|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI
17.5.2010 21:09:53   
športnica
cukica, user posted image user posted image user posted image vidim da tebe jutri tudi čakajo pikice. sem te pozabila user posted image user posted image user posted image želim ti vse lepo in da bo vse OK, pa zamrznjenčkov za cel frižider user posted image user posted image user posted image javi kako si. držte se babnce

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 601
17.5.2010 21:14:55   
cukica
Amelia in športnica ne jaz mam transfer zamrznjenčkov v nedeljo,...nimam punkcije,...mam še zadnja dva zamrznjena ostale smo že porabil,...vse en hvala,...

Neposredna povezava do sporočila: 602
17.5.2010 21:19:03   
špica84
mina pri meni je bilo tako januarja je bilo vse poslano na konzilij.zacetku februarja sem dobila odgovor.marca se pa ze zacela spikat je slo kar hitro

upam da no pri tebi slo tudi

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 603
17.5.2010 21:23:05   
Amelia
Sorry cukica, sem mal zamešala, ampak kako pa to da jutri izveš ali je 1 ali 2, v nedeljo pa šele transfer? Pri Rešu to izveš na dan transfera. A jih že toliko prej odmrzejo, al kaj in ti javijo? A potem si ti na istem kot jaz, še 2 zadnja pingvina user posted image , javi koliko jih bo, držim pesti za 2, Reš je rekel, da pri pingvinih jih ni nič strah več vstavljat, ker je uspešnost toliko manjša. Midva sva se prejšnjič na poti na ET pogovarjala kaj bova naredila če bosta 2 in sva bila skeptična, potem sva se odločila za 2, pa ni uspelo nobenemu, zdaj je pa spet čist druga slika,..vse bi dala, da bi bila user posted image user posted image !!!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 604
17.5.2010 21:26:56   
FoxyLady
Lep pozdrav!

V Ljubljani je takole:
1.po transferju lahko polešiš v sobi koker dolg želiš,priporočam čim delj.
2.mehur je potrbno spraznit na to te opozorijo tudi sestre
3.po transferju nisem jemala nič ker sploh ni boleče,drugače je punkcija pa še to nisem nič jemala,vprašaj sestre pa ti bodo svetovale
4.ne moj možek je pridno čakal zunaj,zraven pa mora priti zaradi podpisov.

Drugače pa hvala vsem za lepe želje,in mislimo pozitivno saj nas user posted image user posted image čakajo.

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 605
17.5.2010 21:29:55   
cukica
Ne sej nimam jutri nič,ne pingvinčke odmrznejo v nedeljo,....ne vse mam v nedeljo ne vem kje ste prebrale da grem jutri al sem se pa kje narobe izrazila ,...Jaz sem na zadnje zanosila vendar se je vse končalo v 12 t,tko,da upam,da bo tokrat potekalo vse normalno,....

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 606
17.5.2010 21:40:39   
Amelia
Cukica no to je pa lepo slišat, da si zanosila s pingvinči, mi daješ upanje, samo še 9 mesecev se morajo obržati pri tebi!!!user posted image  Glede na slikco...a 2 otroka pa že imaš?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 607
17.5.2010 21:48:50   
cukica
Ne nimam še nič,to so moji nečakinji od brata hčerkici,....se še matramo,...ampak bo tud nam ratal,....

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 608
17.5.2010 21:56:35   
Rakica_80
Dobeeer večerrruser posted image
Uauuu, koliko ste načkvekaleuser posted image ...grem okopatuser posted image pa se vrnem nazajuser posted image
Loremiiiiiiiiiiii, ciaoooooo, fuuul sem te pogrešala, lepo da si spet med nami in da si se odločila spet urejat seznamček,hvalauser posted image Kako si mi ti?user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 609
17.5.2010 22:14:29   
honey
Spomincica uspelo je v 1. poskusu user posted image user posted image user posted image

Mina83, jaz sem bila ful hitro na vrsti. Mislim da okrog 25. 2. 2010 sem šla na 1. posvet h ginekologinji, ki sem si jo pač izbrala na GK v Lj. in je povedala, da morava oba z možem dati kri zaradi preiskav na spolne prenosljive bolezni in da ko bodo izvidi, bodo poslali na konzilij. Na izvide pa naj bi čakala nekje 14 dni. In jaz dobim pošto v začetku marca, da je postopek odobren in k sreči sem ravno isti dan dobila M, tako da sem naslednji dan poklicala na GK in dobila datum 9.3. - sem se začela že špikat. Torej v 14 dneh user posted image user posted image user posted image Transfer sem imela pa 18.4. - se pravi 1 mesec in pol od prvega posveta do transferja.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

