|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
24.5.2010 20:54:49   
Eva**
Čestitam, upravičeno se lahko počutiš nosečo, pošilka že prihaja user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

Tok tok, da vas mal počekiram :)

Še mal pa smo pravnomočni, če upoštevm časovno razliko ... le še eno uro in 20 minutk!  In čez teden dni ob takem času bosta miška (upam) že spala v nejinem objemu. I feel so pregnant today!

Šibam gnezdit naprej, mi že zmanjkuje časa, če hočem vse, kar sem si zadala, narest :)

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
24.5.2010 21:16:46   
krtačka
Tiana superuser posted image

Dejzi uživajte še naprejuser posted image

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
24.5.2010 21:21:47   
thaiss

Še mal pa smo pravnomočni, če upoštevm časovno razliko ... le še eno uro in 20 minutk!  In čez teden dni ob takem času bosta miška (upam) že spala v nejinem objemu. I feel so pregnant today!

Šibam gnezdit naprej, mi že zmanjkuje časa, če hočem vse, kar sem si zadala, narest :)

čestitke!!! Se veselim z vamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
24.5.2010 21:25:37   
DaisyE
Tia-na - čestitke za pravnomočnost!!!!!!!!!! Čez en teden se boste cartlali, pol pa zmatrana mami! Jaz sem čisto tilt. S spanjem smo, mislim, da naredili celo zmešnjavo. Sem ga probala dopoldne malo dlje držat pokonci, sem rekla, klinc, pa naj spi samo enkrat, če mu je tako drago, bo pa dlje spal. No, mislim, da je zaspal še preden je glavo dol položil, spal ni pa nič dlje, edini profit, ki smo ga naredili je, da smo še čas za hranjenje zdrmali. user posted image

Smo bli tudi zunaj, prvič je bil v nekem kvazi peskovniku s kamenčki (kaj je to potem, kamenčkovnik?) in ni blo lepšega. Ata je sicer nekaj jamral, da ima umazane roke, ki jih potem daje v usta (bejž, bejž to je pa meni čisto novo), pa sva ga utišala, da nič ne škodi, če človek malo dreka poje. Doma zdaj zbiramo rožice - iz vsakega sprehoda prinesemo eno. Nimam kaj jamrat, tile ruski otroc so res krasni.

Eva, zakladnica znanja - a je treba s prijavo otroka na veleposlaništvu RF še kaj naredit, al jo samo pošljemo?

Okej, dosta mene.

Jutri navijamo za
user posted image
Naj uspešno prestraši vse zlikovce!! Ampak potem, ko bodo takole,
user posted image
naj ne hodijo k nam jokat.

Iza12345 - uspešno vložite papirje!

Ostali pa - en lep in prekrasen dan.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
24.5.2010 21:30:12   
DaisyE
Aja, še mam...

danes sem bila pri prevajalki in sva malo čvekali. Rusi so zaradi sranja, ki so ga imeli z Američanko, podali predlog, da se skenslajo vse mednarodne posvojitve, razen za tiste države s katerimi imajo sporazum. Če pride do tega, si verjetno vsi lahko predstavljamo, da naši v sporazum ne bodo šli, ker je to za njih preveč dela. Torej potencialni Rusi, podvizajte se.

Je pa tudi res, da so menda enkrat nekaj podobnega že sprejeli, ampak ni dolgo trajalo, so potem vse skupaj tudi skenslali. Držimo pesti, da bo tudi tokrat tako.

Mejte se, upam, da ste vsi dobro, sem vmes tudi slabe novičke brala. Upam, da je vse okej in da je bil danes vaš dan.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
24.5.2010 21:32:00   
sami0804

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
24.5.2010 21:35:02   
Eva**
Dejzič moja, preveč te skrbi, naj se sam narihta po svoje pa boš potem finiširala. Ni več novorojenček da bi moral na sekunde papcat.
Če ne drugače pa malco v rukzak pa na sprehodu pojeste. Nič bat, vojaški režim je imel tam, tukaj pa na izi, saj vam je zlaufalo.

Eva, zakladnica znanja - a je treba s prijavo otroka na veleposlaništvu RF še kaj naredit, al jo samo pošljemo?

Ja mi smo nesli potni list , pa mislim da smo morali kasneje še slikco poslat. Bi mogla sedaj točno mojega vprašat je on urejal.

Potem pa tako veš, vprevod, sodišče UE ....

Eva**

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
24.5.2010 21:56:59   
bela.kava

Tiana ČESTITAM, še malo in fotofinišuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Aja, še mam...

danes sem bila pri prevajalki in sva malo čvekali. Rusi so zaradi sranja, ki so ga imeli z Američanko, podali predlog, da se skenslajo vse mednarodne posvojitve, razen za tiste države s katerimi imajo sporazum. Če pride do tega, si verjetno vsi lahko predstavljamo, da naši v sporazum ne bodo šli, ker je to za njih preveč dela. Torej potencialni Rusi, podvizajte se.

