|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
22.5.2010 9:25:39   
lidik
mah veš kaj sej meni tudi niso ravno bila najbolj všeč. Ampak ima takšen oz. podoben voziček moja kolegica, in ker pač sem dobila malega velikokrat v varstvo je seveda zraven prispel tudi voziček. In sem sem se nad tem oz. podobnim vozičkom čisto navdušila. Tak da sedaj tudi ta mala kolesa mi niso več moteča. So mi že kr luškana postala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
22.5.2010 9:27:31   
BabyKitty
Hehe imaš srečo, da se sprijazniš z zadevami user posted image če meni na začetku nekaj ni najbolj všeč to preraste v frustracijo user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
22.5.2010 9:29:23   
lidik
ja kaj pa vem. Sej pravim me je ostalo pri tem vozičku tako navdušilo, da sem kolesa spregledala, oz. so mi postala celo simpatična. Je pa res, da znam tudi jaz zaradi kakšne čisto nepomembne malenkosti tako zakomplicirat stvar, da se moj včasih samo križa, ko greva kaj kupovati. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2603
22.5.2010 9:36:18   
BabyKitty
Tale bo pa za naše mamice s četvorčki, ampak bo mogla še enega enojnega posebej kupit user posted image

http://soncek.si/si/peg-perego-triplette-java-kolekcija-2010-vozicek-podvozje-i7189.shtml

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
22.5.2010 9:49:46   
lidik
ojej, za tega pa rabiš že skoraj posebni izpit za vozit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2605
22.5.2010 10:13:39   
BabyKitty
Ko smo ravno pri izpitih user posted image mislite kaj avtomobile menjat? Naju malo skrbi prtljažnik... imava sicer limuzino, ampak s 4 vrati, torej se prtljažnik ne odpre cel... 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
22.5.2010 10:21:35   
lidik
ja jaz imam twingeca in se ravno z mojim sedaj pogovarjava kaj bova naredila. Ali bova twingota prodala in bom jaz imela potem njegov avto, tako da njemu ostane samo kombi, ali bi pa mogoče za mene kupila drugega. Jaz sem sicer bolj navdušena nad tem, da bi vseeno imela jaz drug avto in trenutno se najbolj navdušena nad merivo. Bomo videli kako bo kaj finančno zneslo vse skupaj. 

Neposredna povezava do sporočila: 2607
22.5.2010 10:26:42   
BabyKitty
Mah mi2 sva razvajena do amena... in moj najdražji gotovo ne bi sprejel dejstva da kupi opla, pižoja, forda ipd... če ne drugega zaradi varnosti... tako, da je verjetno boljše da ostaneva pri tem kar imava... ampak plac me pa skrbi ja user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
22.5.2010 10:33:20   
lidik
ja smo si različni. Moj pa drugega kot Opla sploh mel ne bi. user posted image user posted image user posted image user posted image Itak smo pa pri nas doma prej skoz imeli Ople, tako da glede tega imava pa kar isto mnenje. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2609
22.5.2010 13:09:55   
BabyKitty
Jst sm zase gledala novo corso, potem sem se šla pa vozit z njo, sem si pa krepko premislila user posted image

Vglavnem... punce upam, da uživate kje zunaj še namesto mene... sama pišem poročilo o neki blazno strokovni knjigi v angleščini o shizofreniji in če bom še naprej pisala, bom lahko pri sebi našla očitne znake user posted image se mi že meša malo user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
22.5.2010 16:48:52   
KatyK79
lidik - jaz delam v Oplovem salonu (ne prodajam) pa ti lahko povem da je sedaj prišla nova Meriva....hhhuuuddddaaaa fffffuuulllll user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2611
22.5.2010 17:30:42   
ManUr
Mi2 hvala bogu nimava težav z avtom. Dragi ima službenega, jaz pa takooo veliko 5vratno limuzino da bi lahko mela kr naenkrat četvorčke. hehe. že od nekdaj sma mahnjena na velike avte in ker pred letom dni se nisva nacrtovala bebike tako kmalu sva si privoscla luksuzni avto, kakersnega si je dragi ze od nekdaj zelel. na zalost, bolj malo sedi v njem, ga imam vecinoma jaz. Tak da vsaj to nebo dodaten strosek.
Kak je lepo precitat, da že ima vecina izbrane stvari za user posted image , ceprav imamo se velikooo casa. Upam da bo hitro minlo, rada bi to strucko ze drzala v narocju.

