|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI
17.5.2010 7:43:29   
loremi

AKTUALNO

Torek,18.05.
spomladančica - ET
Rielka - UZ

Sreda,19.05.
WP - UZ

Nedelja,23.05.
Cukica - ETZ

Ponedeljek, 24.05.
HANYBANY - prevzem zdravil
Klavirka - UZ

Petek,28.05.
BEBIII - UZ

OBJEMČKI 
user posted image user posted image spominčica, Miklarom, športnica, Ameliauser posted image user posted image  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

FoxyLady grejeuser posted image user posted image  test 31.05.

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• spominčica (3. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Registrirana(1.ICSI,MB)
  • aja12 (2.IVF, GKLJ, dr. Drobnič, kmalu akcija)
  • Klavirka ( 3. ICSI, GKLJ) 
  • WP (4.ICSI, MB))
  • BEBIII (3. ICSI, GK LJ)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
  • IVYY (3.ICSI, PO, dr. REŠ )
  • Cukica (GKLJ, zamrznjenčki )
  • zarjaa (1. IVF, GKLJ, dr. Pintar )
  • FoxyLady (3. IVF)
  • JEŠA (IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY (IVF, GKLJ)
  • skuštrana suzi (3.ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Rielka (1.IVF, GKLJ)
user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • vrtnica.m ( 3.IMSI/ICSI, GKLJ, dr. Bokal, postopek v oktobru) 
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Miklarom ( zamrznjenčki, MB) 
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr. Drobnič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Športnica ( IVF, MB ) 
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)  
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Buska (3. ICSI, PO, dr. Reš)  
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • mausikaa (dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • aja12 (2. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE MAJ   user posted image

Špica84 user posted image  (LJ)
Honey user posted image  (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 551
17.5.2010 8:53:39   
bibk
Pozdravljena upanje, jaz imam pa čisto druge izkušnje kot športnica in sicer (sem pa pri dr.Rešu - Dravlje Lj):
1. Po transferju takoj vstala in šla domov
2. Po punkciji sem dobila list, kjer je pisalo kdaj bo transfer in je prav pisalo, da priporočajo da prideš na ET s polnim mehurjem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
3. Dr. Reš priporoča jemanje baby aspirina (aspirin 100)
4. na transferju je bil partner zraven, pa čeprav ga ne rabiš, ampak meni osebno je blo lepo da je zraven, pa saj se gre za njegove oz. najine user posted image

Vbistvu vse kontra kot ti je napisala športnica je bilo pri nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kdo bi zastopu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 552
17.5.2010 9:11:16   
Amelia
Ojla banda!

Sem bila zjutraj pri Rešu in kot kaže, sem spet v igri user posted image ...

Najprej je sicer rekel, da glede na to, da je danes že 8. dan ciklusa, da sem ta mesec že prepozna, potem pa je predlagal, da glede na to, da imam redne menstruacije bomo poizkusili po naravnem ciklusu, brez vseh tablet, ki naredijo umetni ciklus. V četrtek 20.5. imam UZ in če bom imela kakšen svoj folikel po naravnem ciklusu, potem bomo v času naravne ovulacije naredili transfer zarodkov, ki pa morata seveda prej še preživeti odmrzovanje. Sicer je z zamrznjenimi zarodki veliko manjša verjetnost za uspeh, ampak bomo videli...drugače pa jeseni v nov lov za svežimi zarodki!

Upanje ja pri Rešu je čisto drugače, priporoča ET s polnim mehurjem, po Et takoj vstaneš in greš domov, jaz sem ga vprašala, če je priporočljivo, da kaj ležim, pa je rekel, da je Irena Avbelj še v 3. mesecu nosečnosti s padalom skakala, tako da res ni potrebe, da bi ležala, ker nima veze user posted image .

Womanpolice, Foxylady, Rielka, Registrirana, srečno v postopku, na koncu pa ma da so sami pluski!!!!!

