|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
13.5.2010 10:05:37   
Dudica1
uf kati tole pa ni več nikomur podobno...upam da bo čihitrej okej pa da ugotovijo že kaj je narobe!!!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
13.5.2010 10:09:31   
Anonimen
petra a - suuuuuper! držim pestke, da ne bo potrebno nič popravljati!

pa čestitke mulčku malčku!user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 4452
13.5.2010 10:16:27   
majana79
šivilja, vidiš pa je vesolje uredilo zadevo user posted image

aja, imaš ZS na FB

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
13.5.2010 12:17:21   
FLASK_A
šivilja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
13.5.2010 12:25:58   
ledenka
se na hitro javljam user posted image  me zanima, kdaj mi bojo vse poštimali, da lahko začnem delat. no, rač. so mi ravno usposobili...

petra a user posted image user posted image user posted image  vse najboljše!

šivilja, jaz načeloma nimam problema z ločenim dopustom - lani smo imeli en del tako, ampak to je bilo samo 1 teden. pa s 3 mulčki je malo težko...

grem na kosilo, pol pa počasi domov user posted image  dost za danes!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
13.5.2010 12:31:30   
petra a
punce hvala, za malčka in mojo d.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
13.5.2010 12:32:20   
petra a
ledenkauf, luštno, na malco, pol pa domov...a maš skrajšani delovnik...kako je blo na šihtu po tako dolgem času

< Sporočilo je popravil petra a -- 13.5.2010 12:35:43 >

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
13.5.2010 12:33:37   
petra a
kati-ja, porkaš, kaj je pa zdaj to...hitro nazaj, nekaj ni vredu...user posted image user posted image user posted image zate

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
13.5.2010 12:35:23   
petra a
petra-uživaj max....ko prideš pa nazaj pa poročašuser posted image

šivilja-lepo da se je tako odločil, jaz svojga tud ne bi pustila...ločen dopust, pa kaj še in to še za cel mesec, sej 3 otroke pa ne bi on mel

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
13.5.2010 12:37:06   
petra a
k.tja-hehe, špegaš...mene so na šihtu selili na novo lokacijo in valda k me ni blo so razgrebli ta najboljše mize, ostala mi je ena pri vratih, k takoj k not stopiš vidš kaj delaš...pol veš kok bom lahko špegalauser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
13.5.2010 12:53:38   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

k.tja-hehe, špegaš...mene so na šihtu selili na novo lokacijo in valda k me ni blo so razgrebli ta najboljše mize, ostala mi je ena pri vratih, k takoj k not stopiš vidš kaj delaš...pol veš kok bom lahko špegalauser posted image

user posted image  sva na istem. Jaz imam promenado mimo mize, jbt angleže in njihove standardeuser posted image . Mene je za spremembo od ledenke že vse čakalo prštiman user posted image

petrazg uživajtaaaa. Komaj čakam slikce... Sem si kupila gel za tuširanje od balee new york in zadaj piše, da je isto kot če se po ny sprehajaš, ko se tuširaš user posted image .

kati miljon user posted image user posted image user posted image user posted image  pa to je za znoret. Čuvaj se.

grem posodo pomivat jupi...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
13.5.2010 12:56:03   
Leela
sosedi nad mano parket brusijo, imam vibracije. Upam, da bo F. spal

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
13.5.2010 13:04:50   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

sosedi nad mano parket brusijo, imam vibracije. Upam, da bo F. spal

uuuuu to je za celulit dobro...zgine....pa ne jim povedat, drugače boš mogla še kej plačat user posted image

KatMat...user posted image user posted image user posted image user posted image

Petraa...čestitke in vse najboljše!

Petrazg...uživaj!

Ledenka...nism nč fouš user posted image

a sm še kej pozabla?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
13.5.2010 13:09:07   
ajetam*
živjo!
Je ravno električar odšel, J. je pa zaspal, tako da imam malo časa.

Šivilja jaz sem proti ločenemu dopustu, no pa vidim, da je že sam do tega prišel.user posted image

Petra a bravo za diplomo.

Katmat user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pocajtaš.

Petrazg, a spet kam potujete. UŽIVAJ za vse nas.

Vse, ki ste v službi, da vam ta deževen dan čimprej mine.

