|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
9.5.2010 22:11:51   
Fargesia
hermy, za fizioterapijo se tud jaz spomnim, pa itak mi je vse na individualnih terapijah povedala...user posted image

zdej pa res ne vem...kje je bitka?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
9.5.2010 22:20:50   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

zdej pa res ne vem...kje je bitka?

Mogoče se je šla pa malo bolj zgodaj "mojčkat". Pa nedelje znajo bit utrujajoče, pa je lahko že omagala user posted image !

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
10.5.2010 0:03:20   
Kruce Fiks
http://www.zurnal24.si/slovenija/med-bolnisko-lahko-tudi-potujemo-170016

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
10.5.2010 6:42:56   
špica84
dobro jutro

teta m- dobro opravi danes na uz...,naj bo po tvojih zeljah

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
10.5.2010 6:50:16   
bit
Dobro jutro moje souser posted image ,

ja vem da je nora ura za pisat....mojemu sem mogla prežganko kuhat ob 6....ga neki želodec matra..bošček...me sploh ni hotel zbudit...user posted image

najprej Biba...jeeeeee kok sem vesela zate..pa je končno prispelo v tvoje naročje najlepše bitje...pa sej ni tako mičkeno...aja ko boš imela čas porodno zgodbo prosimuser posted image user posted image user posted image user posted image lepo lepo se cartajte in tudi očku čestitkeuser posted image

Sapi
...tebi gre limanje super od prstov..hvalauser posted image
Zup2...ja prav lepo ste mami presenetli..user posted image .. pupa boš pa 18.5 rodila.... 21.5 gremo na kavouser posted image

Fargi....evo mene...cel vikend sem imela obiske...zvečer sem pa padla najprej na kavč potem pa v posteljo...tko sem zamudila dihanje za Bibo.user posted image Ne danes ne grem...sta mi obe BarbiG in Zup2 rekli  da je škoda časa. V četretek pa grem ko je pediater. Dobr občutek ko te tršica pogrešauser posted image

No danes gre Bit v službo....jih grem malo posladkat z višnjevim štrudlomuser posted image

lepo lepo se mejte

< Sporočilo je popravil bit -- 10.5.2010 6:51:39 >

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
10.5.2010 8:04:08   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

http://www.zurnal24.si/slovenija/med-bolnisko-lahko-tudi-potujemo-170016

Krucek, hvala ti user posted image . Jaz sem zasledila, pa nisem bila prepričana, al je to zdaj samo za onkološke bolnike al za vse!!
Men to ful paše,..prava štala je, če si ves čas na preži, kdaj te bo kdo našel!!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
10.5.2010 8:05:04   
hermy1
Jaz mam pa 100!!!!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
10.5.2010 8:06:54   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: bit

No danes gre Bit v službo....jih grem malo posladkat z višnjevim štrudlomuser posted image

Kdaj pa nas user posted image ???

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
10.5.2010 8:10:39   
BarbiG

user posted image

danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
Fargesia (10.07.2010)
špelka (17.07.2010)
Tanja_Jes (06.08.2010)
Rojena77
S*
Urshy78 (28.10.2010)
mojškra
petyyy (02.11.2010)
jona klara
mateja33 (11.11.2010)
mojškra (15.11.2010)
jona klara
teta M (24.12.2010)
špica84 (02.01.2011)

user posted image

Bit (22.08.2010)

user posted image

zup2 (25.05.2010)
hermy1 (18.08.2010)
Kajšica (02.08.2010)

user posted image

tejalea  user posted image  user posted image   (18.06.2010)
gasilka user posted image  user posted image  (28.07.2010)
BarbiG user posted image user posted image (03.08.2010)

atina1 user posted image user posted image

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsyuser posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor,

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MAJU

ponedeljek, 10.05.
teta M - UZ

četrtek, 13.05.
sapi - pregled
bit - pregled

petek, 14.05.
S* - pregled

torek, 18.05.
špica84 - UZ

petek, 21.05.
BarbiG - UZ

četrtek, 27.05.
Bit - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JUNIJU

torek, 01.06.
jona klara - UZ

sreda, 02.06.
BarbiG - pregled

četrtek, 03.06.
Urshy78 - pregled
jona klara - NS

NAŠE NOVE NOSEČKE V APRILU

D0aisy (PO)
jona klara (LJ)
teta M (LJ)
špica84 (LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
10.5.2010 8:16:59   
BarbiG
Dobro jutro vsem skupaj.

Sonček33, ja tud jst komaj verjamem, da smo že proti koncu 28-tega tedna. Gre čas tako hitro naprej. Kar pa se počutja tiče, mi ni preveč za jamrat, ker imam dobre in slabe dneve. Men je sam važn, da čim dlje zdržimo 3 v 1. Vsaj še 8 tednov. Pa ti? Boš šla kaj kmalu v nove boje?

Fargi, na predavanje zobozdravnika se ti ne splača it. Je precej dolgočasno. Kako se zobe drgne pa menda že veš, a ne. user posted image

Sapi, limanje tortic ti gre super od rok. user posted image user posted image user posted image

Bit, se pridružujem hermy. Kdaj boš pa nas razvajala z višnjevim štrudlom? Ga namreč obožujem. user posted image

Kruce, hvala za link. Sem pa že dons zjutri na radiu slišala to in kar nisem mogla verjet. Sam preden so to uvedl, bi lahko uvedl za starše, ki so z otrokom v bolnici, bolniško. Mislim, da je ta zadeva bolj pomembna.

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 10.5.2010 8:18:21 >

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
10.5.2010 8:28:18   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Kdaj pa nas user posted image ???

