|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
14.5.2010 15:02:45   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Tanja...mi je povedala mami da je pozabla...kokoš.
A ste se našle? kako ste se zmenle?

Vse okej!Smo počakale pol urce, pa ji je šla ena druga gospa iskat, tko da smo že vse dobile, poračunale. Hvala ti!Upam, da bo uspešno.

Dej mi povej, a je ta kozmetika za sončenje dobra?Jaz moram za naju dva nekaj nabavit, pa ne vem katero naj?Do zdaj sva vedno imela Lancaster, pa očitno sploh ni tok fajn, kokr je drag.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
14.5.2010 15:05:47   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Vse okej!Smo počakale pol urce, pa ji je šla ena druga gospa iskat, tko da smo že vse dobile, poračunale. Hvala ti!Upam, da bo uspešno.

Dej mi povej, a je ta kozmetika za sončenje dobra?Jaz moram za naju dva nekaj nabavit, pa ne vem katero naj?Do zdaj sva vedno imela Lancas_ter, pa očitno sploh ni tok fajn, kokr je drag.

Meni je OK. Jst imam en mesec pred morjem un dodatek s korenčkom v kapsulah. Pol pa za sončenje. Po sončenju je ful dobra, ker ima ful kolagena notr in se taka oljnata, sam se ful hitro vpije. Jst sm zadovoljna.

A ti ni dala nobenih testerjev? Kura user posted image

< Sporočilo je popravil maja1488 -- 14.5.2010 15:07:06 >

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
14.5.2010 15:09:26   
Tanja_

Dej mi povej, a je ta kozmetika za sončenje dobra?Jaz moram za naju dva nekaj nabavit, pa ne vem katero naj?Do zdaj sva vedno imela Lancas_ter, pa očitno sploh ni tok fajn, kokr je drag.

Meni je OK. Jst imam en mesec pred morjem un dodatek s korenčkom v kapsulah. Pol pa za sončenje. Po sončenju je ful dobra, ker ima ful kolagena notr in se taka oljnata, sam se ful hitro vpije. Jst sm zadovoljna.

Eh, ni panike-nam je itak ful uslugo naredila, da je tja prinesla, ko je druge stvari delala.
Bom pa kupila tele kreme. Sem malo gledala cene in niso visoke. Bom vse sprobala. No, za kapsule je malo prepoznouser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
14.5.2010 15:18:21   
maja1488

Eh, ni panike-nam je itak ful uslugo naredila, da je tja prinesla, ko je druge stvari delala.
Bom pa kupila tele kreme. Sem malo gledala cene in niso visoke. Bom vse sprobala. No, za kapsule je malo prepoznouser posted image

Sploh ne vem kok stanejo. Kašn faktor boš vzela?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
14.5.2010 15:21:07   
eelyy
Evo T. spančka še vedno že dve ureuser posted image samo zjutraj pa ni nič in verjetno hoče nadoknaditiuser posted image .Za kosilo se dela paprikaš sej več nevem kaj bi sploh skuhala.

dudi:
luštna oblekca... pašejo res,kakšne odprte sandalce.Maš že kakšne ogledane?
šivilja: nevem glede Aljaske bi blo men čist preveč,res je če sta navajena da imate posebi dopust potem ok. sam pomoje pri 3 otrokih bi tebi tud pasalo malo počitka in da greš kam stran sama na dopust....tko pa kaj pa vem,je res bolj pametno da greste nekam skupaj pa še Aljaska je res dragaaa čist preveč,da bi si lahko vi privoščili kakšen oreng dupust.
kati:super da nekrvaviš.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
14.5.2010 15:21:15   
Tanja_

Sploh ne vem kok stanejo. Kašn faktor boš vzela?

Za faktor še ne vem. Cene pa-če sem prav gledala okoli 20€

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
14.5.2010 16:05:38   
FLASK_A
katmatuser posted image user posted image user posted image

majana, hvalauser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
14.5.2010 16:23:57   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

katmatuser posted image user posted image user posted image

majana, hvalauser posted image

Majana hvala. Ker če bi mogla Flaska name čakat, bi imeli večerjo - sem otroke nabirala po LJ, potem sem pa tavečjima gavnerjema kupila sončna očala.
Se pripravljamo na poletje ki ga očitno ne bo - jutri naj bi bil spet mraz in dež user posted image user posted image user posted image

Tanja - kam že greste?
SI potem naročila tiste sončne obleke? - če jaz slučajno prej dobim, ti lahko posodim. Čeprav pomoje ne bo razlike, če si ti naročila danes, jaz pa včeraj pozno zvečer.

Tisti Bandidos včeraj mi je pa hudo škodoval - sem se tako grozno počutila, da tudi z izkoriščanjem ni bilo nič, tako da ni kake bojazni za februarčka. Dva sta še ostala, jih bo moral kar sam popit.

