Rakica_80
|
Cukica, samo še par dni in boš grela svoje Rielka, dobrodošla nazaj Ja približno en mesec vse skupaj traja. Jutri ti želim uspešen UZ Jona klara, saj nimamo stroga pravila , mogoče si me narobe razumela , jaz vidim tako te smeške, nič drugega Drugače vidim tudi druge napake, kot naprimer, ko nekdo piše brez velike začetnice, vejice,..in podobno jaaah očitno imam jaz velik problem eehhh hormoni, tiii hormoni Svojih pa nikoli ne vidimo a ne Brez zamere Registrirana, vso srečo Upanje81, 1- vedno ležala, 2-Ne,ampak kasneje, ko sem šla na wc, sem imela občutek, kot da mi bo padlo kej ven , 3- ne, 4- Ne v LJ, ja v PO, želim ti uspešen novi postopek Bibk, ja povsod je drugače Leonišče, je una stavba, kjer boš tudi šla na posvet k tvoji izbrani Dr.! Amelia, naj ti hitro minejo dnevi, da boš spet grela svoje Honey, naj bosta dva HANYBANY, uspešen postopek ti želim Pa poročaj nam, kako ti gre Športnica, supeeer, samo da boš imela mir sedaj naprej, kasneje pa v nove boje naprej BaguSka uživaj mi Aja12, srečno v postopku Spomladančica, jutri ti želim lep sprejem svojih in naj ti se lepo obdržijo celih WP, še nisem v MB, ampak imam posvet 02.08, za vsak slučaj, sej veš drugače imam dolg postopek, jaah mene pa še čaka eno špikanje Ja tudi jaz upam, da bom dobila Gonal, morala bi no, ampak, so nekaj sestre zakomplicirale, pa so rekle da bom nekaj drugega jemala Tooo pa neee No bomo videli še Moj pregovor pa pravi, da gre v 5 rado , 4 ET je bil neuspešen IVYY, ja ja pikamo se pikamo, pa pivička pijemo naj ti ta hitro priteče Mina83, dobrodošla med nami
< Sporočilo je popravil BEBIII -- 18.5.2010 0:10:58 >