|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
20.5.2010 9:14:44   
čmaja
Punce, hvala za vzpodbudne besede in sočustvovanje
Uživajte v nosečnosti še naprej in se veselite vaših kepic.
MIdva pa bova za nekaj časa ponovno poskusila srečo.

Papa. en velik in topel user posted image vsem vam!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
20.5.2010 9:18:54   
lidik
čmaja veliko poguma naprej. IN še enkrat ti želim, da se res tudi vama čimprej nasmehne sreča in dobita malo štručko v roke. Če pa rabiš pogovor, pa sej veš da smo tukaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
20.5.2010 9:38:05   
KatyK79
ah buši, še nič od njega...jaz pa tok težko čakam da se mi začne poznatuser posted image
bi bila rada  žogica.
jah enim prej, drugih kasneje, poznam punce ki so lahko do 5, 6 meseca skrivale.
bomo vidl ane

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
20.5.2010 9:40:21   
*Star*
Čmaja , tukaj smo zate, če boš rabila tolažbo.
Pa kmalu se oglasi z lepimi novicami - jih bomo pričakovale user posted image user posted image user posted image

Tetka lidik, berem vas vedno, bodi sigurna v to, v službi pa imam kar precej stvari in če ti po pravici povem, tudi vse te slabe novice me kar iz tira vržejo. Zadnjič, ko je Dotika pisala sem se skoraj zjokala. Tako, da se probam malo distancirat.
Mislim pa na moje souser posted image  neprestano!!! In med njimi si seveda tudi ti.......user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
20.5.2010 9:46:54   
lidik
pridna teta zvezdica. No samo sej veš, vsaj kakšen sporočilček na dan pa le napiši, da bom vedela da je s tabo vse vredu. 

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
20.5.2010 9:48:14   
mag3
Ojla punce user posted image  moje.

Da vas malo pozdravim. Tudi jaz se tako kot Star včasih rajši za kak dan umaknem forumom in računalniku na splošno. Da malo pozabim in da gre čas hitreje. Se mi zdi, da sem srečka user posted image  že celo večnost, v bistvu pa še ni niti prvo trimesečje za mano. user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
20.5.2010 11:18:40   
BabyKitty
Distancirat se ja... to je kr umetnost user posted image

Glede bušija pa... jaz pa upam, da se ne bo tako kmalu poznalo... pa ne zaradi drugega kakor zaradi nadležnih vprašanj ipd. Moja mati je povedala širši množici šele pri cca. 6 mesecih in to v drugi nosečnosti user posted image upam, da bo podobno user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
20.5.2010 11:22:25   
Arwenko
Ja, meni se ful zdi, da se mi pozna, pa sem tam nekje v 7. ali 8 tednu zdaj. Sicer nisem ravno suhica in sem prej tudi imela malo trebuha, samo se mi zdi, da je zdaj prav izrazito in zgleda, kot da bi se ful zredila. Dejansko sem pa še celo shujšala, ker pač malo pazim, da jem čim bolj zdravo in grejo očitno kile kr same dol. 

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
20.5.2010 13:10:18   
Arwenko
Nekaj me zanima punce, ker vas je tu dosti iz različnih koncev, pa z različnimi izkušnjami. Imam kolegico, ki je po ZM noseča že skoraj 12. tednov in je imela danes šele prvi pregled (do tu ajde, je še vredu). Ampak na tem pregledu, ji niso niti ultrazvoka naredili, da bi preverili lego ploda in srček, ampak so jo pregledali vaginalno, pa poslali na preiskave krvi in urina, da ostalo pa drug teden. Njej je sicer kul in se nič ne sikira, ampak meni je to tak skregano z logiko, kaj pa vem. Skratka a je katera že slišala za takšen način?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
20.5.2010 13:12:57   
pinkalonca
čmaja in dotika hudo mi je za vaju user posted image user posted image user posted image želim vama moč, da si čimprej opomoreta od izgube in da hitro prideta spet za nami user posted image user posted image user posted image

zaljubljena lepa slikica user posted image pa že kar konkretno je pikica zrastla user posted image user posted image user posted image

zadnje čase nikakor ne najdem čas da bi še kaj napisala, pa sem si danes zabičala, da nekaj pa moram napisati user posted image upam da ne bo več slabih novic user posted image user posted image user posted image user posted image

meni se zdi da se mi je buši že nekoliko izbočil ampak res malenkost in to čisto spodaj, brez nosečniških hlač pa že dolgo ne shajam več, sem jih včeraj imela v pranju pa sem dala gor ''ta stare'' kavbojke in me je tako bolel trebuh cel dan, da sem se že prav ustrašla user posted image

izcedki - tudi jst sm opazila zadnjih nekaj dni da imam rumenkast izcedek, sicer me nič ne peče ali srbi, pa pravite da je to vnetje? Pa priporočate da se grem pokazat G al to ni take panike pa da lahko uredim na svojo roko? user posted image se opravičujem, ker sem tako nevedna user posted image

aja pa še moja prva slikca v 6 tednu nosečnosti user posted image
http://s6.mojalbum.com/nosecnost-foto_12722966_17389159_17854051.jpg

