|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.5.2010 21:48:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 176
   [Brisano sporočilo]
11.5.2010 21:49:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 177
   [Brisano sporočilo]
11.5.2010 21:49:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: Julijske čveke 2008 - 6.del
11.5.2010 21:54:37   
glugluglu
almera, si me spomnila na položnice, sem šla takoj še eno star položnico in dohodnino plačat. Na dohodnino bi skoraj pozabila.

majuska mi smo pa danaes tudi praznovali rojstni dan od sosedove 4 letne punčke.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 179
11.5.2010 23:02:57   
Majuska
jest grem pa danes samo še spat ... user posted image

no, pa še nekaj današnjih utrinkov

z očijem sva preizkušala velike gugalnice in gledala za puncami ...

user posted image

bom nekaj narisal za mami, ker ravno praznuje
user posted image

ej mami, a lahko še mal nagajam?
user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 180
12.5.2010 7:48:21   
tims
Dobro jutro!

Majuska, super fotkeuser posted image .

Jaz sem pa tud včeri zvečer vse polikalauser posted image . Sem pa pol sam dol padla. Zdej pa ne vem, a je bla utrujenost še posledica pondelkove večerjeuser posted image . Včasih sem šla ob petih spat, ob pol sedmih pa v službo, zdej pa spim 6ur, pa mam mal premaluser posted image

Almera - user posted image mogoče bi pa še kakšen Buscopan vzela. Men je pri krčih kr pomagal. Čuvaj se.

Je kolegica prnesla jegra, ker praznuje roj. dan. Sem enga spila, pa bom po moje pod mizo nadaljevala z delomuser posted image .

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 7:54:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 182
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 8:11:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 183
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 8:17:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 184
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 8:31:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 185
12.5.2010 8:41:05   
metuljcek321
Jutro, pupe!

Joj, kolk je pa to čudno, k sem doma, ej ... prav debelo gledam ... sem že razmišljala, da grem v ponedeljek back to work, ker tkole se mi bo zrolaluser posted image  Štirje dnevi ti pripadajo po transferju, potem je še vikend ... no, we''ll see ... ne bi rada tukaj nekaj na blef govorila, odločala se bom po občutku/počutju, ... sem pa klicala za bolniško zdravnico (ki je druga, kot sem jo imela prej - sem kakšno leto in pol nazaj zamenjala & končno nimam več svoje srednješolske na Metelkovi, ampak eno tule v sosednjem kraju - fletna, fletna, morda jo poznate, ker odgovarja na vprašanja bralcev v Oni) ... anyway, je bla čist navdušena, da sem v postopku, mi je zaželela srečno itd. - krasen feeling, moram rečt - nisem pričakovala tko čustvenega odziva, not at alluser posted image

Moram rečt, da so pesti očitno pomagale, na vsake tolk se mi kar zdi, da me špika notri, pa da imam večje prsi in podobne štose ... joj, tole zna bit še "zabavno."

tims, bejba, ful se vestno javljaš - se vidi, da je to TVOJ deluser posted image  Pridna, pridna. Ko priplezaš izpod mize, se beremo again, OK? Hec, hec. Fajn te razvajajo v službi - happy b''day sodelavki.

flower, kako je Lanova koža? Tolikokrat sem se spomnila nanj. Povej, a je kaj boljše?

zimska, še 1x pripenjam, tam se je res nekam zgubila povezavauser posted image : KLIK Jaz vidim pri ta mladih, da imajo tale DVD predvajalnik kar dostikrat, pa potem filme in nadaljevanke gledajo - recimo na morju, na poti v avtu, ... Za današnjo digitalizirano in tehnično zelo apdejtano mladino je to prav kul.

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Pol komentarjev sem pozabila že med branjem, sorry.... ampak tole sem si pa le zapomnila: user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

oh, dear, pri slikicah sem dobila rahel cmok v grlu

neboglasnica, Poslušte so dobri, ja, kolegica mi jih je že ene parkrat poslala.

rebeca, ''gan pride po pošti - pa, kolk svetovno! Boš pol dala fotko, k bo montiran in v uporabi. A dež mate al kaj? Happy b''day tastu.

trip-trap ograjica - aha, je še gor, ker je tko hitra in zvita kot presta in si ne predsatvljam, da bi jo na tej stopnji pustila brez. Je pa zdajle res striktno ne bom dvigovala nekaj časa. Je pa tečno, ker opažam, da je bejba kar dostikrat za prestavit. No, se bom znašli na tleh - previjanje, na malem stolčku - hranjenje, ipd.

