Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.5.2010 23:12:42
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič, jaz grem spat. Nočko. Enako...še enkrat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.5.2010 23:13:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa še kar tu visim...moj igra igerce....aliena.....imamo novi računalnik......so nam ti prenosniki dojadli,ker crkujejo..... no,edino moj dela že lepo dve leti No potem je moj že veteran,ki je "priden" že pet let ne hecaj me ...kaj te imaš? Ampak ni verjetno tak vsak dan v rabi,kot pri nas...ali? Dobrega starega ACER-ja.Aja,štiri leta je pri hiši,sem malo zaštrikala prej... Zadnji dve leti full,prej pa,ko še nisva imela neta pa je bolj počival,ja. ja,pomojem odvisno od vsakega posebej,ja...Jaz imam tud enega nootbooka,pa je super...acer pa je bil že trikrat na popravilu,pa še dve leti ni star
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.5.2010 23:13:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič...grem perilo obesit in pred tv...nočkabočka Pa-pa jaz pa nos v knjigo stisnit kaj bereš?
< Sporočilo je popravil Saraya -- 16.5.2010 23:14:05 >
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.5.2010 23:14:37
|
|
|
|
arabela*
|
pičim ...papa
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.5.2010 23:15:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja,pomojem odvisno od vsakega posebej,ja...Jaz imam tud enega nootbooka,pa je super...acer pa je bil že trikrat na popravilu,pa še dve leti ni star Moja nečakinja isto.So ji ga tolikokrat popravljali,da si je na koncu drugega izborila,je pa trajalo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.5.2010 23:17:46
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič...grem perilo obesit in pred tv...nočkabočka Pa-pa jaz pa nos v knjigo stisnit kaj bereš? Bogdana Novaka.Lipa zelenela je...6 del(samo še 6 jih ostane potem )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.5.2010 6:29:45
|
|
|
|
sami0804
|
Tasa,uspešen začetek službe ti želim .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.5.2010 8:30:59
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.5.2010 8:32:58
|
|
|
|
ly117
|
Sami ti si včeraj sploh uspela kaj prebrat? Pa zgodna si tudi.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.5.2010 8:33:01
|
|
|
|
arabela*
|
jutro
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.5.2010 9:15:20
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sami ti si včeraj sploh uspela kaj prebrat? Pa zgodna si tudi. Ne kaj dosti.Za kamuflažo samo enih par strani.Kar se pa zgodnjosti tiče,hja,veliki diktator Mitja je ob 6 zjutraj že gledal tv,pa sem mu pač delala družbo,šefica se je zbudila ob trićetrt na sedem,pa smo kljub temu pridirkali do vrtca komaj ob osmih .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.5.2010 15:45:14
|
|
|
|
tasa_m
|
dan vas samo pozdravim, pišem bolj pol če bom utegnila ker se grem zdaj posvečat moji direktorici :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.5.2010 19:59:26
|
|
|
|
tasa_m
|
Čer. Evo prvi delovni dan za menoj. Sem se kar nadelala, priznam, ampak je 5.ru zelo hitro minilo. Naletela sem na dobre sodelavke (3 so ok, poslovodkinja in še ena sta tak tak) ena je stalno kaj dobrega rekla in te pohvalila kar mi je dalo novih moči. Res dosti pomeni, ko gre mimo tebe, in reče.."vse ok, bo šlo? al pa super si to nardila, le tako naprej ". Jutri sem popoldan od 16h. Upam, da bo tud hitro minlo in bo šlo vsaj pol tako kot danes. Tak, zdaj pa šibam cote obesit..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.5.2010 20:09:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Botrca al pa katera druga......rada bi se naučila skuhat dobro govejo juho,tak da če mi kera da kak dober recept Dobra goveja juha: pravo meso: gov. pleče s kostjo, takoj v mrzlo juho daj čebulo, peteršilj, korenček, por, česen, žafranika, oni del od zelene paprike ko se ne je ko ima peške...če veš kaj mislim ...zeleno...ko zavre soliš in daš vegeto...zmanjšaš na tihi ogenj toliko da vre ampak da ne rabiš pokrov non-stop odpirat. Kuha se vsaj 2h in to je to.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.5.2010 20:10:05
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer jeeeeeee,zadni izpit uspešen ..... hvala vsem,ki ste me podpirale zdaj še samo matura.....))) pridna,pridna se podpišem
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.5.2010 20:11:04
|
|
|
|
botrca
|
Tasa_m bravo za prvi dan...želim ti da ti uspe in da boš čim bolj dolgo v L.... .
