|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
28.5.2010 8:18:47   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: bit

Dobro jutro, Bitka hvala za krasen zajtrk!

kaj bomo danes kaj počeli.... juhuuu petek jeuser posted image

user posted image

Dobro jutro vsem!

Malo bomo pospravili, prebrali knjigo do kraja, skuhali kosilo, pa bo dan okoli.

Še ena krasna novica...včeraj je prijateljica po dolgih 14 letih zagledala prvi + v životu!!! Si lahko mislite to veselje!! Res prav krasen dan...najprej Zupka, potem pa še to.

Pa moj me je peljal posteljice in previjalno gledat,...to nama namreč še manjka...prav prijeten dan.
Moram pa danes malo počivat...ker moja se je zadnje dni nekaj na moj mehur spravila in komaj hodim...tam spodaj me začne tako boleti in škrabati, kot, da bo kar ven pokukala user posted image ?! Pa ne kosti, mehki deli, kot bi me ves čas lulat, čeprav sem bila minuto nazaj. Prav zoprno, pa ne vem, al naj moji G kaj težim, al je to del nosečnosti??
Glavno, da je sonček, da mamo jutri eno fešto, da bo moj moral v juniju porabit 12 dni starega dopusta user posted image user posted image user posted image ...mogoče pa tudi jaz kaj na morje pobegnem??

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
28.5.2010 8:20:10   
Urshy78
dobro jutro. petek je, pa še sonček sije user posted image user posted image user posted image

jaz upam, da bom danes lahko kaj prej zaključila s službo in šla čimprej na sveži zrak.

lep sončkast dan vam želim user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
28.5.2010 8:23:15   
hermy1

vse je o.k. MV 4,2 cm, srček lepo bije... z metrom me je neki merla pa ne vem kaj je namerla... verjetno dobro ker ni nič rekla.
datumov imam pa sedaj toliko da ni res...

Meri razdaljo od sramne kosti do vrha maternice, ker s tem vidi, kako maternica in dete v njej raste in napreduje...cm naj bi se ujemali s tedni nosečnosti...pri meni je vedno kakšen cm za kakšen teden več.

Seveda bi ti rekla, če bi kaj ne štimalo!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
28.5.2010 8:29:17   
jona klara
jutroooo!

ja krasen dan.
urshi- full lepe fotke, oblekice si mi kr lušte naredila, če je v torek po nuhalni vse okej grem kupiti tudi jaz prvi bodi.Aja, tudi jaz imam filing, da bo fantek, vsi ostali pa, da bo punčka....bomo vidli.Sicer sem okej, sedaj imava končano terasi in grem že zdaj uživati na ležalnik in pikici brati knjigo.TUDI TE SLIKE DOBIŠ V MOJEM PAKETU, KI ŽE ZELO ZAMUJA, JIH BO PA VEČ ZA TO.Tebi pa naj čimprej mine v službi, da greš na vašo lepo terasco relaxirati fantka.Komaj čakam, da so pregledi mimo.Začela sem uživati v nosečnosti, sedaj samo upam, da bo res vse uredu....a bosta kdaj za kak potep in prideta kaj na obisk v naše konce?

špica- kako dolgo so ti pa podaljšali bolniško? svojega osebnega vprašaj kaj ti piše v kartoteki, tudi jaz moram vprašati.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
28.5.2010 8:30:54   
jona klara
vsem želim veliko sonca, dobrega počutja in sevda, da je z našimi pikicami pokicami vse uredu, naj se počutijo dobro v teh prelepih dneh.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
28.5.2010 8:34:09   
Urshy78
jona klara, verjamem da komaj čakaš na NS. ma jaz sem prepričana da bo vse ok user posted image  me pa firbec matra, če boš imela res fantka, oz če so tvoji občutki pravilni user posted image

ko bova kaj hodila na vaš konec, ti obvezno javim user posted image  je pa res da sva zadnje čase ob vikendih kar doma, ker moj dela v prizidku, dela je še kar veilko, časa pa zmanjkuje. ampak kakšen  vikend si bova sigurno vzela za potep user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4531
28.5.2010 8:50:46   
jona klara
urshy- superca, kar uredta prostor za novega člana, enkrat se pa bosta že oglasila v lep sončen dan, da spečemo kako ribico ali kaj za naše poke v bušiju.fajn se imejta in uživita, jaz grem sdaj ven, sem čimveč vzunaj, ker nikoli ne veš do kdaj lahko, da ti čez noč ne napovejo kakšnega ležanja.....

lep danuser posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
28.5.2010 8:53:54   
špica84
bolnisko so mi podaljsali za slab mesec.

v karton je pa napisala da mi dovoli obisk starsev

Neposredna povezava do sporočila: 4533
28.5.2010 9:52:11   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Mojškra, jaz imam diagnozo placenta previa in res se lahko posteljica še dvigne. Meni je v 24-tem tednu v celoti prekrivala maternično ustje, zdaj le še 1,4 cm, ampak ostaja placenta previa in posledično carski rez. Ti pa definitivno pripada bolniška na to diagnozo, ker lahko kateri koli dan zakrvaviš in to se baje ulije v potokih. Tko mi je rekel G. Pa rekel mi je, naj ne zganjam panike, ampak dam ene par plenic med noge in takoj v P. user posted image

Ja hvala, zdaj sem mal pomirjena. Me je zadnjič kar zaskrbelo, ko se mi je tako vlilo, kot priuser posted image . Meni na srečo ne prekriva MU, ampak je nizko in 2 cm vstran od MU. Ja glede carskega sem tudi brala, ja to pa morajo narediti, da se posteljica ne bi prej porodila, bolje je tako., je pa neprijetno pomisliti. A moraš skozi počivati, ležati, ali kaj so ti rekli zdravniki?