Neposredna povezava do sporočila: 610
17.5.2010 22:47:07   
upanje81
O punce hvala za vaše odgovore. Sama grem namreč v drugi postopek to bo moj 3 transfer tako, da kako poteka postopek mi je jasno.
Ker se hočem pred novim začetkom pozanimat kaj je bolje za vse skup sem povprašala za vaša mnenja in izkušnje. Sama sem vsakič po ET vstala in šla domov mi ni niti noben reku, da lahko grem oz. da je dobro, da grem ležat, po punkciji pa sem poležala kakšnih 15-20 min. Na spletu pa berem različno. Za aspirin nisem mislila proti bolečinam, ampak tistega ta malega, ki ga eni priporočajo za boljšo prekrvavitev maternice. In prav zato sem se obrnila na vas, ker v lj nič ne govorijo o aspirinu, pred postopkom te pošljejo na wc, pri Rešu pa je  vse drugače. In potem vedi, kaj je najboljše za vse skup.

Vso srečo vsem, ki ste v akciji!

Neposredna povezava do sporočila: 611
18.5.2010 0:08:59   
Rakica_80
Cukica, samo še par dni in boš grela svojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Rielka, dobrodošla nazajuser posted image Ja približno en mesec vse skupaj traja. Jutri ti želim uspešen UZuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jona klara, saj nimamo stroga pravilauser posted image , mogoče si me narobe razumelauser posted image , jaz vidim tako te smeške, nič drugegauser posted image
Drugače vidim tudi druge napake, kot naprimer, ko nekdo piše brez velike začetnice, vejice,..in podobnouser posted image jaaah očitno imam jaz velik problemuser posted image eehhh hormoni, tiii hormoniuser posted image Svojih pa nikoli ne vidimo a neuser posted image
Brez zamereuser posted image
Registrirana, vso srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upanje81, 1- vedno ležala, 2-Ne,ampak kasneje, ko sem šla na wc, sem imela občutek, kot da mi bo padlo kej venuser posted image , 3- ne, 4- Ne v LJ, ja v PO, želim ti uspešen novi postopekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bibk, ja povsod je drugačeuser posted image Leonišče, je una stavba, kjer boš tudi šla na posvet k tvoji izbrani Dr.!
Amelia, naj ti hitro minejo dnevi, da boš spet grela svojeuser posted image user posted image
Honey, naj bosta dvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
HANYBANY, uspešen postopek ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa poročaj nam, kako ti greuser posted image
Športnica, supeeer, samo da boš imela mir sedaj naprej, kasneje pa v nove boje naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BaguSkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uživaj miuser posted image
Aja12, srečno v postopkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Spomladančica, jutri ti želim lep sprejem svojihuser posted image user posted image in naj ti se lepo obdržijo celihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
WP, še nisem v MB, ampak imam posvet 02.08, za vsak slučaj, sej vešuser posted image user posted image drugače imam dolg postopek, jaah mene pa še čaka eno špikanjeuser posted image Ja tudi jaz upam, da bom dobila Gonal, morala bi no, ampak, so nekaj sestre zakomplicirale, pa so rekle da bom nekaj drugega jemalauser posted image Tooo pa neeeuser posted image No bomo videli šeuser posted image Moj pregovor pa pravi, da gre v 5 radouser posted image , 4 ET je bil neuspešenuser posted image
IVYY, ja ja pikamo se pikamo, pa pivička pijemouser posted image naj ti tauser posted image hitro pritečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mina83, dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil BEBIII -- 18.5.2010 0:10:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 612
18.5.2010 0:15:22   
Rakica_80
Uaauu, takega dolgega posta pa še nikdar nisem napislauser posted image
Drugače moje Primorke, a se bi kej srečale v tem tednu na kavici? Seveda ste tudi druge dobrodošle, malo primorskega zraka vam bi res pasalouser posted image
Uhhh koliko je ura, nič šibam spat, si tipkamo kej jutriuser posted image
Nočkouser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 613
18.5.2010 7:23:39   
Amelia
Bebiii si se pa res potrudila s postom, pohvalno, zelo lepo od tebe!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 614
18.5.2010 7:48:38   
Anonimen
Jutro.

