Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.5.2010 8:18:47
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit Dobro jutro, Bitka hvala za krasen zajtrk! kaj bomo danes kaj počeli.... juhuuu petek je Dobro jutro vsem! Malo bomo pospravili, prebrali knjigo do kraja, skuhali kosilo, pa bo dan okoli. Še ena krasna novica...včeraj je prijateljica po dolgih 14 letih zagledala prvi + v životu!!! Si lahko mislite to veselje!! Res prav krasen dan...najprej Zupka, potem pa še to. Pa moj me je peljal posteljice in previjalno gledat,...to nama namreč še manjka...prav prijeten dan. Moram pa danes malo počivat...ker moja se je zadnje dni nekaj na moj mehur spravila in komaj hodim...tam spodaj me začne tako boleti in škrabati, kot, da bo kar ven pokukala ?! Pa ne kosti, mehki deli, kot bi me ves čas lulat, čeprav sem bila minuto nazaj. Prav zoprno, pa ne vem, al naj moji G kaj težim, al je to del nosečnosti?? Glavno, da je sonček, da mamo jutri eno fešto, da bo moj moral v juniju porabit 12 dni starega dopusta ...mogoče pa tudi jaz kaj na morje pobegnem??
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.5.2010 8:20:10
|
|
|
|
Urshy78
|
dobro jutro. petek je, pa še sonček sije jaz upam, da bom danes lahko kaj prej zaključila s službo in šla čimprej na sveži zrak. lep sončkast dan vam želim
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.5.2010 8:23:15
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit vse je o.k. MV 4,2 cm, srček lepo bije... z metrom me je neki merla pa ne vem kaj je namerla... verjetno dobro ker ni nič rekla. datumov imam pa sedaj toliko da ni res... Meri razdaljo od sramne kosti do vrha maternice, ker s tem vidi, kako maternica in dete v njej raste in napreduje...cm naj bi se ujemali s tedni nosečnosti...pri meni je vedno kakšen cm za kakšen teden več. Seveda bi ti rekla, če bi kaj ne štimalo!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.5.2010 8:29:17
|
|
|
|
jona klara
|
jutroooo! ja krasen dan. urshi- full lepe fotke, oblekice si mi kr lušte naredila, če je v torek po nuhalni vse okej grem kupiti tudi jaz prvi bodi.Aja, tudi jaz imam filing, da bo fantek, vsi ostali pa, da bo punčka....bomo vidli.Sicer sem okej, sedaj imava končano terasi in grem že zdaj uživati na ležalnik in pikici brati knjigo.TUDI TE SLIKE DOBIŠ V MOJEM PAKETU, KI ŽE ZELO ZAMUJA, JIH BO PA VEČ ZA TO.Tebi pa naj čimprej mine v službi, da greš na vašo lepo terasco relaxirati fantka.Komaj čakam, da so pregledi mimo.Začela sem uživati v nosečnosti, sedaj samo upam, da bo res vse uredu....a bosta kdaj za kak potep in prideta kaj na obisk v naše konce? špica- kako dolgo so ti pa podaljšali bolniško? svojega osebnega vprašaj kaj ti piše v kartoteki, tudi jaz moram vprašati.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.5.2010 8:30:54
|
|
|
|
jona klara
|
vsem želim veliko sonca, dobrega počutja in sevda, da je z našimi pikicami pokicami vse uredu, naj se počutijo dobro v teh prelepih dneh.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.5.2010 8:34:09
|
|
|
|
Urshy78
|
jona klara, verjamem da komaj čakaš na NS. ma jaz sem prepričana da bo vse ok me pa firbec matra, če boš imela res fantka, oz če so tvoji občutki pravilni ko bova kaj hodila na vaš konec, ti obvezno javim je pa res da sva zadnje čase ob vikendih kar doma, ker moj dela v prizidku, dela je še kar veilko, časa pa zmanjkuje. ampak kakšen vikend si bova sigurno vzela za potep
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.5.2010 8:50:46
|
|
|
|
jona klara
|
urshy- superca, kar uredta prostor za novega člana, enkrat se pa bosta že oglasila v lep sončen dan, da spečemo kako ribico ali kaj za naše poke v bušiju.fajn se imejta in uživita, jaz grem sdaj ven, sem čimveč vzunaj, ker nikoli ne veš do kdaj lahko, da ti čez noč ne napovejo kakšnega ležanja..... lep dan
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.5.2010 8:53:54
|
|
|
|
špica84
|
bolnisko so mi podaljsali za slab mesec. v karton je pa napisala da mi dovoli obisk starsev
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.5.2010 9:52:11
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Mojškra, jaz imam diagnozo placenta previa in res se lahko posteljica še dvigne. Meni je v 24-tem tednu v celoti prekrivala maternično ustje, zdaj le še 1,4 cm, ampak ostaja placenta previa in posledično carski rez. Ti pa definitivno pripada bolniška na to diagnozo, ker lahko kateri koli dan zakrvaviš in to se baje ulije v potokih. Tko mi je rekel G. Pa rekel mi je, naj ne zganjam panike, ampak dam ene par plenic med noge in takoj v P. Ja hvala, zdaj sem mal pomirjena. Me je zadnjič kar zaskrbelo, ko se mi je tako vlilo, kot pri . Meni na srečo ne prekriva MU, ampak je nizko in 2 cm vstran od MU. Ja glede carskega sem tudi brala, ja to pa morajo narediti, da se posteljica ne bi prej porodila, bolje je tako., je pa neprijetno pomisliti. A moraš skozi počivati, ležati, ali kaj so ti rekli zdravniki?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.5.2010 10:05:59
|
|
|
|
Fargesia
|
hejla! jaz sem opremljena s seksi gatkami za v P in pol za doma... hermy, čestitke prijatlejici!!! upam, da bo vreme čez vikend zdržalo...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.5.2010 10:09:49
