mačkicamala
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala IZVIRNO SPOROČILO: zofka15 IZVIRNO SPOROČILO: 4A Jaz se pa s predhodnicami le deloma strinjam. Meni se zdi povsem normalno, da gre kdaj ven, da možgane na pašo in uživa s kolegi. Zmenita se pač, da naj takrat ne vozi in naj pride domov s taksijem. Sploh takrat, ko ni dovolj denarja imajo ponavadi moški večjo krizo kot ženske, ker se jim zdi, da ne morejo dovolj dobro poskrbeti za svoje družine. In zdaj boste vse planile, da poleg otrok, ki jih imamo z moškimi, ne rabimo še na enega velikega pazit in na njegova čustva. Meni se govorjenje, kaj pa delaš s takim moškim zdi popolnoma mimo. Če sta skupaj že več kot deset let in pričakujeta drugega otroka jima verjetno velika večina stvari štima. Torej njegovih besed nikakor ne zagovarjam, po drugi strani pa se mi samo dejstvo, da je hotel iti ven ne zdi problematično, pač se zmenita za prevoz domov. Včasih se mi zdi, da je nekaterim odgovor na vse težave, ki se pojavijo, pusti ga in seveda vprašanje kaj sploh delaš s takim tipom. najtežje je takrat, ko se pojavijo finančni problemi (seveda v to ne vključujem, pretepanj in hujšega psihičnega in fizičnega nasilja in podobnih stvari), takrat se ponavadi pokaže, koliko je neka veza resnično močna, če lahko partnerja stopita skupaj in se prebijeta skozi krizo ali pa se začneta kriviti in iskati napake tudi takrat, ko morda niso tako hude (večer s kolegi)... padej dej zofka in a4.......imam kolegico,ki ima dva otroka z takim nedoraslim decem,ki ga nikoli ni doma,odnos njega do nje v kaki družbi...boljš,da ne napišem....za vse je sama...a ona si še nega otroka želi z njim.Takih bab ne bom nikoli razumela.Ko imaš enkrat družino,je družina na prvem mestu,šele potem je popivanje s kolegi. Mačkicamala-čaki zdej pa si vse zmešala...ona je napisala da hod parkrat na leto ven, ne pa da ga nikoli ni doma, da je za vse sama..mislim halo.. pol sem jst tut po tvoje luzerka, ker grem vake tok časa s prijateljicami ven, pa kaka luzerja morva bit šele z možem, ker si vsake nekaj let privoščiva vikend le za naju...otroci pa ostanejo z babico in dedkom-ooo groza...za socialno vrjetno,a ne....svašta, ja res hudo, če človek meša jabolka in hruške Draga moja,vse si ti pomešala.Govorim,oziroma pišem o moji kolegici,da ne bo pomote,ki ima skoraj isti problem,kot tale naša avtorica Nisem pa nikjer rekla,da,ko imaš enkrat družino,da ne smeš s kolegi ven...to ni isto,kot popivanje s frendi.Pa,da jo zmerja s takimi in drugačnimi živalmi...pa finančna stiska in to.Pol si pa še enga otroka umisli.To je bolano do konca