|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ste vse pri kosilu?
16.7.2005 13:58:12   
soncece24
al je ktera za čvek? jaz sem mela že pestro dopoldan. po včerajšnji vrtni zabavi, kjer smo se ga pošteno nacedili sem vstala ob 9 ker nam je mojster prišel zidat kamin (za čevape :pujs:), potem pa sva z :love:cel dopoldan po material hodla, jaz pa še potem po malco (ker se mi res ni dalo kuhat) pa po pir, zdaj pa sem se čist izmozgana sesedla za mašino tačas ko se kaminček gradi.

potem pa moram še perilo obesit in na vrtu šotor podret, predno se spet začne monsunsko deževje, ob 17.00 pa grem še na en rojstni dan.

kak pa ste ve kaj? počivate? kuhate? jeste?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ste vse pri kosilu?
16.7.2005 14:03:39   
dory
ja res ne nekam tiho :)...mene je dones moja stara mama stara 85let pockrljala s krasnim kosilom ( namest da bi jest njo ane ),zdej me pa caka mal peglanja in pol mala trma,ki se bo zbudila iz spanca :)

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ste vse pri kosilu?
16.7.2005 14:03:59   
rija
pozdravljena, jaz sem glih kar s kosila in jezna ko:hudicek:: pred enim časom so meli v soboto malice v kratovilu, zdaj pa kao kosilo, ki ni nič večje od tistih malic stane pa kar 1390 sit. madonca a so znoreli, za košček mesa, pa pest pomfrita, malo solatko in tri žlice instant juhe?:hudicek: prej pa je to stalo 700 sit.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   ste vse pri kosilu?
16.7.2005 14:08:48   
soncece24
očitno smo tu samo tiste, ki nam ni bilo treba kuhat danes.

rija, to pa res ni poceni kosilo. jaz sem kupila pa kar one tadolge tortilje s filo tu pri nas v eni mehiški, je ena 500 sit pa je jaz ne morem pojest - pa sem orng jedec.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   ste vse pri kosilu?
16.7.2005 14:09:27   
Taša
Evo tudi mene.. od kosila že kar nekaj časa. Smo jedle že ob 12. sem imela še filano papriko, :love: je pa tako ali tako v službi šel ob 12 na toplo malico (ne mara filane paprike, me "babnice" jo obužujemo).. Po včerajšnjih opravkih v LJ sem še vedno čist out ....ta Ljubljana me je čist zdelala...

Neposredna povezava do sporočila: 5
   ste vse pri kosilu?
16.7.2005 14:13:13   
soncece24
Taša, potem pa si res za cel rr filanih paprik nardila, če še ti je ena za danes ostala;)

jaz sem zdaj tak nabasana, da bi najrajši šla spat, samo moram tolko nardit, da ne smem. pa ni mi za it na rd popoldan. življenje je taaaaaak kruto:)-:)-

pa zdaj mi je ravno mama pisala s sardinije, da se ona sonči in kopa :grrr: jaz pa tu not čepim:grrr:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   ste vse pri kosilu?
16.7.2005 14:14:26   
rija
blagor tvoji mami...:morje:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   ste vse pri kosilu?
16.7.2005 14:16:28   
soncece24
ja, potem si pa upa meni taka nesramna sporočila pošiljat. saj ko bo ona avgusta morala delat ji bom to vse vrnila, bo že vidla...:)-

Neposredna povezava do sporočila: 8
   ste vse pri kosilu?
16.7.2005 14:18:31   
Kalina
Jst bi bla pri kosilu, ce bi ga kdo naredu, ker meni se kr neda, kr cakam da se samo od sebe naredi :)-

Neposredna povezava do sporočila: 9
   ste vse pri kosilu?
16.7.2005 14:18:45   
Taša
Ja sem jih res naredila, sam kaj čem če jih samo me babnce jemo...pa še mami sem jih naredila, ker mi je včeraj pazila otroke, da ji še ni bilo treba kuhat zraven... Jaz osebno bi pa loh papriko jedla cel teden, ampak zdaj jo pa res definitivno nimam več, pa vprašanje če jo bom še letos delala...
Drugač pa jaz ful rada kuham, tak da je kuhanje meni najmanjši problem;)

Neposredna povezava do sporočila: 10
   ste vse pri kosilu?
16.7.2005 14:21:12   
soncece24
jaz mam tudi strašno rada paprike, jih je tašča prejšnji teden nardila, pa so ble fantastične, sem se napokala ko :pujs:.

jaz tudi kr rada kuham, samo glede okusa in idej me moj :love: nese v kuhinji, tak da jaz kuham na hitro med tednom (al pa pri njegovi mami jeva - :bravo: za mojo taščo), čez vikend pa večinoma on kaj začara.