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
28.5.2010 10:05:59   
Fargesia
hejla!
jaz sem opremljena s seksi gatkami za v P in pol za doma...
hermy, čestitke prijatlejici!!!user posted image user posted image user posted image
upam, da bo vreme čez vikend zdržalo...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
28.5.2010 10:09:49   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hejla!
hermy, čestitke prijatlejici!!!user posted image user posted image user posted image
upam, da bo vreme čez vikend zdržalo...user posted image

A si mislila "sexi" - sexi, al tiste nagravžne mrežaste gatke??

Hvala za čestitke!

Buši boljši?
Jaz si tudi želim, da vreme zdrži, ker jutri praznujemo mamin rojstni dan in naj bi bil PIKNIK user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
28.5.2010 10:55:14   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

user posted image user posted image user posted image mrežaste gatke....
buši je boljši, hvala!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
28.5.2010 11:06:33   
bit
oooo babike...
kok sem zmatrana...sem celo glavno trznico prefirbcala... kok imajo ene lepe zelenjave....
pa v knjižnico sem šla po knjige za na morje....zdej se pa sladkam z češnjami iz Goriških Brd... njami

user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
28.5.2010 11:07:44   
hermy1

oooo babike...
kok sem zmatrana...sem celo glavno trznico prefirbcala... kok imajo ene lepe zelenjave....
pa v knjižnico sem šla po knjige za na morje....zdej se pa sladkam z češnjami iz Goriških Brd... njami

user posted image

Si prav nesramna, ko nam takole skomine delaš user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
28.5.2010 11:08:11   
bit

user posted image user posted image user posted image mrežaste gatke....
buši je boljši, hvala!

vidim da si ti zares uzela da si naslednja na vrsti...user posted image

za danes zvečer jih obleči...še polna luna je...boš vidla kaj bo hudouser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
28.5.2010 11:10:08   
bit

oooo babike...

user posted image

Si prav nesramna, ko nam takole skomine delaš user posted image user posted image user posted image !!!

veš pa kako so dobre... user posted image

naslednji vikend je v Brdih praznik Češenj, lani sva bila...sem se jih tako najedlauser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
28.5.2010 13:21:46   
jona klara
bit-res so dobre, tele iz gb, samo jaz sem jih kupila na trgu....njami, pa še zdrave za našo bebicouser posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
28.5.2010 13:38:38   
Teta M
Živjo punce!

Danes sem bila pri splošni zdravnici oz.z njo nisem niti imela opravka, bodo poslali mojo dokumenatcijo(obvestilo ginekologinje)na komisijo , me prav zanima do kdaj mi bodo podaljšali. Tako da tudi bolniškega lista za maj nisem mogla dobiti,dokler ne bo odločbe od zavoda. No zdej sem pa tudi jaz v tem začaranem krogu povezanem s komisijo.....
Zdej pa pridno počivam in veliiiiiiiiko pijem....Uff..češnje bi pa jedla....user posted image
Lep pozdravček, če ste še kje na sončku..pri nas se je že skril in postaja oblačno.

Neposredna povezava do sporočila: 4543
28.5.2010 16:19:08   
špica84
lepo se imejte cez vikend,jaz picim na dolensko caw 

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
28.5.2010 16:28:30   
Urshy78
mmmmm, češnje, ste mi pa nardile lušte user posted image
jaz jih pa nimam nič doma, tako da se bom mogla zadovoljit jar z nektarinami user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
28.5.2010 16:40:19   
jona klara
špica- lepo se imej na dolenjskem,pazi na bebo!user posted image user posted image

urshy- tudi nektarine so super, a si še kaj šopingirala cotke zase? ali še ni panike? jaz sem kupila nekaj majčk, ker imam same take kratke bombažne od prej, pa že komaj čakam, da kam grem, da se poafnam.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
28.5.2010 16:48:59   
Urshy78
jona, so ble super, sem ravnokar zbasala dve user posted image
cunjic imam pa za celo poletje dovolj user posted image
tunik imam že toliko, da nimam skoraj več prostora v omari, pa jih še kar kupujem user posted image
pod tuniko bom imela pa pajkice ali pa kavbojke.
imam še par oblekic, kiklce, od prijateljice pa dobim še nosečniške kratke hlače. se bom celo poletje lahko afnala user posted image user posted image
kaj imaš pa ti še vse namen kupiti??

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4547
28.5.2010 16:55:13   
jona klara
urshy- a to so ti še prejšnje prav ali si že nosečniških toliko kupila? jaz sem jih nekaj kupila par mi jih je ena posodila.Želim si še kavb. kiklco, še kake lanene hlače in kratke, pa mogoč še kako tuniko, ampak pri nas je samo h and m, v sredo grem na ns, mogoče zavijem v popek, la vie ali kam tam..ampak tam je vse drago, so pa te majčke tako lepe, škoda da smo noseče samo enkrat, dvakrat v življenju....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
28.5.2010 16:56:18   
jona klara
eno fajno sem kupila v oliverju ampak draga 32 eur, samo se nisem mogla upreti....

Neposredna povezava do sporočila: 4549
28.5.2010 18:14:03   
Urshy78
jona klara, tunike imam že od lani, par od predlani in to mi bo itak prav, ker so ravno dovolj široke in dolge da pokrijejo rit in bušija user posted image
kiklce pa upam da mi bojo tut prav, ker so raztegljive in nizke v pasu.
jaz grem vsak dan v city park ko grem na malico in se kar težko uprem, da ne bi kaj kupila user posted image
ampak zdaj je treba šparati za user posted image

kakšno majčko si si pa kupila?

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?