|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
26.5.2010 12:21:56   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Reby- hvala. A tebe so tukaj v LJubljani obdržali? Ja jaz sem tudi kar fajn krvavela, kot pri user posted image , ampak se mi je potem ustavila krvavitev. A si ti tudi ležala in do kdaj? Jaz upam, da bo vse ok, tako sem bila včeraj na tleh, in to cel dan sploh nisem prišla k sebi. Kdaj si ti začela krvaveti, in do kdaj si mogla ležati? Jaz upam, da se posteljica dvigne.

Ja, mene so v LJ na Ginek.odd. obdržal. Je blo pa pr men problem še to, da mi je nekaj plodovnice odteklo. Drugače sem pa krvavela huje kot pri M. Kr tekl je iz mene. Lahko, da se ti bo še kakšen hematom naredil, tako da se ne ustrašit, če boš še kej krvavela, brez panike in mirno na urgenco.
Jaz sem počivala nekje do konca 6. meseca, posteljica se mi dvignila v 26. ali 27. tednu, če se ne motim.

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
26.5.2010 12:23:43   
Teta M
Mojškra : hvala za napotke, ja to vem da tam ne dobim cd-ja, bo šel moj z mano, pa bova naredila tako kot sta vidva. Ja sej itak me bo najprej zanimalo oz.bom čakala novic da je vse ok z bebico, potem me bodo seveda zanimali moji jajčniki,če so kaj manjši, pa seveda spol, če ne bo dete preveč sramežljivo. A kri si tudi tam dala?
Evo zdej sem pa tudi jaz več kot 30 dni na bolniški(23.5 je bilo to) tako da bo tudi komisija o meni odločala, se moram še k splošni zdravnici danes naročiti,da ji prinesem včerajšnje obvestilo ginekologinje,pa da pripravi zadeve za komisijo.  uff...si nisem mislila da bo treba se še s tem ukvarjat....
Špica: no si lahko vsaj malo bolj sproščena glede službe,glede reakcije tvoje šefice, sej meni je moj šef tudi napovedal da me zdej 2 leti ne bo videl, to mi je prvi dan napovedal ko sem mu povedala za nosečnost. Pa sem seveda zanikala to, evo pa za začetek bom doma vsaj 2.5 meseca kot kaže...kaj čmo...hvala bogu da zastopijo in smo lahko vsaj glede tega sproščene....Ampak Komisija je pa glavna....

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
26.5.2010 12:47:10   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: mateja33

živio!

mojškraupam da se ti krvavitve ostavjo,pa da je z bebo vse ok.Men so bolniško podalšali do 30.6,drgač sem uredo vćeri nism mela UZ in ga mam sedaj 31.5 še bo treba mal počakat da vidim kako napreduje moja bebicauser posted image

No super da so ti podaljšali. Vidiš mene pa z krvavitvami dajo delati.  Z sinčkom pa je vse ok. Lepo raste, se razvija, brca in razmišlja.user posted image , upamo da tako ostane.

PUNCE- sprašujem za eno kolegico, ali mogoče katera ve, kdaj imajo konzilij za IVF ponavadi? Ali so ga v maju že imeli?

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
26.5.2010 12:50:30   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Reby- hvala. A tebe so tukaj v LJubljani obdržali? Ja jaz sem tudi kar fajn krvavela, kot pri user posted image , ampak se mi je potem ustavila krvavitev. A si ti tudi ležala in do kdaj? Jaz upam, da bo vse ok, tako sem bila včeraj na tleh, in to cel dan sploh nisem prišla k sebi. Kdaj si ti začela krvaveti, in do kdaj si mogla ležati? Jaz upam, da se posteljica dvigne.

Ja, mene so v LJ na Ginek.odd. obdržal. Je blo pa pr men problem še to, da mi je nekaj plodovnice odteklo. Drugače sem pa krvavela huje kot pri M. Kr tekl je iz mene. Lahko, da se ti bo še kakšen hematom naredil, tako da se ne ustrašit, če boš še kej krvavela, brez panike in mirno na urgenco.
Jaz sem počivala nekje do konca 6. meseca, posteljica se mi dvignila v 26. ali 27. tednu, če se ne motim.

Hvala za odgovore. Upam, da komisija da za nizkoležečo posteljico bolniško. Mene so kljub krvavitvam, bruhanju, izgubljanju kilogramov, dali v službo. Ne vem, kako to odločajo.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
26.5.2010 13:02:04   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Mojškra : hvala za napotke, ja to vem da tam ne dobim cd-ja, bo šel moj z mano, pa bova naredila tako kot sta vidva. Ja sej itak me bo najprej zanimalo oz.bom čakala novic da je vse ok z bebico, potem me bodo seveda zanimali moji jajčniki,če so kaj manjši, pa seveda spol, če ne bo dete preveč sramežljivo. A kri si tudi tam dala?
Evo zdej sem pa tudi jaz več kot 30 dni na bolniški(23.5 je bilo to) tako da bo tudi komisija o meni odločala, se moram še k splošni zdravnici danes naročiti,da ji prinesem včerajšnje obvestilo ginekologinje,pa da pripravi zadeve za komisijo.  uff...si nisem mislila da bo treba se še s tem ukvarjat....
Špica: no si lahko vsaj malo bolj sproščena glede službe,glede reakcije tvoje šefice, sej meni je moj šef tudi napovedal da me zdej 2 leti ne bo videl, to mi je prvi dan napovedal ko sem mu povedala za nosečnost. Pa sem seveda zanikala to, evo pa za začetek bom doma vsaj 2.5 meseca kot kaže...kaj čmo...hvala bogu da zastopijo in smo lahko vsaj glede tega sproščene....Ampak Komisija je pa glavna....

