Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Biometrijski sistemi - ključavnice na prs... 18.5.2010 21:37:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Tatovi pridejo skozi okna.
|
|
|
|
RE: Biometrijski sistemi - ključavnice na prs... 20.5.2010 8:57:43
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
Jaz sicer nimam izkušenj, ampak sem zelo navdušena nad temi ključavnicami. Zaenkrat je cena pri nas še precej visoka, tako da bom počakala, da cena pade ali pa bom nabavila v tujini, ko bom kaj potovala. Prijatelji, ki živijo v ZDA jo imajo - mož je navdušen, žena pa malo manj, saj se je nekajkrat zgodilo, da ključavnica ni prepoznala njenega prtsnega odtisa. Meni je všeč predvsem s tega stališča, da ti ni treba ključev s sabo nosit.
|
|
|
|
RE: Biometrijski sistemi - ključavnice na prs... 24.5.2010 10:59:56
|
|
|
|
mia.pin
|
Ja se strinjam, da je predvsem velika prednost v tem, da ni treba šop ključev nositi sabo. Jaz mam ful probleme s tem, da pol ko jih najbolj rabim in se mi itak najbolj mudi, da jih iščem kot nora . @Metuljček Cekinček: A res vaši prijateljici ne zazna odtisa? Zakaj pa se to dogaja, a je mogoče kaj narobe s sistemom, ključavnico?? A se ji to večkrat dogaja??...pol je to ful nadležno...
|
|
|
|
RE: Biometrijski sistemi - ključavnice na prs... 24.5.2010 11:52:50
|
|
|
|
Felicita
|
moj pravi da bi mel kodo + rfid kartico/ključ... a) da lahko nekomu dejansko daš ključ (na, nesi mi tole domov... aja, pa še moj prst dej v vrečko na led, da boš lahko notr pršu ) brez kakega hudega programiranja in b) da je fail proof, torej tud če kartico pozabiš maš še vedno kodo... men so drugač tut všeč prstni odtisi, ampak bi mela še en fall back scenarij, torej bi še kodo zraven naštimala...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Biometrijski sistemi - ključavnice na prs... 27.5.2010 11:01:51
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
mia.pin še sami ne vejo, zakaj ključavnica njenega prstnega odtisa ni prepoznala. Mislim, da se ji je to zgodilo dvakrat in od takrat naprej ima vedno s sabo kartico in kodo . No, od takrat, ko nosi s sabo kartico, se ji še ni zgodilo, da je ključavnica ne bi prepoznala .
|
|
|
|
RE: Biometrijski sistemi - ključavnice na prs... 29.5.2010 23:25:19
|
|
|
|
mirko77
|
Pred leti sem si za člane naše družine želel predvsem udobje življenja brez ključev. Tipkovnico sem takoj odmislil, ker si ne predstavljam, kako bi si otroci, moja tašča in nazadnje tudi midva z ženo uspešno zapomnila številke, če imamo že zdaj težave s PIN kodami alarma, telefona, bančne kartice itd. V vsem času nisem imel nobenih problemov z delovanjem. Lažne prepoznave ni bilo nobene, čas prepoznave pa se je gibal med 2-3 sekundami. Hčerki (zdaj 7 let) sem po dveh letih moral vnesti prste še enkrat, ker je vežno težje odklepala vrata. Pri zastopniku so mi povedali, da otroški prst pač raste in s tem tudi razdalje med značilnostmi prstnega odtisa. Letos sem sistem zamenjal za najnovejšo generacijo. Prepoznava je zdaj v 1 sekundi, pri tašči pa ni bistveno boljša kot prej. Baje zaradi starosti (80+) in zelo obrabljenih blazinic.
|
|
|
|
RE: Biometrijski sistemi - ključavnice na prs... 31.5.2010 7:46:45
|
|
|
|
kajča
|
mi imamo biometrično ključavnico že 2 leti in smo zelo zadovoljni. Ključa nimam nikdar s sabo in je super, še nikdar ni zatajilo.
|
|
|
|
RE: Biometrijski sistemi - ključavnice na prs... 31.5.2010 23:26:43
|
|
|
|
mirko77
|
Seveda, da se občasno v nekaj % zgodi da čitalnik ne prepozna. A vedno zaradi prehitrega potega, premočnega pritiska, nepravilnega kota... Kake plitve ureznine ali kaj podobnega niti niso tako hud problem kot sem mislil. Zaradi narave dela sem vedno nekaj popraskan. Zmagovalna varianta pa je isti prst dat v spomin v nekoliko različnih pozicijah.
< Sporočilo je popravil mirko77 -- 31.5.2010 23:27:33 >
|
|
|
|
RE: Biometrijski sistemi - ključavnice na prs... 22.6.2010 22:27:20
|
|
|
|
mia.pin
|
Nevem, koliko je to zaupno ali ne... kolikšna pa je bila kaj cena vključno z montažo??
|
|
|
|
RE: Biometrijski sistemi - ključavnice na prs... 26.7.2010 19:04:07
|
|
|
|
mirko77
|
V zvezi z biometrijskimi ključavnicami me zadnje čase ful zanima ali kdo že uporablja biometrijo v službi ter katere sisteme priporočate??? Večkrat me zjutraj, ko pridem v službo prešine kako enostavno bi bilo, če bi namesto kartice, ki jo vsako jutro iščem, lahko moj prst poskeniralo.
|
|
|
|
RE: Biometrijski sistemi - ključavnice na prs... 26.7.2010 23:11:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mia.pin Nevem, koliko je to zaupno ali ne... kolikšna pa je bila kaj cena vključno z montažo?? mene tudi to zanima.. kdo to dela,ponudbe,itd.
|
|
|
|
RE: Biometrijski sistemi - ključavnice na prs... 29.7.2010 13:38:56
|
|
|
|
mia.pin
|
Danes sem lih posredovala povpraševanje na ekey. Mi je kar nekaj svetovalo njihove sisteme.
|
|
|
|
RE: Biometrijski sistemi - ključavnice na prs... 29.7.2010 13:43:15
|
|
|
|
mia.pin
|
tle www.fingerprint.si/si/prodajalci imaš tud navedene slovenske prodajalce. Če bo kaj v pomoč.
|
|
|
|
RE: Biometrijski sistemi - ključavnice na prs... 30.7.2010 19:06:49
|
|
|
|
Poka
|
Men je to brezveze, že zaradi tega, kar so ostali napisali, pa vem, da imajo v podjetju, kjer je moj zaposlen in to delajo, vedno neke probleme s tem, pa tudi konkurenca. Midva ne bova imela, pa češrav bi si lahko za reklamo zastonj vgradila katerikoli sistem...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?