|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Biometrijski sistemi - ključavnice na prstni ...
18.5.2010 15:06:59   
mia.pin
Pozdravljeni! Nevem če je že ta tema odprta, v kolikor je se opravičujem in vas prosim, da mi posredujete link do nje.
Imam problem. Z možen zidava hiško user posted image in zdaj imamo veliko debato o ključavnicah in odpiranju vrat na ključ ali s prstom, preko biometrijskega čitalnika???

Jaz osebno sem bolj tradicionalen tip človeka in pač ne zaupam novim tehnologijam. Moj mož pa je kar odprti tip in me že zdaj kar nekaj časa nagovarja, da bi kupila čitalec. In glede na to, da sem bolj laik na tem področju se obračam na vas, če mi lahko kdo kaj svetuje.

Zanima me kako je uporaba ter zanesljivost teh čitalnikov????

V naprej hvala za vsak odgovor.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Biometrijski sistemi - ključavnice na prs...
18.5.2010 21:37:01   
Anonimen
Tatovi pridejo skozi okna.

(odgovor članu mia.pin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.5.2010 8:57:43   
Metuljček Cekinček
Jaz sicer nimam izkušenj, ampak sem zelo navdušena nad temi ključavnicami. Zaenkrat je cena pri nas še precej visoka, tako da bom počakala, da cena pade ali pa bom nabavila v tujini, ko bom kaj potovala.

Prijatelji, ki živijo v ZDA jo imajo - mož je navdušen, žena pa malo manj, saj se je nekajkrat zgodilo, da ključavnica ni prepoznala njenega prtsnega odtisa.

Meni je všeč predvsem s tega stališča, da ti ni treba ključev s sabo nosit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.5.2010 10:59:56   
mia.pin
Ja se strinjam, da je predvsem velika prednost v tem, da ni treba šop ključev nositi sabo. Jaz mam ful probleme s tem, da pol ko jih najbolj rabim in se mi itak najbolj mudi, da jih iščem kot nora user posted image .

@Metuljček Cekinček: A res vaši prijateljici ne zazna odtisa? Zakaj pa se to dogaja, a je mogoče kaj narobe s sistemom, ključavnico?? A se ji to večkrat dogaja??...pol je to ful nadležno...

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.5.2010 11:52:50   
Felicita
moj pravi da bi mel kodo + rfid kartico/ključ... a) da lahko nekomu dejansko daš ključ (na, nesi mi tole domov... aja, pa še moj prst dej v vrečko na led, da boš lahko notr pršu user posted image ) brez kakega hudega programiranja in b) da je fail proof, torej tud če kartico pozabiš maš še vedno kodo...

men so drugač tut všeč prstni odtisi, ampak bi mela še en fall back scenarij, torej bi še kodo zraven naštimala...

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu mia.pin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.5.2010 11:01:51   
Metuljček Cekinček
mia.pin še sami ne vejo, zakaj ključavnica njenega prstnega odtisa ni prepoznala. Mislim, da se ji je to zgodilo dvakrat in od takrat naprej ima vedno s sabo kartico in kodo user posted image . No, od takrat, ko nosi s sabo kartico, se ji še ni zgodilo, da je ključavnica ne bi prepoznala user posted image .

(odgovor članu mia.pin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.5.2010 23:25:19   
mirko77
Pred leti sem si za člane naše družine želel predvsem udobje življenja brez ključev. Tipkovnico sem takoj odmislil, ker si ne predstavljam, kako bi si otroci, moja tašča in nazadnje tudi midva z ženo uspešno zapomnila številke, če imamo že zdaj težave s PIN kodami alarma, telefona, bančne kartice itd.

V vsem času nisem imel nobenih problemov z delovanjem. Lažne prepoznave ni bilo nobene, čas prepoznave pa se je gibal med 2-3 sekundami. Hčerki (zdaj 7 let) sem po dveh letih moral vnesti prste še enkrat, ker je vežno težje odklepala vrata. Pri zastopniku so mi povedali, da otroški prst pač raste in s tem tudi razdalje med značilnostmi prstnega odtisa. Letos sem sistem zamenjal za najnovejšo generacijo. Prepoznava je zdaj v 1 sekundi, pri tašči pa ni bistveno boljša kot prej. Baje zaradi starosti (80+) in zelo obrabljenih blazinic. 

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.5.2010 7:46:45   
kajča
mi imamo biometrično ključavnico že 2 leti in smo zelo zadovoljni. Ključa nimam nikdar s sabo in je super, še nikdar ni zatajilo.

(odgovor članu mirko77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.5.2010 23:26:43   
mirko77
Seveda, da se občasno v nekaj % zgodi da čitalnik ne prepozna. A vedno zaradi prehitrega potega, premočnega pritiska, nepravilnega kota... Kake plitve ureznine ali kaj podobnega niti niso tako hud problem kot sem mislil. Zaradi narave dela sem vedno nekaj popraskan. Zmagovalna varianta pa je isti prst dat v spomin v nekoliko različnih pozicijah.

< Sporočilo je popravil mirko77 -- 31.5.2010 23:27:33 >

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.6.2010 22:27:20   
mia.pin
Nevem, koliko je to zaupno ali ne... kolikšna pa je bila kaj cena vključno z montažo??

(odgovor članu mirko77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.7.2010 19:04:07   
mirko77
V zvezi z biometrijskimi ključavnicami me zadnje čase ful zanima ali kdo že uporablja biometrijo v službi ter katere sisteme priporočate???

Večkrat me zjutraj, ko pridem v službo prešine kako enostavno bi bilo, če bi namesto kartice, ki jo vsako jutro iščem, lahko moj prst poskeniralo.

(odgovor članu mia.pin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.7.2010 23:11:14   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mia.pin

Nevem, koliko je to zaupno ali ne... kolikšna pa je bila kaj cena vključno z montažo??

mene tudi to zanima.. kdo to dela,ponudbe,itd.

(odgovor članu mia.pin)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
29.7.2010 13:38:56   
mia.pin
Danes sem lih posredovala povpraševanje na ekey. Mi je kar nekaj svetovalo njihove sisteme.

(odgovor članu mia.pin)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.7.2010 13:43:15   
mia.pin
tle www.fingerprint.si/si/prodajalci imaš tud navedene slovenske prodajalce.
Če bo kaj v pomoč.

(odgovor članu mia.pin)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.7.2010 19:06:49   
Poka
Men je to brezveze, že zaradi tega, kar so ostali napisali, pa vem, da imajo v podjetju, kjer je moj zaposlen in to delajo, vedno neke probleme s tem, pa tudi konkurenca. Midva ne bova imela, pa češrav bi si lahko za reklamo zastonj vgradila katerikoli sistem... 

(odgovor članu mia.pin)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.7.2010 21:54:18   
mirko77
Važen je kot in moč pritiska. Kot največji problem pa so se pri nas pokazali mokri in vlažni prsti. Očitno se svetloba odbija pod nepravim kotom in so težavce.

Procent pozitivnih prepoznav mi je padel iz kakih 95% na cca. 80. včasih se zgodi, da grem šele tretjič skozi.

Trenutno imamo od vsakega člana v bazi 3 prste pod 3 različnimi koti. 2 na roki, ki jo sicer manj uporablja. Zunaj ni še nihče ostal... S prve in ko/če se mudi (je treba bit lepo potrpežljiv) pa po pričakovanju ne gre vedno.

Odločitev za nabavo za rabo kot je pri nas je bila vsekakor pravilna.

Mogoče imajo problem v napajanju ...?

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?