Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 5.5.2010 22:37:24
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis glu:eno vprašanje bi imela v zvezi z vračilom hipotekarnega kredita, ti bom poslala mail:). oj, pošlji, nisem še nič dobila IZVIRNO SPOROČILO: zimska GLU - si že kupila darilo za obhajilo? nisem jaz kupovala darila si mogoče mislila populis, ampak mislim, da je bila birma? IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Ahoj! Vidim, da ni nič pretresljivega.... Šibam proti službi, naporen dan me čaka... Glu: kaj bolje? o hvala, bolje, danes smo pa domov prišli ob 20.30, (svet staršev v vrtcu), otroci v vrastvu, potem se pa od tam nismo takoj spokali, ampak smo potem hitro zrihtali vse igrače: Tian ima pa od igrač skoraj najraje avtomobičke, kakršnekoli. mojcek , samo, da bo bolje in da bo injekcija zdržala.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 5.5.2010 22:41:10
|
|
|
|
glugluglu
|
GR, kako pa tvoj današnji naporen dan?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2010 8:40:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 8:42:24
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška mi lahko kdo razloži kaj je s temi kaznimi??? jst sam čakam kdaj bom kaj fobila domov, ker ko ga pičim, ga pičim na polno.. ja, še ena, ki nima pojma o tem... to je spet neka fora... tk ko je bla pr centimetrih. predvidevam
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2010 8:44:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2010 8:44:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 8:47:21
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis HD in inigo imata zs na FB hvalaaaaaaa!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 8:49:53
|
|
|
|
Majuska
|
Jutro, evo sem že oddelala jutranjo rundo ... kako ste pa kaj julijke? Mi smo imeli spet malce nemirno noč, no, ampak večinoma smo kar spali me je pa zjutraj mali kar nekajkrat nasmejal, ker je začel en malček nagajati. Danes imam omejen dostop do slikc, zato bo zajtrk tale:
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 8:56:05
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Jutro, evo sem že oddelala jutranjo rundo ... kako ste pa kaj julijke? Mi smo imeli spet malce nemirno noč, no, ampak večinoma smo kar spali me je pa zjutraj mali kar nekajkrat nasmejal, ker je začel en malček nagajati. Danes imam omejen dostop do slikc, zato bo zajtrk tale: ja dobro jutro! sm že misla, da bomo pa danes lačne ostale...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 8:57:11
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo ja dobro jutro! sm že misla, da bomo pa danes lačne ostale... Nak, net mi pa še ni crknil kako si, Inigo? Si lepo praznovala?
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2010 9:02:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 9:06:28
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Jutrooo:) Pa res Inigo je bil dober rojstnodnevni žur? Nekaj si omenjala da te dragi ni nič razveselil kako to nč rojstnodnevnega žura... eh! najbolj u bedu je, če maš rojstni dan, ko so prayniki al pa poleti,ko so vsi na počitnicah. in tko Inigo nobeno leto ni praznovala v šoli, nobeno leto ji niso pesmice peli... bleh, glih na 2. maja se je moja mati odločla rodit tak bedn dan je bil, res... zjutraj je sicer prišla ena prjatlca čestitat, pol smo šli k mami na kosilo, popoldan pa malo s kolesi ven, pihalo je in oblačno je blo... edino zvečer so me pa prjatli nahecali nekaj, tko da sm se pa zvečer ornk nasmejala. bom pa praznovala s tremi prjatlcami 22.5. bomo šle malo ven, pa večerjo bom skuhala in bo.
< Sporočilo je popravil Inigo -- 6.5.2010 9:07:25 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 9:08:53
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: populis Jutrooo:) Pa res Inigo je bil dober rojstnodnevni žur? Nekaj si omenjala da te dragi ni nič razveselil kako to nč rojstnodnevnega žura... eh! najbolj u bedu je, če maš rojstni dan, ko so prayniki al pa poleti,ko so vsi na počitnicah. in tko Inigo nobeno leto ni praznovala v šoli, nobeno leto ji niso pesmice peli... bleh, glih na 2. maja se je moja mati odločla rodit Najbrž si hotela rečt, da si se ti takrat odločila, da prideš ven
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 9:12:17
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: populis Jutrooo:) Pa res Inigo je bil dober rojstnodnevni žur? Nekaj si omenjala da te dragi ni nič razveselil kako to nč rojstnodnevnega žura... eh! najbolj u bedu je, če maš rojstni dan, ko so prayniki al pa poleti,ko so vsi na počitnicah. in tko Inigo nobeno leto ni praznovala v šoli, nobeno leto ji niso pesmice peli... bleh, glih na 2. maja se je moja mati odločla rodit Najbrž si hotela rečt, da si se ti takrat odločila, da prideš ven ne ne, bo kr mama. je mela napovedan CR. in so jo menda vprašali 2. ali 3. maja. pa je rekla 2. maj.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 9:16:55
|
|
|
|
Majuska
|
A bi bilo tolk drugače, če bi bil 3. maj?
