|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Preveč občutljiva???
22.5.2010 23:40:00   
Sanija13
Pozdravljeni

na kratko (ne bom se razpisala, ker lahko pišem celo noč): kako bi vi regairale/i na tole situacijo - parnter me je danes ozmerjal s kuzlo in pr.....o in mi zagrozil, da mi bo žal, ker ga nisem "pustila"  - se nisem strinjala, da gre ven pijančevat.
Imava enega otroka, drugi je na poti.  Smo v precej slabi finančni situaciji!
Ravno danes sva se pogovarjala, da bi se jutri  šli za tri urce kopat, pa smo zaključili, da ne moremo, ker smo brez denarja. Se že hodimo kopat pol leta, pa se do danes še nismo šli....nikoli ni denarja oz je samo za najnujneješe stvari (oba imava kredite in slabe plače). Pa še to je - jaz sovražim alkohol (sem precej pretrpela zaradi njega!!!)
Naj povem še to, da sicer ne hodi pogosto ven (parkrat letno) in tudi ne pije pogosto. Me pa zelo "mori" to vedenje, da je tako samo zato, da mu dam jaz mir in nisem "sitna"-po njegovem, ne pa zato, ker  ON ne bi hotel zunaj pijančevat - saj veste kaj mislim s tem...ne bi šel ravno vsak vikend, ampak bi pa šel precej bolj pogosto, kot sicer gre...
Ko gre pa nima meje pri pijači, domov pride pa zjutraj...in včasih tudi z avtom!!!! Tudi zato sem "alergična" in se živciram ko mi reče, da gre ven (četudi je to redko).
Ali sem res preveč občutljiva glede vsega tega, res ne vem več??? Hvala za vaše mnenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Preveč občutljiva???
22.5.2010 23:58:23   
Anonimen
Ne nisi!

(odgovor članu Sanija13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2010 0:13:46   
rija
Sploh ne. Predobra kvečjemu. In preveč dovoliš. Sploh tale kuzla in ****....ne vem no....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2010 0:21:09   
lilip
Se strinjam s predhodnicama. Nikakor nisi preobčutljiva!!! Jaz bi se na tvojem mestu jutri zvečer, ko se bo njegova jeza ohladila, z njim pogovorila o današnjem dogodku. Povej mu, kako se počutiš, ne samo nekaj dni pasit mulo in bit tiho, potem pa se delat, kot da nič ni bilo. Pogovorita se!

Srečno!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.5.2010 0:30:27   
Sanija13
Lilip,

ah, o tej temi sva se pogovarjala - beri prepirala že 1000 x (skoraj dobesedno - sva skupaj več kot desetletje), pa se do danes ni spremenilo dosti kaj. Razen, da ne hodi več tako pogosto ven pit, kot je hodil včasih...

(odgovor članu lilip)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.5.2010 0:44:59   
rija
lilip....meni se zdi tole "popivanje" - moški večer,  manjši problem od tistega, kako se obnaša do tebeuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Sanija13)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.5.2010 2:12:37   
ronja
nisi preveč občutljiva.
1. pijan nima kaj delat za volanom, ker si lahko zaradi tega naslednjo minuto samohranilka ali pa moraš noseča z enim otrokom še njega rihtat, če se dobro raztrešči - ne, pa konec! Sploh ni debate!
2. to, kako govori s tabo, ni sprejemljivo: lahko je človek jezen, ni pa treba, da zmerja. Povej mu, da te to prizadane in naj na drug (zate sprejemljivejši) način pokaže jezo.
3. ni fer, da se otroci ne morejo it kopat ker ni denarja, za alko pa je denar. Ne vem, kako naj bi mu to razložila, ker se mi zdi samo po sebi umevno... Če mu tako rečeš ne dojame?
4. to bi lahko sam vedel (vse našteto;) (tega mu pa ni treba rečt, bo samo še bolj jezen;)

Ampak očitno gre na boljše, če praviš, da zdaj ne pije več toliko kot je včasih.

