|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI
3.5.2010 22:07:27   
športnica
baguška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako si se imela? si že nazaj? ni nič bolje med vama? upam da se izteče, tako kot je najbolje

< Sporočilo je popravil športnica -- 3.5.2010 22:08:00 >

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 251
3.5.2010 22:13:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: športnica

bebii jst sm imela danes BHCG 117, v četrtek pa 81. kar po moje sploh ni u redu. sem javila rezultate v MB in so rekli da se bodo posvetovali in me pokličejo nazaj. ker me danes še niso, upam da me jutri pokličejo. sicer grem pa v četrtek tja in upam da me dajo tudi na UZ.

nočem ti zbujati lažnega upanja, vendar če hočeš, da je test za beto verodostojen, ga moraš delati na dva dni v istem labratoriju. Torej, če hočeš primerjati rast beta hcg-ja, greš v sredo spet v Adrialab, kajti beta hcg se podvaja na cca dva dni. O tem je bilo že ogromno napisano ravno na takšnih podobnih temah, ampak pustimo sedaj to. V vsakem primeru ti želim veliko sreče user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 252
3.5.2010 22:23:05   
špica84
baguska mende ni tako hudo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 253
3.5.2010 22:26:03   
Rakica_80
Športnica, jaz ti želim vso vso srečo in da boš le na koncu naša srečka nosečka, bomo pa počakali raje še kakšen dan, vsaj še do 06.05user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BaguSka, ja kaj sem pa jaz spregledalauser posted image , jaaaa ne me basat nouser posted image
Kaj pa se je točno zgodilo, če smem vprašatuser posted image Ohhhh madona, upam, da res rešita zadevo, včasih si človek mora vzeti čas za premislit in prav je, da to narediš, nevem kakšna je situacija, ampak dejte si kakšno možnost še nooo!
Ohhh jooj, žalostno je to vse skupaj...user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 254
3.5.2010 22:56:05   
Teta M
Športnica: tudi jaz držim pesti,da se izteče tako kot si sama želiš...s pluskom...
Spominčica: tudi zate držim pesti,da se vseeno zaključi s pozitivnim rezultatom...

Baguska:Očitno je zelo resna situacija,ker tebe nisem navajena tako negativno govoriti...sicer te ne poznam,ampak tukaj na forumu si bila vedno pozitivna,tudi takrat ko ti ni uspelo....Težko je svetovati,saj ne vemo zakaj gre.....jaz ti želim,da dobro premislita celo situacijo in če je le kanček enega upanja za vajino skupno prihodnost,da se borita z vsemi močmi zanjo....ti/vidva vesta najbolje kako in kaj...včasih je fajn pustiti nekaj časa,da se strasti pomirijo in da začnemo razmišljati s trezno glavo in ne s čustvi....Kakorkoli jaz ti želim veliko sreče in vseeno držim pesti da se vama izteče v pozitivno smer in da rešita težave...je pa potreben čas in glede na vse kar se vama je dogajalo(neuspešen IVF)mogoče res potrebujeta samo čas, da se stvari počasi začnejo postavljati na svoje mesto....Mene je po 1.neuspešnem postopku čisto sesulo, sem si rekla, evo Bog je dal signal da nisva za skupaj, je bilo tudi kar težko v najinem odnosu(ampak bolj zaradi mene),ampak so se počasi stvari popravile....Srečno!

< Sporočilo je popravil Teta M -- 3.5.2010 22:57:20 >

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 255
4.5.2010 7:57:01   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

bebii jst sm imela danes BHCG 117, v četrtek pa 81. kar po moje sploh ni u redu. sem javila rezultate v MB in so rekli da se bodo posvetovali in me pokličejo nazaj. ker me danes še niso, upam da me jutri pokličejo. sicer grem pa v četrtek tja in upam da me dajo tudi na UZ.

nočem ti zbujati lažnega upanja, vendar če hočeš, da je test za beto verodostojen, ga moraš delati na dva dni v istem labratoriju. Torej, če hočeš primerjati rast beta hcg-ja, greš v sredo spet v Adrialab, kajti beta hcg se podvaja na cca dva dni. O tem je bilo že ogromno napisano ravno na takšnih podobnih temah, ampak pustimo sedaj to. V vsakem primeru ti želim veliko sreče user posted image user posted image

anonimna hvala. res bom šla jutri spet. v četrtek pa glede tega vprašam še zdravnike. hvala za info.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 256
4.5.2010 8:00:53   
športnica
spominčica kako je pri tebi? je še vse ok? kako si? user posted image user posted image

držim pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 257
4.5.2010 8:04:44   
Amelia
Honey čestitam!!!!user posted image sedaj pa uživaj, želim ti mirnih user posted image  mesecev.

