Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 10:05:37
|
|
|
|
Dudica1
|
uf kati tole pa ni več nikomur podobno...upam da bo čihitrej okej pa da ugotovijo že kaj je narobe!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 10:09:31
|
|
|
|
Anonimen
|
petra a - suuuuuper! držim pestke, da ne bo potrebno nič popravljati! pa čestitke mulčku malčku!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 10:16:27
|
|
|
|
majana79
|
šivilja, vidiš pa je vesolje uredilo zadevo aja, imaš ZS na FB
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 12:17:21
|
|
|
|
FLASK_A
|
šivilja
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 12:25:58
|
|
|
|
ledenka
|
se na hitro javljam me zanima, kdaj mi bojo vse poštimali, da lahko začnem delat. no, rač. so mi ravno usposobili... petra a vse najboljše! šivilja, jaz načeloma nimam problema z ločenim dopustom - lani smo imeli en del tako, ampak to je bilo samo 1 teden. pa s 3 mulčki je malo težko... grem na kosilo, pol pa počasi domov dost za danes!
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 12:31:30
|
|
|
|
petra a
|
punce hvala, za malčka in mojo d.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 12:32:20
|
|
|
|
petra a
|
ledenkauf, luštno, na malco, pol pa domov...a maš skrajšani delovnik...kako je blo na šihtu po tako dolgem času
< Sporočilo je popravil petra a -- 13.5.2010 12:35:43 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 12:33:37
|
|
|
|
petra a
|
kati-ja, porkaš, kaj je pa zdaj to...hitro nazaj, nekaj ni vredu... zate
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 12:35:23
|
|
|
|
petra a
|
petra-uživaj max....ko prideš pa nazaj pa poročaš šivilja-lepo da se je tako odločil, jaz svojga tud ne bi pustila...ločen dopust, pa kaj še in to še za cel mesec, sej 3 otroke pa ne bi on mel
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 12:37:06
|
|
|
|
petra a
|
k.tja-hehe, špegaš...mene so na šihtu selili na novo lokacijo in valda k me ni blo so razgrebli ta najboljše mize, ostala mi je ena pri vratih, k takoj k not stopiš vidš kaj delaš...pol veš kok bom lahko špegala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 12:53:38
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a k.tja-hehe, špegaš...mene so na šihtu selili na novo lokacijo in valda k me ni blo so razgrebli ta najboljše mize, ostala mi je ena pri vratih, k takoj k not stopiš vidš kaj delaš...pol veš kok bom lahko špegala sva na istem. Jaz imam promenado mimo mize, jbt angleže in njihove standarde . Mene je za spremembo od ledenke že vse čakalo prštiman petrazg uživajtaaaa. Komaj čakam slikce... Sem si kupila gel za tuširanje od balee new york in zadaj piše, da je isto kot če se po ny sprehajaš, ko se tuširaš . kati miljon pa to je za znoret. Čuvaj se. grem posodo pomivat jupi...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 12:56:03
|
|
|
|
Leela
|
sosedi nad mano parket brusijo, imam vibracije. Upam, da bo F. spal
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 13:04:50
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela sosedi nad mano parket brusijo, imam vibracije. Upam, da bo F. spal uuuuu to je za celulit dobro...zgine....pa ne jim povedat, drugače boš mogla še kej plačat KatMat... Petraa...čestitke in vse najboljše! Petrazg...uživaj! Ledenka...nism nč fouš a sm še kej pozabla?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 13:09:07
|
|
|
|
ajetam*
|
živjo! Je ravno električar odšel, J. je pa zaspal, tako da imam malo časa. Šivilja jaz sem proti ločenemu dopustu, no pa vidim, da je že sam do tega prišel. Petra a bravo za diplomo. Katmat , da se čimprej pocajtaš. Petrazg, a spet kam potujete. UŽIVAJ za vse nas. Vse, ki ste v službi, da vam ta deževen dan čimprej mine. A ima katera izkušnje z mravljami? Men skoz balkon nekje noter hodijo, pa pridejo nekje (enkrat bližje vratom, drugič bolj stran) za letvico v dnevni sobi notri. Sem nastavla pasti, pa jih niti ne povohajo, špricat pa nočem skoz. Če posprejam, drži en teden potem pa spet nov udar. Nočem se vrnit v mravljišče, ko bomo šli na dopust. Mi grejo že na živce.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 13:10:25
|
|
|
|
ajetam*
|