Dejzič ne strašit, mene trenutno res samo plan B drži pri sebi in ta še kakšno leto in pol ne bo izvedljivuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
25.5.2010 6:35:49   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Dejzič ne strašit, mene trenutno res samo plan B drži pri sebi in ta še kakšno leto in pol ne bo izvedljivuser posted image user posted image user posted image

Kofič, saj bo verjetno tud z Rusi vse okej. Sicer jih pa ti itak ne boš potrebovala. Danes se bo streslo ministrstvo v Makedoniji in potem se bo treslo, treslo, tako dolgo se bo treslo, da bo ven streslo vse izmečke in jih vrglo na smetišče pozabe, kamor tudi pašejo. Jaz že, odkar sem odprla oči, navijam, pa verjetno sem tudi ponoči.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš pa še spi. Pa to je neverjetno. Sva ga včeraj očitno dokončno in preko vseh meja uničila.

Otroške zgodbe...
Včeraj mi zunaj, mali je bil priden v vozu, pa sva ga vprašala, če lahko gredo starši na en pir (mama na Unija). Ni protestiral, se vsedemo, pijemo, sicer je bila fina akcija, takoj ko smo se ustavili, ampak je dobro kazalo. Sem ga tolk animirala, da se še ni začel pritoževat. Jaz že čisto hepi, kako lepo življenje se mi obeta, nakar me ata celo polije s pirom. In potem smo mogli spakirat in domov. Sem rekla svašta. Foter hujš kot otrok. Ziher me trenira.

Zdaj grem pa hitro še en kufet spit, preden pride iz sobe klic na pomoč.user posted image

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
25.5.2010 6:38:20   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Eva**

Čestitam, upravičeno se lahko počutiš nosečo, pošilka že prihaja user posted image

Lej jih Tia-na, kako sta fejst! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
25.5.2010 7:05:58   
koala
Jutro!

Dejzi sem jaz že hotela napisat da se po moje ni treba striktno držal ur hranjenja, počasi preidite na tak "režim" kot sta ga vajena, saj se prilagodiš otroku, itak, ampak čist isto ko je mel pa tudi ni treba, moje skromno mnenje.

Bi pa zate, Evo in potem še za Tia-no en kveščen. A ve veste kdaj je veša dtet kaj začelo jesti, mislim če veste kako je z uvajanjem GH pri njih. Me zanima in bom hvaležna za odgovore. Ker je ena napisala (mislim da  ti Daisy), da imajo ful natančno opisano glede zdravstvene dokumentacije.

Eva pri sosedih sem zasledila da ena slovenska oblikovalka  posvaja punčko iz Afrike, morda bi ti ona znala kaj pomagati.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
25.5.2010 8:50:30   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Da vidim, kaj se tule gor dogaja.

bela.kava, daj jim vetra!!!

user posted image

Tia-na, user posted image user posted image user posted image za pravnomočnost.

DaisyE, te kar izčrpa tale mali, a ne? user posted image Uživaj, vem, da si prijetno utrujena user posted image

Iza12345, jutri se vračata, kajne? Good luck user posted image user posted image user posted image

Saša27, navijam za Kosovo user posted image

En velik user posted image za vse skupaj.
Plus en kofe

user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 25.5.2010 8:52:54 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
25.5.2010 8:51:44   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Aja, še mam...

Je pa tudi res, da so menda enkrat nekaj podobnega že sprejeli, ampak ni dolgo trajalo, so potem vse skupaj tudi skenslali. Držimo pesti, da bo tudi tokrat tako.

Mejte se, upam, da ste vsi dobro, sem vmes tudi slabe novičke brala. Upam, da je vse okej in da je bil danes vaš dan.

Pa menda ja ne... user posted image Vseeno dvomim, da bodo šli tako daleč, ker imajo toliko sirot, da se ne bi izšlo... user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
25.5.2010 8:59:39   
koala
Ajoj, sem prej pozabila Tia-na čestitke za pravnomočnost, prijetno gnezedenje pa da bosta kmalu stisnila svoja sončka k sebi za vedno!

bela.kava sesuj jih!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
25.5.2010 9:02:59   
Tia-na
hihi dejzi, sej vem, da ni smešno, sam je vseeno fajn, da ti mala žabica kaj ponagaja. Saj veš, me smo že mal razvajene pa je fajn, da pride kdo, ki nam mal darmar naredi user posted image  (najbrž se mi bo čez kak teden tole pisanje fajn maščevalo user posted image user posted image user posted image user posted image )

Aja, če ima katera "ruska posvojena mama" kje spisana navodila, kako se potem ureja doma, da je vse najhitreje konlano, bom hvaležna zelo. Midva bi se rada čim prej lotila urejanja, da bi čim prej dobili kak osebni dokument za malčka, da gremo lahko na morje, čez mejo. Hvala, hvala, hvala.