A ima katera izkušnje z mravljami? Men skoz balkon nekje noter hodijo, pa pridejo nekje (enkrat bližje vratom, drugič bolj stran) za letvico v dnevni sobi notri. Sem nastavla pasti, pa jih niti ne povohajo, špricat pa nočem skoz. Če posprejam, drži en teden potem pa spet nov udar. Nočem se vrnit v mravljišče, ko bomo šli na dopust. Mi grejo že na živce.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
13.5.2010 13:10:25   
ajetam*
Maja a ta tvoja prijateljica hod na plavajne ob sobotah? ker jaz sem prej ob petkih hodila z Jakobom, zdaj hodim pa ob sobotah z Izo. Kako pa zgleda?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
13.5.2010 13:17:56   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Maja a ta tvoja prijateljica hod na plavajne ob sobotah? ker jaz sem prej ob petkih hodila z Jakobom, zdaj hodim pa ob sobotah z Izo. Kako pa zgleda?

Rdeče lase na kratko postrižene...tko do ušes. Zdej to soboto ju ni blo.

Mravlje...smrdi jim pecilni prašek, cimet, kis. Drugače obstaja od Forte za pošpricat in potem ta strup nesejo v mravljišče in sčasoma pomrejo. Jst za po hiši raje uporabljam naravne odganjalce. Bi pa na tvojem mestu zunaj našpricala s tem strupom, za letvico pa nasula pecilnega praška, da jim bo smrdelo in ne bodo pršle notr.
Aja..tale strup se jim prime na nogice.

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
13.5.2010 13:28:42   
petrazg
O Ajetam se je javila... user posted image Kje se skrivaš tako dolgo??? Sem te zadnjič ko si poslala sms klicala, pa se nisi oglasila user posted image Bi šla na kakšno kavico z vama... Drugače pa mravljam jaz nasujem sol... pa hitro vse zaspijo user posted image Jih imamo vsake tolko časa tudi mi, v 10. nadstropju user posted image

Upam, da bom res uživala... že komaj čakam...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
13.5.2010 13:29:53   
FLASK_A
Petrazg, foušuser posted image Uživajta!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
13.5.2010 13:37:31   
PapuaNG
Evo, sem s kavice pri kolegici, smo se zmenil, da gremo danes malo ven, ima ena frendica rojstni dan, je treba mal zapit. Je treba izkoristit priložnost za druženje, ker vprašanje, kdaj bo spet.

Ajetam-mi smo z mravljami opravili tako, da smo našli mravljišče in not zlili lonec vrele vode. Deluje tudi pri osah user posted image Se spomnim, ko sva lani prišla na vikend na morju in so imele ose gnezdo direkt zraven terase, kjer je bila ena luknja v zemlji. Dva lonca vrele vode in jih ni bilo več user posted image Sicer sem proti ubijanju živali, če res ni treba, ampak osjega gnezda pred nosom (in z dvo mesečnim dojenčkom) res ne bi prenesla.

Zdej pa že po malega v vrtec, upam, da je danes kaj več spal, da ne bo tečko, ker sem danes sama z njim.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
13.5.2010 13:41:03   
ajetam*
Petrazg sem vidla , da si me klicala, pa je zmeraj kaj vmes prišlo, saj vem izgovori. No, kam greste in kdaj se vrnete. Bi se pa res lahko kaj dobili na kavici, a ne Flaskauser posted image ,midve si tud sam obljubljava.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
13.5.2010 14:06:36   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Petrazg sem vidla , da si me klicala, pa je zmeraj kaj vmes prišlo, saj vem izgovori. No, kam greste in kdaj se vrnete. Bi se pa res lahko kaj dobili na kavici, a ne Flaskauser posted image ,midve si tud sam obljubljava.

Točno takouser posted image Dej se že enkrat v rit suni pa pridi na kofe, nouser posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
13.5.2010 14:07:54   
FLASK_A
Grem po čmrlje. Pa bo še eno težko popoldne... Včeraj mi je moj smrkavec dvakrat zapored zabrusil naj bom tihouser posted image user posted image Mu bom že dala!!! Nemogoč je postal. Glavni na vasi. user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
13.5.2010 14:20:22   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Grem po čmrlje. Pa bo še eno težko popoldne... Včeraj mi je moj smrkavec dvakrat zapored zabrusil naj bom tihouser posted image user posted image Mu bom že dala!!! Nemogoč je postal. Glavni na vasi. user posted image

O poznano... M mi reče, da nimam pojma user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
13.5.2010 14:31:15   
koala.cek

hihihih....i know that filing...pa kaj jim je ? naš stalno tuli: kaj se zdaj to pravi ? me bo razjezilouser posted image

< Sporočilo je popravil koala.cek -- 13.5.2010 14:32:58 >

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
13.5.2010 14:46:59   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

hihihih....i know that filing...pa kaj jim je ? naš stalno tuli: kaj se zdaj to pravi ? me bo razjezilouser posted image

fraza pri nas : kaj sem ti pa naredil? user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?