Maja a ta tvoja prijateljica hod na plavajne ob sobotah? ker jaz sem prej ob petkih hodila z Jakobom, zdaj hodim pa ob sobotah z Izo. Kako pa zgleda?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 13:17:56
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Maja a ta tvoja prijateljica hod na plavajne ob sobotah? ker jaz sem prej ob petkih hodila z Jakobom, zdaj hodim pa ob sobotah z Izo. Kako pa zgleda? Rdeče lase na kratko postrižene...tko do ušes. Zdej to soboto ju ni blo. Mravlje...smrdi jim pecilni prašek, cimet, kis. Drugače obstaja od Forte za pošpricat in potem ta strup nesejo v mravljišče in sčasoma pomrejo. Jst za po hiši raje uporabljam naravne odganjalce. Bi pa na tvojem mestu zunaj našpricala s tem strupom, za letvico pa nasula pecilnega praška, da jim bo smrdelo in ne bodo pršle notr. Aja..tale strup se jim prime na nogice.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 13:28:42
|
|
|
|
petrazg
|
O Ajetam se je javila... Kje se skrivaš tako dolgo??? Sem te zadnjič ko si poslala sms klicala, pa se nisi oglasila Bi šla na kakšno kavico z vama... Drugače pa mravljam jaz nasujem sol... pa hitro vse zaspijo Jih imamo vsake tolko časa tudi mi, v 10. nadstropju Upam, da bom res uživala... že komaj čakam...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 13:29:53
|
|
|
|
FLASK_A
|
Petrazg, fouš Uživajta!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 13:37:31
|
|
|
|
PapuaNG
|
Evo, sem s kavice pri kolegici, smo se zmenil, da gremo danes malo ven, ima ena frendica rojstni dan, je treba mal zapit. Je treba izkoristit priložnost za druženje, ker vprašanje, kdaj bo spet. Ajetam-mi smo z mravljami opravili tako, da smo našli mravljišče in not zlili lonec vrele vode. Deluje tudi pri osah Se spomnim, ko sva lani prišla na vikend na morju in so imele ose gnezdo direkt zraven terase, kjer je bila ena luknja v zemlji. Dva lonca vrele vode in jih ni bilo več Sicer sem proti ubijanju živali, če res ni treba, ampak osjega gnezda pred nosom (in z dvo mesečnim dojenčkom) res ne bi prenesla. Zdej pa že po malega v vrtec, upam, da je danes kaj več spal, da ne bo tečko, ker sem danes sama z njim.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 13:41:03
|
|
|
|
ajetam*
|
Petrazg sem vidla , da si me klicala, pa je zmeraj kaj vmes prišlo, saj vem izgovori. No, kam greste in kdaj se vrnete. Bi se pa res lahko kaj dobili na kavici, a ne Flaska ,midve si tud sam obljubljava.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 14:06:36
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Petrazg sem vidla , da si me klicala, pa je zmeraj kaj vmes prišlo, saj vem izgovori. No, kam greste in kdaj se vrnete. Bi se pa res lahko kaj dobili na kavici, a ne Flaska ,midve si tud sam obljubljava. Točno tako Dej se že enkrat v rit suni pa pridi na kofe, no
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 14:07:54
|
|
|
|
FLASK_A
|
Grem po čmrlje. Pa bo še eno težko popoldne... Včeraj mi je moj smrkavec dvakrat zapored zabrusil naj bom tiho Mu bom že dala!!! Nemogoč je postal. Glavni na vasi.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 14:20:22
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Grem po čmrlje. Pa bo še eno težko popoldne... Včeraj mi je moj smrkavec dvakrat zapored zabrusil naj bom tiho Mu bom že dala!!! Nemogoč je postal. Glavni na vasi. O poznano... M mi reče, da nimam pojma
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 14:31:15
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Grem po čmrlje. Pa bo še eno težko popoldne... Včeraj mi je moj smrkavec dvakrat zapored zabrusil naj bom tiho Mu bom že dala!!! Nemogoč je postal. Glavni na vasi. hihihih....i know that filing...pa kaj jim je ? naš stalno tuli: kaj se zdaj to pravi ? me bo razjezilo
< Sporočilo je popravil koala.cek -- 13.5.2010 14:32:58 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 14:46:59
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Grem po čmrlje. Pa bo še eno težko popoldne... Včeraj mi je moj smrkavec dvakrat zapored zabrusil naj bom tiho Mu bom že dala!!! Nemogoč je postal. Glavni na vasi. hihihih....i know that filing...pa kaj jim je ? naš stalno tuli: kaj se zdaj to pravi ? me bo razjezilo fraza pri nas : kaj sem ti pa naredil?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?