metuljcek321
|
Heeeej! Preživeli prekrasen dan ... pokosili travo, mala se je guncala, furala svojo mini kosilnico, se vozila s triciklom in šarmirala sosedovega Gigata (= Žigata) na kolesu, urejala vrt, prebelila sva hodnik, pobrisala balkon (džizus krajst, kolk cvetnega prahu - dio mio, katastrofa), zlikala žehto perila, popoldne pa smo jo pičili v Bistro - tehniški muzej - danes so se končali dnevi elektrotehnike, kjer je imel moj tudi robotski nogomet na ogled & je šel pomagat študentom podirat konstrukcijo ... pa smo se še sprehodili po zelenicah, si ogledali muzej, nagačene živali so ble itak oh in ah, zunaj pa račke, kužki, vodaaaaa ... akcija na polno. Doma je sledilo umivanje, večerja in maleka je mrknila v sekundi Ker je umivanje naše najmlajše članice kar naenkrat spet ratal grozljiv bav-bav, sem se danes odločila, da se grem vzporedno z njo tuširat še jaz ... mah, nekega blaznega izboljšanja ni blo, razen tega, da je skoz ponavljala: "Mami se je umila, Anja se je umila" & so tekle solze. Takoj, ko gre ven iz tuša, pa: "Tralali, tralala" - ne moreš verjamit, prav res ne Foto material - Bistra, maj 2010: Prelepa okolica: Tukajle se je nekaj let nazaj poroćila moja frendica - ful kjut: Relax, baby, relax: Atiju pomagam pospravit robotke ... in gogico (= žogico): Jutrišnje srečanje - wiiiii, to bo luštno. See ya, prišibam direkt z govorilnih ur .... fijuuuuu ... komaj čakam, pupe, odlična zasedba bo .... (could be, da bo v torek dež )