Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 11.5.2010 11:58:02
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis O ti bljak kulk lula zuni :( pri nas je bilo samo nekaj kapljic ... ... nič, z dragim greva počasi v kitajca, se za nekaj uric poslavljam
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 11.5.2010 12:03:20
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 za slavljenko Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu classy style cake mojcek si kar tole sposodim - sanjsko zgleda ... Majuška, happy b'day, naj se ti izpolnijo vse majhne in velike želje, naj te še naprej spremljajo smeh, veselje, dobra volja, odlična družba & dober fotoaparat
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2010 12:04:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2010 12:04:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 11.5.2010 12:05:08
|
|
|
|
metuljcek321
|
Last night - ladies' night ... odlična družba ste, julijke moje drage, upam, da kmalu ponovimo. Danes zjutraj sem slišala reklamo za Dabudo po radiu - could this be the sign for us? Ja, hruška, itak, da smo se spomnle nate - smo se spraševale, če boš po deveti uletela ... škoda, da te ni blo ... te pa pričakujemo next time, veš? Lan, ubogi mali revček, kaj ga je to napadlo. Ja, pismu, ej. Jaz srčno upam, da tokrat prime krema in bo koža kmalu tipi-topi. Poročaj! zimska, jaz ponavadi nesem nazaj, pa potem kupim nekaj drugega za tisti znesek. Kje si pa nabavljala? Kaj pa, če daš mal daljšo majčko čez hlače - a še zmeraj ni OK? Al pa novo kratko majčko, pa popek pokažeš, da prisiliš folk, da se fokusira s pogledom stran od hlač? Bi kakšen tak trik vžgal? hd možek ... uspešno in hitro okrevanje v domači oskrbi. Lušten članek, btw. nedelja - vreme - rebeca, mogoče so pa spet mal zamučkali vremenarji in bodo le krajevne plohe ... v sosednjem kraju, ofkors.
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 11.5.2010 12:05:55
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Jej je z nami. tko na easy, na sedežni - zleknjena, zrelaksirana, z dvema pikicama v sebi ... hja, takle je to, ja
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 11.5.2010 12:08:45
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska ŠE VEDNO IŠČEM DARILO za nečakinjo. (Plan je bil, da ji kupim mp3 player - ga že ima... ) prenosni DVD player maybe? nekaj takega: KLIK
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2010 12:08:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 11.5.2010 12:10:27
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Majuška, party time ... vse zgleda odličnoooooooo ... čin in dober tek nazaj
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2010 12:11:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 11.5.2010 12:13:41
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Sporočam eno zelo sladko in veselo novico : Citiram : Ahoj. Metulj sporoča, da sta 2 pikici že na toplem :) lp vsem julijkam, N o, kolk dobr ... zdajle lezem počasi po straneh ... thanks ...
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2010 12:14:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 11.5.2010 12:16:04
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis To je bilo takrat slikano , ki si ga ti še po slamci iz torbice cuzala, tak da možno da se ti je v spomin vtisnila druga slika kako si potem danes, tims? kaj mucek mijavka? populis, odlično za čvekec z julijkami today ... dobre ste, da se tkole na hitrco zmente ... če bom zdaj jaz doma, vas z veseljem gostim kak dan (no, tud če bom šla back to work, se komot dobimo pr nas - saj je čist bliz Rudnika ... vabim ...)
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 11.5.2010 12:18:11
|
|
|
|
nanka
|
Majuška vse najboljše, lepo praznuj in veliko daril. Metuljčica že stiskam pesti in ti želim da bo vse OK. Neboglasnica, hvala, hvala, hvala, punci sta navdušeni.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 11.5.2010 12:19:23
|
|
|
|
metuljcek321
|
... hvala za pesti, pupe, poročam, kako in kaj v bližnji prihodnosti ... baterija se mi prazni, bom ugasnila comp ... za finiš še nekaj sladkega (Majuška, saj lahko tud punce kakšen košček na tvoje zdravje, a ne da?) pa, pa, lep dan, naj gre dež vstraaaaan
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 11.5.2010 12:24:33
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: populis To je bilo takrat slikano , ki si ga ti še po slamci iz torbice cuzala, tak da možno da se ti je v spomin vtisnila druga slika kako si potem danes, tims? kaj mucek mijavka? populis, odlično za čvekec z julijkami today ... dobre ste, da se tkole na hitrco zmente ... če bom zdaj jaz doma, vas z veseljem gostim kak dan (no, tud če bom šla back to work, se komot dobimo pr nas - saj je čist bliz Rudnika ... vabim ...) Mah kaj pa vem... mislim da to glih ni kakšen mucek. Hudiča, sej se me ne more prijet en deci. Al ja? Me pa bolj zanima kako si ti? Kako se počutiš?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2010 13:07:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2010 13:09:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2010 13:11:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2010 13:12:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2010 13:13:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2010 13:19:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2010 13:38:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2010 13:40:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2010 13:55:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?