Ja kri sem tudi tam dala, prvo greš na nuhalno, potem pa te odpelje prijazna sestra v laboratorij in ti en, dva, tri vzamejo kri. Izvide pa dobiš čez 14 dni, ampak glavno pa ti pove dr. Pušenjak že tam. No super.
Komisija-vsaj ljubljanska se mi pa zdi...ah raje ne komentiram.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
26.5.2010 13:08:48   
hermy1

Da se ne boste sekirale...mojo pritožbo z dne 5.3. še rešujejo!!!!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
26.5.2010 13:10:22   
špica84
Mojskra ponavadi je v zacetku meseca,verjetno so ga ze imel....To samo predvidevam

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
26.5.2010 13:40:59   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Mojskra ponavadi je v zacetku meseca,verjetno so ga ze imel....To samo predvidevam

Špica84
Hvala.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
26.5.2010 13:42:53   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Ja pa kaj boš naredila? Kaj pa zdravnik poreče na to? Saj vmes si mogla verjetno tudi zaradi druge diagnoze na komisijo, ali kako si se znajdla? Si imela vmes dopust, in potem novo diagnozo. Jaz resnično ne vem.

< Sporočilo je popravil mojškra -- 26.5.2010 13:43:12 >

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
26.5.2010 13:54:09   
hermy1

Ja pa kaj boš naredila? Kaj pa zdravnik poreče na to? Saj vmes si mogla verjetno tudi zaradi druge diagnoze na komisijo, ali kako si se znajdla? Si imela vmes dopust, in potem novo diagnozo. Jaz resnično ne vem.

Točno, kot si napisala..vmes sem imela deset dni dopusta, nato je napisala novo bolniško z novo diagnozo. Na to novo so mi potem bolniško tudi podaljšali, tako, da sem sedaj doma do 30.6. Zato se trenutno ne sekiram...ko jim bo uspelo to rešit, jim pa bo. Moja osebna zdravnica in G sta krasni,...ni se jima zdelo normalno...ampak oni tako ne moreta kaj prida storit!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
26.5.2010 13:58:23   
mojškra

Točno, kot si napisala..vmes sem imela deset dni dopusta, nato je napisala novo bolniško z novo diagnozo. Na to novo so mi potem bolniško tudi podaljšali, tako, da sem sedaj doma do 30.6. Zato se trenutno ne sekiram...ko jim bo uspelo to rešit, jim pa bo. Moja osebna zdravnica in G sta krasni,...ni se jima zdelo normalno...ampak oni tako ne moreta kaj prida storit!

Ja super, da je tako. No jaz imam tudi dobrega dohterja in vem, da mi bo napisal spet kakšno diagnozo, če ne dobim od komisije. Ti na komisiji so pravi pacienti user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
26.5.2010 14:04:40   
špica84
ti na komisijo so tapravi pacienti zgleda,take se mi v sluzbi nimamo hehehehe

Jaz pa bom do konca tedna mal na obisk do moje dr.,da jo povprasam ce bi dovoli obiskat starse.Zadnjic sem sla na lastno pest user posted image

pa verjetno na obisk ene kolegice ki je tut pred casom zanosla z ivfjem da se mal nacvekam ker mi je dolgcasssssssssssssssssssssss

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
26.5.2010 14:14:17   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

ti na komisijo so tapravi pacienti zgleda,take se mi v sluzbi nimamo hehehehe

Jaz pa bom do konca tedna mal na obisk do moje dr.,da jo povprasam ce bi dovoli obiskat starse.Zadnjic sem sla na lastno pest user posted image

pa verjetno na obisk ene kolegice ki je tut pred casom zanosla z ivfjem da se mal nacvekam ker mi je dolgcasssssssssssssssssssssss

Mi v službi kar naprej uporabljamo tole, tako malce za hec, nič resnega, tako da nam ni dolgčas, pa rečemo kateremu, da je pravi pacient user posted image user posted image . Meni je to ful dobra beseda, tako malce smešna.

je pa res, če nimaš družbe in si skozi doma, joj, to je zame depresija.  To me ubija, ampak, zdaj itak moram ležati. Čakam na možička, da mi pomaga kosilo skuhatiuser posted image , najprej pa mora še v trgovino.

