|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
28.5.2010 10:05:51   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

arwenko, ti si suhica proti meni user posted image user posted image user posted image 42, joj kje so časi ko sem tole nosilauser posted image user posted image user posted image

lidik, bom...Me je do zdaj ubogal...user posted image

Ja zgoraj me res ni toliko skupaj, spodaj je pa bolj kriza, predvsem imam težave s stegni ponavadi, ker imam ful močna in so mi recimo stvari, ki so mi v pasu in čez rit prav, v nogah tesne user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
28.5.2010 10:06:05   
BabyKitty
Kaj naj potem jaz rečem... user posted image Namreč sedaj so mi končno v pasu prav 36 hlače user posted image Nosečniške hlače so mi pa v večini primerov tako grde user posted image vreče za krompir user posted image Verjetno se bom odločila kar za oblekice, so mi tok luškane user posted image Glede tunik... letos zmagajo desigualove user posted image imajo pa lepe tudi v zari in vero modi, c&a in h&m je pa škoda kupovati, ker to je pa res podn od kvalitete... 2x opereš in lahko vržeš v koš... Včasih, še v času ko so h&m prodajali samo v avstriji, nemčiji ipd. je bila res dora kvaliteta poceni... sedaj pa user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
28.5.2010 10:07:53   
Mjavmjav
Hehe, punce... jaz se zadnja dva dneva sprašujem ali sem se na hitro poredila ali se bebica tako hitro širi... torej tudi jaz že čutim, da me kavbojke tiščijo, pa če dam nase kakšno oprijeto majčko se vidi, da nekaj štrli ven.. Ampak vse skupaj res še izgleda bolj tako, kot da sem se malo zapustila user posted image user posted image

Da vam poročam o moji NS! Čudovita izkušnja!!! user posted image user posted image user posted image Tako lepo je bilo videti žabico.. videli smo srček, ki utripa, želodček, možganski poloobli, prstke na rokah in nogah, enkrat se je malo popraskal po glavi... in menda da bi znal biti fantek... Ampak tisto je malo dvomljivo, lahko bi karkoli štrlelo ven. user posted image Izvidi so menda super in povem vam, da mi ni bilo težko dati 72EUR. Tudi jaz sem šla k Strahovi... teta je mal hecna.. sicer ful nasmejana, ampak se mi zdi da bolj naučeno nasmejana, drgač je pa pomoje kr stroga user posted image Je pa res, da sva bila midva čisto na koncu delovnika, tako da se je verjetno še kar dobro držala...

Enkrtano, čudovito in oh in sploh lepo... res... Moj je videl pikeca prvič in ni mogel verjeti, kako dobro se to vse vidi. Po pregledu sem se povsem prerodila in se mi zdi, da zdaj že malce bolj dojemam, da sem noseča user posted image To je res nekaj najlepšega!!!

Zdaj imam pa naslednji pregled pri svojem G. v torek... aja, pa zamenjala sem ga.. jupi!

Lep dan vsem!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2828
28.5.2010 10:18:07   
lidik

user posted image user posted image lidik, a boš tudi ti prišla s tako ven, da s konefkcijsko 42 nisi suhica...Jao, pol zase res ne vem kaj semuser posted image user posted image user posted image

ja itak da bom. Da ti vidiš mojo rit in noge!!!!! Ok, sej zgoraj me ni veliko, pa v pasu oz. trebuha tudi nimam. No ampak se nič ne sekiram. Sem takšna kot sem, sam mal me jezi ko cot ne dobim najbolj lahko.

Neposredna povezava do sporočila: 2829
28.5.2010 10:18:47   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

arwenko, ti si suhica proti meni user posted image user posted image user posted image 42, joj kje so časi ko sem tole nosilauser posted image user posted image user posted image

lidik, bom...Me je do zdaj ubogal...user posted image

Ja zgoraj me res ni toliko skupaj, spodaj je pa bolj kriza, predvsem imam težave s stegni ponavadi, ker imam ful močna in so mi recimo stvari, ki so mi v pasu in čez rit prav, v nogah tesne user posted image

tole je pa tako kot da bi jaz sebe opisala. S tem da jaz imam poleg stegen še z ritjo probleme.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
28.5.2010 10:19:07   
zaljubljena23
arwenko, pol pa ti jaz malo odstopim, da bo enakomernouser posted image user posted image user posted image user posted image malo heca (brez zamere)...

mjavmjav, super za uspešno NS....Joj, jaz pa imam še dobre 14 dni do njej....Punce, a se vam tudi zdi, da čas nekam brzinsko hiti....Se mi zdi, kot da je bilo včeraj, ko smo zagledali plusek, zdaj pa sem že v 11.tednu...Še malo pa bomo na polovički, pa bo že morfologija tu...Pol pa december...Se mi zdi, da se vse odvija s svetlobno hitrostjo

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
28.5.2010 10:21:22   
lidik
mjavmjav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to so pa res super novičke !!!! Bravo za tako dobro opravljeno NS. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No daj mi nekaj povej - kaj to misliš kr stroga? Kaj si rabila materinsko knjižico zraven?

