Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 20.5.2010 13:13:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nazaj! Blo je kr fajn,no,in imam dober občutek,čeprav pred začetkom naslednjega tedna ne bom izvedela odgovora.Sem pa bla noter dobre pol ure. Samo da je mimo. Zdaj pa mučno čakanje na odgovor.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 20.5.2010 13:34:15
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pri nas pa danes izi kosilo:gobova juha,za sladico pa trnovi krapi Me pa zanima,koliko od vas ve,kaj to sploh je pečene rože ,pa še res je...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 20.5.2010 13:35:11
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nazaj! Blo je kr fajn,no,in imam dober občutek,čeprav pred začetkom naslednjega tedna ne bom izvedela odgovora.Sem pa bla noter dobre pol ure.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 20.5.2010 13:45:36
|
|
|
|
arabela*
|
Me smo tud bile malo zunaj.M je danes tak triper,da me sekunde ne pusti na miru,pa niti spat noče.....sem že trikrat oposkušala in nič...potem pa bo hotela,ko bo že prepozno .. Skuhala sem jima samo zelenjavno kremno juho,ker do trgovine niti prišli nismo,ker je delala kozlarije po mestu in ni hotela ubogat Zgleda da malo vreme tud na otroke vpliva.....komaj čakam sonček
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 20.5.2010 13:45:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nazaj! Blo je kr fajn,no,in imam dober občutek,čeprav pred začetkom naslednjega tedna ne bom izvedela odgovora.Sem pa bla noter dobre pol ure.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 20.5.2010 13:46:19
|
|
|
|
arabela*
|
tasa....danes delaš?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 20.5.2010 13:48:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nazaj! Blo je kr fajn,no,in imam dober občutek,čeprav pred začetkom naslednjega tedna ne bom izvedela odgovora.Sem pa bla noter dobre pol ure.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 20.5.2010 13:48:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tasa....danes delaš? neeee, fraj sem Jutri pa v soboto sem dopoldan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 20.5.2010 14:42:13
|
|
|
|
marta82
|
Ojla. Pojedli kosilo (bedrce pa kus kus z grahom), popoldan imam pa zobarja.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 20.5.2010 15:31:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 ... popoldan imam pa zobarja. da bo čimprej konec
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 20.5.2010 15:32:23
|
|
|
|
tasa_m
|
Lija se po 3,5 urnem spancu vstala, zdaj pa šibava veeeen. Se sonček kaže
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 20.5.2010 16:14:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lija se po 3,5 urnem spancu vstala, zdaj pa šibava veeeen. Se sonček kaže ki te ti sonce vidiš ?odkar si dobila službo menda samo sonce vidiš
< Sporočilo je popravil botrca -- 20.5.2010 16:15:15 >
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 20.5.2010 16:15:47
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 popoldan imam pa zobarja. saj bo...to pa ni nič takega
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 20.5.2010 16:17:19
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nazaj! Blo je kr fajn,no,in imam dober občutek,čeprav pred začetkom naslednjega tedna ne bom izvedela odgovora.Sem pa bla noter dobre pol ure. in kaj so te toliko spraševali?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 20.5.2010 16:19:31
|
|
|
|
ly117
|
Mi smo se tudi zdaj najedli. Luka je pa šel ven z atijem, da si mama malo živčke spočije.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 20.5.2010 16:19:38
|
|
|
|
botrca
|
Midva sva tudi spala, Jan 2h jaz pa kako uro. Je pasalo. Zdaj ga grem nahranit pol pa ne vem še kaj bova. Ven verjetno ne greva, ker se bo vsak čas vsipalo. Malo se bova šla gugat pred hišo...morava izkoristit novo gugalnico ki jo je ati pridno naredil .
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 20.5.2010 16:20:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Zgleda da malo vreme tud na otroke vpliva..... Bo držalo. Ker je L danes tudi prava mala tečka.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 20.5.2010 16:22:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lija se po 3,5 urnem spancu vstala, zdaj pa šibava veeeen. Se sonček kaže ki te ti sonce vidiš ? Ja, je se malo pkazal pol pa kak se je pokazal tak je tudi zgino.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 20.5.2010 18:07:09
|
|
|
|
arabela*
|
čer.... otroci že spijo......danes rekordno hitro
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 20.5.2010 18:07:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 popoldan imam pa zobarja. saj bo...to pa ni nič takega ja kak za koga...pa odvisno kaj delajo......vrtanje,pa plombice so res nič
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 20.5.2010 18:46:57
|
|
|
|
arabela*
|
tiste,ki imate otroke v vrtcu....a jih boste čez poletne počitnice imele? ali bojo doma?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 20.5.2010 19:13:08
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer.... Nazaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 20.5.2010 19:13:36
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tiste,ki imate otroke v vrtcu....a jih boste čez poletne počitnice imele? ali bojo doma? Moj bo doma...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 20.5.2010 19:25:33
|
|
|
|
arabela*
|
Mir...kak paše,danes je bil naporen dan...... ...zdaj pa tak paše tišina....še mojega sem po hitrem postopku spokala na pijačo,da imam mir.........grem si malo gpo prebrat......
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 20.5.2010 20:53:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lija se po 3,5 urnem spancu vstala, zdaj pa šibava veeeen. Se sonček kaže ki te ti sonce vidiš ?odkar si dobila službo menda samo sonce vidiš v Mb. je bilo lepo sončno vsaj na našem koncu. Prišle gor ob 18.30, pa še celo brez vetra je blo.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?