|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI
19.5.2010 14:12:18   
baguSka
spomladancica - lepo grej in naj ti cas cimprej mine!!user posted image

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu spomladančica)
Neposredna povezava do sporočila: 701
19.5.2010 15:23:22   
cukica
Najprej spomladančica oprosti,ker sem te preimenovala v spominčico,lepo ju grej in vse dobro ti želim,...
honey super ne bodi žalostna marsikatera izmed nas bi bila vesela,da bi imela samo enega,...želim ti lepo nosečnost,...
loremi vem kako se počutiš mislim,da mam isto izkušnjo za seboj,ki se je končala,...ampak ne razmišljaj za nazaj vem,da je težko tudi meni je sploh,ko pomislim,da bi imela čez 1 mesec rok,...nažalost se je končalo kot se je in se veselim nedelje,ko grem po zamrznjenčka,ki me lčakata,...moram bit vesela in pozitivna ravno za njiju,...sej bo boš vidla,....
ostalim pa en lep sončen pozdrav,....

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 702
19.5.2010 15:28:50   
baguSka
Punce, naj z vami delim novicko, za katero sem izvedela danes!!user posted image

Danes mi je prjatu, ki s partnerko cez 10 dni pricakujeta dojencka zaupal, da sta tudi onadva bla v postopku... in to 3x! In vsakic zal neuspesno.... Ampak: po treh postopkih sta pa zanosila ciiiisto po naravni poti!!!

Se je upanje punce, za vsako izmed nas!!!user posted image user posted image

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 703
19.5.2010 15:45:00   
Klavirka
Rielka, ja res sem bila lani na IUI, kar trikrat.

Zdaj sem pa tretjič na ICSI, dvakrat kratki postopek pri Rešu in zdaj dolgi na KC LJ. Kako si ti? Kaj si že dala skozi?

SREČNO ženske!!! user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 704
19.5.2010 15:50:48   
Rielka
Hello
Klavirka v tretje gre rado!Bos vidla da bo tokrat uspelo.
Jaz sem imela 2iui v LJ,sedaj sem startala 1 IVF,imam dolg postopek,spikam se s suprefaktom in potem nadaljujem se puregonom.Upam!

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 705
19.5.2010 16:01:59   
Rielka
Spodancica jaz imam isto terapijo kot si jo imela ti in bi te vprasala koliko uz si imela do koca oz.do punkcije.Po 14 dnevih spikanja sem imela 1 uz in so mi podaljsali se suprefakt do petka in sedaj ne vem koliko uz bom se imela.
Lepo bi te prosila ce mi poves kako je bilo pri tebi,saj vem da je pri vsaki drugace,a vseeno da vem vsaj priblizno.user posted image

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 706
19.5.2010 16:08:47   
Rakica_80
Punce moje samo na hitro, da vas pozdravimuser posted image
Spomladančica lepo grej, čez 12 dni pa en debel plususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Si tipkamo zvečeruser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 707
19.5.2010 16:09:11   
Rielka
Spomladancica to vprasanje je blo namenjeno tebiuser posted image ,malo mi nagaja pisanje.

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 708
19.5.2010 16:31:19   
spomladančica
rielka jaz sem imela 14 dni špikanja z suprefactom potem sem imela UZ, kjer so videli neko cistico in so mi suprefact podaljšali še za 9 dni in mi odmerek povečali iz 0,6 na 0,9ml, se pravi po tem podljšku 9 dni zopet UZ torej drugi, in ciste ni več dobim še puregon za 9x in zraven suprefact z zmanjšano dozo na 0,6, in po teh 9 dneh 3 UZ, kjer me takoj drugi dan naročijo še na enega in na tem UZ mi rečejo da bom dobila stop injekcijo in po 36 urah po stopki greš na punkcijo, potem pa čez 5 dni na transfer in evo tle smo čakamo na +

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 709
19.5.2010 16:35:55   
Rielka
spomladancica hvala za odgovor,se pravi 4 uz.Koliko si imela dozo s puregonom,meni pise 150.

Neposredna povezava do sporočila: 710
19.5.2010 16:41:53   
spomladančica
Rilka jaz sem mela večjo dozo 200 mislim da je to tudi odvisno od tega koliko kil imaš.
a je bil pri vama tudi spermiogram težava?

