz. škrebasta- ma kako se napiše, ne vem?), no gremo na Rab, Barbat- za 9 dni od 23 julija pa do 1 avgusta, ma upam, da bo ok, gremo po ne vem koliko letih na Hrvaško, Julija je bila spočetav Tuniziji :) Za 1 rojstni dan je vse zmenjeno, nas bo okoli 25 z otroki vred, praznovali bomo 12 junija, na eni Lovski koči v naravi, super fajn bo, plac imam zastonj, drugače bi me 80€ prišel Ravno mi je poštar pozvonil in dobim 88€, no, to sem pa vesela, prej sem pa dobivala 48 €. Julija je pridna, fajna, veliko se učiva, ne vem pa a nama bo uspelo, da bo znala pihat svečko za prvi rojstni dan, no bomo videli....mogoče mi uspe, ker ko ji rečem a smrdi, ful skozi nos tk naredi, kot da smrdi. Hodi še ne, jo moram držat za eno rokico pa gre, lepo hodi, kljub temu, da sem jo imela malo v hojici ne hodi po prstih..... Evo, sem vam dala kj za brat, je itak dež zunaj, lep dan