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 9:21:52
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska A bi bilo tolk drugače, če bi bil 3. maj? jaaaaaaaaaaaaaa, ker je že konc majskih počitnic, pa 3. maj ni več praznik
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 9:22:42
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: Majuska A bi bilo tolk drugače, če bi bil 3. maj? jaaaaaaaaaaaaaa, ker je že konc majskih počitnic, pa 3. maj ni več praznik no ampak je pa fajn, da si vedno frej za RD, a ni res?
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2010 9:25:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 9:31:38
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška kaj hočeš inigo..boš vidla da bo toj otrok na istem, ker so vedno vsi na dopustu julija...jaz nikol nisem imela vseh povabljenih na rd..sem pač 20.7. ko se vsi kopajo in uživajoooo... drekec pekec..in moja malika bo isto večino časa sama praznovala in v vrtcu ji ne bodo peli... ah kaj, moja smotana sestra si je lani za Aleksandrov RD vzela dopust in so lepo mrknili v NL, lumpi - smo morali zaradi njih prestaviti piknik ko gre pa zanjo in njeno familijo, se moramo pa vsi prilagajat
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 9:33:24
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška kaj hočeš inigo..boš vidla da bo toj otrok na istem, ker so vedno vsi na dopustu julija...jaz nikol nisem imela vseh povabljenih na rd..sem pač 20.7. ko se vsi kopajo in uživajoooo... drekec pekec..in moja malika bo isto večino časa sama praznovala in v vrtcu ji ne bodo peli... ah, sva že dve, ki razumeva že v naprej to žalost... jaz sem 1.8., nikol žura, mali 22.7. ... in potem, da bodo v vrtcu praznovali, sva se še z eno mamico zmenili, da bova kar skupaj naredili že junija...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 9:38:55
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška kaj hočeš inigo..boš vidla da bo toj otrok na istem, ker so vedno vsi na dopustu julija...jaz nikol nisem imela vseh povabljenih na rd..sem pač 20.7. ko se vsi kopajo in uživajoooo... drekec pekec..in moja malika bo isto večino časa sama praznovala in v vrtcu ji ne bodo peli... ah, sva že dve, ki razumeva že v naprej to žalost... jaz sem 1.8., nikol žura, mali 22.7. ... in potem, da bodo v vrtcu praznovali, sva se še z eno mamico zmenili, da bova kar skupaj naredili že junija... Se pridružujem... Za naši punci delamo RD že kar na začetku junija. Se je pri Sari zgodilo, da je bila sama z dvema v McDonaldsu... Mojcek: Glu: domov sem prišla šele ob 22.30, s tem, da sem z zadnjega sestanka prej ušla. Se je Flower že kaj javila? _rebeca_?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 9:40:54
|
|
|
|
Majuska
|
Kje pa je Almera danes? Je na terenu?
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 9:40:59
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: populis Ni bilo GR za znort... ej ej ej... mah, BZ... ampak bejba zdaj vsaj cel jedilnik naše menze zna na pamet A lahk tole mal razložiš. Tam je bila nafrizirana in vse pa jeni bilo. A zarad prenosa iz parlamenta? ? Ooooj, jaz sem kar oddelala svoje. Dogovor je načeloma tak, da naj bi TAKOJ po končani seji iz parlamenta spustili posnetek dnevika. Ampak vse tja do 22.00 ure ga moj dragi ni dočakal. No ja, sem bila pa vsaj lepa, lepa. Sem kar klicala v službo, da pridem malce kasneje, da še fotko dol potegnem in jo obesim tu gor. Za vaju obe pa .
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 9:44:59
|
|
|
|
neboglasnica
|
Evo, fotke in ... ter pa pa
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.5.2010 9:47:25
|
|
|
|
3jeMi
|
neboglasnica... super ej, važno, da je tvoj dragi tebe dočakal doma...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?