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
20.5.2010 13:21:45   
KatyK79
pinkalonca - luštna mala pikica...user posted image

meni se pa počasi izteka 11 t pa me še nič hlače ne tiščijo, še kr vse isto nosim. kok je to zanimivo, očito res ene nosijo spredaj, druge zadaj.

drugače sem pa tok sita da kr ne vem kaj bi, a bi šla bruhat al bi šla ležat....smo mel ob 11 v službi malco, pizzo in sladoled in sem se nažrla tok da še zdele komaj diham. no čist iskreno sladoled me je zdelal user posted image

nej bo že 15.30 da grem mal na luft.

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
20.5.2010 13:23:55   
simi27
Živjo!

Najprej, zelo mi je žal za vse, ki ste izgubile svoje pikice. Upam, da čim prej spet zagledate +.

Moje slabosti se še vedno nadaljujejo. Nonstop imam občutek, da bom bruhala. In potem kar jem in jem, da bi le to minilo. Ampak tako vsaj vem, da se nekaj doaja in je najverjetneje vse ok s pikico.

Arwenko - tudi jaz imam prvi pregled šele pri 11 2/7. Mislim, da je to odvisno od G in pa od gneče pri G. Pri prvi nosečnici sem imela prvi pregled po dopolnjenem 9 tednu. Seveda ni fer, da imate ene že pregled pri 6 tednih, druge pa tako pozno. A kolikor se spomnim iz prve nosečnosti, sem imela kasneje preglede na 4 tedne, na koncu pa seveda pogosteje. Mi je pa G naredila 3 UZ-je neplačljive - mislim, da naredi vsem - prvi, za potrditev nosečnosti, morfologijo in okrog 32 tedna še pregled razvoja rasti pri otročku. Ker je bil pikec podpovprečno velik, mi je ponovila UZ še čez 14 dni, potem pa me poslala naprej na pregled na ginekološko kliniko, kjer so mi ugotovili slabši pretok maternice in mi kasneje po dokončanem 38 tednu tudi sprožili porod. Moje mnenje je, da v kolikor si zadovoljen s svojo/im G, ti je vseeno kdaj opravi UZ. Glavno je, da je strokoven in ti zna pomagati. 

Glede trebuščka - moj pravi, da se mi že malo vidi. Ampak mislim, da je to napihnjenost. Sicer pa me že v skoraj vseh hlačah tišči. Tako, da nosim le take, ki so na gumico - ravno danes sem kupila ene. Iz prve nosečnosti imam sicer kavbojke in krilo, ostalo mi je posodila kolegica. Upam, da mi bo tudi sedaj. A zaenkrat še ne ve. Problem je, da bom morala kar nekaj stvari kupiti, ker sem prvič rodila julija, sedaj pa imam rok decembra.

No, lepo se mejte vse in uživajte v nosečnosti. 

< Sporočilo je popravil simi27 -- 20.5.2010 13:36:05 >

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
20.5.2010 13:28:13   
pinkalonca
hvala Katy user posted image upam, da je zdej že kaj večja pikica user posted image

joj sem vam pozabila povedat, da se mi je ravno dans sanjalo, da sem imela UZ in je G našel enojajčna dvojčka user posted image user posted image user posted image

Arwenko jst imam prvi pregled pri G šele po nuhalni, res pa je da sem imela takoj UZ, pa zdej bom imela še enega... meni se zdi pravilno, da v zgodnjih tednih pogledajo če je z nosečnostjo vse Ok in da izključijo IMN in podobne zadeve! JSt ne bi bla tolk flegma kot tvoja prjatlca user posted image

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
20.5.2010 13:32:39   
Arwenko
Ne, ne, saj ni problem to, da je pregled pozno, a se vam ne zdi čudno, da delajo krvne preiskave, brez da naredijo UZ in preverijo če srček bije? UZ pa bo imela šele naslednji teden. 

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
20.5.2010 13:39:05   
simi27
Ja, to pa je res nenavadno. Ker krvne raziskave tudi niso ravno zastonj. A je mogoče imela že urinske preiskave prej, ki potrdijo nosečnost in rast teha hormona (ali nekaj takega)?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
20.5.2010 13:40:42   
Arwenko
Ne, danes je bila prvič tam in so ji naredili samo vaginalni pregled, pa vse krvne in urin, pa je že v 12. tednu.
Res je, da ima ona tam ful dobre veze, samo pol bi človek pričakoval ravno obratno, več preiskav, prej, bolj ažurno kot  je običajno in v navadi, ne pa manj. Res jo občudujem, jaz nebi bla taka flegma, njej pa ful dol visi oziroma jim tak 100% zaupa.

