Frutiq
|
Srečke tiste, ki imate že danes NS! Uf, meni se zdi še tako dolgo do 9.6. Glede vozičkov: jaz sem provala že en kup vozičkov - doma jih imam tri : Peg perego Skate, Chicco Trekking in Peg perego P3. PP Skate je nov, sva ga kupila sama, ostala dva sta rabljena in sva jih dobila od sester. Če bi ga še enkrat kupovala, bi kupila ali Chicco Trekking ali pa Jane Slalom Pro (ga ima moja frendica in je super, moti me edino to, da ji je blago ful hitro zbledelo). Dejstvo je, da ko prvič kupuješ voziček ful kompliciraš - mora imeti taka kolesa, tak ročaj pa to pa ono... Šele ko ga uporabljaš pa ugotoviš, kaj dejansko potrebuješ, tako da, velika kolesa so sicer fajn, ker so ponavadi za napumpat in vozička potem na neravnih površinah ne trese tako, ti pa poberejo zelo veliko prostora v prtljažniku... Vsak zase ve, kaj potrebuje. Nikoli pa ne bi kupila Qweenija ali kakšnega podobnega, ker so preveč odprti. No, meni se je najbolj priljubil Chicco in čeprav je že kar zdelan, ker ga non stop uporabljam, bom ostala kar pri njemu. Ima kar velika kolesa, čeprav jih je 8, vzame malo prostora v prtljažniku, otroček notri lepo sedi, ko je večji... evo, pa sem se razpisala ... Vem da je vsako prepričevanje zastonj, saj bo vsaka naredila tako kot ji paše, bi pa bilo zanimivo, če bi vsaka povedala mnenje o svojem vozičku, potem ko ga bo uporabljala eno leto...
|