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 553
17.5.2010 9:36:05   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: upanje81

Punce, en pozdravček po dolgem času. Spremljam oz. prebiram pa vas ves čas.
Ker se bo tudi pri meni kmalu začel nov postopek, bi vas prosila za vaše mnenje oz. kaj ste počele ve. Hodiva pa v LJ na postopke.
1. Ali ste po transferju takoj vstale in šle domov, ali ste še kaj poležale tam v tisti sobe zraven?
2. Ali ste pred transferjem šle  izpraznit mehur ali ne?
3. Ali ste po transferju jemale aspirin?
4. Ali je bil pri transferju zraven tudi vaš partner?

hvala vam že v narej za vaše izkušnje, mi bodo veliko pomenile.
Lepo se imejte in držim pesti za vsako izmed vas, za vsako posebej!user posted image

živio, o dolgo se nisva slišali, samo to ti odgovorim, če pa če še rabiš kaj več me brez skrbi vprašaj na zs.
-po transferju v lj ležiš cca pol ure
-partner ne sme biti zraven

a si že začela z injekcijami? javljaj klako bo šlo, jaz pa seveda držim pesti zate, da bouser posted image , a si pri profesorju, ti vse dela on?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
-moraš pred et na wc, te opozori sestra
-glede aspirina niso meni nič rekli

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 554
17.5.2010 9:51:47   
bibk
Punce ki hodite v Lj rabim vašo pomoč. Koliko so vaši dragi čakali na spermiogram, mislim so prišli na vrsto takoj ob uri kakor so bili naročeni ali so kakšne dolge vrste za čakat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 555
17.5.2010 10:36:12   
špica84
jaz sem po transferju takoj vstala in sla domov lezat user posted image
partner je cical pa cakal pred operacijsko
na wc te pa posljejo predno gres noter

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 556
17.5.2010 10:39:34   
špica84
men se zdi bibk da je cakal na pregled 2 mesca,potem pa se na pregled pr dr.d

to pa nevem ker nism bila z njim,no ja doma je bil kr hiter hehehe

< Sporočilo je popravil špica84 -- 17.5.2010 10:44:22 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 557
17.5.2010 10:44:03   
bibk
Špica ima že datum, samo me zanima če je prišel na vrsto ob uri kot je bil naročen ali so ble kakšne dolge vrste, gre se mi za to da vidim kolko časa to traja ali mora vzet dopust uni dan ali je dovolj da se zmeni da pride kasneje v službo ... glede na to da sva iz Kopra je 1 uro samo vožnje ...

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 558
17.5.2010 10:44:59   
špica84
nevem jaz bi na njegovem mestu raje dopust vzela

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 559
17.5.2010 10:51:18   
jona klara
moj je malo čakal ne dolgo, samo ni vedno isto, odvisno kako kateri dan

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 560
17.5.2010 10:59:28   
zarjaa
bibk...moj je za spermiogram čakal manj kot 10 minut, v bistvu je bil v pol urce fraj (še največ sva čakala v sprejemniuser posted image )..je pa tisti dan vzel dopust, ker sva tudi midva z obale in že samo pot ti vzame kar nekaj časa...

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 561
17.5.2010 11:02:00   
bibk
Zarjaa ja sej zato sprašujem, je sicer naročen ob 9h zjutraj pa sem mislila da bi mogoče se dogovoril da pride kasneje v službo. A imaš točen naslov kam mora it oz. kje se to Leonišče nahaja

(odgovor članu zarjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 562
17.5.2010 11:06:29   
zarjaa
Leonišče se nahaja na Šlajmerjevi ulici 2, čisto zraven Porodnišnice..taka starejša rumena stavba...jaz sem se tudi bala, da ne bom našla, ma je ne moreš zgrešituser posted image
jaz sem do sedaj za vse preglede, ki sem jih imela vzela fraj, ker nikoli ne veš, kdaj boš končal in potem še skrb, da moraš do določene ure bit nazaj v službi.....jaz bi se samo še bolj nerviralauser posted image

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 563
17.5.2010 11:06:38   
špica84
šlajmarjeva ulica 2
tle se nahaja stavba leonisce

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 564
17.5.2010 11:21:56   
bibk
Super ste punce user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 565
17.5.2010 14:12:43   
honey
Bibk Leonišče je nasproti bara Štorklja, če ti bo kaj pomagalo. Ker rumenih stavb je kar nekaj, tudi stara porodnišnica je rumena, pa se lahko hitro zmedeš user posted image . Leonišče je na levi strani takoj za porodnišnico, bar Štorklja pa na desni 10 m naprej.