Res pa je tudi, da tudi moški kdaj rabijo odklop in da se vsi lahko počutimo ujeti, če si ne moremo nič privoščit. Ampak potem je treba realno pogledat in določit, kaj komu veliko pomeni in za kaj bo šlo približno koliko denarja, pa je. Ne pa isti dan sklenit, da za družinsko aktivnost ga ni, za popivanje pa je... Ne vem, jaz bi bila tudi jezna. OK, če se zgodi 1x, 2x, da je pa to non stop na tapeti, mi pa definitivno ne bi bilo všeč.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.5.2010 10:00:53   
lilip
IZVIRNO SPOROČILO: rija

lilip....meni se zdi tole "popivanje" - moški večer,  manjši problem od tistega, kako se obnaša do tebeuser posted image

Rija, saj meni tudi! Mislila sem, da se morata pogovoriti predvsem o njegovem obnašanju do tebe! Povej mu, kako se počutiš, ko se tako obnaša do tebe in ti govori takšne stvari. Morda v napadu jeze sploh ne razmišlja, kaj reče. Žal je tako, da kdaj kdo kaj "blekne", ne da bi se zavedal teže teh besed. Kar pa nikakor ni opravičilo za takšno dejanje...

< Sporočilo je popravil lilip -- 23.5.2010 10:01:55 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.5.2010 10:13:50   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: lilip

Rija, saj meni tudi! Mislila sem, da se morata pogovoriti predvsem o njegovem obnašanju do tebe! Povej mu, kako se počutiš, ko se tako obnaša do tebe in ti govori takšne stvari. Morda v napadu jeze sploh ne razmišlja, kaj reče. Žal je tako, da kdaj kdo kaj "blekne", ne da bi se zavedal teže teh besed. Kar pa nikakor ni opravičilo za takšno dejanje...

lilip....user posted image  ti to meni?

sve malo skrenlieuser posted image

nisem mislila tebe....avtorico posta sevedauser posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 23.5.2010 10:14:47 >

...vox populi...

(odgovor članu lilip)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.5.2010 10:57:41   
lilip

IZVIRNO SPOROČILO: lilip

Rija, saj meni tudi! Mislila sem, da se morata pogovoriti predvsem o njegovem obnašanju do tebe (nje)! Povej mu, kako se počutiš, ko se tako obnaša do tebe in ti govori takšne stvari. Morda v napadu jeze sploh ne razmišlja, kaj reče. Žal je tako, da kdaj kdo kaj "blekne", ne da bi se zavedal teže teh besed. Kar pa nikakor ni opravičilo za takšno dejanje...

lilip....user posted image  ti to meni?

sve malo skrenlieuser posted image

nisem mislila tebe....avtorico posta sevedauser posted image

Sem mislila, da me nisi razumela, kaj sem hotla napisat, potem sem pa hotela razložit, pa sem še bolj čudno napisala...user posted image  Zame je še jutro zdajle, odkar imam dva otročka se mi zdi, da šele proti večeru pridem k sebiuser posted image

Lepo nedeljo!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.5.2010 11:45:51   
mačkicamala
IZVIRNO SPOROČILO: Sanija13

Pozdravljeni

na kratko (ne bom se razpisala, ker lahko pišem celo noč): kako bi vi regairale/i na tole situacijo - parnter me je danes ozmerjal s kuzlo in pr.....o in mi zagrozil, da mi bo žal, ker ga nisem "pustila"  - se nisem strinjala, da gre ven pijančevat.
Ravno danes sva se pogovarjala, da bi se jutri  šli za tri urce kopat, pa smo zaključili, da ne moremo, ker smo brez denarja. Se že hodimo kopat pol leta, pa se do danes še nismo šli....nikoli ni denarja oz je samo za najnujneješe stvari (oba imava kredite in slabe plače). Pa še to je - jaz sovražim alkohol (sem precej pretrpela zaradi njega!!!)
Naj povem še to, da sicer ne hodi pogosto ven (parkrat letno) in tudi ne pije pogosto. Me pa zelo "mori" to vedenje, da je tako samo zato, da mu dam jaz mir in nisem "sitna"-po njegovem, ne pa zato, ker  ON ne bi hotel zunaj pijančevat - saj veste kaj mislim s tem...ne bi šel ravno vsak vikend, ampak bi pa šel precej bolj pogosto, kot sicer gre...
Ko gre pa nima meje pri pijači, domov pride pa zjutraj...in včasih tudi z avtom!!!! Tudi zato sem "alergična" in se živciram ko mi reče, da gre ven (četudi je to redko).
Ali sem res preveč občutljiva glede vsega tega, res ne vem več??? Hvala za vaše mnenja.