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
20.5.2010 13:46:29   
pinkalonca
ja arwenko sm zaštekala pol ko sm šla še enkrat brat user posted image zato sm pa potem napisala da se mi zdi edino pravilno če naredijo najprej UZ v zgodnji nosečnosti, da izločijo možnost IMN... 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
20.5.2010 14:56:47   
zaljubljena23
Katy, to imaš prav...Ampak sem mislila v tem stilu, da pridemo do konc N in rodimo zdrave pikice...

Arwenko, tole je tudi meni čudno...Zakaj kar takoj že na preiskave, če še sploh nosečnost s strani UZ ni potrjena... Jaz sem do zdaj imela dva UZ, materinsko knjižico in napotnice za krvne in urinske preiskave sem dobila komaj zdaj, na drugem pregledu, pa mi je še pred tem naredil še enkrat UZ, da vidi, če je vse ok...

No, sem rekla, da sem bom danes naročila za NS...Pa nimam neke volje...Sem čist šokirana prišla iz wc-ja...Tudi mene je doletel ta grd izcedek...Upam, samo, da je zaradi tega, kar si mislim in da je s pikico vse ok

Pinkalonca, hvala...Joj kako je lepo gledat te male pikice...Čudovita slikica

< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 20.5.2010 14:57:28 >

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
20.5.2010 15:29:51   
GITA14
Js mam pa datum za nuhalno pa je še tako daleč 15.6
pregled pri ginekologu pa 26.5

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
20.5.2010 16:17:17   
tulipan13
Pozdravljene!

Ne bom veliko pisala, ker ...

Žal se tudi jaz poslavljam od vas. V torek so se začeli rjavi izcedki, ki so se včeraj zjutraj ojačali, zato sem šla na urgenco. Od takrat je šlo samo še navzdol vse, srček ni več bil, plod se ni premikal, bil je premajhen za trajanje moje nosečnosti... sami žalostni stavki. Okoli 12.00 sem imela že prazen trebušček, ni več najine pikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In to se je zgodilo na 1. dan 12. tedna nosečnosti, ko sem bila že ziher, da bo vse ok.

Vsem vam želim VELIKO SREČE!!!!!

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
20.5.2010 16:29:55   
alma82
Najprej čestitke za super opravljene NS user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sem mislila, da je konec slabih novičk user posted image  user posted image

Čmaja user posted image user posted image

Jaz sem imela pa danes kontrolo pri dr. Voglerju zaradi operacije in ko je slišal, da sem user posted image  in da mi še niso delal UZ me je vprašal, če bi hotla da mi ga on naredil. user posted image
Uff se bila vesela user posted image  user posted image

sem morala počakati malo več kot 2 uri, ampak se je splačalo user posted image  user posted image

user posted image  nam tako lepo bije, veliki smo 20 do 22 mm user posted image  user posted image
PDP se nam prestavi na 25.12.2010 user posted image  Bomo zibali za Božička user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
20.5.2010 16:33:03   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: tulipan13

Pozdravljene!

Ne bom veliko pisala, ker ...

Žal se tudi jaz poslavljam od vas. V torek so se začeli rjavi izcedki, ki so se včeraj zjutraj ojačali, zato sem šla na urgenco. Od takrat je šlo samo še navzdol vse, srček ni več bil, plod se ni premikal, bil je premajhen za trajanje moje nosečnosti... sami žalostni stavki. Okoli 12.00 sem imela že prazen trebušček, ni več najine pikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In to se je zgodilo na 1. dan 12. tedna nosečnosti, ko sem bila že ziher, da bo vse ok.

Vsem vam želim VELIKO SREČE!!!!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

To je grozno user posted image  user posted image  v 12.tednu user posted image

user posted image user posted image

Sem kar brez besed ... user posted image

sedaj pa samo še slabe novice user posted image

(odgovor članu tulipan13)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
20.5.2010 16:39:32   
aischa1
Ke lepo darilo user posted image user posted image user posted image je pa že velika ta tvoja pikica kaj si dobila kakšno slikica da pokažešuser posted image user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
20.5.2010 16:50:59   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: aischa1

Ke lepo darilo user posted image user posted image user posted image je pa že velika ta tvoja pikica kaj si dobila kakšno slikica da pokažešuser posted image user posted image

Sem glih dala slikico v album. Jo bom še sem pripopala user posted image

user posted image

upam da mi rata

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
20.5.2010 16:53:09   
alma82
Ratalo user posted image
(glavica je spodaj, ritka je pa zgoraj user posted image  )

Aischa1 a si ti dobila kakšno slikico? Ajde hitro jo prilimaj user posted image

Zaljubljena23 čestitke tudi tebi za tvojo pikico. Se že zdaj vidi, da bo čudovita user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil alma82 -- 20.5.2010 16:55:04 >

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?