Kar pa se tiče transferja v Lj., imam iste izkušnje kot Špica84 - takoj po ET sem se oblekla, dobila tablete (bombončke) in šla domov. Mož me je čakal v hodniku pred operacijsko, ne sme biti zraven. Po punkciji sem pa morala ležat približno 20 min, to pa ja.

Joj, komaj čakam jutri, da vidim, koliko user posted image imamo. Upam, da sta user posted image user posted image user posted image Če že ne za drugega, da vidim možev obraz, ko mu bom povedala user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 566
17.5.2010 14:56:43   
HANYBANY
Punce, da vas malo pozdravim! Sej berem vas kar redno, sam na hiter boljuser posted image mam čist natrpan urnik, zdej se je mal sprostil pa bom več za čarunalnikom user posted image

Vsem novim user posted image user posted image nosečkamuser posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE!!! Hip hip hura!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Za ostale pa čimprej velik uspeha in lepih pluskovuser posted image user posted image user posted image

Jaz mam še en teden mira pred špikicami, potem pa jovo na novo v boj in mesarsko klanjeuser posted image ne sej ne, sam trebuh bo spet trpel ko si tok grdo dajem špike, nimam potrpljenja pa hočem vse na hiter pa mam potem črnjavkeuser posted image
Ampak bo že, važno da bo user posted image
Drugač pa da se še malo pohvalimuser posted image , zdaj hodim še k bioenergetiku pa vam potem poročam, če je blo kaj več folikelčkov.  V prejšnjih postopkih sem namreč imela sam po engauser posted image

No en lep pozdravček!

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 567
17.5.2010 15:09:30   
bibk
Honey  hvala, upajmo da bo našel, sej verjetno gre lahko sam, jaz najbrž itak nimam kaj počet tam. Kaj pa potem dr. Šalamun kje ima pa ona ordinacijo? Je to tam zraven ali kjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 568
17.5.2010 15:25:34   
cukica
Upanje81:
1. jaz vedno po transferju poležim ene pol ure,mi kr paše,....večinoma jih gre mal poležat maš pa tudi ene,ki gredo domov,to je odvisen od vsake posebej,...
2.vedno grem prej lulat,...
3.Aspirina nisem še nikol jemala,mislim da dajejo aspirin predvsem pri Rešu,....
4.ne moj partner ni bil nikol zraven je vedno čakal na hodniku je pa po transferju prišel k men v sobico,...

Jona klara,Bebiii hvala in upam,da grem tokrat do konca brez razočaranja,....

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 569
17.5.2010 15:52:19   
športnica
hoj hoj, jst sem bila danes na krvnem testu. že četrtič. no iz prejšnjega ponedeljka ko sem imela 400 mi je beta HCG padel na 51. sicer imam naslednji ponedeljek spet kontrolo, saj moramo prit na nulo. glede na to da že en teden krvavim, po moje bo kmal nula in kmal dobim nov datum user posted image user posted image user posted image mi je odleglo, da se ne bo več vleklo.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 570
17.5.2010 16:03:31   
bibk
Športnica, super, končno da ti pada, do je dober znak, lepo slišat. Super,boš pripravljena za nove boje... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 571
17.5.2010 16:05:06   
špica84
sportnica samo da se vse postima in da bos sla kmalu spet v nove boje.
a h ginekologinji si se narocila

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 572
17.5.2010 16:07:01   
Rielka
loremi lepo da si me dala na seznamcek,kako si?
Amelia super,hitro spet v akcijo!!!
No jaz pa nestrpno cakam jutrisni dan,samo upam da bo na uz vse v redu,vam sporocim jutri!
Kje ste vse?

Neposredna povezava do sporočila: 573
17.5.2010 16:39:57   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

sportnica samo da se vse postima in da bos sla kmalu spet v nove boje.
a h ginekologinji si se narocila

špica, ta teden grem tja k eni gospe, k mi bo pomagala dobit kakega dobrega. vsaj tko upam. smo neki po vezah štimali user posted image upam da bo kaj iz tega

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 574
17.5.2010 16:45:31   
Rielka
sportnica vse bo kot mora bit,samo vztrajat mormo!Kako si drugace?

Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?