Ko pa take stvari berem se pa res zavedam,kako imam dobrega moža.Upam,da se ne spremeni.user posted image
Kar se pa tebe tiče,a nisi napisala,da pričakuješ še nega otročkauser posted image Luba duša,kaj si študirala.user posted image

UŽIVAM.............

(odgovor članu Sanija13)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.5.2010 11:46:29   
miapia
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Ne nisi!

Podpis. Dodam pa še klicaje (!!!!!) Razmisli pa, če si tako situacijo želiš do konca svojega življenja. Sploh pa, draga moja, si noseča in partner MORA razumeti, da je tvoja občutljivost na šest. Sicer jaz tolerance za tako vrsto obnašanja sploh nimam, niti za neznancev Nihče nima pravice, da te zmerja in dovolj neodgovorno je, da zapravlja denar, če ga nimate in da se vinjen vozi z avtom. Res razmisli, ker si vredna veliko boljšega.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.5.2010 11:52:56   
mačkicamala
IZVIRNO SPOROČILO: miapia

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Ne nisi!

Podpis. Dodam pa še klicaje (!!!!!) Razmisli pa, če si tako situacijo želiš do konca svojega življenja. Sploh pa, draga moja, si noseča in partner MORA razumeti, da je tvoja občutljivost na šest. Sicer jaz tolerance za tako vrsto obnašanja sploh nimam, niti za neznancev Nihče nima pravice, da te zmerja in dovolj neodgovorno je, da zapravlja denar, če ga nimate in da se vinjen vozi z avtom. Res razmisli, ker si vredna veliko boljšega.

Vredna...očitno je vredna tega,če že tako dolgo vstraja in se ga oklepa,kot da je zlat.
Ene ženske se tok malo cenijo,za vsako ceno vstrajajo v zvezi,ki je "gnila"že od samega začetka.
Jaz takih žensk preprosto ne razumem.Pa še otroke potem rojevajo.Če moški že od začetka rad šluka se ne bo spremenil in pika.Ja,mogoče se jih pol procenta spremeni,ostali ostanejo isti luzerji.In tak luzer je tudi od avtorice partner.Odnos od njega do svoje partnerke je na nuli...ona pa še noseča...ej ženke butasteuser posted image

Pa brez zamere.

UŽIVAM.............

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.5.2010 12:17:25   
eva1
Men se to ne zdi nič takšnega da gre parkrat letno ven s prijateli..zakaj pa ne??? Me je pa zmotilo to, kako se pogovorja s tabo..tukaj sem pa jst ful občutljiva! Pa še to, če mu boš za parkrat letno težila ko kam gre, pazi da se ne bo počutil utesnjenjega in "zvezanega" in da ne bo začel bežati od vsega skupaj!!!

(odgovor članu mačkicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.5.2010 13:53:30   
Nina00
Je že ok, da gre parkrat letno ven s prijatelji. Ampak ne, da se ga napije na mrtvo in da v takem stanju potem še vozi! In ne isti dan, ko ugotovita, da nimata denarja za družinsko kopanje, ker za en večer pijančevanja gre sigurno več denarja, kot za eno kopanje. In ko mu ona pove, da se ne strinja z njegovim načrtom, da jo ozmerja!
Imam ničelno toleranco na vožnjo po pitju alkohola in tudi na zmerjanje!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.5.2010 14:22:23   
Gina

