metuljcek321
|
populis, najprej si magi, potem pa dotore Je bil pa glih danes štos - me na ginekološki vpraša, kakšno izobrazbo imam, povem, da dr., vtipka & se izpiše magistrica ... ouki-douki, past tense, to sem bla, zdaj sem pa še mal več ... prečekira program & ugotovi, da sploh ni doktorata notri Prav tragi-komično, ne? neboglasnica, a bo potem vse OK glede tolmačenja? Me je kar ornk zmrazilo, k sem prebrala, kakšna nevšečnost se je zgodila. džanika, kaaaaaj, že porodniška? Ne morem verjet, ej. Pa thanks, thanks, thanks za pošto. Enako tudi inigo - zlati sta, bejbiki! mojček, tudi pri nas v šoli je maja vedno ludnica na kubik. Saj se bo sprostilo, trust me ... zmeraj se ... dihaj, dihaj, privošči si krepčilno in sproščujočo kopel, romantični večer v dvoje & things can only get better. gr, jooooj, jaz pa imena - res sem mal zamešala naše julijčke. Hja, saj sam mal testiram, kolk natančno berete Kako kaj mali koderman? Enkraten je, tak cuker, da se stopiš. Pa tista s poljubčkom za mami - direcioni za v okvir! Lahko že počasi začneš zbirat slikce s poljubi - tista vajina pod Eifflovim stolpom, zdaj tale - kulsko. Majuška, 1000 fotk - opala, ti pa nisi kar tako. Kolk maš pa veliko kartico notri? Plesalke so torej dobr opravile svoje delo Berem, da si se polepšala hruška, mal še počakaj, da vidiš, kakšno bo vreme 14. Kdo pride s tabo? In odlično za podelitev - to je krasen dogodek, indeed. 10 kg & 11 kg za naši julijki - ouje, keep up the great work, ladies! Ajoj, Almera, kaj to počneš na cesti? Drive carefully, baby. IZVIRNO SPOROČILO: Almera Metuljček - a potem je že Gonal v igri - kdaj bo pa stop? Ti želim, da bova zopet vozičkali skupaj A veš, da ga zdaj ni več? Po novem dajo Purogen ... podobna zadeva baje (jim verjamem, preverjala nisem ). Kot sem prejle napisala, sem odreagirala ful hitro (očitno mi res ne manjka glih dosti, da bi sama kulturno ovulirala in v nekem doglednem času, ne pa, da se to zgodi na vsaka 2-3 mesece) ... aha, to bi blo pa odlično, se strinjam ... we'll see how it all works out