V MK pa naj se danes vse trese!!!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
25.5.2010 9:03:32   
1ali
Dejzi, vidim, da uživaš. Da pa boš imela s tvojim velikim fantom več težav, je pa tako normalnouser posted image user posted image user posted image

Ti-ana, gre hitro, kajne? Kdaj gresta na pot?

Kofetek, počasiuser posted image

In čakamo, da se bo čim prej oglasila Iza.

Govorice in ugibanja o zapiranju Rusije za posvojitve se pojavljajo vedno znova v različnih oblikah. Prav zanimivo, da zelo pogosto v mesecu maju.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
25.5.2010 9:12:36   
1ali
Ti- ana. Ruske dokumente v Sloveniji prevedeš, nato greš v LJ,  kjer daš zahtevek za priznanje sklepa ruskega sodišča. V mojem kraju na sodišču niso vedeli, kaj naj naredijo in sem šla v LJ, tam pa je prijazna gospa (sem pozabila njeno ime, ki pozna primere). Ko dobiš potrjeno, lahko s sklepom slovenskega sodišča urediš vse dokumente. Pa na ruskem konzulatu moraš prijaviti otroka.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
25.5.2010 9:12:44   
Tia-na
Kar se tiče posvojitev iz Rusije je pa tako, da bo kmalu občutno manj mednarodnih posvojitev. Najina odvetnica nama je razlagala, da bodo tudi tam začeli spodbujati sistem rejništva in je že sedaj veliko otrok v reji user posted image  Pač je treba zaposlit ruse. Pa tudi to je razlagala, da je v sirotišnicah veliko manj otrok kot recimo pred tremi leti, ko je bilo v vsaki med recimo 50 in sto otrok, sedaj pa jih je med 20 in 50. Tudi rusi se sedaj čedalje več odločajo za posvojive, čeprav je to še vedno tabu. Baje ni redko, da rusinje pred posvojitvijo nosijo umeten trebušček, da ja sosedje ne bi vedeli, da je njihov otrok posvojen.

Ampak dobra stran je pa, da imajo rusi radi oz. cenijo slovenske narode in slovenci so tudi cenjeni, ker se držijo pravil - vsa poročila so vedno dostavljena na rok in to imajo radi.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
25.5.2010 9:13:56   
Tia-na
1ali, se da v enem mesecu vse urediti in pridobiti osebni dokument?

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
25.5.2010 9:18:09   
1ali
Mislim, da če boš zelo hitela in preganjala, se da. Na slo. sodišču obravnavajo prednostno in roku pritožbe se moraš odreči, da gre hitreje, sicer ti bo gospa v LJ znala vse povedati. Veš katero gospo mislim? 

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
25.5.2010 9:19:27   
Eva**
koala
GH smo mi začeli uvajat takoj ko je prišla v naše roke. Brez težav! se pa sedaj že skoraj pol leta hrani popolnoma samostojno, v eni roki žlica v eni pa vilice, za razliko od tavečjega ki ga je mami morala hranit tam do 3 letauser posted image

Bi pa zate, Evo in potem še za Tia-no en kveščen. A ve veste kdaj je veša dtet kaj začelo jesti, mislim če veste kako je z uvajanjem GH pri njih. Me zanima in bom hvaležna za odgovore. Ker je ena napisala (mislim da ti Daisy), da imajo ful natančno opisano glede zdravstvene dokumentacije.

Glede zdraviške kartoteke je res, zelo natančno opisana bolezen ter potek zdravljenja, kapo dol user posted image

Eva pri sosedih sem zasledila da ena slovenska oblikovalka posvaja punčko iz Afrike, morda bi ti ona znala kaj pomagati.

Imam vse pod kontrolo!user posted image user posted image

Eva**

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
25.5.2010 9:29:28   
Tia-na
Mojca  - medn. overitve? :)

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
25.5.2010 9:32:21   
1ali
Jaaa, ženska je bila, za nas začetnike, pravi angel.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
25.5.2010 10:42:59   
Eva**
Za prizanje tuje sodbe sem pa jaz kar nesla na naše sodišče, povedala kaj rabim pa so mi v 1 tednu poslali priznanje tuje sodbe z overitvijo. Tako da mogoče najprej vprašaj na vašem sodišču če vedo za kaj se gre, da ne skačeš v Lj.
Tudi mi smo rekli da bi radi hitro, ker smo želeli čimprej na morje.

Eva**

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
25.5.2010 10:49:46   
Tia-na
Sem iz Lj, ni druge opcije. :)
Torej zdaj najprej prevedemo sodbo pa rojstne liste, ki jih v rusiji dovimo, potem pa kar na sodišče na mednarodne overitve s čokolado v torbici pa moledovat, da Mojca čim prej poštima (pa da ni na dopustu).

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?