Lep pozdrav

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
22.5.2010 19:29:45   
birdy
Lidik, moja mami ma Merivo. Sej zgleda ogromna, ampak kufer je pa polom. Midva v najino Škodo fabio karavan spraviva veliko več stvari kot v njen avto. Sva si ene parkrat ga sposodila (ko je bil najin na kakem servisu) pa ni dobr. Kak velik voziček (kot je naš) že težko cel spraviš noter, sva mogla kolesa dol dat.
Midva pa morva menjat avto. Razen če dava enga otroka v prtljažnikuser posted image user posted image , v najino škodo ne grejo trije otroški ziciuser posted image user posted image user posted image Pa šele lanski januar sva ga kuplauser posted image . Gledava pa reno espace, a kera pozna koga ki ga ima, kako je zadovoljen?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu ManUr)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
22.5.2010 19:31:50   
birdy
Aja, vozički...
Jst pa že od druge nosečnosti dalje gledam Jane slalom prouser posted image Men je tok hud.
Dons sva bla pa v trgovini pa sem gledala peg perego GT3. A je huddddddd!!!! Sam mojmu ni všeč.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
23.5.2010 9:14:42   
aischa1
Pozdravljene betrem da se pogovarjate o avtihBirdy mi imamo doma ta starejšega reno espace in ti povem da so ful komotni 3 sedeži grejo lepo not pa tudi za voziček imaš lep plac, pa tudi zadovoljni smo z vožnjo u njemu in pa imajo lep plac za sedet med 1 in 2 sedeži.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
23.5.2010 11:45:57   
aprill
da se malček še jst vključim v debato, tolko da ne pozabite, da sem z vamiuser posted image
ns mam 14.6. pri strahovi, stara sem 25, poleti bom 26, sem pa iz okolice tolmina (za seznam)

mam pa voziček Mutsy 4rider še od tamalga in ga bom obdržala, sam še košaro moram dokupit, športni del pa mam.

avto mamo pa škodo fabio combi, ta novo je šele 2 leti stara in ne bomo nč menjali ker je čist dost velika za kake tri mulčke!user posted image

žal mi je za vse ki ste doživele izgubo, upam da čimprej uspe user posted image user posted image , in dobite prelepo zdravo štručkouser posted image

souser posted image , pa se dobro držite še naprej.

zaljubljena23 te mam na FB-ju sem ravnokar ugotovilauser posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
23.5.2010 15:14:11   
BabyKitty
Jah ewo user posted image sva šla danes malo firbcati vozičke, ker sva šla ravno mimo user posted image user posted image in meni je seveda všeč drug kot mojemu najdražjemu, sedaj se je navdušil na PegPerego GT3... Jaz sem trdila, da je prevelik, moj pa da je enako velik kot quinny (seveda ni user posted image ) in potem pride prodajalka in moj reče ane da sta isto velka? Pa reče teta, da je quinny precej manjši (zmagala! user posted image ) potem pa pripomni še prodajalka: "Gospod, nima veze kaj je vm všeč, vam že zdej povem da bo mamica zmagala" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprill)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
23.5.2010 19:46:49   
mag3
Jutri pa NS, ob 15:30. Jupiii. user posted image  Komaj čakam, saj ne rabim govorit. user posted image  
En mičken me je sicer strah, ampak verjamem da bo vse ok. user posted image

< Sporočilo je popravil mag3 -- 23.5.2010 19:47:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 2618
23.5.2010 21:14:57   
marinci
Jaz mam tud jutri nuhalno 15:15. Komaj čakam!

Jan 16.11.2007
Julija & Glorija 25.11.2010

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
24.5.2010 8:24:07   
BabyKitty
Joj sm vm fouš k boste spet pikice vidle... pozdravte jih v mojem imenu user posted image pa na rezultat sploh ne mislite, ker bo vse super fino fajn user posted image  user posted image user posted image

Jaz sem pa v 13. tednu wiiiiiiiiii user posted image zdej se lahko malo pomirim in resno začnem gledati oblačilca, posteljice, vozičke user posted image sem ugotovila, da bo voziček vbistvu kmalu treba kupt... če pogledam, da je fino, da ga imaš doma kakšne 2 mesca pred PDP, če se slučajno kaj prej odloči pikica user posted image pa da je lahko čakalna doba doooolga... No... čez ene 2-3 mesce se bo treba dokončno odločit user posted image po morfologiji...

