StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* mater, to me pa razpizdi! resno....napisala je da imam doma umazano....ja, valda lih jaz imam smeti, prah in umazanijo.tadej pa alergik na hisni prah in prsice...idiot babji! pa 1 teden stare cunje na kavcu....aha!!!!bravo zenšče! ce se ne veš (kar dvomim, ker me očitno spremljas) ne peglam. zato grejo cunje iz strika direkt zlozene v omare... Miška, pa ne pustit sprovocirat no! Sem že enkrat napisala, da je to podlo, da se nekoga ocenjuje po slikah. Pa velikokrat si že napisala, da imaš alergike doma, tako, da nekako verjamem, da imaš dokaj čisto stanovanje (imam tudi sama alergika). Pa mislim, da se nima noben pravice vtikat v tvoje stanovanje, takšno ali drugačno, razen, če bi ti sama prpopala sliko in nas prosila za mnenje. Je pa res, da začni energijo rajši vlagati v svoje življenje, ker se mi res ne zdiš ena pokvarjena oseba. In poskusi rešiti kar se rešiti da, drugače pa stopi na novo pot.. Sama. Z otroci. Ti bo lažje, ker vsaj psihično ne boš obremenjena. Ker tole, kar ti tu gor pišeš, pa jebela cesta, da imam jaz takega moža, ma leti. S pospeškom skozi vrata. Čeprav nam, ki pač nimamo takih težav, je lahko govoriti. Samo res, bodi pogumna in naredi že enkrat korak naprej. Pa še komentar na slikco male maje, khmm nisem picajzlasta, samo ob takem neredu bi pa še mene glava začela boleti. In to ornk!
< Sporočilo je popravil StrawberrY -- 10.5.2010 14:44:27 >
|