Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 21:27:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Rubin, povek kak je ko si spet na svojem. Kaj so vam že popravli plaz? Kaj ste že v hiši? Špica!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 21:27:42
|
|
|
|
Rubin.
|
Nič popravili . Samo sva se tako odločila. Sej ne vem, če je prav ali ne. Samo Gaja rabi svojo sobo, stanovanja za nas večjega ni, 220€ + ostali stroški, puni kufer glasnih nočnih sosedov, pa še kaj bi se našlo. Pa mogoče se bodo sedaj kaj zmigali. Onim drugim sosedom, ki jim je plaz zasu hišo, so ponudili nadomestno. Bomo videli. In ti kako si kaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 21:29:10
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pa dober večer... Čer! Pa lepo da si se nam spet malo pridružla. Hvala,lepo je če te včasih kdo pogreša .Bo pa zgleda kratki obisk,ker me že ena frklja vleče v posteljo .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 21:29:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Nič popravili . Samo sva se tako odločila. Sej ne vem, če je prav ali ne. Samo Gaja rabi svojo sobo, stanovanja za nas večjega ni, 220€ + ostali stroški, puni kufer glasnih nočnih sosedov, pa še kaj bi se našlo. Pa mogoče se bodo sedaj kaj zmigali. Onim drugim sosedom, ki jim je plaz zasu hišo, so ponudili nadomestno. Bomo videli. Ej,to pa ni lušno,bit v strahu.Je pa res,kar praviš.Gaja bo rabla svoj prostor in temu primeren mir. Mogoče pa se nista narobe odločla in se bo zdaj kaj premaknilo na MO.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 21:30:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Nič popravili . Samo sva se tako odločila. Sej ne vem, če je prav ali ne. Samo Gaja rabi svojo sobo, stanovanja za nas večjega ni, 220€ + ostali stroški, puni kufer glasnih nočnih sosedov, pa še kaj bi se našlo. Pa mogoče se bodo sedaj kaj zmigali. Onim drugim sosedom, ki jim je plaz zasu hišo, so ponudili nadomestno. Bomo videli. In ti kako si kaj? Škoda. Jaz po starem, brez službe in brez dinari. Pa bo že. Drugač pa sem superca samo da smo za sebe.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 21:30:34
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Rubin, povek kak je ko si spet na svojem. Kaj so vam že popravli plaz? Kaj ste že v hiši? Špica! Ja, lubi božji miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir imamo. Sploh nisem vedela, koliko je vreden. Ves riziko, ki ga sedaj nosim. Ker tam sem bila že čist na robu živčnega zloma.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 21:31:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Nič popravili . Samo sva se tako odločila. Sej ne vem, če je prav ali ne. Samo Gaja rabi svojo sobo, stanovanja za nas večjega ni, 220€ + ostali stroški, puni kufer glasnih nočnih sosedov, pa še kaj bi se našlo. Pa mogoče se bodo sedaj kaj zmigali. Onim drugim sosedom, ki jim je plaz zasu hišo, so ponudili nadomestno. Bomo videli. Ej,to pa ni lušno,bit v strahu.Je pa res,kar praviš.Gaja bo rabla svoj prostor in temu primeren mir. Mogoče pa se nista narobe odločla in se bo zdaj kaj premaknilo na MO. Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 21:33:28
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Nič popravili . Samo sva se tako odločila. Sej ne vem, če je prav ali ne. Samo Gaja rabi svojo sobo, stanovanja za nas večjega ni, 220€ + ostali stroški, puni kufer glasnih nočnih sosedov, pa še kaj bi se našlo. Pa mogoče se bodo sedaj kaj zmigali. Onim drugim sosedom, ki jim je plaz zasu hišo, so ponudili nadomestno. Bomo videli. Ej,to pa ni lušno,bit v strahu.Je pa res,kar praviš.Gaja bo rabla svoj prostor in temu primeren mir. Mogoče pa se nista narobe odločla in se bo zdaj kaj premaknilo na MO. Ni, sploh sedaj ne ko dežuje. Ampak sem samo sebe prepričala, da se ne bo, če se bo zgodilo v trenutku in da nam ne bo nič. Sicer pa nam je šlogala dolgo življenje, tako da se ne bojim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 21:34:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Nič popravili . Samo sva se tako odločila. Sej ne vem, če je prav ali ne. Samo Gaja rabi svojo sobo, stanovanja za nas večjega ni, 220€ + ostali stroški, puni kufer glasnih nočnih sosedov, pa še kaj bi se našlo. Pa mogoče se bodo sedaj kaj zmigali. Onim drugim sosedom, ki jim je plaz zasu hišo, so ponudili nadomestno. Bomo videli. Ej,to pa ni lušno,bit v strahu.Je pa res,kar praviš.Gaja bo rabla svoj prostor in temu primeren mir. Mogoče pa se nista narobe odločla in se bo zdaj kaj premaknilo na MO. Ni, sploh sedaj ne ko dežuje. Ampak sem samo sebe prepričala, da se ne bo, če se bo zgodilo v trenutku in da nam ne bo nič. Sicer pa nam je šlogala dolgo življenje, tako da se ne bojim Tak ja, pogumno naprej.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 21:34:40
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Nič popravili . Samo sva se tako odločila. Sej ne vem, če je prav ali ne. Samo Gaja rabi svojo sobo, stanovanja za nas večjega ni, 220€ + ostali stroški, puni kufer glasnih nočnih sosedov, pa še kaj bi se našlo. Pa mogoče se bodo sedaj kaj zmigali. Onim drugim sosedom, ki jim je plaz zasu hišo, so ponudili nadomestno. Bomo videli. In ti kako si kaj? Škoda. Jaz po starem, brez službe in brez dinari. Pa bo že. Drugač pa sem superca samo da smo za sebe. Kako ste se navadili na svojem? Na boljše se ni težko, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 21:35:03