A miting je potem v četrtek? Bom delala na tem da pridem - a prav v Kavalu al v Angelu od Kavala (v Mečkatorju)

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
14.5.2010 16:32:23   
Tanja_
šivilja v Turčijo gremo. Sem se pa odločila, da bom v ponedeljek kar po tel. naročila tisto majčko, pa se bom zmenila, da jo v petek kar v Mb dvignem, ker gremo z Dunaja, pa bomo šli mimo.Sem ji pa jaz tud očala mogla naročit, ker v trgovini niso imeli na zalogi tiste barve, ki sem jo želela, zdej je pa obljubil prodajalec, da bojo naslednji teden najkasneje v torek tam. Pa sandalčke ji moram kupit-sem danes videla Teva, Superfit in Ciciban. So mi ble od vseh Ciciban še najbolj kul, samo niso imeli številke. Drage so pa tud kot user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
14.5.2010 16:50:45   
majana79
šivilja, rabiš več prakse, definitivno user posted image (alkoholne namreč)

če te en bandidos vrže, je to že skor sramotno user posted image user posted image user posted image user posted image

lejkica, a gremo v četrtek na večerjo???

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
14.5.2010 16:53:22   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
če te en bandidos vrže, je to že skor sramotno user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

V četrtek- velja!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
14.5.2010 17:23:46   
Daarya
Mene tud že en Banditos vrže, bolje rečeno, zaspim, da me ne zbudijo vsaj 6 ur. Ko je govora o oblekcah in čeveljčkih, sam zadnjič na netu odkrila bajno srčkane pajacke za ta male. So ravno do enega leta in seveda manjši. Spredaj ima napis I am a baby angel zadaj pa dve majceni perutnički. Naša mala je ful zapela za ta pajacek in ga ne pusti slečt - ko zaspi, jo preoblečemo, da angelčka operemo in posušimo za naslednji dan.
Še link, če boste pohitele, preden bodo vaši angelčki preveliki www.designetc.org paket je prispel že naslednji dan!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
14.5.2010 17:32:48   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

user posted image user posted image user posted image user posted image

V četrtek- velja!

Jaz še nikoli nisem bila kakšen hud pivec in tudi dvomim, da bom zdaj začela. Težko bi rekla, da sem bila kdaj pijana - okajena ja, ampak pijana pa pomoje nikoli.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
14.5.2010 18:29:05   
koala.cek
četrtek - torej večerja. Lahko prav v Kavalu, lahko pa tudi v Merčkatorju. Kakor vam je ljubše. Meni je samo 5 minut razlike. user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
14.5.2010 18:52:26   
majana79
šivilja, sej nisem misla, da si bila pijana user posted image  

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
14.5.2010 19:56:34   
šivilja
Majana saj vem - samo hotela sem razložit, da na tem področju nimam veliko izkušenj.

H. bluzi po postelji in noče zaspat user posted image , jaz pa laaaaaačna.

< Sporočilo je popravil šivilja -- 14.5.2010 19:58:19 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
14.5.2010 20:02:33   
Tanja_
Četrtek-jaz sem za Kavala. V Angelu sva enkrat jedla in sem bila naslednji dan takooooo bolanauser posted image Pa da ne bomo kej prestavljale, ker je četrtek zadnji dan ko lahko pridem.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
14.5.2010 21:22:42   
Dudica1
home user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
14.5.2010 21:36:55   
majana79
wuhu, dudi, kaj si kupila? user posted image

sta našla vse?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
14.5.2010 21:53:15   
Dudica1
Ja skoraj...še enkrat bo treba it user posted image user posted image user posted image ...srajce nisva dobila...pa en kup nesreč je blo dons po Lj tako da sva velik časa zabila v kolonahuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
14.5.2010 21:54:12   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Ja skoraj...še enkrat bo treba it user posted image user posted image user posted image ...srajce nisva dobila...pa en kup nesreč je blo dons po Lj tako da sva velik časa zabila v kolonahuser posted image

A čevlce si dobila?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
14.5.2010 21:55:47   
Dudica1
Sm ja v massu...dvoje user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
14.5.2010 21:58:47   
Anonimen
sesuta.
ampak živa.user posted image

v službi probavam hrbtno masažo in bi si jo naštimala kar na sedež v avtu.

ledenka - odlična slikca!user posted image

pa čestitke mulčkom od FLASKE, Olive, čebelce... in mama koalček - tudi tebi vse najboljše!

grem gledat Avatarja. jaz bi bila tudi rada modra...

šivilja, mi lahko še enkrat poveš, katero firmo imate prikolico za kolo? al je chariot? ker tele, ki jih gledam, so hudo dobre... cene pa prav takouser posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4598
14.5.2010 22:00:30   
Anonimen
14.5.2010 17:23:46

Daarya

Objave: 3
Član od: 11.3.2009
Status: odsoten Mene tud že en Banditos vrže, bolje rečeno, zaspim, da me ne zbudijo vsaj 6 ur. Ko je govora o oblekcah in čeveljčkih, sam zadnjič na netu odkrila bajno srčkane pajacke za ta male. So ravno do enega leta in seveda manjši. Spredaj ima napis I am a baby angel zadaj pa dve majceni perutnički. Naša mala je ful zapela za ta pajacek in ga ne pusti slečt - ko zaspi, jo preoblečemo, da angelčka operemo in posušimo za naslednji dan.
Še link, če boste pohitele, preden bodo vaši angelčki preveliki www.designetc.org paket je prispel že naslednji dan!

kakšna nova ali reklama?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4599
14.5.2010 22:03:15   
Anonimen
FLASKA, nam je pomagala knjigica Mišek Tip pri zobozdravniku.

zdaj pa res grem. lepo bodite!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?