(odgovor članu marinci)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
24.5.2010 8:32:20   
Frutiq
Srečke tiste, ki imate že danes NS! Uf, meni se zdi še tako dolgo do 9.6.user posted image

Glede vozičkov: jaz sem provala že en kup vozičkov - doma jih imam triuser posted image : Peg perego Skate, Chicco Trekking in Peg perego P3. PP Skate je nov, sva ga kupila sama, ostala dva sta rabljena in sva jih dobila od sester. Če bi ga še enkrat kupovala, bi kupila ali Chicco Trekking ali pa Jane Slalom Pro (ga ima moja frendica in je super, moti me edino to, da ji je blago ful hitro zbledelo). Dejstvo je, da ko prvič kupuješ voziček ful kompliciraš - mora imeti taka kolesa, tak ročaj pa to pa ono... Šele ko ga uporabljaš pa ugotoviš, kaj dejansko potrebuješ, tako da, velika kolesa so sicer fajn, ker so ponavadi za napumpat in vozička potem na neravnih površinah ne trese tako, ti pa poberejo zelo veliko prostora v prtljažniku... Vsak zase ve, kaj potrebuje. Nikoli pa ne bi kupila Qweenija ali kakšnega podobnega, ker so preveč odprti. No, meni se je najbolj priljubil Chicco in čeprav je že kar zdelan, ker ga non stop uporabljam, bom ostala kar pri njemu. Ima kar velika kolesa, čeprav jih je 8, vzame malo prostora v prtljažniku, otroček notri lepo sedi, ko je večji...

evo, pa sem se razpisalauser posted image ... Vem da je vsako prepričevanje zastonj, saj bo vsaka naredila tako kot ji paše, bi pa bilo zanimivo, če bi vsaka povedala mnenje o svojem vozičku, potem ko ga bo uporabljala eno leto...

(odgovor članu marinci)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
24.5.2010 8:39:51   
*Star*
Dobro jutro čvekice!!!

No glede vozičkov... meni pod nobenim pogojem niso všeč tricikliuser posted image , tisti z malimi kolesci tudi ne... tako da vmesna pot je potem tisti, ki ima spredaj dva mala kolesca. Trenutno mi je najbolj všeč Peg Perego Skate (upam, da sm prov napisala), pa še ful je lahek.
Zgleda da mamo vse iste probleme - tud jaz se nikakor ne morem uskladit z mojimuser posted image  On pa itak samo avtosedeže gleda kot da bomo sam to rabli - dec pačuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2622
24.5.2010 8:43:51   
BabyKitty
No sej hvala bogu, da imamo različne okuse... sploh pa hvala bogu, da imamo možnost izbire user posted image To je pač tako kot avto... nekateri gledajo na varnost, drugi na obliko, tretji na praktičnost, četrti na porabo ipd... Edino kar sem jaz včeraj ugotovila in me malo skrbi je to, da v svoj avto ne morem dati teh Isofix ipd. podlog za avtosedež... moram z varnostnim pasom pritrdit... Ima katera izkušnje s tem? Al je treba avto menjat (ne dat tega veselja mojemu najdražjemu user posted image )?

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
24.5.2010 8:54:26   
Frutiq
IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

Dobro jutro čvekice!!!

No glede vozičkov... meni pod nobenim pogojem niso všeč tricikliuser posted image , tisti z malimi kolesci tudi ne... tako da vmesna pot je potem tisti, ki ima spredaj dva mala kolesca. Trenutno mi je najbolj všeč Peg Perego Skate (upam, da sm prov napisala), pa še ful je lahek.
Zgleda da mamo vse iste probleme - tud jaz se nikakor ne morem uskladit z mojimuser posted image  On pa itak samo avtosedeže gleda kot da bomo sam to rabli - dec pačuser posted image

Peg perego Skate ti vsekakor ne priporočam!!!! Je katastrofalen, najraje bi ga zabrisala v smeti!!!user posted image Ful je neroden, ko otrok malo zraste pa takoj rata premajhen, pa še premalo prostora ima za sedenje (zlasti ko je otrok tam nekje okoli 8 mesecev star). To je moja izkušnja. Jaz se ful kesam, da smo ga kupili, ker niti ni tako poceni. Je pa lupinica od Peg  Perego ful dobra.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
24.5.2010 8:56:56   
Arwenko
Jaz pa praktično nujno rabim trikolesnika s temi velikimi kolesi. Doma smo namreč nekoliko na "vasi" in skoraj nimam asfaltnih površin po katerih bi lahko vozičkala. Vidim pri sosedi, ki ima majhna kolesa, v naši okolici sploh ni mogla na sprehod, se je morala kam peljat, da je lahko normalno vozičkala, kar je pa res brezveze. Tako da ta pogoj res poštenega terenca mora bit pri nas nujno izpolnjen. Glede na to, da imamo karavana, pa pomoje tudi s prtljažnikom ne bo problema. 

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?