Anonimen
|
OK, teh tem je že malo morje, ampak bom še jaz dodala svojo. Moj mali čmrl je star skoraj dva meseca in ga imam seveda kot vsaka mama najrajši na svetu. Kje je problem? Nikakor ne morem uživati v družinskem življenju,ker mi življenje grenijo starši od mojega. Ja itak, kaj ste pa pričakovali . Stanovanje imava pri njih zgoraj, sva brez lastnega vhoda, v najinem stanovanju je še zmeraj sestra od mojega. Najhujši problem pri vsem tem je, ker nimamo popolnoma nič zasebnosti. Vsako sekundo se lahko kdo pokaže v spalnici, kopalnici, skratka povsod po stanovanju se šetajo, ni šans, da letim čez hodnih naprimer samo v gatah . Ko sem rodila, sem dojila v spalnici malega, nakar naenkrat uletijo v sobo vsi komadi iz te hiše (tast,tašča,sestra in njen tip) in me direkt v joške bulijo in to je bilo iz dneva v dan, dokler nisem popi*** in mojega nadrla nej jim zaboga že kaj reče, da bom lih znorela. No, je bilo malo boljše, so naju z malim vsaj med hranjenjem pri miru pustili. Najhuje je, ker zgornjega nadstropja ne moreva kar zazidati (kar bi jaz že naredila), ker ima zgoraj sobo še sestra, niti ne morem zakleniti in tako ostaja naša zasebnost na nuli. Tašča se obnaša, kot da smo one big happy family, in ne dojame da smo mi trije svoja familija oni pa svoja in naj že enkrat neha uletavat gor. Jst kr pike dobim po celem telesu, ko jo samo zagledam, ker se naravnost bolano obnaša, hoče imet vse pod kontrolo, sprašuje stvari ki se je sploh ne tičejo (naprimer kam dajeva denar, ki so ga sorodniki namesto daril prinesli ko so prišli malega gledat,in sem rekla da nobenega to nič ne briga, je pa rekla da je to od malega denar in ne zato da si bova midva kuhinjo naredila ). Po koncu očetovskega dopusta je šel moj pač v službo in se je vsako jutro kr v spalnici nalimala, ko sem jaz še spala in tamalega gledala , potem sem se enkrat pa zaklenila notr in si dala čepke v ušesa, tamalega pa zraven mene in je razbijala po vratih ko norc, ko sem ji pa le odprla je planila v tamalega in mi ga direkt iztrgala iz naročja, češ kaj je mislila da se je zgodilo z njenim revčkom???!!! OMG...ja zih sem svojga lastnega otroka hotla lih ubit, sicer pa NJEN revček??!! Potem pa še ena cvetka...grem domov na obisk dopoldan in pustim perilo oprano v košari v kopalnici. Pridem nazaj perila nikjer več, ga iščem in je viselo zunaj! To pomeni da je prišla gor brskat po vseh sobah, pa je lih slučajno (kao) videla perilo in ga je šla obest. Men je pisker toook dvignilo, sem začela zaklepat čist vsa vrata v stanovanju, tko da brskat pomoje ne more več, hodijo pa gor še zmeraj vsi. Uletijo v sobo ko kopam tamalega, ko ga previjam se skorej zmerej nalima gor-sploh ne moreva imeti miru, ne morem imeti miru, da bi se lahko v miru ukvarjala s svojim sinom, ne da bi samo čakala, kdo bo tisto sekundo notr prišel. Z mojim se samo zaradi tega kregava, ker jim čist nič noče rečt, ker sem šele zdej dojela da je en navaden mamin sinko (žal je to ironija da to zmeraj prepozno ugotoviš), ki se dejansko boji karkoli rečt svojim staršem in se ni sposoben niti malo potegnit za svojo družinico. Kaj mi je sploh še za storit, ker si res nebi rada pri 25 letih živcev uničla zarad nekoga, ki ne zna spoštovati zasebnosti?
|