Meni pa ne. Oboje je velik problem in če vzameš vse skup, je pijančevanje večji, sploh če ima v genskem zapisu, da bi najraje velikokrat lumpal in da se mora kontrolirat ves čas, da tega ne počne redno oz. da ima histerične napade, če se ženska ne strinja - to pomeni, da je v bistvu malo zasvojen, če ne ne bi imel takih izpadov, ker mu je nekdo vzel njegov objekt zadovoljstva. Pijančevanje nekajkrat na leto ali 1x na mesec absolutno ne bi bil problem, če bi človek znal postavit mejo, pa ne bi prišel domov hud zadetek in to zadetek, ki vozi v tem stanju avto.
Pogovorit se je brez smisla, ker ne razume tvojega point of view. Saj je razumel v bistvu že prvič, pa se ne strinja. Kaj naredit - nimam pojma. MOgoče na splošno si lajf naredit malo lepši, pa malo več kvalitetnega časa skup preživljat, pa naj gre na moški večer takrat, ko je za to cajt za to in denar in ko se zmore kontrolirat, da se ne usede v avto tak. Me pa skrbi tole, ker če si noseča,...ko pride drugi otrok je vse še toooooliko težje. Res imaš več kot še enkrat toliko dela da ne govorim o financah, ki tudi niso ravno zanemarljiva reč, četudi gre za stroške za otroka. Mnogo ljudi se začne takrat kregat, ker lajf postane tako zelo naporen, še več pa jih začne bežat od doma...h kakšni moški družbi in pijači, izmikat se obveznostim- decev mislim.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.5.2010 19:41:47   
4A
Jaz se pa s predhodnicami le deloma strinjam. Meni se zdi povsem normalno, da gre kdaj ven, da možgane na pašo in uživa s kolegi. Zmenita se pač, da naj takrat ne vozi in naj pride domov s taksijem. Sploh takrat, ko ni dovolj denarja imajo ponavadi moški večjo krizo kot ženske, ker se jim zdi, da ne morejo dovolj dobro poskrbeti za svoje družine. In zdaj boste vse planile, da poleg otrok, ki jih imamo z moškimi, ne rabimo še na enega velikega pazit in na njegova čustva. Meni se govorjenje, kaj pa delaš s takim moškim zdi popolnoma mimo. Če sta skupaj že več kot deset let in pričakujeta drugega otroka jima verjetno velika večina stvari štima. Torej njegovih besed nikakor ne zagovarjam, po drugi strani pa se mi samo dejstvo, da je hotel iti ven ne zdi problematično, pač se zmenita za prevoz domov. Včasih se mi zdi, da je nekaterim odgovor na vse težave, ki se pojavijo, pusti ga in seveda vprašanje kaj sploh delaš s takim tipom. najtežje je takrat, ko se pojavijo finančni problemi (seveda v to ne vključujem, pretepanj in hujšega psihičnega in fizičnega nasilja in podobnih stvari), takrat se ponavadi pokaže, koliko je neka veza resnično močna, če lahko partnerja stopita skupaj in se prebijeta skozi krizo ali pa se začneta kriviti in iskati napake tudi takrat, ko morda niso tako hude (večer s kolegi)...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.5.2010 19:56:27   
zofka15
IZVIRNO SPOROČILO: 4A

Jaz se pa s predhodnicami le deloma strinjam. Meni se zdi povsem normalno, da gre kdaj ven, da možgane na pašo in uživa s kolegi. Zmenita se pač, da naj takrat ne vozi in naj pride domov s taksijem. Sploh takrat, ko ni dovolj denarja imajo ponavadi moški večjo krizo kot ženske, ker se jim zdi, da ne morejo dovolj dobro poskrbeti za svoje družine. In zdaj boste vse planile, da poleg otrok, ki jih imamo z moškimi, ne rabimo še na enega velikega pazit in na njegova čustva. Meni se govorjenje, kaj pa delaš s takim moškim zdi popolnoma mimo. Če sta skupaj že več kot deset let in pričakujeta drugega otroka jima verjetno velika večina stvari štima. Torej njegovih besed nikakor ne zagovarjam, po drugi strani pa se mi samo dejstvo, da je hotel iti ven ne zdi problematično, pač se zmenita za prevoz domov. Včasih se mi zdi, da je nekaterim odgovor na vse težave, ki se pojavijo, pusti ga in seveda vprašanje kaj sploh delaš s takim tipom. najtežje je takrat, ko se pojavijo finančni problemi (seveda v to ne vključujem, pretepanj in hujšega psihičnega in fizičnega nasilja in podobnih stvari), takrat se ponavadi pokaže, koliko je neka veza resnično močna, če lahko partnerja stopita skupaj in se prebijeta skozi krizo ali pa se začneta kriviti in iskati napake tudi takrat, ko morda niso tako hude (večer s kolegi)...

Vsaka ti čast kako lepo si to napisala.Se popolnoma strinjam s tabo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 4A)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.5.2010 20:10:39   
mačkicamala
IZVIRNO SPOROČILO: zofka15

padej dej zofka in a4.......imam kolegico,ki ima dva otroka z takim nedoraslim decem,ki ga nikoli ni doma,odnos njega do nje v kaki družbi...boljš,da ne napišem....za vse je sama...a ona si še nega otroka želi z njim.Takih bab ne bom nikoli razumela.Ko imaš enkrat družino,je družina na prvem mestu,šele potem je popivanje s kolegi.

Vsaka ti čast kako lepo si to napisala.Se popolnoma strinjam s tabo.user posted image user posted image user posted image

UŽIVAM.............

