jona klara
|
teta m- fajn, da je z bebico vse okej.Upam, da se ti kmalu urediš in boš bolje.Me pa zanima kako so ti odkrili nabiranje vode v trebuhu, ginekološko ali v krvi? veliko pij vode 3l.Glede slabokrvnosti pa full priporočajo sok rdeče pese, suhe slive, rdeče meso, kapsule iz alg- naravne.je pa res, da vprašanje kako bo z zaprtostjo.. držim pesti, da boš kmalu bolje. mojškra- držim pesti, da se vse uredi, važno, da je mali tak borec, res počivaj, jaz sem po ivf ju 2 meseca ležala, saj gre važno je, da vidiš končni cilj,komisija pa ti ne more zavreči glede na tvoje težave, malo reči splošnemu, da jim naj še on kaj zraven poleg diagnoze napiše o tvojem počutju, drugaće pa upam, da se meni tudi rjavi izcwedki več ne pokažejo...... počutim se sedaj kot rožica, čakam na nuhalno drugi teden, pol kupim angel sound in uživam v nosečnosti. tudi ve dajte urshy- saj se ne sekiram zaradi kg, samo, da ne pride sladkorna.tisto ne bi bilo za otroka fino, zato sem nehala z sladkarijami, sem se malo reorganizirala pri prehrani, bomo vidli kako dolgo bo šlo....ti boš pa kmalu čutila svojga fantka,.....bodi fajn in super. zup2- še malo, pa bo