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
28.5.2010 10:21:26   
zaljubljena23
Jaz pa imam vsepovsod zaloge..Trebuh, stegna, rituser posted image user posted image user posted image Sicer se ne obremenjujem preveč...Počutim se ok, dedca imamuser posted image user posted image user posted image , edino res z odporom hodim po trgovinah, ker vem, da bom težko kaj dobila, in posledično so pri meni vsa oblačila ponošena do koncauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2833
28.5.2010 10:23:33   
lidik
ha ha ha zaljubljena23 vidiš sej to je pa zelo pametno - moram priznati da si zelo pridna, ker pač obleke ponosiš in ne mečeš skoraj novih stran kot nekatere. Vidiš pa naj kdo reče, da ni v vsaki slabi stvari nekaj dobrega. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2834
28.5.2010 10:29:43   
zaljubljena23
user posted image user posted image user posted image na tole pa sploh nisem pomislila

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
28.5.2010 10:30:34   
lidik

user posted image user posted image user posted image na tole pa sploh nisem pomislila

ja veš no ti moram povedati da jaz to iz lastnih izkušenj povem - ker jaz isto naredim - pa se potem s takšnimi tolažim. Se kr boljše počutim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2836
28.5.2010 10:35:35   
Mjavmjav

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

mjavmjav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to so pa res super novičke !!!! Bravo za tako dobro opravljeno NS. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No daj mi nekaj povej - kaj to misliš kr stroga? Kaj si rabila materinsko knjižico zraven?

Hehe... no stroga tako po občutku, bolj kot oseba v privat življenju pomoje... recimo... se je zmotila tam, ko je vpisovala moj priimek v računalnik in jo je moj popravil, ga je tako grdo pogledala.. user posted image Drugače pa ful pojasni, lahko sprašuješ kar želiš, pokaže ti vse, kje je kaj, ni pripomb. Se mi zdi, da ima tudi aparature najsodobnejše, tako da sem jaz zelo zadovoljna. Kot rečeno, ni mi bilo žal 72 EUR (60 za pregled, 12 za CD). Midva sva vzela CD, ker je res lepo ko potem še doma pregledaš vse slikce in posnetke, v miru in večkrat user posted image user posted image

Materinsko knjižico sem jaz imela s sabo... notri ti tudi vpiše izvid NS, tako da je pomoje kar dobro, da jo imaš.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
28.5.2010 10:45:17   
zaljubljena23
no lidik, se že boljše počutim, ko vidim, da nisem edinauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
28.5.2010 10:45:53   
Arwenko

arwenko, pol pa ti jaz malo odstopim, da bo enakomernouser posted image user posted image user posted image user posted image malo heca (brez zamere)...

mjavmjav, super za uspešno NS....Joj, jaz pa imam še dobre 14 dni do njej....Punce, a se vam tudi zdi, da čas nekam brzinsko hiti....Se mi zdi, kot da je bilo včeraj, ko smo zagledali plusek, zdaj pa sem že v 11.tednu...Še malo pa bomo na polovički, pa bo že morfologija tu...Pol pa december...Se mi zdi, da se vse odvija s svetlobno hitrostjo

Zaljubljena hvala, ampak imam svojih 100 kg čisto dovolj. Sem si zadala, da se ne smem zredit na več kot na 110. Zdaj pa bomo videli pol konec decembra koliko bo od tega ostalo user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2839
28.5.2010 10:46:49   
KatyK79
meni je moja G rekla da moram imeti materinsko knjižico, VEDNO in POVSOD seboj!!!!! ja pa na NS jo tudi potrebuješ!

kar se tunik tiče....hm...jaz sme bila včeraj čisto slučajno v Takko-tu pa imajo kr velik tega, samo (žal) bolj velike št.!
jaz sem si eno kupila...tako lepo zeleno, bomo pa vidl kako se bo obnesla!

drugače imam pa super šiviljo, ki mi bo ene kavbojke, ki so mi malenkost večje predelala v nosečniške, samo nosečniški pas moram kupiti. pa ne vem če me bo vse skupaj prišlo 20,00 eur. za začetek bo ok, potem bo treba pa itak v šoping.

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
28.5.2010 10:51:57   
Arwenko
Ja, meni je tudi G rekel, da jo moram imet vedno zraven, kamorkoli grem, v primeru, da se pač kaj zgodi. 

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
28.5.2010 11:12:09   
BabyKitty
Mjavmjav user posted image user posted image user posted image je noro doživetje tale NS ane... nepozabna zadeva, rezultat v končni fazi sploh ni pomemben user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
28.5.2010 11:33:23   
lidik
Arwenko sej se jaz tudi tam nekje s kg gibljem, tako da sem si sama pri sebi tudi rekla, da ne smem več kot 10 kg gor dobit. Sam me malo skrbi da ne bo ravno tako. Bo sigurno še kakšna več. user posted image Eh pa zdaj mislimo da bodo bebike zdrave, pol se bomo pa o hujšanju pogovarjale. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
28.5.2010 11:36:04   
lidik
o KatyK79 točno Takko je pa imel tunike ja. Ma joj no itak sej že dolgo vem da sem kura. Sploh se nisem spomnila da bi šla not pogledat pa sem mimo hodla. Hvala za idejo.

