simi27
|
Živjo! Najprej, zelo mi je žal za vse, ki ste izgubile svoje pikice. Upam, da čim prej spet zagledate +. Moje slabosti se še vedno nadaljujejo. Nonstop imam občutek, da bom bruhala. In potem kar jem in jem, da bi le to minilo. Ampak tako vsaj vem, da se nekaj doaja in je najverjetneje vse ok s pikico. Arwenko - tudi jaz imam prvi pregled šele pri 11 2/7. Mislim, da je to odvisno od G in pa od gneče pri G. Pri prvi nosečnici sem imela prvi pregled po dopolnjenem 9 tednu. Seveda ni fer, da imate ene že pregled pri 6 tednih, druge pa tako pozno. A kolikor se spomnim iz prve nosečnosti, sem imela kasneje preglede na 4 tedne, na koncu pa seveda pogosteje. Mi je pa G naredila 3 UZ-je neplačljive - mislim, da naredi vsem - prvi, za potrditev nosečnosti, morfologijo in okrog 32 tedna še pregled razvoja rasti pri otročku. Ker je bil pikec podpovprečno velik, mi je ponovila UZ še čez 14 dni, potem pa me poslala naprej na pregled na ginekološko kliniko, kjer so mi ugotovili slabši pretok maternice in mi kasneje po dokončanem 38 tednu tudi sprožili porod. Moje mnenje je, da v kolikor si zadovoljen s svojo/im G, ti je vseeno kdaj opravi UZ. Glavno je, da je strokoven in ti zna pomagati. Glede trebuščka - moj pravi, da se mi že malo vidi. Ampak mislim, da je to napihnjenost. Sicer pa me že v skoraj vseh hlačah tišči. Tako, da nosim le take, ki so na gumico - ravno danes sem kupila ene. Iz prve nosečnosti imam sicer kavbojke in krilo, ostalo mi je posodila kolegica. Upam, da mi bo tudi sedaj. A zaenkrat še ne ve. Problem je, da bom morala kar nekaj stvari kupiti, ker sem prvič rodila julija, sedaj pa imam rok decembra. No, lepo se mejte vse in uživajte v nosečnosti.
< Sporočilo je popravil simi27 -- 20.5.2010 13:36:05 >
|