Almera, očitno je imel avto notranje krvavitve, k jih bodo zdaj poštimali. Kdaj si se zaletela? O čem ti to? Me ne vemo absolutely nothinguser posted image  Ja, ej, davek na obresti - tud naju je razveselil. Madoniš, obresti pa tko gnile & še plačat moraš od njih - grrrr. Eh, ni panike, drug let bo drgač, saj sva račune kar fajn spraznila za bajto na morjuuser posted image  Kva sva jih, ejuser posted image

glugluglu, a nimaš dohodnine do 31. 5. za plačat?

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 12.5.2010 8:42:04 >

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 8:47:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 187
12.5.2010 8:50:56   
neboglasnica
Grrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 188
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 8:52:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 189
12.5.2010 8:53:46   
neboglasnica
Bemti no. A sem jaz blesava ali pa nekdo drug???? Danes gre Ančka z vrtcem v Kekčevo deželo. Če je katera že kdaj bila, to je sredi gozda, hrib, dolina ipd... Glede na to, da že 14 dni uliva, sem sklepala, da se pod napisom nepremočljiva in dobra obutev skriva rešitev: gojzarji. In seveda dam naši pupi gojzarje, ki ne drsijo, ne premočijo... Vzg. pa skoraj kap: ja, kdo bo pa tole zavezoval????? Najrajši bi sedajle do vrtca skočila in moji pupi sama zavezala gojzarje. PM, kolk so nekateri leni!!!! Vzg. je pod tem geslom namigovala na gumijaste škornje. Japajade, drsi in v škornjih bi po mojem kaj hitro prišlo do poškodbe. 

Neposredna povezava do sporočila: 190
12.5.2010 8:54:05   
neboglasnica
Sorry, samo sem mogla.

Neposredna povezava do sporočila: 191
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 8:56:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 192
12.5.2010 9:09:50   
Majuska
Ojla,

sem malo pozna, sem namreč malo častila zajtrk tule na našem hodniku ... madona, tako opažena pa že dolgo nisem bila, vsi danes opazijo kompletek, čevlje, pa oh in sploh - kolk je čudno user posted image

Pa še zajtrk za vas, nisem pozabila, brez skrbi user posted image

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 193
12.5.2010 9:11:32   
Majuska

Sorry, samo sem mogla.

ti si kar daj duška ... in se strinjam, madona, kakšen neumesen komentar s strani vzgojiteljice user posted image   a zdej boš pa zato, ker se njej ne ljubi, tamali dala sandale gor al kaj? user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 194
12.5.2010 9:17:44   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Moram rečt, da so pesti očitno pomagale, na vsake tolk se mi kar zdi, da me špika notri, pa da imam večje prsi in podobne štose ... joj, tole zna bit še "zabavno."

pri meni je tudi psiha naredila ... že 2 meseca, preden je Aleksander nastal, sem imela drugačne prsi in hodila na veliko lulat, feeling v telesu je bil čisto drugačen - očitno se je telo že pripravljalo na spremembo user posted image user posted image

Ti kar lepo počivaj, srce, da ne boš prehitro vstala user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 195
12.5.2010 9:20:05   
metuljcek321
neboglasnica, jooj, no, da ne bojo mogle zavezat gojzarjev - da te nekam prime, no ... grozno, kako so eni komot dandanes

populis, je šefe back to work? In ja, I'll play it by ear, definitivno ... je pa 2 tedna za čakat, ne 4, thank God ... no, pol pa še 8 mesecev ... but let's take 1 thing at a timeuser posted image  How's the princess? Je bla včeraj samo slučajno nekaj našpičena? Upam, da ne zboli! Ja, se vidi, da imam cajt s temi barvami, a ne?user posted image

Majuška, ti kar uživaj v pozornostih in tvojem včerajšnjem dnevu ... rd je pa le samo 1x/leto.

