DaisyE
|
Tia-na - čestitke za pravnomočnost!!!!!!!!!! Čez en teden se boste cartlali, pol pa zmatrana mami! Jaz sem čisto tilt. S spanjem smo, mislim, da naredili celo zmešnjavo. Sem ga probala dopoldne malo dlje držat pokonci, sem rekla, klinc, pa naj spi samo enkrat, če mu je tako drago, bo pa dlje spal. No, mislim, da je zaspal še preden je glavo dol položil, spal ni pa nič dlje, edini profit, ki smo ga naredili je, da smo še čas za hranjenje zdrmali. Smo bli tudi zunaj, prvič je bil v nekem kvazi peskovniku s kamenčki (kaj je to potem, kamenčkovnik?) in ni blo lepšega. Ata je sicer nekaj jamral, da ima umazane roke, ki jih potem daje v usta (bejž, bejž to je pa meni čisto novo), pa sva ga utišala, da nič ne škodi, če človek malo dreka poje. Doma zdaj zbiramo rožice - iz vsakega sprehoda prinesemo eno. Nimam kaj jamrat, tile ruski otroc so res krasni. Eva, zakladnica znanja - a je treba s prijavo otroka na veleposlaništvu RF še kaj naredit, al jo samo pošljemo? Okej, dosta mene. Jutri navijamo za Naj uspešno prestraši vse zlikovce!! Ampak potem, ko bodo takole, naj ne hodijo k nam jokat. Iza12345 - uspešno vložite papirje! Ostali pa - en lep in prekrasen dan.