Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 21:00:58
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa metuljček, kdaj ti zveš če si nosečka? najprej moram še po "material," potem pa pretty soon da nimaš ti to naslednji teden? 14. maj je namreč naslednji petek, moraš biti tipi topi ...
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2010 21:04:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 21:05:51
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska najprej moram še po "material," potem pa pretty soon da nimaš ti to naslednji teden? 14. maj je namreč naslednji petek, moraš biti tipi topi ... houli makarouni, pa je res to ja, še dobr, da si me spomnla - thanks ementalar luknje v glavi, pa to - ajme, ajme (pol pa delaj efektivno 41 let ) enivej, a se dobimo torej rajši v ponedeljek, 10. 5., maybe?
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 21:06:59
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Ja, skoraj sigurna ima to drug teden, tako da po mojem Metuljčici ne ustreza drug teden očitno mam res rahlo tu mač reči v službi, ker sem bla ob branju tegale kar mal presenečena - kako to, da ve tko dobr to veste, pol mi je pa uštekal, da sem vam to že vse povedala jao meni, bo treba očitno mal zalegnt in spočit možgančke, a ne
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2010 21:10:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 21:13:15
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 enivej, a se dobimo torej rajši v ponedeljek, 10. 5., maybe? Tudi meni to bolj ustreza Še sreča, da bom naslednji dan frej ... meni je kul. Nanka, bo tebi zneslo? Pa ostale pupe - populis, GR, 3jeVi in ostala pisana druščina - saj pridete, I hope?
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 21:13:47
|
|
|
|
metuljcek321
|
a veste, kaj je pa najbolj smešno pr vsem skupaj - mislim, da sem to že 1x napisala - če recimo (predpostavljajmo) res rata, to pomeni, da sem v bistvu že noseča, ker se šteje od 1. dneva zadnje mesntruacije pretty wild, isn't it? če pomislim, mi je tu že en majčken slabo ... skor ... Umpa, kulsko za knjigo, Umag & spanje - 3 lepe, lepe stvari ... saj veš, vse lepe stvari so 3, hi, hi
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 21:14:55
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Še sreča, da bom naslednji dan frej ... meni je kul. kaj že maš on Tuesday? puzabla, rifrešaj maj memori, pliz
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 21:15:36
|
|
|
|
nanka
|
Mogoče pa vzamem dopust v ponedeljek in torek tako da lahko ja...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2010 21:16:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2010 21:17:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 21:18:14
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 a veste, kaj je pa najbolj smešno pr vsem skupaj - mislim, da sem to že 1x napisala - če recimo (predpostavljajmo) res rata, to pomeni, da sem v bistvu že noseča, ker se šteje od 1. dneva zadnje mesntruacije pretty wild, isn't it? če pomislim, mi je tu že en majčken slabo ... skor ... Od tod mogoče trebušček??
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 21:18:33
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Večerja - jaz sem ob petekih bolj za ne, ker večinoma letimo v Bovec, pa Neboglasnica tudi mislim, da nima varstva, ker ima njen ob petkih fuzbal, če se ne motim Moj dragi zdaj nima več fuzbala, poletni čas, igrajo zunaj ob drugih terminih. Ampak naslednji dan vodim izlet, malce bom zaspana. Načeloma mi je vseeno, ampak v turško pa ne bi šla. Sem bila 2x, vedno gneča na polno... Aja, pon 10. - može, okrog osmih.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 21:19:11
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 a veste, kaj je pa najbolj smešno pr vsem skupaj - mislim, da sem to že 1x napisala - če recimo (predpostavljajmo) res rata, to pomeni, da sem v bistvu že noseča, ker se šteje od 1. dneva zadnje mesntruacije pretty wild, isn't it? če pomislim, mi je tu že en majčken slabo ... skor ... Od tod mogoče trebušček?? he, he quite possible ej, povej, si torej še vedno ognjena rdečelaska? kako se počutiš? res je hudo dobra tista druga slikca
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2010 21:19:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 21:19:32
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Mogoče pa vzamem dopust v ponedeljek in torek tako da lahko ja... ponavljaš za mano, jaz sem se prva spomnila!
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 21:19:59
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 ej, povej, si torej še vedno ognjena rdečelaska? kako se počutiš? Že nekaj časa rjavolaska. S sivimi prameni.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 21:20:54
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 ej, povej, si torej še vedno ognjena rdečelaska? kako se počutiš? Že nekaj časa rjavolaska. S sivimi prameni. ja, kva pa tist na fotki? samo za 1x?
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2010 21:21:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2010 21:21:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 21:21:46
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Fotke bom jutri v službi skomandirala, tonight ne bo šlo, nočko jest sem pa glih hotela mal težit ... punce, hvala za čestitke
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2010 21:22:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?