Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vrtec Koper ali vrtec Semedela 15.5.2010 21:08:01
|
|
|
|
krokar
|
OO blagor ti!! Mi pa v obeh vrtcih odbiti!! Meni osebno so bolj prijazni v Kp vrtcu. Dejanskih razmer pa ne poznam!! Ampak imaš res srečo al pa dobre veza .
|
|
|
|
RE: vrtec Koper ali vrtec Semedela 17.5.2010 8:49:55
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
ni ni dobra veza tamali je bil celo leto v privat vrtcu, ker tudi mi lani nismo bli sprejeti (smo bli v čakalni vrsti eno leto)
|
|
|
|
RE: vrtec Koper ali vrtec Semedela 2.6.2010 10:00:36
|
|
|
|
spetko
|
ciao...mogoče sem pozna... ampak jaz imam malega od januarja (od kar se je odprl) v vrtcu koper, enota bonifika...vzgojiteljice so zeeelooooo dobre...nimam niti enih pritožb, res super so... tudi same igralnice so dobre..ker je vse novo...edino kar je mogoče za nekoga moteče je to..da je vmes hodnik med igralnico in garderobo...za vse ostalo..pa je dokaj ok...zdej odvisno kaj vsaka mamica pričakuje... meni je super...kot prvo ker sem sploh dobila vrtec..kot drugo pa so vzgojiteljice fenomenalne..in za drugo pa tudi pozabiš!
|
|
RE: vrtec Koper ali vrtec Semedela 2.6.2010 10:01:48
|
|
|
|
spetko
|
aja pa še to... kolkor tudi vem v vrtcu semedela..pa so tudi zelo dobri in prijazni.. pol je samo še odločitev na vas kako izbirat...
|
|
RE: vrtec Koper ali vrtec Semedela 5.6.2010 9:49:39
|
|
|
|
mala zirafa
|
Naj vam povem da je Semedela daleč pred Koprom na nivoju, tu mislim na splošno.Od sodelovanja z okoljem, obogatitveni programi, visoko izobražen kader, projekt zdrave prehrane (v kopru je bla obupna,ne smem niti pmislit-sem tam delala), stalna izobraževanja, v glavnem 1A. Bilo nam je povedano da se lahko primerjamo samo z vrtci v tujini.Mogoče zveni malo važno ampak tako je oz. smo bili ocenjeni. Tako da ti iz osebnih izkušenj svetujem Semedelo.
|
|
|
|
RE: vrtec Koper ali vrtec Semedela 5.6.2010 9:58:56
|
|
|
|
mala zirafa
|
Pa še to v vednost, 5 otrok, starejših, se je iz Vrtca Koper prepisalo v Semedelo, pa čeprav jim je ta dlje, le zakaj?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?