Neposredna povezava do sporočila: 11
   ste vse pri kosilu?
16.7.2005 14:22:50   
rija
jaz pa ne kuham glih rada. no, dobim tu in tam kak popadek, drugače pa mam zlato mamico:bravo: ki nam kuha po naših željah. sam danes so mi vsi v lj pobegnili, bora še malo bratca razvadit:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 12
   ste vse pri kosilu?
16.7.2005 14:23:36   
Taša
No ja moj:love:, pa čimdlje od štedilnika, razen vsako jutro ko skuha kofe.. to je pa res njegova specialiteta..;):)-!
Tak da je štedilnik pri nas rezerviran samo zame..:zmeden::)-!

Neposredna povezava do sporočila: 13
   ste vse pri kosilu?
16.7.2005 14:24:21   
rija
jaz si za v novo kuhinjo sploh pečice nisem mislila kupit:zmeden: pa so me pregovorili...

Neposredna povezava do sporočila: 14
   ste vse pri kosilu?
16.7.2005 14:25:29   
Anonimen
:bravo::bravo::bravo:

Dobro jutro, punce!!! :)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 15
   ste vse pri kosilu?
16.7.2005 14:25:32   
soncece24
:bravo: za take mamice. moja pa ni ne vem kaka kuharica, očitno mam to po njej. grem rajši k tašči jest, ona pa obvlada. midva z :love: pa se veselo rediva. on se je v 3 mesecih zdaj 10 kil zredil. samo se mu nič kaj ne pozna, malo ma trebušek. jaz pa one otroške plavalne "šlaufke" enega glavnega in enega za rezervo:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 16
   ste vse pri kosilu?
16.7.2005 14:25:48   
Kalina
pri nas doma pa moj oci kuha, in to supericka! mami sam cez vikend vsake tolk cajta naredi pite, vsakmu svojo, men z zeljem, mojmu z neko travo kva jst vem, bratu z kromprijem, ociju z kajmakom, pa vcasih z meskom :pujs: Jst mam pa tko obdobja glede tega, drugac rada kuham, uzivam v tem, sam vcasih pride pa v tako obdobje k mi se res neda nc kuhat, pa sam take na easy stvari jemo. pol pa razglasim da hujsamo z :love: :)- :bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 17
   ste vse pri kosilu?
16.7.2005 14:26:00   
soncece24
jutro, kerensa. kak si spala?

Neposredna povezava do sporočila: 18
   ste vse pri kosilu?
16.7.2005 14:26:35   
Anonimen

Kot ubita, pa čeprav samo 6 ur...
In, kot pravim, sem pri jutranji vanilijevi :kava:...

Neposredna povezava do sporočila: 19
   ste vse pri kosilu?
16.7.2005 14:28:28   
soncece24
njami, jaz sem se pa tak najedla, da ga zdaj kinkam pred računalnikom. kje pa je tvoj jan tačas ko ti spiš? pa ko sta z :love: v nočni?

Neposredna povezava do sporočila: 20
   ste vse pri kosilu?
16.7.2005 14:29:32   
Anonimen

Moj Jan je trenutno na :morje: v Savudriji in pride v torek...
Ko sva pa z mojim :love: v nočni, je pa z njim sestra od mojega :love:, ki je najina sostanovalka in dela podnevi, ponoči je pa doma...

Neposredna povezava do sporočila: 21
   ste vse pri kosilu?
16.7.2005 14:30:46   
Kalina
Jah nc grem spat, k sm tecna :(

uzivajte tetice :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 22
   ste vse pri kosilu?
16.7.2005 14:31:11   
Anonimen

Lahko noč, Kalina! :)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 23
   ste vse pri kosilu?
16.7.2005 14:32:10   
soncece24
o, jan uživa. jaz bi tudi. to mate pa fajn zrihtano, :bravo: sestrica!

razmišljam če se naj malo vležem ker mi oči kar skup lezejo. nisem dobro spala, ker me je celo noč ena muha jezila, pa se ni pustila ubit:grrr:

Neposredna povezava do sporočila: 24
   ste vse pri kosilu?
16.7.2005 14:32:23   
soncece24
noč kalina

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?