Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 14.5.2010 15:02:45
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Tanja...mi je povedala mami da je pozabla...kokoš. A ste se našle? kako ste se zmenle? Vse okej!Smo počakale pol urce, pa ji je šla ena druga gospa iskat, tko da smo že vse dobile, poračunale. Hvala ti!Upam, da bo uspešno. Dej mi povej, a je ta kozmetika za sončenje dobra?Jaz moram za naju dva nekaj nabavit, pa ne vem katero naj?Do zdaj sva vedno imela Lancaster, pa očitno sploh ni tok fajn, kokr je drag.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 14.5.2010 15:05:47
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Tanja...mi je povedala mami da je pozabla...kokoš. A ste se našle? kako ste se zmenle? Vse okej!Smo počakale pol urce, pa ji je šla ena druga gospa iskat, tko da smo že vse dobile, poračunale. Hvala ti!Upam, da bo uspešno. Dej mi povej, a je ta kozmetika za sončenje dobra?Jaz moram za naju dva nekaj nabavit, pa ne vem katero naj?Do zdaj sva vedno imela Lancas_ter, pa očitno sploh ni tok fajn, kokr je drag. Meni je OK. Jst imam en mesec pred morjem un dodatek s korenčkom v kapsulah. Pol pa za sončenje. Po sončenju je ful dobra, ker ima ful kolagena notr in se taka oljnata, sam se ful hitro vpije. Jst sm zadovoljna. A ti ni dala nobenih testerjev? Kura
< Sporočilo je popravil maja1488 -- 14.5.2010 15:07:06 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 14.5.2010 15:09:26
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Tanja...mi je povedala mami da je pozabla...kokoš. A ste se našle? kako ste se zmenle? Vse okej!Smo počakale pol urce, pa ji je šla ena druga gospa iskat, tko da smo že vse dobile, poračunale. Hvala ti!Upam, da bo uspešno. Dej mi povej, a je ta kozmetika za sončenje dobra?Jaz moram za naju dva nekaj nabavit, pa ne vem katero naj?Do zdaj sva vedno imela Lancas_ter, pa očitno sploh ni tok fajn, kokr je drag. Meni je OK. Jst imam en mesec pred morjem un dodatek s korenčkom v kapsulah. Pol pa za sončenje. Po sončenju je ful dobra, ker ima ful kolagena notr in se taka oljnata, sam se ful hitro vpije. Jst sm zadovoljna. A ti ni dala nobenih testerjev? Kura Eh, ni panike-nam je itak ful uslugo naredila, da je tja prinesla, ko je druge stvari delala. Bom pa kupila tele kreme. Sem malo gledala cene in niso visoke. Bom vse sprobala. No, za kapsule je malo prepozno
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 14.5.2010 15:18:21
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Tanja...mi je povedala mami da je pozabla...kokoš. A ste se našle? kako ste se zmenle? Vse okej!Smo počakale pol urce, pa ji je šla ena druga gospa iskat, tko da smo že vse dobile, poračunale. Hvala ti!Upam, da bo uspešno. Dej mi povej, a je ta kozmetika za sončenje dobra?Jaz moram za naju dva nekaj nabavit, pa ne vem katero naj?Do zdaj sva vedno imela Lancas_ter, pa očitno sploh ni tok fajn, kokr je drag. Meni je OK. Jst imam en mesec pred morjem un dodatek s korenčkom v kapsulah. Pol pa za sončenje. Po sončenju je ful dobra, ker ima ful kolagena notr in se taka oljnata, sam se ful hitro vpije. Jst sm zadovoljna. A ti ni dala nobenih testerjev? Kura Eh, ni panike-nam je itak ful uslugo naredila, da je tja prinesla, ko je druge stvari delala. Bom pa kupila tele kreme. Sem malo gledala cene in niso visoke. Bom vse sprobala. No, za kapsule je malo prepozno Sploh ne vem kok stanejo. Kašn faktor boš vzela?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 14.5.2010 15:21:07
|
|
|
|
eelyy
|
