Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.5.2010 17:39:52
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia danes je D dan! uuuu na koncert od dan D bi pa tut jst šla
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.5.2010 17:40:33
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit uuuu na koncert od dan D bi pa tut jst šla Ne, ne, draga moja...to je pa po mojem skromnem mnenju preveč hrupno !!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.5.2010 18:10:25
|
|
|
|
Goldy
|
zup - jaz sem dobila popadke, tak na 5 minut, pol sva šla počasi proti P, kjer je sicer G rekla, da sem odprta sam za en prst in da naj grem na oddelek ter da lahko da bom šla še domov. Ja, sem šla, s hčerkico v naročju. Če ti časovno opredleim - ob cca 10 mi šel čep, okrog 13 sva šla v P, ob 14 pregledana, pa tudi popadki so se čisto umirili. Polsem šla na oddelek, pol so se pa popadki stopnjevali, tako, da sem šla okrog pol 9 zvečer v porodno, da mi predrla mehur, no 20 čez polnoči sem pa rodila. Saj jaz takrat še ne bi šla v P, pa je rekel moj, da se on čist nič ne znajde iz tistih listov za porod doma , da rajš kar greva.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.5.2010 18:12:36
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: bit uuuu na koncert od dan D bi pa tut jst šla Ne, ne, draga moja...to je pa po mojem skromnem mnenju preveč hrupno !!! pa sej je bil včeraj v avtomehanični delavnici (po 3D slikanju), pa je bil ful zadovolen mali....se je takoj zbudu pa plesal... očitno mu paše šmir pa hrup.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.5.2010 19:37:39
|
|
|
|
Fargesia
|
...jaz sem doma...sva dala karte mojemu bratu in njegovi ženi...moj se ima za uučit, mene pa trebuh boli in je brez veze sam obrnit it v LJ...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.5.2010 19:54:06
|
|
|
|
Reby
|
mojškra - za placento previo dobiš potrjeno bolniško od komisije. Men se je potem sicer dvignila, ampak so mi do konca nosečnosti vodili kot placenta previa
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.5.2010 20:01:23
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ...jaz sem doma...sva dala karte mojemu bratu in njegovi ženi...moj se ima za uučit, mene pa trebuh boli in je brez veze sam obrnit it v LJ... zdej mam pa slabo vest k sm te hecala
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 26.5.2010 20:03:00
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ...jaz sem doma...sva dala karte mojemu bratu in njegovi ženi...moj se ima za uučit, mene pa trebuh boli in je brez veze sam obrnit it v LJ... zdej mam pa slabo vest k sm te hecala ah ne, zakaj?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 27.5.2010 7:20:25
|
|
|
|
mojškra
|
DOBRO JUTRO VSAKO JUTRO Bo le lep dan.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 27.5.2010 7:43:32
|
|
|
|
hermy1
|
Dobro jutro!!! Kje je pa Zupkica...pa ne, da še spi ??? No, kavice od mene žal ne bo . Fargi....nič sekirat...bomo šli pa drugo leto skupaj!!!! Jaz se moram uredit za pilates, čeprav se mi ne da ravno kaj hudo! Zadnje čase mi mala tako po mehurju špancira, da komaj hodim...pa ves čas sem na wc, ker se mi zdi, da me lulat ...mi mal nagaja, lumpa!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 27.5.2010 7:52:01
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Dobro jutro!!! Kje je pa Zupkica...pa ne, da še spi ??? No, kavice od mene žal ne bo . Fargi....nič sekirat...bomo šli pa drugo leto skupaj!!!! Jaz se moram uredit za pilates, čeprav se mi ne da ravno kaj hudo! Zadnje čase mi mala tako po mehurju špancira, da komaj hodim...pa ves čas sem na wc, ker se mi zdi, da me lulat ...mi mal nagaja, lumpa!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 27.5.2010 7:56:00
|
|
|
|
bit
|
Dobro jutro, no bo pa moja malenkost poskrbela za napitek nekaj svežega. mogoče je pa šla naša Zup-ka v Rim. hmmm pa še pregled imam danes kokr se spomnim. Če ne da glasu od sebe do 9 pomeni da mormo dihat
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 27.5.2010 8:19:37
|
|
|
|
Urshy78
|
dobrooo jutrooo
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 27.5.2010 8:22:01
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit Če ne da glasu od sebe do 9 pomeni da mormo dihat Jaz bom na pilatesu za vsak slučaj kar dihala!! Bitka...takale kavica bi pa res pasala po pilatesu!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 27.5.2010 8:35:47
