Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:32:24
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 jaz ne znam taroka...bom samo gledala sej e bomo v Zvezdi igrale kart... v šoli bi z Fargi igrale karte...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:32:53
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia no, pa da te vidim kako bova v dvoje tarok špilale!!! na povjerenje špica, vse se da naučit!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:34:58
|
|
|
|
hermy1
|
Ja, res imam 18. pregled (uff, pazim, da se ne zatipkam, sigurno bi jih takoj slišala !) ob 12.15, torej do nekje 12. ure sem lahko z vami. Kdaj se pa dobim/te?? Lahko pa vmes skočim na pregled in pridem nazaj ...naše maratonske seje tako trajajo dovolj dolgo, da si to lahko privoščimo...sam potem bom jaz že lačna , pa nam je nekaj Fargi eno kosilo enkrat obljubljala, a ne ?!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:38:03
|
|
|
|
zup2
|
Če bom lahko, pridem tudi jaz na tortico . Bitka jaz imam pa na dan mladosti PDP
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:38:27
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 , pa nam je nekaj Fargi eno kosilo enkrat obljubljala, a ne ?! ob 11ih. Klasika. Ti pejt lepo na pregled pa se potem še enkrat oglasi...sej bomo tam najmanj do 15 Jst sem tudi slišala da je neki obljubljala....čeprav nisem bila zraven
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:40:19
|
|
|
|
Fargesia
|
kosilo? aja, una vegeterijanska varianta! men je vseen, sam najdt mormo to gostilno.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:41:32
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Če bom lahko, pridem tudi jaz na tortico . Bitka jaz imam pa na dan mladosti PDP Hudimana kolko lepih stvari se bo ta dan zgodilo... Zup2 sam ti greš v torek rodit...a se nisva tako zmenle....pol pa v petek na štrudel pred porodnišnico. Ajaaa boš pol po Zvezdi šla rodit...tut prav. itak da boš lahko prišla... boš vidla
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:42:40
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia kosilo? aja, una vegeterijanska varianta! men je vseen, sam najdt mormo to gostilno. pa ne velja kak pašnik...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:46:40
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia kosilo? aja, una vegeterijanska varianta! men je vseen, sam najdt mormo to gostilno. pa ne velja kak pašnik... ne bo dobro tole?
< Sporočilo je popravil Fargesia -- 10.5.2010 21:47:02 >
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:48:27
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia kosilo? aja, una vegeterijanska varianta! men je vseen, sam najdt mormo to gostilno. pa ne velja kak pašnik... ne bo dobro tole? sej sm vedla....čitam te kot knjigo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:49:10
|
|
|
|
špica84
|
bom se vegeterjanc ratala....hehehe oprosti jaz sem mislila,...da bomo sred zvezde igrale karte
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:51:57
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 oprosti jaz sem mislila,...da bomo sred zvezde igrale karte mah tok kukr smo ubrisane, tud to ne bi bilo nič čudnega...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:56:54
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: špica84 oprosti jaz sem mislila,...da bomo sred zvezde igrale karte mah tok kukr smo ubrisane, tud to ne bi bilo nič čudnega... moj me samo gleda ...se skoz smejem... k mamo take
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:57:35
|
|
|
|
Petyyyy
|
Čer nosečke 18. sicer delam do 14.30, vendar, če res planirate biti tam do 15, lahko prišibam na nekaj nezdravega , da vas spoznam. Prosim za kakšne koordinate, ali bodo bušiji dovolj?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:57:35
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: špica84 oprosti jaz sem mislila,...da bomo sred zvezde igrale karte mah tok kukr smo ubrisane, tud to ne bi bilo nič čudnega... moj me samo gleda ...se skoz smejem... k mamo take moj se ne čudi več...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:58:39
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy Prosim za kakšne koordinate, ali bodo bušiji dovolj? ena koordinata so res bušiji, druga je pa nalezljiv smeh naše bitke...kr prašaj uno babco na GKLJ!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:59:33
|
|
|
|
Petyyyy
|
ok, to je to
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 22:04:52
|
|
|
|
bit
|
sej tvojim štosom...za drobiž.. se res ni težko smejat sem zadnjič vidla nalepko...v žurnalu....adijo pamet
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 22:07:08
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit sem zadnjič vidla nalepko...v žurnalu....adijo pamet zdej se pa jst na glas režim....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 22:08:16
|
|
|
|
špica84
|
joj no
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 22:09:35
|
|
|
|
bit
|
ti nisi resna...bljak
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 22:16:54
|
|
|
|
bit
|
Nč so , grem jst v mižule... danes sem pokonci od 6ih pa cel dan v pogonu. Se tipkamo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.5.2010 7:24:35
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro ! Da ne boste lačne . Jaz grem pa sedaj k frizerju, da bom lepa na slikah ko se naša pupa rodi . Pa-pa!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.5.2010 7:58:09
|
|
|
|
bit
|
Dobro jutro, Zup2 hvala za zajtrk. Pa uživaj pri frizerju.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.5.2010 8:58:32
|
|
|
|
sapi
|
še 7 dni ... Danes pa na izbiro. Dobro jutro, dober tek, čeprav za nekatere malo pozno. Zup še dobro, da si bolj zgodnja z marmeladnim zajtrkom ker, če bi mene čakale bi že v sladkorni šok padle . Ooo ti se tudi lepšaš jaz imam že nohtke urejene frizurica je pa že padla. tetaM je pa srčka videla pa šlikico zraven dobila . bit jaz bi tudi prišla vendar sem se z bebiko zmenila, da pred 18.05. na ta svet pride. Tako, da je v petek zame še zadnji samski žur kakršenkoli že bo .
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?