Evo T. spančka še vedno že dve ure samo zjutraj pa ni nič in verjetno hoče nadoknaditi .Za kosilo se dela paprikaš sej več nevem kaj bi sploh skuhala. dudi: luštna oblekca... pašejo res,kakšne odprte sandalce.Maš že kakšne ogledane? šivilja: nevem glede Aljaske bi blo men čist preveč,res je če sta navajena da imate posebi dopust potem ok. sam pomoje pri 3 otrokih bi tebi tud pasalo malo počitka in da greš kam stran sama na dopust....tko pa kaj pa vem,je res bolj pametno da greste nekam skupaj pa še Aljaska je res dragaaa čist preveč,da bi si lahko vi privoščili kakšen oreng dupust. kati:super da nekrvaviš.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 14.5.2010 15:21:15
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Tanja...mi je povedala mami da je pozabla...kokoš. A ste se našle? kako ste se zmenle? Vse okej!Smo počakale pol urce, pa ji je šla ena druga gospa iskat, tko da smo že vse dobile, poračunale. Hvala ti!Upam, da bo uspešno. Dej mi povej, a je ta kozmetika za sončenje dobra?Jaz moram za naju dva nekaj nabavit, pa ne vem katero naj?Do zdaj sva vedno imela Lancas_ter, pa očitno sploh ni tok fajn, kokr je drag. Meni je OK. Jst imam en mesec pred morjem un dodatek s korenčkom v kapsulah. Pol pa za sončenje. Po sončenju je ful dobra, ker ima ful kolagena notr in se taka oljnata, sam se ful hitro vpije. Jst sm zadovoljna. A ti ni dala nobenih testerjev? Kura Eh, ni panike-nam je itak ful uslugo naredila, da je tja prinesla, ko je druge stvari delala. Bom pa kupila tele kreme. Sem malo gledala cene in niso visoke. Bom vse sprobala. No, za kapsule je malo prepozno Sploh ne vem kok stanejo. Kašn faktor boš vzela? Za faktor še ne vem. Cene pa-če sem prav gledala okoli 20€
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 14.5.2010 16:05:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
katmat majana, hvala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 14.5.2010 16:23:57
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A katmat majana, hvala Majana hvala. Ker če bi mogla Flaska name čakat, bi imeli večerjo - sem otroke nabirala po LJ, potem sem pa tavečjima gavnerjema kupila sončna očala. Se pripravljamo na poletje ki ga očitno ne bo - jutri naj bi bil spet mraz in dež Tanja - kam že greste? SI potem naročila tiste sončne obleke? - če jaz slučajno prej dobim, ti lahko posodim. Čeprav pomoje ne bo razlike, če si ti naročila danes, jaz pa včeraj pozno zvečer. Tisti Bandidos včeraj mi je pa hudo škodoval - sem se tako grozno počutila, da tudi z izkoriščanjem ni bilo nič, tako da ni kake bojazni za februarčka. Dva sta še ostala, jih bo moral kar sam popit. A miting je potem v četrtek? Bom delala na tem da pridem - a prav v Kavalu al v Angelu od Kavala (v Mečkatorju)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 14.5.2010 16:32:23
|
|
|
|
Tanja_
|
šivilja v Turčijo gremo. Sem se pa odločila, da bom v ponedeljek kar po tel. naročila tisto majčko, pa se bom zmenila, da jo v petek kar v Mb dvignem, ker gremo z Dunaja, pa bomo šli mimo.Sem ji pa jaz tud očala mogla naročit, ker v trgovini niso imeli na zalogi tiste barve, ki sem jo želela, zdej je pa obljubil prodajalec, da bojo naslednji teden najkasneje v torek tam. Pa sandalčke ji moram kupit-sem danes videla Teva, Superfit in Ciciban. So mi ble od vseh Ciciban še najbolj kul, samo niso imeli številke. Drage so pa tud kot
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 14.5.2010 16:50:45
|
|
|
|
majana79
|
šivilja, rabiš več prakse, definitivno (alkoholne namreč) če te en bandidos vrže, je to že skor sramotno lejkica, a gremo v četrtek na večerjo???