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: bit Če ne da glasu od sebe do 9 pomeni da mormo dihat Jaz bom na pilatesu za vsak slučaj kar dihala!! Bitka...takale kavica bi pa res pasala po pilatesu!! hjaaa bo treba lokacijo srečanj spremenit ...pa zvohat kje imajo dobre ledene kave..... pa senco morjo met...men je tko vroče skozi kaj še bo ...poletje se še začelo ni
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 27.5.2010 8:37:56
|
|
|
|
Teta M
|
Jutro principesse! Zup je sumljiva tudi meni, ponavadi nas je že pričakala njena kavica ali pa zajtrk tukaj gor... , no tiste ki znate dihat kar dihajte z njo, tiste ki pa še ne znamo tako kot je treba bomo pa samo dajale ritem s ploskanjem .... Kakšna solidarnost je tukaj gor, takoj je druga prevzela skrb za jutranja poživila....hvala Bit. Uff mene je pa pokonci vrgel serviser Telekoma že pred eno uro,ki je prišel zamenjat modem,ki je šel včeraj v maloro.... Lep dan vsem...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 27.5.2010 8:59:02
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby mojškra - za placento previo dobiš potrjeno bolniško od komisije. Men se je potem sicer dvignila, ampak so mi do konca nosečnosti vodili kot placenta previa Ja zdaj zaenkrat so napisali le diagnozo, placenta spredaj, sega 21 mm od NMU, ker baje pred 28 tednom ne pišejo diagnoze placenta previa. Mi je pa rekla na urgenci, da je ta diagnoza ampak se lahko še spremeni-dvigne, no bom videla čez 14 dni, kaj bo rekla ginekologinja.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 27.5.2010 9:00:18
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: bit Če ne da glasu od sebe do 9 pomeni da mormo dihat Jaz bom na pilatesu za vsak slučaj kar dihala!! Bitka...takale kavica bi pa res pasala po pilatesu!! hjaaa bo treba lokacijo srečanj spremenit ...pa zvohat kje imajo dobre ledene kave..... pa senco morjo met...men je tko vroče skozi kaj še bo ...poletje se še začelo ni Ja potem pa kar dihajmo, a ni bila včeraj polna luna? Vsaj tako je rekel moj sin . Je sumljiva, je sumljiva tale Zup-ica
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 27.5.2010 9:00:36
|
|
|
|
špica84
|
dobro jutro....hvala za kavico Jaz sem pa ravno posto dobla o podaljšanju bolniške..,je bil skrajni čas.Tako da grem verjetno čez vikend domov... Zup je pa zgleda res šla v Rim
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 27.5.2010 9:03:58
|
|
|
|
Fargesia
|
dobro jutro! me je kao poštar zbudil (od GSLja al kaj že) k mi je eko plenice za enkratno uporabo prinesel...hja, takle mammo...edin zjutri lahko spim, ker se ne zbujam in me nič ne boli, pol pa tkole... glede koncerta se pa nič ne sekiram, ker se res nisem fajn počutila, pa tale sramna kost (samo na desni strani) me takoooo boli, da je kr hudo...ko sem G povedala, je rekla, da v teh tednih ne dajejo več injekcije za razvoj pljučk ...sej še ne mislim rodit! a za vsak slučaj dihamo z zupko? bit, takole ledeno kavo si je najbolj doma narest..iz tetrapaka...mmmm, je dobraaaa....sam kaj ko nimam nič doma za narest tole bombo... gapi, vse najboljšeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil Fargesia -- 27.5.2010 9:09:19 >
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 27.5.2010 9:17:12
|
|
|
|
mojškra
|
Definitivno je Zup res šla malce na lepše . Kar dihajmo punce, za vsak slučaj. Hmm, kaj naj delam? Aja ne smem , moram počivati , brati se mi ne da, na TV same bedarije-grem na sončka mal, ker bo popoldne itak bolj slabo vreme, če se ne motim. Lep dan, se slišmo kaj malce bolj potem.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 27.5.2010 9:26:44
|
|
|
|
bit
|
kako sem vesela da vam lahko sporočim lepo novico. Pa je prišla, najina 53cm velika in 3900g težka deklica Hana! Presrečna mamica Zup2 in očka. čestitke še tukaj draga zup, očka in navihanka Hana
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 27.5.2010 9:30:56
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit kako sem vesela da vam lahko sporočim lepo novico. Pa je prišla, najina 53cm velika in 3900g težka deklica Hana! Presrečna mamica Zup2 in očka. čestitke še tukaj draga zup, očka in navihanka Hana jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ČESTITKEEEEE!!!! in taka babnica je bila skrita v tistem trebuščku?
< Sporočilo je popravil Fargesia -- 27.5.2010 9:31:32 >
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 27.5.2010 9:32:39
|
|
|
|
Fargesia
|
o moje gate...a to zdej pomeni da sem jaz naslednja? me bo barbi prehitela...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 27.5.2010 9:33:58
|
|
|
|
biba007
|
A že dihamo za Zupiko?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?