|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
18.5.2010 20:24:15   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: *Jagodka

Evo user posted image user posted image user posted image prišla sem iz NS. In prinašam vesele novice. Rezultati so ful dobri. Vidla sva user posted image !user posted image user posted image user posted image Ful feeling! Tko je zgledal kot da se ziba v mreži user posted image , brcal je z nogicami in palček držal kot da ga sesa.user posted image Ful dobr res. Boste vidle kok je to noro.user posted image sva tudi poslušala.user posted image user posted image user posted image

Super. user posted image  Kako lepo je brat lepe novičke.

(odgovor članu *Jagodka)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
18.5.2010 20:26:17   
GITA14
mi tudi lepo rastemo, sem vsa heppppyyyyyy
sedaj se morem pa naročiti pri svojem gin. in pri njem začet z pregledi
nuhalno pa imam pri DR. Reševi 15.6

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
18.5.2010 20:28:46   
mag3
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

lidik, to kar si glede kompliciranja napisala, verjemi, da z vsako nosečnostjo in otrokom manj kompliciraš, vidim pri kolegicah, ki imajo po tri in vidim pri sebi in svojih psih. Dejansko sem pri prvi psički ful komplicirala, pa se sikirala, pa za vsako malenksot k veterinarju, pol pri drugem, tretjem in četrtem pa vedno manj, enako pa je veljalo za legla, pri prvem leglu kompliciranje do amena, sem ratala skoraj veterinar, pol se pa skuliraš in gre vse bolj na easy. user posted image

Arwenko po eni strani se strinjam s tabo, samo če gledam sebe in ti povem glede na mojo izkušnjo.
Prvič sem zanosila pri 23 letih, vse je bilo ok, nič se nisem sekirala, sploh se ne spomnim, da bi se kdaj vprašala, kaj pa če ne bo vse ok do konca 9-ega meseca. user posted image  In se spomnim samo, da je bila ful lepa nosečnost in sem ful uživala.
Zdaj v drugo, sem zanosila pa pri 33 in se ful sekiram in sama sebe živciram ......... user posted image   
To je pa zdaj ta razlika, 10 let starejša in ............. user posted image

Ajaaa, pa še to punce sem vam pozabila povedat. Danes sem bla pr eni kolegici na obisku in mi je ponudila, da mi posodi ANGEL SOUND.  Pa prej sploh nisem razmišljala o njem. Zdaj ga pa mam in sem kar vesela, da bom poslušala user posted image po 13-em tednu. user posted image

< Sporočilo je popravil mag3 -- 18.5.2010 20:34:46 >

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
18.5.2010 20:35:23   
zaljubljena23
IZVIRNO SPOROČILO: mag3

IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

Mag, zaljubljena23 bo imela že tretji pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image

zaljubljena23 pri tebi nikakor, da zadanem vse user posted image user posted image user posted image

zato pa sem bila tiho še glede PDP-jauser posted image user posted image user posted image Ker se nikakor ne moremo zediniti...Mi je UZ danes vrgle ven 23.12....Ampak pusti takšen kot je napisan, dva dni gor ali dol, saj se redko zgodi, da se dete rodi na rok..Mogoče pa bo kaj na tem, glede da 23 pomeni pri meni veliko

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
18.5.2010 20:40:32   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: mag3

Mag, zaljubljena23 bo imela že tretji pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image

zaljubljena23 pri tebi nikakor, da zadanem vse user posted image user posted image user posted image

zato pa sem bila tiho še glede PDP-jauser posted image user posted image user posted image Ker se nikakor ne moremo zediniti...Mi je UZ danes vrgle ven 23.12....Ampak pusti takšen kot je napisan, dva dni gor ali dol, saj se redko zgodi, da se dete rodi na rok..Mogoče pa bo kaj na tem, glede da 23 pomeni pri meni veliko

