Angel_Tian
|
Evo moje javljanje. Sem že nekaj časa iz MB, ampak sem mogla še nekaj v mestu opravit, pa na parcelo it, potem si pa za jest naredit, ker me je pigalo od lakote že Ctg je bil ok, naslednji spet na PDP, torej 19.5. Sem dve uri bila tam, ker je vse skupaj šlo nekam čisto počasi Je bila ena mlada zdravnica in so se ženske v čakalnici pogovarjale, da rada komplicira. Se je ena tudi kar prijokala ven. No ja, jaz sem v dveh minutkah vse lepo opravila pri njej pa še zelo prijazna je bila, tako da ne vem, kake težave so druge imele. Aja, pa obe s sestro sta mi rekle, naj pridem kar pred PDP-jem že rodit, ker imajo v takem primeru manj dela Zdaj pa vas še hitro preberem in pokomentiram, potem pa se bo počasi že moj primajal domov in bomo tak spet celo popoldne na parceli. Ja, še to - spala sem pa danes ponoči kot ubita. Z malim sva se samo enkrat zbudila za lulanje, zjutraj bi pa jaz še kar ležala, če ne bi bilo treba it v MB. Očitno sem se včeraj z vsem tistim delom dobro zmučila sapin - lepo, da si delila delček nosečnosti z nami Prijeten porod tudi tebi. gromska - kaj ti mene nekaj v svoje čudne sanje mešaš, jaz niti svojih (če slučajno sploh so) ne razumem Ampak lepo, da pa vem ime vašega za vse šiviljske izdelke. Ko boš z delom nadaljevala, pa le javi, da se jaz po tisto blago odpravim Joj jaz nimam plana za rojevanje. Edino na termin bi rada šla, ker se to od mene tako pričakuje teja k - daj si resno zamisli zivepinega tasta s katero od naših tašč Zdaj pa povej, katera od nas se ti je tako zamerila, da misliš, da bi tako duplo dozo lahko prenašala da je tvoj popustil. Nima veze, če je bil ton glasu odločilen pri tem, važno da je tako kot želiš. za današnji pregled. Ja, poglej ti to. Res imajo nekatere manj časa za RR v času porodniške kot prej še v službi. To pomeni, da jaz nisem edina, ki je v službi pravi garač aprilčica - super, odlično Samo ne obupat in vidiš, da vama bo dojenje lepo zlaufalo. Strah pred patronažno pa je tudi odveč biba - za avto. Ampak zdaj pa tudi ne moreš it rodit, če si svojo številko za objavljanje "posodila" zivepo - nič bat, nekak se bo že zvedlo, ko boš šla rodit moi - a že kdo kaj ve, kaj je s to našo deklino? amber - čestitke za hčerkico. Vaginalni pregled - mene G ne gleda s prsti, vedno s tistim železjem, ki ga pol v meni razširi. Pa ni boleče. Sem pa res čisto sproščena, ko to počne. maja - čestitke tudi tebi sky - držimo pesti in seveda nekaj zate in za bebico. milena - za dojenje. Le pridno rastita naprej. meemee - da bo šlo lažje čez današnji dan teja - UŽIVAJ! Jaz grem pa zdajle obesit en strojček cunj. Potem pa sem nekako optimist, da pred porodom ne bom več prala Krasno mi preživite tole sončno popoldne, ne se jezit, nič razburjat. Pa pridem verjetno zvečer pokukat, kako je kaj z vami.