Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.5.2010 11:17:18
|
|
|
|
sami0804
|
Dobro jutro ,deževno jutro! No končno je dež malo ponehal,upam,da je napovedano kaj lepše vreme v naslednjih dneh.Bi šla na kaki fajn izlet s bicikli po Avstriji . Matcar,Saraya luštne slikice. Tinej Rubin,lepo te je brat,pa same lepe stvari sem slišala o tebi .Res upam,da se vam življenje počasi porihta... No,počasi kosilo,popoldan pa frc-v MB,k nečakinji v goste
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.5.2010 11:26:59
|
|
|
|
tasa_m
|
dan, pišem pol mi gre juha preko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.5.2010 11:30:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dan, pišem pol mi gre juha preko Se zgodi.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.5.2010 13:18:25
|
|
|
|
tasa_m
|
Tak najedli smo se, danes smo kuhali celo sami, ker je tašča šla na roj.dan. Ma, mogoče se bo smešno slišalo, ampak mi paše da smo kako nedeljo skupaj doma, zdaj pa sploh ko bom šla delat in nebomo več toliko skupaj. Lija spi že enih 40 min., jaz sem si kuhno sproti pospravila in že zalaufala stroj, Tomaž gleda TV, jaz pa šibam zdaj perilo obesit..sem zjutraj že oprala 2.stroja, sam ni cajta da obesim. Lepo bodite...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.5.2010 13:46:10
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tak najedli smo se, danes smo kuhali celo sami, ker je tašča šla na roj.dan. Ma, mogoče se bo smešno slišalo, ampak mi paše da smo kako nedeljo skupaj doma, zdaj pa sploh ko bom šla delat in nebomo več toliko skupaj. Lija spi že enih 40 min., jaz sem si kuhno sproti pospravila in že zalaufala stroj, Tomaž gleda TV, jaz pa šibam zdaj perilo obesit..sem zjutraj že oprala 2.stroja, sam ni cajta da obesim. Lepo bodite... Kako pa kaj živčki?Nagajajo kaj? Jaz se vedno po eni strani veselim,ko dobim službo,samo tremo mam pa ko .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.5.2010 15:01:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kako pa kaj živčki?Nagajajo kaj? Jaz se vedno po eni strani veselim,ko dobim službo,samo tremo mam pa ko . ne vprašaj, mi že malo dela vse skup. Jutri zjutraj pa bom verjetno tak v nezavst padla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.5.2010 17:03:54
|
|
|
|
marta82
|
Z babico: Z atijem: Moja, moja: Računalniški mojster: Rad imam pire krompir: Na sončku:
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.5.2010 19:44:10
|
|
|
|
botrca
|
Marta82 lepe slike...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.5.2010 19:48:55
|
|
|
|
botrca
|
Matcar in Saraya lepe slikice...r.d. je uspel...se vidi, da ste se lepo imeli... .
< Sporočilo je popravil botrca -- 16.5.2010 19:49:08 >
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.5.2010 19:51:39
|
|
|
|
botrca
|
Mi smo po starem, ven smo šli danes končno ko ni deževalo. Kuhala sem puranje pariške, zelenjavni riž, solato in govejo juho z rezanci. Jan je ok, zdaj gleda risanko mojstra Miho...jaz sem malo na fb, malo tu...imam mamo na obisku tak, da mi ni tečno glede na to da mož dela cele dneve. Grem počasi pripravit Jana za kopanje, hranjenje in spanje. Jutri pa gre v vrtec.Popoldan pa imam tečaj. Zjutraj pa greva z mamo v mesto. Lepo se imejte...papa
< Sporočilo je popravil botrca -- 16.5.2010 19:52:17 >
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.5.2010 20:02:04
|
|
|
|
arabela*
|
čer jeeeeeee,zadni izpit uspešen ..... hvala vsem,ki ste me podpirale zdaj še samo matura.....)))
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.5.2010 20:03:27
|
|
|
|
arabela*
|
Botrca al pa katera druga......rada bi se naučila skuhat dobro govejo juho,tak da če mi kera da kak dober recept
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.5.2010 20:19:12
|
|
|
|
arabela*
|
pingvinčica...pozdravljena
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.5.2010 20:49:55
|
|
|
|
sami0804
|
Lep pozdrav! Marta82 lepe slikice! Saraya jaz obožujem govejo juho(še bolj pa govedino iz juhe ),se mi pa zdi,da je najboljša,če se da meso v mrzlo vodo(itak),pa dosti,dosti zelenjave poleg,pa pazit,ko ti zavre,da zmanjšaš ogenj,da je fajn bistra.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.5.2010 20:50:39
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer jeeeeeee,zadni izpit uspešen ..... hvala vsem,ki ste me podpirale zdaj še samo matura.....))) pridna,pridna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.5.2010 21:56:13
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.5.2010 21:57:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Marta82 lepe slike... Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.5.2010 21:58:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer jeeeeeee,zadni izpit uspešen ..... hvala vsem,ki ste me podpirale zdaj še samo matura.....))) Saraya čestitke. Glavna si. Zdaj še pa samo maturo in si zmagovalka.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.5.2010 22:01:15
|
|
|
|
ly117
|
Tasa za jutrišnji dan, ti želim veliko poguma in dobre volje. Pa da ti čimprej mine.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.5.2010 22:04:06
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Nazaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.5.2010 22:04:23
|
|
|
|
ly117
|
Gledam talente in pijem čajčeka. Današnji dan bil uspešen. Zašila sem vse kaj sem mogla, zlikala vse kaj sem mogla in mojemu L uspela nohte porezat. Kar je tudi uspeh glede na to, da si jih nena najraje reže.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.5.2010 22:05:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Nazaj O ti si še tudi tu. Sem misla da bom sama strašla tu gor.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.5.2010 22:08:51
|
|
|
|
matcar
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.5.2010 22:08:58
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Gledam talente in pijem čajčeka. Današnji dan bil uspešen. Zašila sem vse kaj sem mogla, zlikala vse kaj sem mogla in mojemu L uspela nohte porezat. Kar je tudi uspeh glede na to, da si jih nena najraje reže. Se mi zdi,da naši frklji že celo večnost režem nohte v spanju .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.5.2010 22:10:13
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Nazaj O ti si še tudi tu. Sem misla da bom sama strašla tu gor. Se trudim,sem komaj malo spravla spat.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?