Kakor boš rekla, tako bom naredila. user posted image

To sem te pa že mislila vprašat, al 23 pomeni leta al ta datum 23.4. ??? No pa zdaj še 23.12. Res je nekaj na tem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2430
18.5.2010 20:43:45   
zaljubljena23
ne leta ne pomenijo več, bom čez nekaj dni stara 25user posted image user posted image Drugače pa je 23, datum ko sva se z mojim spoznala in datum mojega rojstnega dne (in oboje maja), potem pa lahko nadaljujem 23.4.09 in 23.4.10 plusek, zdaj še PDP na 23.12...Kot vidiš me tale 23-tica skoz spremljauser posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
18.5.2010 20:46:20   
mag3

ne leta ne pomenijo več, bom čez nekaj dni stara 25user posted image user posted image Drugače pa je 23, datum ko sva se z mojim spoznala in datum mojega rojstnega dne (in oboje maja), potem pa lahko nadaljujem 23.4.09 in 23.4.10 plusek, zdaj še PDP na 23.12...Kot vidiš me tale 23-tica skoz spremljauser posted image user posted image

Ja nekaj bo res na tem. Še kakšno igro na srečo probaj. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2432
18.5.2010 20:51:01   
*dotika*
Punce, pozdravljene...

No, jaz se počasi pobiram, bila sem tudi že pri svoji G, ker sem nujno rabila pogovor, kako naprej. Ker sem imela že trikrat blighted ovum, torej prazno GV in prezgodnji porod, sem dobila napotnico za genetsko svetovanje. In dobila že datum - 21.6.2010user posted image . Da vidimo, če morda pri nama kakšni kromosomi ne štimajo, čeprav je G dokaj prepričana, da to ni problem pri naju. In omenila t.i. trombofilijo, nekakšno lepljivost trombocitov. To privede do strdkov in slabšega pretoka krvi in hranljivih snovi v posteljico, kar onemogoča plodku, da bi se razvil. To bomo preverili s krvno preiskavo 7.6. Če je to to, bom potem jemala inekcije proti strjevanju krvi. Se pa ta stvar lahko pojavi samo v nosečnosti in sicer sploh nisem nagnjena kakšni trombozi in podobno. Upam, da bomo našli rešitev, se čez poletje še fino spočili, predvsem psihično in se potem podali v nove boje.

Srečno vsem skupaj!!!

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
18.5.2010 21:05:46   
zaljubljena23
mag, škoda da pri lotu ne žrebajo samo ene številkeuser posted image user posted image user posted image

dotika, želim ti, da bi ti nadaljne preiskave prinesele tisti velik odgovor zakaj jaz in da to uredite, da bosta lahko končno dočakala svoj težko pričakovan zakladek...

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
18.5.2010 21:08:21   
mag3
*dotika* želim ti vse naj, naj in da bo naslednjič vse tako kot mora bit. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2435
18.5.2010 21:13:55   
*dotika*
Punce, brez zamere prosim, ampak jaz sem vas na FB zbrisala. Nekako mi je in se mi zdi, da mi bo pretežko spremljat vas tam gor. Upam, da razumete. Bom vas pa tu gor vsake toliko prečekirala...

Še nekrat, brez zamere!

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
18.5.2010 21:25:29   
zaljubljena23
dotika...odločitev je tvoja in jo spoštujem...Drži se

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
18.5.2010 21:36:33   
Arwenko
dotika....iskreno ti želim,  da v preiskavah najdete težavo in da kmalu spet zagledaš user posted image . Če pa karkoli potrebuješ, pa veš kje me najdeš.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2438
18.5.2010 21:44:47   
BabyKitty
*dotika* prav je, da si nas na FB-ju izbrisala, mogoče tudi ni najbolje zate, da nas prihajaš gledat sem... pa čeprav smo te zelo vesele... saj veš... res ti iskreno želim da vama čimprej ponovno uspe in boš imela svojo pikico user posted image user posted image user posted image

mag3 jaz sem tudi mlada, pa se sekiram ko sam hudič user posted image tako, da leta nimajo nič s tem... sej bo grdo rečeno ampak pomoje je delno kriv ta forum, ker skoz beremo o SS, o prezgodnjih porodih, o pregradah, problemih ipd...