|
|
|
|
marta82
|
Čer. Rubin lepo te je brat in fajn, da ste na svojem. Upam, da se tudi na MOM kmalu kaj premakne. Sami a si ti enkrat rekla govorila o "cicibanovih uricah" v vrtcu? Za kateri vrtec to gre? Danes je Tinej zakuhal.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 21:35:11
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi pa smo danes praznovali 60 let od mojga ateja. Škoda samo,ker je tako pohcano vreme in nismo mogli bit nič zunaj z otroci. Bom pol malo slikic gor napopala. Mi smo tudi imeli danes taki deževni piknik-še dobro,da hujšam,ker vtakem človek niti apetita nima...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 21:36:38
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Rubin lepo te je brat in fajn, da ste na svojem. Upam, da se tudi na MOM kmalu kaj premakne. Sami a si ti enkrat rekla govorila o "cicibanovih uricah" v vrtcu? Za kateri vrtec to gre? Danes je Tinej zakuhal. Sladki vrh in Zg,Velka .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 21:37:43
|
|
|
|
matcar
|
Nekaj malega utrinkov od današnjega dne!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 21:37:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Kako ste se navadili na svojem? Na boljše se ni težko, ne? Jaz takoj. Že prvi dan kot da smo že leta tu not. Luka je sicer imel malo težav, se je pa tudi v enem tednu. Drugač pa ja, na boljše se ni teško navadit.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 21:39:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi pa smo danes praznovali 60 let od mojga ateja. Škoda samo,ker je tako pohcano vreme in nismo mogli bit nič zunaj z otroci. Bom pol malo slikic gor napopala. Mi smo tudi imeli danes taki deževni piknik-še dobro,da hujšam,ker vtakem človek niti apetita nima... Se nebi strinjala s tabo. Ker miodva z mojim že celi lubi dan nekaj grickama in papama.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 21:40:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Danes je Tinej zakuhal. Bošček mali! Upam da ni kaj resnega! za Tineja.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 21:40:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Kako ste se navadili na svojem? Na boljše se ni težko, ne? Jaz takoj. Že prvi dan kot da smo že leta tu not. Luka je sicer imel malo težav, se je pa tudi v enem tednu. Drugač pa ja, na boljše se ni teško navadit. Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 21:42:42
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Rubin lepo te je brat in fajn, da ste na svojem. Upam, da se tudi na MOM kmalu kaj premakne. Sami a si ti enkrat rekla govorila o "cicibanovih uricah" v vrtcu? Za kateri vrtec to gre? Danes je Tinej zakuhal. Sladki vrh in Zg,Velka . Zanimivo. V celem Mariboru in Bistrici jih ni (oz. jaz ne najdem), v manjših krajih pa. Imajo res te stvari otrokom bolj prijazno porihtane. A ti si od tam?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 21:43:36
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Danes je Tinej zakuhal. Bošček mali! Upam da ni kaj resnega! za Tineja. Iz nosa mu teče...tak da neka viroza oz. prehlad. Pa hvala za pikapoke.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 21:45:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Danes je Tinej zakuhal. Bošček mali! Upam da ni kaj resnega! za Tineja. Iz nosa mu teče...tak da neka viroza oz. prehlad. Pa hvala za pikapoke. Malenkost,samo da bodo pomagale!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 21:45:55
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Rubin lepo te je brat in fajn, da ste na svojem. Upam, da se tudi na MOM kmalu kaj premakne. Sami a si ti enkrat rekla govorila o "cicibanovih uricah" v vrtcu? Za kateri vrtec to gre? Danes je Tinej zakuhal. Sladki vrh in Zg,Velka . A si iz Dadaegonovega konca?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 21:50:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi pa smo danes praznovali 60 let od mojga ateja. Škoda samo,ker je tako pohcano vreme in nismo mogli bit nič zunaj z otroci. Bom pol malo slikic gor napopala. Mi smo tudi imeli danes taki deževni piknik-še dobro,da hujšam,ker vtakem človek niti apetita nima... Se nebi strinjala s tabo. Ker miodva z mojim že celi lubi dan nekaj grickama in papama. Jaz sem tudi veselo papcala danes!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 21:50:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Rubin lepo te je brat in fajn, da ste na svojem. Upam, da se tudi na MOM kmalu kaj premakne. Sami a si ti enkrat rekla govorila o "cicibanovih uricah" v vrtcu? Za kateri vrtec to gre? Danes je Tinej zakuhal. Sladki vrh in Zg,Velka . A si iz Dadaegonovega konca? Jap!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 21:50:53
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi pa smo danes praznovali 60 let od mojga ateja. Škoda samo,ker je tako pohcano vreme in nismo mogli bit nič zunaj z otroci. Bom pol malo slikic gor napopala. Mi smo tudi imeli danes taki deževni piknik-še dobro,da hujšam,ker vtakem človek niti apetita nima... Se nebi strinjala s tabo. Ker miodva z mojim že celi lubi dan nekaj grickama in papama. Ja načeloma to za mene ni problem,ampak imam prepoved(sem jo dala sama sebi,eh )
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?