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 14.5.2010 16:53:22
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 šivilja, rabiš več prakse, definitivno (alkoholne namreč) če te en bandidos vrže, je to že skor sramotno V četrtek- velja!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 14.5.2010 17:23:46
|
|
|
|
Daarya
|
Mene tud že en Banditos vrže, bolje rečeno, zaspim, da me ne zbudijo vsaj 6 ur. Ko je govora o oblekcah in čeveljčkih, sam zadnjič na netu odkrila bajno srčkane pajacke za ta male. So ravno do enega leta in seveda manjši. Spredaj ima napis I am a baby angel zadaj pa dve majceni perutnički. Naša mala je ful zapela za ta pajacek in ga ne pusti slečt - ko zaspi, jo preoblečemo, da angelčka operemo in posušimo za naslednji dan. Še link, če boste pohitele, preden bodo vaši angelčki preveliki www.designetc.org paket je prispel že naslednji dan!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 14.5.2010 17:32:48
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 šivilja, rabiš več prakse, definitivno (alkoholne namreč) če te en bandidos vrže, je to že skor sramotno V četrtek- velja! Jaz še nikoli nisem bila kakšen hud pivec in tudi dvomim, da bom zdaj začela. Težko bi rekla, da sem bila kdaj pijana - okajena ja, ampak pijana pa pomoje nikoli.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 14.5.2010 18:29:05
|
|
|
|
koala.cek
|
četrtek - torej večerja. Lahko prav v Kavalu, lahko pa tudi v Merčkatorju. Kakor vam je ljubše. Meni je samo 5 minut razlike.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 14.5.2010 18:52:26
|
|
|
|
majana79
|
šivilja, sej nisem misla, da si bila pijana
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 14.5.2010 19:56:34
|
|
|
|
šivilja
|
Majana saj vem - samo hotela sem razložit, da na tem področju nimam veliko izkušenj. H. bluzi po postelji in noče zaspat , jaz pa laaaaaačna.
< Sporočilo je popravil šivilja -- 14.5.2010 19:58:19 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 14.5.2010 20:02:33
|
|
|
|
Tanja_
|
Četrtek-jaz sem za Kavala. V Angelu sva enkrat jedla in sem bila naslednji dan takooooo bolana Pa da ne bomo kej prestavljale, ker je četrtek zadnji dan ko lahko pridem.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 14.5.2010 21:22:42
|
|
|
|
Dudica1
|
home
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 14.5.2010 21:36:55
|
|
|
|
majana79
|
wuhu, dudi, kaj si kupila? sta našla vse?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 14.5.2010 21:53:15
|
|
|
|
Dudica1
|
Ja skoraj...še enkrat bo treba it ...srajce nisva dobila...pa en kup nesreč je blo dons po Lj tako da sva velik časa zabila v kolonah
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 14.5.2010 21:54:12
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Ja skoraj...še enkrat bo treba it ...srajce nisva dobila...pa en kup nesreč je blo dons po Lj tako da sva velik časa zabila v kolonah A čevlce si dobila?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 14.5.2010 21:55:47
|
|
|
|
Dudica1
|
Sm ja v massu...dvoje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 14.5.2010 21:58:47
|
|
|
|
Anonimen
|
sesuta. ampak živa. v službi probavam hrbtno masažo in bi si jo naštimala kar na sedež v avtu. ledenka - odlična slikca! pa čestitke mulčkom od FLASKE, Olive, čebelce... in mama koalček - tudi tebi vse najboljše! grem gledat Avatarja. jaz bi bila tudi rada modra... šivilja, mi lahko še enkrat poveš, katero firmo imate prikolico za kolo? al je chariot? ker tele, ki jih gledam, so hudo dobre... cene pa prav tako
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 14.5.2010 22:00:30
|
|
|
|
Anonimen
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 14.5.2010 17:23:46 Daarya Objave: 3 Član od: 11.3.2009 Status: odsoten Mene tud že en Banditos vrže, bolje rečeno, zaspim, da me ne zbudijo vsaj 6 ur. Ko je govora o oblekcah in čeveljčkih, sam zadnjič na netu odkrila bajno srčkane pajacke za ta male. So ravno do enega leta in seveda manjši. Spredaj ima napis I am a baby angel zadaj pa dve majceni perutnički. Naša mala je ful zapela za ta pajacek in ga ne pusti slečt - ko zaspi, jo preoblečemo, da angelčka operemo in posušimo za naslednji dan. Še link, če boste pohitele, preden bodo vaši angelčki preveliki www.designetc.org paket je prispel že naslednji dan! kakšna nova ali reklama?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 14.5.2010 22:03:15
|
|
|
|
Anonimen
|
FLASKA, nam je pomagala knjigica Mišek Tip pri zobozdravniku. zdaj pa res grem. lepo bodite!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?