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.5.2010 20:11:33
|
|
|
|
botrca
|
Grem Jana spravit spat...mogoče še pridem nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.5.2010 20:43:02
|
|
|
|
tasa_m
|
Hvala botrca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.5.2010 20:47:00
|
|
|
|
marta82
|
Tasa super za prvi dan. Kako pa to, da delaš 5 ur? A to si za blagajno ali delate vse vse?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.5.2010 20:48:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tasa super za prvi dan. Kako pa to, da delaš 5 ur? A to si za blagajno ali delate vse vse? Hvala Marta. 25 urni delovnik imam na teden zato. Delamo vse vse, nikdar nisi samo na blagajni, no razen ene,katera je bila večina časa.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.5.2010 20:58:07
|
|
|
|
marta82
|
Aja, zaposlili so te za 25 ur? A ti to paše - si več fraj? Samo na plači se pa verjetno kar fajn pozna, ne?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.5.2010 21:05:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Aja, zaposlili so te za 25 ur? A ti to paše - si več fraj? Samo na plači se pa verjetno kar fajn pozna, ne? nimajo oni za 8 ur. Plača? Imam bruta več kot moj ki je zaposlen za 8.ur in je dipl.ing. , tak da se ne morem pritoževat. Ostale prispevke do polnega delovnega časa mi plačuje CSD tak da delovna doba mi pa teče polna Plača za 25 ur je večja za cca 150€ od kolegičine katera dela v Slov.Konjicah za polni delovni čas.
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 17.5.2010 21:06:51 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.5.2010 21:10:19
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Aja, zaposlili so te za 25 ur? A ti to paše - si več fraj? Samo na plači se pa verjetno kar fajn pozna, ne? nimajo oni za 8 ur. Plača? Imam bruta več kot moj ki je zaposlen za 8.ur in je dipl.ing. , tak da se ne morem pritoževat. Ostale prispevke do polnega delovnega časa mi plačuje CSD tak da delovna doba mi pa teče polna Plača za 25 ur je večja za cca 150€ od kolegičine katera dela v Slov.Konjicah za polni delovni čas. Pa kolegica tudi v L dela al kaj? Drugače pa fajn, če si zadovoljna s plačo je res veliko vredno pa pet urni delovnik mora bit fajn, še ostane ful časa za familijo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.5.2010 21:16:19
|
|
|
|
arabela*
|
barvo tasa.....za lep začetek
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.5.2010 21:16:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Aja, zaposlili so te za 25 ur? A ti to paše - si več fraj? Samo na plači se pa verjetno kar fajn pozna, ne? nimajo oni za 8 ur. Plača? Imam bruta več kot moj ki je zaposlen za 8.ur in je dipl.ing. , tak da se ne morem pritoževat. Ostale prispevke do polnega delovnega časa mi plačuje CSD tak da delovna doba mi pa teče polna Plača za 25 ur je večja za cca 150€ od kolegičine katera dela v Slov.Konjicah za polni delovni čas. Pa kolegica tudi v L dela al kaj? Drugače pa fajn, če si zadovoljna s plačo je res veliko vredno pa pet urni delovnik mora bit fajn, še ostane ful časa za familijo. ne, ne kolegica dela v eni firmi za trakom. Ampak sam za primerjavo, dela 8 ur pa ima nižjo plačo za 150€ kot jaz. Ma veš kako je, cajta je vedno premalo..na žalost. Jutri npr. delam od 16-21h, zjutraj gre Lija v vrtec, pol grem po njo, jo peljem k tašči pa šibam delat. No,saj ostali dnevi pa so OK, sam ta popoldanski me mal je*e
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?