GITA 14 in *Jagodka čestitke... jaz tudi komaj čakam jutro, da vidim pikico user posted image

Megiv wiiiii user posted image čestitke za dva srčka user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
19.5.2010 7:15:27   
BabyKitty
Še eno urco, pa bom vidla svojo pikico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
19.5.2010 7:29:41   
aischa1
Srečno na pregledu pa javi se z veselimi novicamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz pa še danes spat in imam jutri pregled komaj čakamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2441
19.5.2010 7:52:06   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Še eno urco, pa bom vidla svojo pikico user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super. Potem nam pa javi kako je bilo. Ti imaš danes NS, a ne? Jupi, pa bo še ena več, ki bo opisala postopek, kako poteka NS. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2442
19.5.2010 7:55:16   
*Jagodka

user posted image user posted image user posted image ste me prav nasmejala punce....

Jagodka, čestitke za uspešno NS...Pro kom si bila tole?

Pri Pušenjaku sem imela NS. Pa dve slikce sem dobila user posted image . Ful sem vesela in srečna user posted image . Komaj čakam, da tudi ve to doživite. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2443
19.5.2010 8:13:23   
lidik
*Jagodka super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam za lepe novičke.

Kako dolgo pa je trajala NS?

(odgovor članu *Jagodka)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
19.5.2010 8:18:30   
KatyK79
no da se še jaz javim, včeraj je bilo vse ok, veliko smo 4 cm in ffffuuull živahni. nori občutki h katerim spadajo solzice.user posted image

drug teden pa že NS, naslednji pregled pri moji G imam 24.06., PDP pa ostaja 11.12.

"dotika" - srečno pot naprej in javi ko zagledaš user posted image

lep dan dekleta.....

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
19.5.2010 9:06:02   
jona klara
katyk79-super za malo štruco, da je že tako velika....vso srečo na ns, jaz jo imam teden kasneje kot ti, komaj čakamuser posted image user posted image

lidik-hvala za info, sedaj je malo bolje bom vidla, če se pojavi grem,

vse ki imate danez pregled držim pesti

dotika- tebi pa srečno, da čimprej zagledašuser posted image in da bo takrat tako kot je treba.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
19.5.2010 9:11:26   
lidik
jona klara midve imava pa NS na isti dan pri isti dr. user posted image user posted image user posted image user posted image samo jaz imam urco in 20 minut pred tabo. In tudi jaz že komaj čakam in spet štejem kolikokrat grem še spat pred NS. user posted image user posted image user posted image user posted image Še 15 noči in gremo. Uffff bo to še dolgo. user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
19.5.2010 9:11:58   
*Jagodka
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

*Jagodka super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam za lepe novičke.

Hvala lidik!user posted image    Trajalo je približno 15 min. Meri pa tudi user posted image glavico, pogleda trebušček, črevesje in seveda srček, ki sva ga tudi poslušala. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
19.5.2010 9:27:55   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Jagodka

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Hvala lidik!user posted image    Trajalo je približno 15 min. Meri pa tudi user posted image glavico, pogleda trebušček, črevesje in seveda srček, ki sva ga tudi poslušala. user posted image

o super. Zdej bom pa še težje dočakala teh 15 noči. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Jagodka)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
19.5.2010 9:57:01   
Arwenko
Dan vsem skupaj. Kako ste kaj?

Ravno pijem kavico in razmišljam, da bi se spokala v trgovino po neko hrano, ker sem ful lačna, pa grozno se mi čokolada lušta. user posted image

Drugače mi je bilo pa včeraj zvečer tako slabo, da sem komaj pse ven peljala lulat ne, kr kriza no, ampak bo. Mi odštevamo še 6 dni do torka in do pregleda.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?