Skratka,  še malce na sončka, jutri bo slabo vreme.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
26.5.2010 14:28:15   
jona klara
teta m- fajn, da je z bebico vse okej.Upam, da se ti kmalu urediš in boš bolje.Me pa zanima kako so ti odkrili nabiranje vode v trebuhu, ginekološko ali v krvi? veliko pij vode 3l.Glede slabokrvnosti pa full priporočajo sok rdeče pese, suhe slive, rdeče meso, kapsule iz alg- naravne.je pa res, da vprašanje kako bo z zaprtostjo.. držim pesti, da boš kmalu bolje.

mojškra- držim pesti, da se vse uredi, važno, da je mali tak borec, res počivaj, jaz sem po ivf ju 2 meseca ležala, saj gre važno je, da vidiš končni cilj,komisija pa ti ne more zavreči glede na tvoje težave, malo reči splošnemu, da jim naj še on kaj zraven poleg diagnoze napiše o tvojem počutju,

drugaće pa upam, da se meni tudi rjavi izcwedki več ne pokažejo......user posted image počutim se sedaj kot rožica, čakam na nuhalno drugi teden, pol kupim angel sound in uživam v nosečnosti.user posted image user posted image user posted image tudi ve dajte

urshy- saj se ne sekiram zaradi kg, samo, da ne pride sladkorna.tisto ne bi bilo za otroka fino, zato sem nehala z sladkarijami, sem se malo reorganizirala pri prehrani, bomo vidli kako dolgo bo šlo....ti boš pa kmalu čutila svojga fantka,.....bodi fajn in super.user posted image user posted image user posted image user posted image

zup2- še malo, pa bouser posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
26.5.2010 14:32:18   
zup2
Jaz sem s sprehoda in sem že komaj priracala nazaj, tako me je vse bolelo. Dajte mi nekaj povedat, tiste ki ste že rodile...kako izgleda čep? Jaz sem šla na wc in ko sem se obrisala je bilo kar nekaj sluzastega in rjavega izcedka, zdaj pa ne vem a je to to ali ne user posted image .

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
26.5.2010 14:39:46   
hermy1
Zupka, jaz se žal nobenega čepa ne spomnim?!
A maš še kakšen "znak" bližajočega poroda?? Te kaj boli,...se kaj čudno počutiš?

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
26.5.2010 14:40:49   
hermy1
Fargi, a nisi bla ti včeraj na Oliverju???? A še vedno počivaš??

Ali je danes dan D??

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
26.5.2010 14:42:07   
zup2

Zupka, jaz se žal nobenega čepa ne spomnim?!
A maš še kakšen "znak" bližajočega poroda?? Te kaj boli,...se kaj čudno počutiš?

Malo me po jajčnikih špika, pa trebuh mi otrdeva, kar mi pa itak že zadnje 3 ali pa 4 tedne skoz user posted image . Bom počakala do popoldneva, če se bo začelo kaj več dogajat, zdaj grem pa počivat user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
26.5.2010 14:49:07   
bit
Zup.... pa le sporoči če boš šla..da bomo dihaleuser posted image k midve z Fargi sva važne ker baje da znava....sva doble štempl.user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
26.5.2010 14:56:58   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: bit

Zup.... pa le sporoči če boš šla..da bomo dihaleuser posted image k midve z Fargi sva važne ker baje da znava....sva doble štempl.user posted image

Važički user posted image user posted image user posted image !!!!
Jest bi se pa tud spomnila!!

Sicer pa Zupka...nekaj te lahko tolaži...še nihče ni noter ostal user posted image !!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
26.5.2010 15:21:58   
Fargesia

Fargi, a nisi bla ti včeraj na Oliverju???? A še vedno počivaš??

Ali je danes dan D??

danes je D dan!user posted image user posted image user posted image

user posted image bit, pa še res je!user posted image če je štempl notr, pol ziher velja!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
26.5.2010 16:42:16   
gapii27
user posted image ojla babike

niti nisem vsega brala za nazaj, ko ste tak pridneuser posted image

glede hiperce teta m,kot reče fargi velik tekočine...
jes sem mela jajčnike 13 cm velike, ko sem mela hiperco....trebušček kot v 6 mescu nosečnosti, ki je pol zginil in pol spet zrastel nazajuser posted image user posted image

lep dan

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
26.5.2010 17:14:03   
Goldy
Zup - pri meni se je tako začelo, čep tako kot si opisala. Res pa da ni nujno, da je isti dan, lahko teden ali več dni za tem. Sem te potolažila, kaj?user posted image  Sam jaz sem rodila isti dan, ok naslednji, če štejemo 20 minut po polnoči. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
26.5.2010 17:18:00   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia
danes je D dan!user posted image user posted image user posted image

uuuu na koncert od dan D bi pa tut jst šla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
26.5.2010 17:28:59   
zup2

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Zup - pri meni se je tako začelo, čep tako kot si opisala. Res pa da ni nujno, da je isti dan, lahko teden ali več dni za tem. Sem te potolažila, kaj?user posted image  Sam jaz sem rodila isti dan, ok naslednji, če štejemo 20 minut po polnoči. user posted image

Hvala Goldy, si me potolažila user posted image . Povej, ti je potem voda odtekla ali si dobila popadke, ker pri meni je še vse mirno user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?