Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.5.2010 10:13:51
|
|
|
|
špica84
|
dober dan vsem skp zup hvala za sladico komaj cakam da picim proti "domu",mal starse pogledat. fargi obstaja moznost da pa vseen greva na koncert,sam nevem ce bova se karte dobla
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.5.2010 11:14:49
|
|
|
|
gapii27
|
jutro babike moje bit... jes sem mela celo nosečnost probleme s črevesjem, prav na dotik me je bolelo in od začetka se je čutla eka bunkica, ki je zginla po porodu, prav tako bolečina.....včasih me še zaboli desno in levo pod rebri... tako smotano vreme je danes, da kr kej... upamo da ta dež poneha in pičimo malo ven... pridne bodite in lepo božajte bušije, jes ga že kr pogrešam in ko vidim nosečke se mi ga zlušta... cmok in cawci
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.5.2010 13:59:53
|
|
|
|
Fargesia
|
hejla! kuham kosilo...karte za koncert mava doma (sem jih šla v big banga kupit)...dobila sem ekološki bombaž iz anglije (pri nas se ga ne da dobit) in sem zdej vsa važna, sam še ne vem kaj bi delaal iz njega...copatke, al kaj drugega...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.5.2010 14:00:24
|
|
|
|
bit
|
Gapi ...hvala za razlago...ti povem da je bilo včeraj noro... no važno da po porodu vse zgine..tvoja dva čmrljčka sta pa krasna pobča... Kako kaj nogica?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.5.2010 14:02:08
|
|
|
|
bit
|
Fargi...hudooo a znaš copatke delat sama sem anti-talent kar se tiče ročnih spretnosti
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.5.2010 14:04:39
|
|
|
|
Fargesia
|
bit, a nisem nič nalimala tuki gor? na FB mam slikce...heh, pa tebe ni na fb...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.5.2010 14:07:59
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia bit, a nisem nič nalimala tuki gor? na FB mam slikce...heh, pa tebe ni na fb... ne nime na FB..pa me verjetno tudi ne bo....
< Sporočilo je popravil bit -- 21.5.2010 14:08:29 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.5.2010 14:09:33
|
|
|
|
Fargesia
|
evo, sam zate... tele so bile prve... tele so pa od nečakinje...nečak ima zelene...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.5.2010 14:39:12
|
|
|
|
bit
|
mivk....jst bi tut mela take...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.5.2010 16:28:06
|
|
|
|
BarbiG
|
Fargi, tile copatki so pa tko kjut. Bi jih prec imela. Upam, da te je vrtoglavica minila. Moj sonček je že precej bolje kot je bil zjutraj, tko da zgleda da sem zatrla tole virozico v kali. Drgač pa sem glih dobr iz pregleda. Madona sm se danes načakala. Je prišel ful pozno G. Ampak, važno, da so bile na koncu spet lepe novice. Princeski sta se od prejšnjih spet poredili vsaka po 300g in zdaj ima ena 1390g, druga pa 1440g. Sta še vedno v čistem povprečju, plodovnice imata tolk kokr jo rabta met. In tako je mami spet vsa ponosna odkorakala iz P. Ja pa danes sem imela še srečo s parkiranjem, sem dobila prosto mesto tik pred vhodom v P. Sem si kr oddahnila, sploh ker je tako smotano vreme.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.5.2010 17:10:27
|
|
|
|
bit
|
BarbiG... vidiš kako lepo tvoji čebelici napredujeta.... tako kot si sama in me želimo. Boš vidla da sem ti napovedala da boš rodila v začetku julija ...se jima ne bo nikamor mudilo. Kako je pa MV vrat je še prekrit al se je že dvignila PP. Upam da sem prav napisala Fargi.. a se v nedeljo splača jit na tole prireditev http://www.ringaraja.net/clanek/dan-jagod-in-spargljev_2875.html
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.5.2010 17:18:36
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit Fargi.. a se v nedeljo splača jit na tole prireditev http://www.ringaraja.net/clanek/dan-jagod-in-spargljev_2875.html nimam pojma...sem tam živela, pa nisem nikol slišala za tole...pomoje je kej novega...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.5.2010 17:22:02