jutrišnji nastop skupinice muckov - ouje, kolk se veselim, da vidim našo čebelco na velikem odru Nastopili bodo skupaj s sosednjo skupino - z račkami. Včeraj so šli premierno pogledat oder, na katerem bodo ... kot je blo za pričakovat, je blo very stresno, ogromno otrok je jokalo ... no, naša miss je bla baje pogumna ... pikci, jih kar vidim, kako gomazijo po dvorani & debelo gledajo, kje so zdaj ...

cajt za malico - otroka sta lačnauser posted image  ... Anja vam želi en dober break:
user posted image

potem pa via kavč - berem ful fajn knjigo Sophie Kinsella: Remember Me? KLIK (nobene povezave whatsoever s filmom z enakim naslovom z Robertom Pattisonom v glavni vlogi) - o 25-letni punci, ki je čist nesrečna, v službi ji ne gre, tip je grozen, čudno izgleda, potem pa bum se zbudi nekega dne v bolnici, izkaže se, da je to 3 leta pozneje, ona je prelepa, vitka, uspešna, poročena s sexy milionarjem, ima vse, kar si je nekoč želela ... hkrati pa tudi luknjo v spominu, tko da nima pojma, kako je do tega prišla, kdo je mož, kje živi, ... se bere tko, da kar požiram strani ... priporočam ...

... pismu, ej, kolk lepe pomladanske barve jaz danes izbiram ... ulala ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 196
12.5.2010 9:29:17   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

... pismu, ej, kolk lepe pomladanske barve jaz danes izbiram ... ulala ...

Ja pa res user posted image user posted image user posted image . Se vidi, da ti je mičkeno dolgčas.

Jaz pa user posted image proti službi, danes pridejo k nam otroci iz vrtca si pogledat bodočo šolo, nato normalen šiht, GU in RS. Fuj in fej! Ampak zvečer grem pa na večerjo s kolegicama, komaj čakam....

BTW: ali se človek kdaj nauči tega, da nehaš sebe kazati v slabi luči?? Oz. da se nehaš negirati.. Ma, pozabte, sploh ne znam povedati, kaj hočem. Npr. zadnjič so me predlagali, da bi vodila ešalon članic (gasilke) na LJ paradi 05.06. Vau, jaz vsa počaščena in ponosna a v istem trenutku rečem, kaj pa una druga, ki bi mogoče znala to bolje narediti?? Ja, porkamadonca, a je to res treba. Zakaj ne znam reči, ja, hvala lepa, seveda bom in PIKA. Amen.

Bo že bolje!

Majuska, uživaj v pozornosti! user posted image paše aneda?

Populis: bizi bizi? Kako pa malčica?

Flower: si ok? Ter ka roka boli od likanja?

_rebeca_: ne zapravljaj preveč!

Tims: si se že pobrala? user posted image

Almera: si bolje?

user posted image : ti pa user posted image !

Glu: kako vam gre?

Neposredna povezava do sporočila: 197
12.5.2010 9:36:54   
tims

Sorry, samo sem mogla.

Uf, jest bi se tud tkole spihala. Marija sveta, pa kaj so na glavo padle. Tko k Majuska prav: a nej bi ji sandale dala gor? To je sam za tepstuser posted image . Kva pa vem, če sem se pobrala. Zgleda da jegr še kr buta v glavouser posted image

Majska, hvala za zajtrk. Sem že lačna ful. Pa super da si v centru pozornosti. Včasih kar sede.

Rebeca, super za toboganuser posted image .

Metuljčica, raj kakšen dan več počivaj kot premalo. Sicer pa tako kot si rekla - po občutku. Uživaj v knjigi. Po opisu sodeč mora bit pa res dobra. Si moram zapomnt naslov.

No, no, punce. Bodte malo bolj prijazne user posted image user posted image user posted image . Greste vse počas za manouser posted image user posted image user posted image . Hec, hec.

A za dohodnino ste že vse dobile odločbo? Pri nas je moj dobil, jest pa še nič.user posted image

Grem še mal delat.

< Sporočilo je popravil tims -- 12.5.2010 9:38:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 198
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 9:46:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 9:47:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?