21.5. a bo šlo user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
10.5.2010 8:32:22   
hermy1

Se bom nad vse potrudila!!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
10.5.2010 8:34:30   
bit

Se bom nad vse potrudila!!!

pa za pravo mizo bomo talali štrudelj...user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
10.5.2010 8:37:54   
bit
Hermy1.. a bi ti meni dala na ZS podatke oz. št. za 3D v Litiji...
kličem eno cifro pa se nobeden ne javi.user posted image a si ti popoldne klicala..

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
10.5.2010 8:53:47   
sapi
še 8 dni ...

Dobro jutro tokrat z jagodami, če jih že ni preveč (zame še ne user posted image ).

user posted image

Ste zgodnje jaz pa zaspanka. Sicer sem bila že navsezgodaj srečna, ker si je moj dojenči vzel čas in me kar nekaj časa brcal tako, da je del skrbi šel malo stran. Bomo videli kaj bo čez dan.

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
10.5.2010 8:57:19   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: sapi

še 8 dni ...

Dobro jutro tokrat z jagodami, če jih že ni preveč (zame še ne user posted image ).

user posted image

Ste zgodnje jaz pa zaspanka. Sicer sem bila že navsezgodaj srečna, ker si je moj dojenči vzel čas in me kar nekaj časa brcal tako, da je del skrbi šel malo stran. Bomo videli kaj bo čez dan.

Mljaskkkkkkk, ta bi sedaj sedla!!! Pa še lepa je tako!!

Sapi, osem dni je pa res malo...a se že okoli P voziš??? Boš v Lj rodila?

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
10.5.2010 9:04:33   
sapi
hermy ja res je malo, odštevam in ne dojemam kako gre čas hitro. Sem še kar v gibanju, fit, trebuh ni ovirauser posted image . Doma me malo postrani gledajo, ker se še kar veselo z avtom vozim.
P bo pa kar Lj. Tako sva se skupaj odločila. Pa ti že premišljuješ?

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
10.5.2010 9:04:42   
hermy1

kličem eno cifro pa se nobeden ne javi.user posted image a si ti popoldne klicala..

A si dobila ZS, če ne natipkam še enkrat!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
10.5.2010 9:10:44   
bit

A si dobila ZS, če ne natipkam še enkrat!!

nisem..lahko mi tudi sms pšlješ

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
10.5.2010 9:12:06   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: sapi

hermy ja res je malo, odštevam in ne dojemam kako gre čas hitro. Sem še kar v gibanju, fit, trebuh ni ovirauser posted image . Doma me malo postrani gledajo, ker se še kar veselo z avtom vozim.
P bo pa kar Lj. Tako sva se skupaj odločila. Pa ti že premišljuješ?

Srečnica user posted image user posted image user posted image !!! Meni je trebuh kdaj že sedaj ovira...pa imam še točno stotko user posted image ! Saj drugač se še delam da sem fit...grem tud enkrat na teden na pilates za nosečnice (HB zanj!!!) user posted image !

No, mene je tašča že sedaj spraševala, če je dobro, da vozim avto...halo, kaj smo prizadete, al kaj...jest sem mislila, da samo noseče!! Kje so dobri stari časi,...ko so nosečnice delale na polju, potem šle med malico rodit in potem spet kopat nazaj, user posted image user posted image user posted image !!!

No, jaz sem s porodnišnico tako,...dva dni PO, en dan LJ, nato spet PO,...kaj bo nastalo, pa še ne vem?! Moram še enkrat govorit z mojo G,...zadnjič me še ni čisto resno jemala. Odvisno, če bo ona prišla v P, potem bo sigurno LJ,...sicer pa...kdo ve???
Je pa ravno moj rekel, da bi se lahko iz P grede domov (če bi bila to LJ) ustavila pri njegovih, da bi jo videli (so starejši in je to potem že logistični projekt, da prideta ona dva k nam.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
10.5.2010 9:12:41   
hermy1
Bom kuj!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
10.5.2010 9:15:48   
zup2
Dobro jutro!

Tudi jaz sem danes malo dalj potegnila s spancem, sem pa od 4-ih do 6-ih zjutraj bedela in gledala Hausa user posted image user posted image .
Fargi... anatomija je kar uredu, zobozdravnik in fizioterapija je pa čist brez veze.
Bit dober plan si si zamislila, samo jaz bi že kar ta konec tedna šla v P user posted image
Hermy user posted image za 100-ko!
Sapi a tebe pa tudi skrbijo brce tehle naših škratkovuser posted image ? Mene je danes ponoči kar fino zbrcala, tako da sem šla ob 6-ih vsa pomirjena spat user posted image . Je pa res zoprno, najprej brcajo cele dneve, potem pa se takole umirijo, samo da nam že v trebuščku živčke parajo user posted image

Uživajte v "lepem" dnevu, Teta M ti pa dobro opravi na UZ!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
10.5.2010 9:26:38   
bit
Zup2 ne ne naslednji teden.... se bolj splača ..a nisi vidla da bom štrudlej prinesla.

Hermy1 ...sem pa kozauser posted image .  Čestitke za čisto 100tico.user posted image

Glede poroda se pa jaz z mojim hecam...kam naj grem rodit...v MB pa bo štajrc..v MN bo dolenjček... ker v LJ je brez veze..veš kok lublančanov je že v LJ.user posted image

Pa me moj samo kislo pogleda in reče....drago naše dete, tvoja mami je adijo.user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
10.5.2010 9:28:42   
Fargesia
dobro jutro! evo, še fargi na broju...sem pridno spančkala in valda nisem šla na predavanja...user posted image

hermy, user posted image user posted image user posted image za stotko!

bit, mmmmm, jst bi tud štrudl!

jaz grem v LJ rodit...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
10.5.2010 9:32:37   
hermy1

Hermy1 ...sem pa kozauser posted image

Zakaj točno user posted image ??

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?