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: bit Fargi.. a se v nedeljo splača jit na tole prireditev http://www.ringaraja.net/clanek/dan-jagod-in-spargljev_2875.html nimam pojma...sem tam živela, pa nisem nikol slišala za tole...pomoje je kej novega... ahaa... no ti bom v nedeljo povedla če je kaj vredno. Bova šla pogledat če le ne bo lilo kot iz škafa k umijem se lahko doma
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.5.2010 18:43:52
|
|
|
|
Fargesia
|
a ni brezveze da vodo doma nucaš? tisto je treba plačat!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.5.2010 20:27:02
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit Hermy... nobene ne bo čez 14 dni pa bomo vse spet Zup bo prišla z vozičkom Sem vidla ob enajstih, ja, da nobene ni !!! Veš jest sem šla že pred deveto od doma. No, pa čez 14 dni!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 22.5.2010 7:03:44
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro pupike moje! Juhuhu, sonček imamo .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 22.5.2010 7:15:24
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Dobro jutro pupike moje! Juhuhu, sonček imamo . Zupka,...to pa je slastno!!! Grem zapravljat za našo pupo !!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 22.5.2010 9:09:07
|
|
|
|
jona klara
|
dobro jutro ! hermy- dobro zapravljaj, jaz tudi komaj čakam, da bomo začeli.....že razmišljam o tem une jagode so slastne, sam ko ne smem.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 22.5.2010 9:11:56
|
|
|
|
S*
|
Dobro jutro! Te palačinke so mi pa nacedile sline , bo treba kaj sladkega pojest tekom dneva! Pri nas je tak lep sonček, tako da se bom počasi peš odpravila do trgovine in na kavico. Lep vikend vam želim.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 22.5.2010 10:04:39
|
|
|
|
Fargesia
|
dobro jutro!!! mmmmmmmmm, čapalinkeeeeeeee...in to z jagodami.... hermy, kam greš zapravljat? danes bo v btc nora gužva. midva greva popoldne na en piknik...dolg že nisva bila.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 22.5.2010 11:57:59
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hermy, kam greš zapravljat? danes bo v btc nora gužva. midva greva popoldne na en piknik...dolg že nisva bila. Ja, je bla...nora gužva ! Pa sem se psihično pripravila na to že doma...pa eno tamalo sem mela s seboj...pa je šlo. Kupile lupinco, family fix, banco,.... Je tast prispeval zraven ! Fargi, uživajta,...men bi tud en piknik pasal!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 22.5.2010 12:44:08
|
|
|
|
Fargesia
|
family fix? to lahko pol tud avto sedež gor naštimaš ne sam lupince a ne? midva mava od naše lučke izposojen isofix. mene je danes prijelo da bi prala cotke, pa nimam praška doma (tapravega)...sam zato pa ne bom lezla v mullerja...pa vso kozmetiko in vse še moram kupit...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 22.5.2010 13:44:10
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia family fix? to lahko pol tud avto sedež gor naštimaš ne sam lupince a ne? midva mava od naše lučke izposojen isofix. mene je danes prijelo da bi prala cotke, pa nimam praška doma (tapravega)...sam zato pa ne bom lezla v mullerja...pa vso kozmetiko in vse še moram kupit... Ja, kao je potem naslednji cenejši, ker to že imaš in še dlje časa ga uporabljaš. Midva žal nimava te sreče, da nama kdo kaj dal, tako, da morava vse nabavit...nekaj novega, nekaj rabljenega...no, za lupinico je moj vztrajal, da mora biti nova in najnovejša...zaradi varnosti,...pa naj bo po njegovo. No, saj tudi nam še marsikaj manjka...vendar bi že skoraj lahko prišla...le še spat nima kje !
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 22.5.2010 19:47:48
|
|
|
|
Fargesia
|
prvi copatki iz ekološkega bombaža... in kompletek, v katerem bo naše dete prišlo domov...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.5.2010 3:17:08
|
|
|
|
biba007
|
Iiiiiiiiiiiiii, Fargi, CORTL!!!!! Še-pe-še
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?