Drugače pa meni bo mami tudi nosečniške hlače naredila - še dobro da je šivilja. Sam kavbojke sem si pa kupila. Njo sem pa že itak za poletne hlače zadolžila. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
28.5.2010 12:11:40   
Mjavmjav
BabbyKitty ja NS je najlepše doživetje do sedaj! user posted image user posted image Sploh zato, ker sva prvič gledala oba skupaj... in ker res vidiš že svojega malega, kako miga tam notri... raziskuje okrog sebe... Res enkratno no! user posted image user posted image
Sem kar fouš vsem vam, ki vas ta občutek še čaka user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
28.5.2010 13:19:33   
thevenus
Pozdravljene,
se strinjam, nuhalna je super izkušnja. Štajerkam priporočam Dr. Ogrizek-Pekličevo, si res vzame čas, vsaj za naju si je. Pa kupite še CD!

Trebušček se mi še zelo malo vidi, a je že opazen, saj sem noseča nekaj več kot 13 tednov; verjetno sploh ne bom decemberka, a sem se že udomačila v decembru user posted image
Malo že razmišljam o nabavi stvari, me že kar mikajo otroške trgovinice. Najbrž bomo tam septembra že
prave strokovnjakinje glede vozičkov in avtosedežev. Se opravičujem, če ste o tem že pisale, ker ne berem vsega za nazaj... Ste že kaj nakupovale?
Zaradi teže pa ne skrbite preveč. Imam znanke, ki so se zelo zredile, po porodu pa so kmalu imele manj kilogramov kot prej. Ni se pa zdravo preveč zrediti, tako da bomo pazile, kaj jemo, a ne? Jaz zenkrat še pojem vse, kar si zaželim, ker slabosti še niso čisto minile in sem vesela, ko lahko kaj z užitkom pojem.
Lepo se imejte!
user posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
28.5.2010 14:22:22   
KOLIBRI
Moj trebuh je pa zjutraj še normalen - kot ponavadi, čez dan pa postanem napihnjena, kot da sem v 5.mesecu. user posted image  Ampak zaenkrat kljub temu lepo nosim še vse stare hlače, itak nosim samo modele z bolj nizkim pasom.

Sem pa dobila datum za NS, 10.6. Lepo prosim če me tista, ki ima na skrbi seznam, lahko doda. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
28.5.2010 15:03:07   
dangermouse
Včeraj sva s fantom še divje norela na koncertu Skunk Anansie, nekaj uric kasneje pa že na prvem pregledu. Vsa neprespana, ampak čisto budna user posted image
Prvi ultrazvok je res nekaj neverjetnega, ko zagledaš to krasno malo bitjece, ki se giblje... Zaenkrat je vse OK, detece se je nekam nizko skrilo, tako da smo naredili vaginalni UZ. Naročila sem se tudi na NS, ki jo imam kar pri svoji ginekologinji 16.6., naslednji pregled pa 6.7. Iz pregleda sva oba odšla kar malo zamaknjena in se že cel dan bebavo reživa in komaj čakava, da poveva staršem in prijateljem! Ne moreva več čakat s to krasno novico!user posted image
Aha glede teže imam pa tudi jaz nekaj težav, detece je veliko 3,4cm, zaloge špeha na trebuhu so pa že veliko večje he, he... tako da bom kar nadaljevala s prehrano po Montignacu, da se ne zredim preveč. Do sedaj mi še ni bilo zares slabo, samo občasno, ko sem imela prazen želodec - zato se pridno trudim, da je vedno poln he, he... in jem po trenutnih prebliskih, kar si zaželim... hvala za dobrodošlico souser posted image in uživajte še naprej v teh čarobnih trenutkih, ki so nam dani!

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
28.5.2010 16:48:19   
jona klara
mjavmjav- čestitke za uspešno ns, jaz jo imam v sredo tudi pri Strahovi, upam, da bo vse okej.bila na uz zaradi izcedka par dni nazaj, vse okej, dete veliko že skoraj 5 cm, komaj čakam, da vidim na ns da je vse okej.user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu dangermouse)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
28.5.2010 20:15:28   
KatyK79
punce kje pa pinkalonka kej??? na fb-ju je skoz neki aktivna, tu pa nič user posted image

joj sem se zdele pogledala v ogladalo,...jaz mam že tazga bušija....kdaj sem že napisala, da pri meni ni ne duha ne sluha o bušiku? ne dolgo nazaj, ker tole sem pridobila v enmu tednu. kaj bo še user posted image

punce uživajte!

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?