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hejla! jaz sem opremljena s seksi gatkami za v P in pol za doma... hermy, čestitke prijatlejici!!! upam, da bo vreme čez vikend zdržalo... A si mislila "sexi" - sexi, al tiste nagravžne mrežaste gatke?? Hvala za čestitke! Buši boljši? Jaz si tudi želim, da vreme zdrži, ker jutri praznujemo mamin rojstni dan in naj bi bil PIKNIK !!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.5.2010 10:55:14
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia jaz sem opremljena s seksi gatkami za v P in pol za doma... A si mislila "sexi" - sexi, al tiste nagravžne mrežaste gatke?? mrežaste gatke.... buši je boljši, hvala!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.5.2010 11:06:33
|
|
|
|
bit
|
oooo babike... kok sem zmatrana...sem celo glavno trznico prefirbcala... kok imajo ene lepe zelenjave.... pa v knjižnico sem šla po knjige za na morje....zdej se pa sladkam z češnjami iz Goriških Brd... njami
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.5.2010 11:07:44
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit oooo babike... kok sem zmatrana...sem celo glavno trznico prefirbcala... kok imajo ene lepe zelenjave.... pa v knjižnico sem šla po knjige za na morje....zdej se pa sladkam z češnjami iz Goriških Brd... njami Si prav nesramna, ko nam takole skomine delaš !!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.5.2010 11:08:11
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia jaz sem opremljena s seksi gatkami za v P in pol za doma... A si mislila "sexi" - sexi, al tiste nagravžne mrežaste gatke?? mrežaste gatke.... buši je boljši, hvala! vidim da si ti zares uzela da si naslednja na vrsti... za danes zvečer jih obleči...še polna luna je...boš vidla kaj bo hudo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.5.2010 11:10:08
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: bit oooo babike... kok sem zmatrana...sem celo glavno trznico prefirbcala... kok imajo ene lepe zelenjave.... pa v knjižnico sem šla po knjige za na morje....zdej se pa sladkam z češnjami iz Goriških Brd... njami Si prav nesramna, ko nam takole skomine delaš !!! veš pa kako so dobre... naslednji vikend je v Brdih praznik Češenj, lani sva bila...sem se jih tako najedla
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.5.2010 13:21:46
|
|
|
|
jona klara
|
bit-res so dobre, tele iz gb, samo jaz sem jih kupila na trgu....njami, pa še zdrave za našo bebico
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.5.2010 13:38:38
|
|
|
|
Teta M
|
Živjo punce! Danes sem bila pri splošni zdravnici oz.z njo nisem niti imela opravka, bodo poslali mojo dokumenatcijo(obvestilo ginekologinje)na komisijo , me prav zanima do kdaj mi bodo podaljšali. Tako da tudi bolniškega lista za maj nisem mogla dobiti,dokler ne bo odločbe od zavoda. No zdej sem pa tudi jaz v tem začaranem krogu povezanem s komisijo..... Zdej pa pridno počivam in veliiiiiiiiko pijem....Uff..češnje bi pa jedla.... Lep pozdravček, če ste še kje na sončku..pri nas se je že skril in postaja oblačno.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.5.2010 16:19:08
|
|
|
|
špica84
|
lepo se imejte cez vikend,jaz picim na dolensko caw
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.5.2010 16:28:30
|
|
|
|
Urshy78
|
mmmmm, češnje, ste mi pa nardile lušte jaz jih pa nimam nič doma, tako da se bom mogla zadovoljit jar z nektarinami
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.5.2010 16:40:19
|
|
|
|
jona klara
|
špica- lepo se imej na dolenjskem,pazi na bebo! urshy- tudi nektarine so super, a si še kaj šopingirala cotke zase? ali še ni panike? jaz sem kupila nekaj majčk, ker imam same take kratke bombažne od prej, pa že komaj čakam, da kam grem, da se poafnam.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.5.2010 16:48:59
|
|
|
|
Urshy78
|
jona, so ble super, sem ravnokar zbasala dve cunjic imam pa za celo poletje dovolj tunik imam že toliko, da nimam skoraj več prostora v omari, pa jih še kar kupujem pod tuniko bom imela pa pajkice ali pa kavbojke. imam še par oblekic, kiklce, od prijateljice pa dobim še nosečniške kratke hlače. se bom celo poletje lahko afnala kaj imaš pa ti še vse namen kupiti??
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.5.2010 16:55:13
|
|
|
|
jona klara
|
urshy- a to so ti še prejšnje prav ali si že nosečniških toliko kupila? jaz sem jih nekaj kupila par mi jih je ena posodila.Želim si še kavb. kiklco, še kake lanene hlače in kratke, pa mogoč še kako tuniko, ampak pri nas je samo h and m, v sredo grem na ns, mogoče zavijem v popek, la vie ali kam tam..ampak tam je vse drago, so pa te majčke tako lepe, škoda da smo noseče samo enkrat, dvakrat v življenju....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.5.2010 16:56:18
|
|
|
|
jona klara
|
eno fajno sem kupila v oliverju ampak draga 32 eur, samo se nisem mogla upreti....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.5.2010 18:14:03
|
|
|
|
Urshy78
|
jona klara, tunike imam že od lani, par od predlani in to mi bo itak prav, ker so ravno dovolj široke in dolge da pokrijejo rit in bušija kiklce pa upam da mi bojo tut prav, ker so raztegljive in nizke v pasu. jaz grem vsak dan v city park ko grem na malico in se kar težko uprem, da ne bi kaj kupila ampak zdaj je treba šparati za kakšno majčko si si pa kupila?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?