Loremi, kako si? Mislim nate!!user posted image user posted image

(odgovor članu Amelia)
  Neposredna povezava do sporočila: 615
18.5.2010 8:33:16   
jona klara
spomladančica-srečno danes na et, da ta pričakatauser posted image user posted image , držim pesti zate!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

športnica-
super, da zaključiš to in greš novo pot dalje, čimprej, letos še pa le uživaj z avtodomom naokoli, mi imamo sicer prikolico, ampak letos ne grema, bo samo kak kratek dopust ali vikendi, ko bo vse malo bolj varno, drugo leto pa imamo namen .....user posted image

bebiiii- dobro se špikaj še naprej in čimmanj slabih učinkov hormonov, sma vem kako je to, saj bo kmalu mimo, pol pa pridejo druge skrbi, upam, da ti uspe, držiom pesti!

aja- kratek postopek zakljućiš v roku 8 dni, če vse raste kot kje treba

WP- srečno ti želim, da kmalu vidišuser posted image

pozdravljene vse

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 616
18.5.2010 8:35:18   
spomladančica
ja nč, evo štartam na ET, moj prvi.
mal me je strah zdele ratal.... brrr

wish me luckuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 617
18.5.2010 8:45:39   
bibk
Spomladančica.... nima te kaj bit strah .... tako hitro bo konec, da še vedla ne boš. Srečno in da te pričakajo vsaj user posted image user posted image in eno morje pingvinčkov user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spomladančica)
Neposredna povezava do sporočila: 618
18.5.2010 8:47:26   
cukica
spomladančica srečno in tako kot pravi bibk naj te ne bo strah ampak bodi vesela,....in čim več zamrznjenčkov ti želim,....

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 619
18.5.2010 8:49:05   
bibk
Punce eno pomoč spet rabim. Predvsem BEBIII, ki menjuje te klinike ko umazane gate user posted image ... namreč jaz sem se naročila na GK Lj (prej sem hodila k Rešu) ampak sedaj mojemu zdravica noče dat napotnice, češ da ima že odprto napotnico pri Rešu, sedaj se bojim da niti moja gin. ne bo hotela dat meni napotnice ,.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Help  me ..... kaj da nardim... sem hotela it na posvet na GK Lj če slučajno nebi ratalo avgusta/septembra pri Rešu, da grem v naslednji postopek na GK LJ, da nebi predolgo čakala na te papirje in podobno birokracijo ki jo tam imajo.... Ima kera kakšne izkušnje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 620
18.5.2010 9:10:52   
špica84
eto mene z uz imam eno gv z plodkom,ki je velik 10 mm ter zuser posted image

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 621
18.5.2010 9:23:30   
Rakica_80
Bibk, sej gre lahko tvoj samoplačniško, brez napotnice, edino zate nebi vedela.Kdaj pa si nazadnje dobila napotnico za umetno oploditev?
Kar se pa tiče gat, a veš ti koliko krat sem jih morala dol dajatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Špica84, čestitam za srčekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 622
18.5.2010 9:26:28   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII
Loremiiiiiiiiiiii, ciaoooooo, fuuul sem te pogrešala, lepo da si spet med nami in da si se odločila spet urejat seznamček,hvalauser posted image Kako si mi ti?user posted image

Ja, sem spet mal pršla seznamček pogledat.
Pa vidm, da bo treba še dodajat, se dogaja spet, lepo!
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
Jutro.

Loremi, kako si? Mislim nate!!user posted image user posted image

Bebiii in skuštrana suzi hvala! Sem bolj tko, še pol vplivom doživetega in v strahu za naprej, bo treba preživet, upam, da uspem spet prit na zeleno vejo in nekoč spet stopit v akcijo in upat na najboljše, ne vem.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 623
18.5.2010 9:50:18   
bibk
BEBIII sej to je to ... moj bi že šel samoplačniško, samo ne vem če bo moja gin. hotela meni dat napotnico glede na to da mi jo je dala lani avgusta/septembra za 1 leto.... Hmmm .... če bom mogla vse skupaj preklicat me bodo po mojem tam v GK Lj zadavli user posted image user posted image user posted image ne bodo hoteli me sploh več naročat ki skozi neki prestavljam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 624
18.5.2010 9:51:02   
bibk
Špica bravo super, mi smo pa navijali za user posted image user posted image no no, važno da je user posted image to je bistvo.... super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?