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 711
19.5.2010 16:44:53   
spomladančica
BEBIII hvala za lepe željeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 712
19.5.2010 16:56:30   
Rielka
spomladancica ja verjetno je odvisno od kg ja,pri nama je nepojasnena neplodnostuser posted image .Kako si drugace?Drzim pesti da bos kmalu srecka noseckauser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 713
19.5.2010 18:40:02   
spomladančica
Rielka drugače sem kar uredu mal se dolgočasim doma bi šla že kar nazaj v službo sem že kar cel teden doma pa še do petka bom.

In lepo da si z mano in da mi želiš enga lepga bušija, k se ga že kar nekaj časa čaka...user posted image

koliko si ti imela UZ do sedaj?

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 714
19.5.2010 19:44:50   
FoxyLady
Lep pozdrav!

spomladančica čestitke za user posted image user posted image ..........upam da bo 2.6. pozitivno.Samo kaj ko se vleče teh 14 dni,a neuser posted image

jaz sem že 5 dan po transferju "ta rdeče še ni" user posted image user posted image user posted image in upam da je ne bo.

Vsem ostalim pa le pogumno naprej.

< Sporočilo je popravil FoxyLady -- 19.5.2010 19:45:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 715
19.5.2010 19:47:39   
Rielka
spomladancica ti kar uzivaj doma kolikor se le da.Imela sem prvi uz 14 dan,vendar so mi podaljsali suprefakt do petka in v soboto imam drugi uz.
Punce bi rabla pomoc in sicer 13.5 dobila user posted image ,18 sem imela uz in ni bilo vec,se je ze cistlo in danes spet malo krvavim,najprej rjav izscedek in sedaj ze mesano s krvjo.A je mogoce kaj narobe,zakaj spet krvavitve?Je imela ze katera tak primer???

Neposredna povezava do sporočila: 716
19.5.2010 19:52:44   
Rielka
FoxyLady super da je belina,in upam da bo se tako naprejuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 717
19.5.2010 20:00:22   
spomladančica
Foxy lady, saj res tudi ti čakaš na tisti dve prekrižani črtici+ hehhe user posted image , saj bo ti si vsaj že peti dan jaz sem šele drugiuser posted image .

Ti zdajle napovem da bo 31.05. rezultat takšen kot mora bit user posted image
A je to tvoj prvi postopek?

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 718
20.5.2010 8:11:36   
Mina83
Spomladančica...Saj jaz sem se pripravljena sama špikat in se seveda tudi bom, samo razmišljam kako... No, saj bo! Drugače pa čestitke, vidim da si bila pred kratkim na transferju in ti želim da bi "ratalo"! Tudi na bolniški si trenutno, a ne? A je to nujno potrebno-mislim ali zdravnik svetuje, da je treba mirovati ko se začne punkcija, transfer.... do oploditve? ali je to čisto odvisno kako se počutiš in kje delaš? Jaz delam v pisarni-tako da večino časa presedim. Nič kaj fizičnega napora. Le psihični  user posted image !  Lp

Neposredna povezava do sporočila: 719
20.5.2010 8:24:03   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Punce, naj z vami delim novicko, za katero sem izvedela danes!!user posted image

Danes mi je prjatu, ki s partnerko cez 10 dni pricakujeta dojencka zaupal, da sta tudi onadva bla v postopku... in to 3x! In vsakic zal neuspesno.... Ampak: po treh postopkih sta pa zanosila ciiiisto po naravni poti!!!

Se je upanje punce, za vsako izmed nas!!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vsako posebej bo posijal sonček, boste vidle!user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 720
20.5.2010 10:26:05   
Anonimen

AKTUALNO

Sreda,19.05.
WP - UZ

Četrtek,20.05.
Amelia - UZ

Petek,21.05.
Rielka - UZ
Registrirana - UZ
skuštrana suzi - prevzem zdravil

Nedelja,23.05.
Cukica - ETZ

Ponedeljek, 24.05.
HANYBANY - prevzem zdravil
Klavirka - UZ

Petek,28.05.
BEBIII - UZ

OBJEMČKI 
user posted image user posted image spominčica, Miklarom, športnica, Ameliauser posted image user posted image  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

FoxyLady grejeuser posted image user posted image  test 31.05.
 spomladančica grejeuser posted image user posted image  test 02.06. 

