|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
27.5.2010 14:17:16   
KOKICA32
user posted image user posted image user posted image user posted image saj sem vedela, da boš razturala!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
27.5.2010 16:10:33   
leo**tia
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Sem že mislila, da sem zamudila kake 4 strani.user posted image

Leotia- čestitke za naraščaj!user posted image user posted image user posted image Kaj jih boste vse obdržali? A jeste njihova jajca?

ja..vse bomo imeli.3 so umrleuser posted image ..včeraj do 1h ponoči sem jih hranila z jajčkami(to je njihova prva hrana-jajca od prepelic),ampak so nažalost umrle...bile so bougeuser posted image ...pa še eno turo bomo dali jutri valituser posted image ..ker smo zdaj pri prvem poskusu 30propadlo-niso se zvalile..ja jemo jajca,posebej leo in tia..kuhane kokošje tija ne mara.te pa 2poje..na teden ji dam največ 3,leo pa 6-8...pozneje ko bomo imeli več prepelic pa bo šlo v prodajo,če uspe,šibam,imam čistilno že od9zjutrajuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
27.5.2010 20:46:52   
Najaa
tasa vidiš, kok je fajn v službi! user posted image user posted image
Na tvoje vprašanje ne vem odg., ker je že predaleč nazaj, ko sem dobila nadomestilo in se ne spomnem.

Ja, pregled v P... Zdravnica jo je celo pregledala, steghtala in zmerila, pa razvojno kaj kej dela in bila vesela, da sestavi stolp iz treh kock, ne sam dveh user posted image , rozine sicer ni stresla iz flaškice, se je pa zato h meni obrnila, danj jo jaz. Pametna punca, ni kej.user posted image Ko ji je hotla pljuča poslušat, se je pa začela jokat, pa se drugače nikoli ne.
V glavnem, seveda je bilo lepo in vprašala me je, če se 5. vidimo v Mostecu. Persida, vi pridete? Jaz bom šla, sej pa ga mam tu pred nosom. No, na EINT niti nisem poskušala it, ker je delal en zagaman vratar, ki ko sem bila jaz v P, moji tašči ni pustil niti, da mi flaše vode nese do sobe, ker nihče ni smel gor. Jaz pa po CR in 6x1,5l vode res nisem mogla sama nest... eh... sej ni važno, sej se kmalu vidimo na pikniku.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
27.5.2010 20:55:33   
Najaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mogla pogledat slike...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
27.5.2010 23:23:18   
leo**tia
sem gledala slike od gašperjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
28.5.2010 7:37:34   
tasa_m
Bravo Nika user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
28.5.2010 7:37:57   
tasa_m
Kokica danes se bom jaz namesto tebe zadrla... PEEEEETTTTTTTTTTEEEEEEEEEKKKKKKKK JEEEEEEEEEEEE user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
28.5.2010 7:59:58   
KOKICA32
Dober dan!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
28.5.2010 8:00:51   
KOKICA32
JAaaaaaa PETEK JEEEEE!!!user posted image user posted image user posted image

In moje dete je staro 15. mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image

Najaa- čestitke Niki za lep razvoj!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
28.5.2010 8:53:52   
Najaa
Petek, dan za metek haha. user posted image user posted image user posted image Zdaj, ko sem brez službe mi je vsak dan enak. user posted image Sej ne, v bistvu so mi vikendi bedni, ker moj dela. Ja, ravno obratno kakor vam. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
28.5.2010 9:10:11   
KOKICA32
Če bo danes zvečer čvek se vam pridružim!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
28.5.2010 10:18:12   
Najaa
o ja, lahko nardimo en čcek party. Kaj pol dam pjačo v hladilnik? Kaj boste pile?

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
28.5.2010 11:17:01   
tasa_m
Naja če že sprašuješ bom jaz enega čokoladnega al puškin colo. Kaj pač maš doma, nisem haklik user posted image  user posted image  user posted image

Moja Lija pa je šla zdaj pančat, pol pa šibamo k atiju v bolnico vsi na obisk, te pa domu.

Čakam na dohodnino pa je še kuj ni nakazane user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
28.5.2010 11:19:46   
tasa_m
Valentin vse najboljše za 15.mescev. Poljubčke...

jaz se čist vsak mesec na V. spomnim, ker dobim user posted image takrat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
28.5.2010 11:23:56   
Najaa
Mi sploh še nismo dobili odločbe od dohodnine. user posted image Pa tak krvavo dnar rabmo! user posted image

tasa si že s svojo Lijiko? user posted image

Imam čokoladnega, seveda. Je že na hladnem. user posted image Ima kera kako željo po čem slanem zraven?

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
28.5.2010 11:24:17   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Vse najboljše! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
28.5.2010 11:38:00   
KOKICA32

Naja če že sprašuješ bom jaz enega čokoladnega al puškin colo. Kaj pač maš doma, nisem haklik user posted image  user posted image  user posted image

Moja Lija pa je šla zdaj pančat, pol pa šibamo k atiju v bolnico vsi na obisk, te pa domu.

Čakam na dohodnino pa je še kuj ni nakazane user posted image

jaz bom tako kot Tasa!!!user posted image Nisem izbirčna. user posted image

Kdo je v bolnici? Tvoj ata al T.?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
28.5.2010 11:39:12   
KOKICA32

jaz se čist vsak mesec na V. spomnim, ker dobim user posted image takrat user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
28.5.2010 11:40:27   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Mi sploh še nismo dobili odločbe od dohodnine. user posted image Pa tak krvavo dnar rabmo! user posted image

Imam čokoladnega, seveda. Je že na hladnem. user posted image Ima kera kako željo po čem slanem zraven?

user posted image

Jaz sem svojo dobila, ko glih 45,00 EUR nazaj dobim, D. pa bo moral krepko plačati, pa je še na srečo ni dobil...user posted image

Če že sprašuješ...jaz bi kaj slanega...al pa sladkega zraven.user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 28.5.2010 11:41:11 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
28.5.2010 11:50:26   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image

Jaz sem dobila odločbo že marca oz aprila in bi naj blo danes nakazano. Pa še kuj ni user posted image Očitno to ko morajo € dat dajo popoldan, če pa bi jaz mogla tja plačat pa bi verjetno popoldan že opomin dobla user posted image user posted image

Jaaaaa, sem že ja. Zdaj frača spi.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
28.5.2010 11:51:08   
KOKICA32
Hvala punce za čestitke!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
28.5.2010 11:53:04   
KOKICA32
Kak se je imela frača brez mame takoooo dolgo? So jo razvajali?

Avto je že popravljen? Je bilo drago?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
28.5.2010 11:53:05   
tasa_m
Kokica ti si jo že dobila, kdaj danes?? 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
28.5.2010 11:54:11   
Najaa
No, čips z okusom paprike mam, kupljen v Lidlu v eni veliki kartonski škatli. Vzela sem ga predvsem zarad škatle. user posted image Res, prav uporabna je in jo bova s Tijo polepile z barvnim papirjem in bo mela noter kake igračke.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
28.5.2010 11:54:24   
KOKICA32

Kokica ti si jo že dobila, kdaj danes?? 

Ja, sem ravnokar preverila je že na računu!user posted image Za ene V. sandalčke pa bo. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?