Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.5.2010 9:50:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aja katera ve kje se naredi poslovodski izpit? ne obstaja več...jaz sem tud hotela to it delat pa sem se potem kar na ekonomsko vpisala zato ja, smo ekonomska mi nič pr tem ne pomaga ker imam enako 5.stop.,kot z mojo šolo... rabiš ta izpit, ker ko pišeš prošnje kam in hočeš dat za poslovodjo, je pogoj poslovodki izpit. Te pa nea vem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.5.2010 9:51:25
|
|
|
|
tasa_m
|
kako vreme, za bruhat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.5.2010 10:17:49
|
|
|
|
tasa_m
|
Ly kdaj se zmenima, jutri popoldan? Ker če boma čakali na lepo vreme ga v tem tednu ne boma dočakale Boma pač nekam na kofe šle
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.5.2010 10:58:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aja katera ve kje se naredi poslovodski izpit? ne obstaja več...jaz sem tud hotela to it delat pa sem se potem kar na ekonomsko vpisala zato ja, smo ekonomska mi nič pr tem ne pomaga ker imam enako 5.stop.,kot z mojo šolo... rabiš ta izpit, ker ko pišeš prošnje kam in hočeš dat za poslovodjo, je pogoj poslovodki izpit. Te pa nea vem eh tak je bilo nekoč....zdaj če uradno želiš bit poslovodja oz vodje moraš imeti V stopnjo,sicer pa si tud brez lahko....)))).Jaz sem v M bila vodja,sicer brez V stopnje,če pa bi želela na papirja,pa rabiš V.....ker včasih je bilo tako,da si par uzpitov naredil v Lj in je to bilo to,zdaj pa avtomatsko se šteje da če imaš V . stionjo,da se normalno prijavljaš na mesto poslovodje,s IV stopnjo,pa za prodajalca....je pa odvisno kje delaš,če imaš veze je tak vsaka šola brezveze)))
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.5.2010 14:08:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eh tak je bilo nekoč....zdaj če uradno želiš bit poslovodja oz vodje moraš imeti V stopnjo,sicer pa si tud brez lahko....)))).Jaz sem v M bila vodja,sicer brez V stopnje,če pa bi želela na papirja,pa rabiš V.....ker včasih je bilo tako,da si par uzpitov naredil v Lj in je to bilo to,zdaj pa avtomatsko se šteje da če imaš V . stionjo,da se normalno prijavljaš na mesto poslovodje,s IV stopnjo,pa za prodajalca....je pa odvisno kje delaš,če imaš veze je tak vsaka šola brezveze))) ja to ap je res. No, jaz bom zdaj z V.stop. delala delo za IV.stop. ampak ker v svoji branži ne dobim mi druga ne preostane! Ampak zato sem se vpisala zdaj dalje v šolo tak da bomo vidli kak bo šlo vse to...služba, šola,Lija pa še dragi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.5.2010 15:07:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly kdaj se zmenima, jutri popoldan? Ker če boma čakali na lepo vreme ga v tem tednu ne boma dočakale Boma pač nekam na kofe šle Lahko ja.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.5.2010 15:18:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ja to ap je res. No, jaz bom zdaj z V.stop. delala delo za IV.stop. ampak ker v svoji branži ne dobim mi druga ne preostane! Ampak zato sem se vpisala zdaj dalje v šolo tak da bomo vidli kak bo šlo vse to...služba, šola,Lija pa še dragi. svaka ti čast,da ti rata..... ..torej si se vpisala... jaz vem,da ne bi mogla hodit v šolo in delat,ker vsaj tu je tako,da so vsak dan predavanja,pa če parkrat manjkaš,si adijo...tak da,jih pa velika večina sfolga prav tako)))
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.5.2010 15:26:19
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.5.2010 15:26:58
|
|
|
|
matcar
|
Super,Tasa,da si se v šolo vpisala. Pa vse se da,če se hoče in če je volja.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.5.2010 15:27:25
|
|
|
|
matcar
|
Kdaj pa bo kaka kava padla,da nas bo malo več?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.5.2010 15:52:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kdaj pa bo kaka kava padla,da nas bo malo več? jutri popoldan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.5.2010 15:53:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ja to ap je res. No, jaz bom zdaj z V.stop. delala delo za IV.stop. ampak ker v svoji branži ne dobim mi druga ne preostane! Ampak zato sem se vpisala zdaj dalje v šolo tak da bomo vidli kak bo šlo vse to...služba, šola,Lija pa še dragi. svaka ti čast,da ti rata..... ..torej si se vpisala... jaz vem,da ne bi mogla hodit v šolo in delat,ker vsaj tu je tako,da so vsak dan predavanja,pa če parkrat manjkaš,si adijo...tak da,jih pa velika večina sfolga prav tako))) bomo videli kako bo če bo ratalo, srčno upam da bo. No, saj zato pa sem se izredno vpisla, samo skrbi me, ker nisem še nič po pošti dobila Danes sem dobila odločbo iz borze in moram rečt da sem pozitivno presenečena nad vsoto
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.5.2010 18:22:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Danes sem dobila odločbo iz borze in moram rečt da sem pozitivno presenečena nad vsoto nič mi ni jasno več Najprej si zadnjič rekla,da nič ne dobiš nikjer ..al pa sem že sklerozna ...pa kako nadomestilo z borze,če pa gre delat....? Daj me malo razsvetli,prosim
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.5.2010 20:12:34
|
|
|
|
matcar
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.5.2010 20:13:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kdaj pa bo kaka kava padla,da nas bo malo več? jutri popoldan Delam!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.5.2010 20:14:37
|
|
|
|
matcar
|
Nič,grem pod tuš-pridem nazaj...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.5.2010 20:16:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kdaj pa bo kaka kava padla,da nas bo malo več? jutri popoldan Delam! jaz pa pišem....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.5.2010 20:18:35
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.5.2010 20:22:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Danes sem dobila odločbo iz borze in moram rečt da sem pozitivno presenečena nad vsoto nič mi ni jasno več Najprej si zadnjič rekla,da nič ne dobiš nikjer ..al pa sem že sklerozna ...pa kako nadomestilo z borze,če pa gre delat....? Daj me malo razsvetli,prosim - od februarja do sedaj nisem dobila čisto nič; - ker mi je šel prejšni delodajalec na roko sem si lahko zrihtala nadomestilo iz borze (ni me odjavil tist dan kot bi me mogel ampak je zavlekel za 1,5mes.); - ker sem od 1.4 na borzi, delat pa začnem 17.05 mi pripada nadomestilo za 1,5 meseca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.5.2010 20:23:18
|
|
|
|
tasa_m
|
čer, vas samo pozdravim, se morem it učit matcar kak si se te ti to vse naučila, jaz tega nebom nikdar znala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.5.2010 20:46:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aja prosim za klik.. http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=7550 Kliknila.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.5.2010 20:55:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aja prosim za klik.. http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=7550 Kliknila. hvaaalaaaa Kdaj imata vidva čas? Po 16 uri.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 12.5.2010 20:56:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Po 16 uri. oki doki, se te čujemo jutri po 16h ali se kr zmenimo kje? Kak vama paše?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?