metuljcek321
|
Čau! Nadarjeni v Ljubljani - very nice. V Konzorciju sem malečki nabavla knjigo Moje prve besede - odlična reč, priporočam. Včeraj pa je dobila še bageeeeer - plastik fantastik - to je veselja, ej. A se pride še kdo vozit z njim? Damo za en krog Anja at home - very nice. Jaz potem še hopla majčkeno v šolo na sejico - not so nice. Kot se je izkazalo, dobimo novega ravnatelja. Hm, what a strange feeling, I must say. Možek ima spet predavanja do 21-ih, jaz pa milijon mini reči za popedenat. Sem rahlo sesuta, odštevam do vikenda, priznam. Kaj dogaja tu gor? Too bad, da nisva mogli v Lumpijev kotiček mal polumpat z vami. neboglasnica - hot stuff si, ej - odlično, odlično ti paše takle mejkap. Kapo dol, res si sexy mačka. mojček, naj ti masaža pomaga, držim pesti flower, čau, popotnica, lepo, lepo brat, da ste uživaliiiiii. Zdaj pa slikce za nekaj počitniških skomin, prosim hruška, vau, pravi shopping spree si imela - to pa ni kar tko. Majuška, teli tvoji zajtrki majčken vplivajo name - ne vem, če ne čutim en mal bušija. Hm, hm. In, opala, vidim, da koristijo tudi Aleksandru kitajska hrana & mongolska govedina - ej, če bi naša madam blagovoljili jest navadno govedino, bi 3x zaploskala, kaj šele mongolsko. Če ji tekne - go for it, ofkors. populis, je tvoja mala ranjenka OK? Se je ušesek dobro zacelil?