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• spominčica (3. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Registrirana(1.ICSI,MB)
  • aja12 (2.IVF, GKLJ, dr. Drobnič, kmalu akcija)
  • Klavirka ( 3. ICSI, GKLJ) 
  • WP (4.ICSI, MB))
  • BEBIII (3. ICSI, GK LJ)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
  • IVYY (3.ICSI, PO, dr. REŠ )
  • Cukica (GKLJ, zamrznjenčki )
  • zarjaa (1. IVF, GKLJ, dr. Pintar )
  • FoxyLady (3. IVF)
  • JEŠA (IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY (IVF, GKLJ)
  • skuštrana suzi (3.ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Rielka (1.IVF, GKLJ)
user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • vrtnica.m ( 3.IMSI/ICSI, GKLJ, dr. Bokal, postopek v oktobru) 
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Miklarom ( zamrznjenčki, MB) 
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr. Drobnič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Športnica ( IVF, MB ) 
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)  
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Buska (3. ICSI, PO, dr. Reš)  
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • mausikaa (dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • aja12 (2. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Mina83 (1. IVF, GKLJ)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE MAJ   user posted image

Špica84 user posted image  (LJ)
Honey user posted image  (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 721
20.5.2010 12:17:13   
TittyK
Ojla punce!

Ne vem, če se me še spomnete...v glavnem vas spremljam že dooooolgo. Zadnji moj postopek ivf v februarju/marcu je bil žal neuspešen. Danes sem pa kar dobre volje saj mi je uspelo dobiti datum za začetek novega postopka še pred poletjem user posted image . Upam, da bo tokrat poletje na moji strani in da prinese kaj dobrega.

Vsem vam nosečkam iskreno čestitam, čakajočim takim in drugačnim pa držim pesti!

pa pa

Titty

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 722
20.5.2010 12:44:15   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
loremi, itak, da so strahovi. Najprej te je strah ko ti povedo, da ne moreš zanosit naravno, da bo treba IVF. Potem te je strah špikanja, potem punkcije, če bo na ETju sploh kaj za transfer.. Potem te je strah naslednjih 14 dni in ob negativnem rezultatu strah ali boš sploh kdaj zagledala plus. Potem končno vidiš +, pa strah do UZja, pa do naslednjega.. V tvojem primeru je ta strah še mnogo večji, ker veš kako se lahko vse skupaj konča. Ampak misli pozitivno!! Tudi tebi je namenjeno biti mamica. user posted image

skuštrana suzi ma si super povedala, od začetka do konca je en sam strah. Sem si mislila ... kako lepo je, če naravno zanosiš, brez težav donosiš in je to to ... pa sej ne, da bi zdej jokclala zarad tega, ampak me jezi, če mi potem nekdo reče ... da sem sitna in živčna, ko se mi je kri pojavla med nosečnostjo in da kaj sem taka, sej bo vse ok. Ah no glede na to, kolk damo čez, ko poskušamo prid do tega, pa res ob tem ne mormo bit ravnodušne. Jst, če še kdaj uspe, sploh ne vem, če bo kak dan res povsem sproščen, tko kot je bil zdej kljub težavam, ker izkušnje naredijo svoje.
(šele) v jeseni moram zaradi vseh težav in slabo narejenih dveh abrazij na histeroskopsko operacijo, tko da bo še kr trajal, da bom spet v igri, ostane mi samo upanje, da se uresniči to, da bo tudi meni uspelo bit mamica, ampak seveda pa vsem, ki smo že doživele svoje in še bomo, želim, da bomo nekoč v naročje stisnile male bebice! user posted image  user posted image  user posted image  hvala ti, mwa!
Moj ima danes 40 let in ni mi blo dano, da kot najlepše darijo v naročje sredi poeltja sprejme mala sončka, pa vseeno, bom še poskušala, če pri drugih stvareh prehitro obupam, pa tu ne bom (še).

TittyK seveda se te spomnim(o), smo še čakale na tvoje sporočilo po postopku, če si uspela ugledati plus. Naravnost krasno, da prideš na vrsto še pred poletjem in naj bo tokrat uspešneje.

womanpolice kako si opravila na UZ? user posted image

baguSka če se pri kateri od nas zgodi, kot se je tvojemu prijatelju, lahk sam rečem ... ko bi le! pozitivna presenečenja so vedno dobrodošla, a ne!

trepetalke pa nove v luft, misli na in mislit na same lušne stvari, pa lepo preživita lepe dni v čakanju!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 723
20.5.2010 13:19:39   
FoxyLady
Lep pozdrav!

Spomladančica - to je že moj tretji postopek. Pravijo,da v tretje gre rado.user posted image

Pa uspelo nam bo boste vidle.........le pogumno naprej

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 724
20.5.2010 13:46:06   
Anonimen
loremi, september bo hitro tukaj.. potem pa še malo pa boš spet v akciji. Držim pesti že vnaprej!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
  Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?