(odgovor članu zofka15)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.5.2010 20:18:45   
zofka15
IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala

padej dej zofka in a4.......imam kolegico,ki ima dva otroka z takim nedoraslim decem,ki ga nikoli ni doma,odnos njega do nje v kaki družbi...boljš,da ne napišem....za vse je sama...a ona si še nega otroka želi z njim.Takih bab ne bom nikoli razumela.Ko imaš enkrat družino,je družina na prvem mestu,šele potem je popivanje s kolegi.

Saj pa ne popiva nonstop.Parkrat letno,če se napije pa tud ni groza.

Neposredna povezava do sporočila: 20
23.5.2010 20:57:17   
eva1

Mačkicamala-čaki zdej pa si vse zmešala...ona je napisala da hod parkrat na leto ven, ne pa da ga nikoli ni doma, da je za vse sama..mislim halo.. pol sem jst tut po tvoje luzerka, ker grem vake tok časa  s prijateljicami ven, pa kaka luzerja morva bit šele z možem, ker si vsake nekaj let privoščiva  vikend le za naju...otroci pa ostanejo z babico in dedkom-ooo groza...za socialno vrjetno,a ne....svašta, ja res hudo, če človek meša jabolka in hruškeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 21
23.5.2010 21:24:30   
mačkicamala
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Mačkicamala-čaki zdej pa si vse zmešala...ona je napisala da hod parkrat na leto ven, ne pa da ga nikoli ni doma, da je za vse sama..mislim halo.. pol sem jst tut po tvoje luzerka, ker grem vake tok časa  s prijateljicami ven, pa kaka luzerja morva bit šele z možem, ker si vsake nekaj let privoščiva  vikend le za naju...otroci pa ostanejo z babico in dedkom-ooo groza...za socialno vrjetno,a ne....svašta, ja res hudo, če človek meša jabolka in hruškeuser posted image

Draga moja,vse si ti pomešala.Govorim,oziroma pišem o moji kolegici,da ne bo pomote,ki ima skoraj isti problem,kot tale naša avtoricauser posted image

Nisem pa nikjer rekla,da,ko imaš enkrat družino,da ne smeš s kolegi ven...to ni isto,kot popivanje s frendi.Pa,da jo zmerja s takimi in drugačnimi živalmi...pa finančna stiska in to.Pol si pa še enga otroka umisli.To je bolano do koncauser posted image

UŽIVAM.............

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.5.2010 22:24:55   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Meni pa ne. Oboje je velik problem in če vzameš vse skup, je pijančevanje večji, sploh če ima v genskem zapisu,

Gina, posplošuješ.

Velik problem je, ko se nekdo ne more upreti pijači vsak dan, vsak teden in to skozi vso leto..

Jaz tole bolj primerjam z mojim, ki nikoli ne pije, razen z mano kdaj pa kdaj zvečer deci rdečega, pa potem gre na novoletno zabavo, gre en krog med prijatelji in se enostavno zvrne. Je zadet na mrtvo. Pa bi zanj ti rekla, da ima problem.

Ja, ima problem, da se ga pač v pol ure prime na mrtvouser posted image user posted image user posted image  Takega problema ziher nima tisti, ki ga žinga pogosto.

Pa meni je bilo to v začetku za pošizit, zdaj pa pač vzamem kot tisti en večer na leto ali dve, ko vem, da naslednja dva dni ne bo za med ljudi. Ampak moj, ali njegovi prijateljiuser posted image , je vsaj tak pameten, da vzame taksi.

Jaz v parkrat letno ne vidim zastrašujočega problema, razen seveda te vožnje v pijanosti.

...vox populi...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.5.2010 9:10:44   
kristinaj
ti kuzla in pr... madona ima nizkoten nivo...podn od podna... upam,da mu nisi ostala dolžna...

mene ne bi motilo da gre ven ampak to , da bi tisti denar in čas raje porabil za kopanje!!

tudi podpiram ga ne v tem da pijančuje, ker ima doma druge odgovornosti in obveznosti...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Sanija13)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.5.2010 14:00:51   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: Sanija13

Pozdravljeni

Ne vem no, men se to, da gre parkrat letno pit ne zdi nič spornega. Kuzla in ****, to se mi zdi pa zlo sporno, pa če si ti še tok težka okol česarkoli.

(odgovor članu Sanija13)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?