metuljcek321
|
Jutro, pupe! Joj, kolk je pa to čudno, k sem doma, ej ... prav debelo gledam ... sem že razmišljala, da grem v ponedeljek back to work, ker tkole se mi bo zrolal Štirje dnevi ti pripadajo po transferju, potem je še vikend ... no, we''ll see ... ne bi rada tukaj nekaj na blef govorila, odločala se bom po občutku/počutju, ... sem pa klicala za bolniško zdravnico (ki je druga, kot sem jo imela prej - sem kakšno leto in pol nazaj zamenjala & končno nimam več svoje srednješolske na Metelkovi, ampak eno tule v sosednjem kraju - fletna, fletna, morda jo poznate, ker odgovarja na vprašanja bralcev v Oni) ... anyway, je bla čist navdušena, da sem v postopku, mi je zaželela srečno itd. - krasen feeling, moram rečt - nisem pričakovala tko čustvenega odziva, not at all Moram rečt, da so pesti očitno pomagale, na vsake tolk se mi kar zdi, da me špika notri, pa da imam večje prsi in podobne štose ... joj, tole zna bit še "zabavno." tims, bejba, ful se vestno javljaš - se vidi, da je to TVOJ del Pridna, pridna. Ko priplezaš izpod mize, se beremo again, OK? Hec, hec. Fajn te razvajajo v službi - happy b''day sodelavki. flower, kako je Lanova koža? Tolikokrat sem se spomnila nanj. Povej, a je kaj boljše? zimska, še 1x pripenjam, tam se je res nekam zgubila povezava : KLIK Jaz vidim pri ta mladih, da imajo tale DVD predvajalnik kar dostikrat, pa potem filme in nadaljevanke gledajo - recimo na morju, na poti v avtu, ... Za današnjo digitalizirano in tehnično zelo apdejtano mladino je to prav kul. IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Pol komentarjev sem pozabila že med branjem, sorry.... ampak tole sem si pa le zapomnila: !!! oh, dear, pri slikicah sem dobila rahel cmok v grlu neboglasnica, Poslušte so dobri, ja, kolegica mi jih je že ene parkrat poslala. rebeca, ''gan pride po pošti - pa, kolk svetovno! Boš pol dala fotko, k bo montiran in v uporabi. A dež mate al kaj? Happy b''day tastu. trip-trap ograjica - aha, je še gor, ker je tko hitra in zvita kot presta in si ne predsatvljam, da bi jo na tej stopnji pustila brez. Je pa zdajle res striktno ne bom dvigovala nekaj časa. Je pa tečno, ker opažam, da je bejba kar dostikrat za prestavit. No, se bom znašli na tleh - previjanje, na malem stolčku - hranjenje, ipd. Almera, očitno je imel avto notranje krvavitve, k jih bodo zdaj poštimali. Kdaj si se zaletela? O čem ti to? Me ne vemo absolutely nothing Ja, ej, davek na obresti - tud naju je razveselil. Madoniš, obresti pa tko gnile & še plačat moraš od njih - grrrr. Eh, ni panike, drug let bo drgač, saj sva račune kar fajn spraznila za bajto na morju Kva sva jih, ej glugluglu, a nimaš dohodnine do 31. 5. za plačat?
< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 12.5.2010 8:42:04 >