Spominčica, dolydoly user posted image , ne biti žalostne punce, vse boste nekega dne prišle do svojih tako željenih  otročičkov, vem pa kako je to hudo, sem bila tam...

Baguska, ne poznam vajine situacije, vem pa, da gremo pari, ki imamo težave z zanositvijo, čez hudo življenjsko preizkušnjo, najprej se začne napetost ko začnemo ženske šteti dneve, loviti ovulacijo in postane sex včasih bolj nuja kot užitek, potem meseci in meseci razočaranj, občutek manjvrednosti, ker ne moremo zanosit, strah, da nikoli ne bomo imeli lastnih otrok, potem mučne preiskave, predvsem moški to težje prenesejo, ker je njihov moški ego močno prizadet, na koncu še ves postopek, dnevi in dnevi čakanja in trepetanja in razočaranj. Skratka res nam ni lahko, midva sva imela takrat ful krizo, ampak se mi zdi, da če greš uspešno čez to, da potem dobi veza eno posebno trdo vez. Če pa res nista za skupaj, je pa res bolje, da se razideta in da si dopustiš možnost, da srečaš nekoga, s katerim bo vse drugače...oziroma si lahko nekaj časa veliko bolj srečna....da bi vztrajala v vezi samo zaradi postopkov, pa nima smisla, ker potem ko pride otrok v družino je spet ena nova preiztkušnja za par. Pravijo, da par, ki ima dobro vez in dobi otroka, le ta vezo samo še utrdi, kadar je pa veza že prej razrahljana, pa otrok vse skupaj samo še poslabša...in še kako res je to!!!!!..

Športnica user posted image user posted image user posted image , a imaš kakšne zamrznjenčke?

A zdaj sem pa že jaz naslednja za test, al kaj? Me že stiska...user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 258
4.5.2010 8:14:06   
športnica
amelia, nisva midva te sreče da bi mela še zamrznjenčke. dva sta prešivela tistih 5 dni in dva so vstavili.
ja, ti si na vrsti za tst, dejmo, dejmo........ pluski, pluski user posted image user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 259
4.5.2010 8:22:47   
spominčica
Punce zame res ni več upanja, tko da porabite moči za stiskanje pesti raje za športnico ali katero drugo. user posted image  je v vsej svoji veličini zasedla svoj prestol. Bomo septembra spet probali

Neposredna povezava do sporočila: 260
4.5.2010 8:27:18   
špica84
spomincica zau mi je user posted image user posted image

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 261
4.5.2010 8:35:20   
spominčica
Meni tudi. Bom pač poletje maksimalno izkoristila za športanje in potepanje. Tudi to je nekaj.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 262
4.5.2010 8:39:18   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: spominčica

Punce zame res ni več upanja, tko da porabite moči za stiskanje pesti raje za športnico ali katero drugo. user posted image  je v vsej svoji veličini zasedla svoj prestol. Bomo septembra spet probali

spominčica, res mi je žal user posted image user posted image user posted image kateri postopek pa je to za vaju? bova šle skupaj spet v nove boje in se bodrile. vse bo ok, boš vidla, vse ob svojem času user posted image user posted image user posted image upam da lahko že v avgustu.

Neposredna povezava do sporočila: 263
4.5.2010 8:42:04   
Teta M
Jutro punce!

Spominčica: hudo mi je, da ni uspelo...user posted image ,poznam ta občutek iz lastnih izkušenj....meni je pomagalo,da sem se takoj naročila za naprej, oz.dobila vsaj tisto evidenčno številko, potem pa se je itak moglo čakati da gredo 3 M mimo....ampak, ta plan, da vem da grem v naslednji postopek mi je pa pomagal....ti sedaj daj to žalost ven, potem pa tako kot si sama napisala je poletje pred vrati, uživanje,dopusti,....potem pa spet pride tvoj čas...user posted image in takrat bo uspelo, boš videla....samo verjeti moraš močno v to!

Neposredna povezava do sporočila: 264
4.5.2010 9:17:41   
spominčica

spominčica, res mi je žal user posted image user posted image user posted image kateri postopek pa je to za vaju? bova šle skupaj spet v nove boje in se bodrile. vse bo ok, boš vidla, vse ob svojem času user posted image user posted image user posted image upam da lahko že v avgustu.

Športnica- To je bil sedaj 3.postopek. Saj vem da bo vse dobro, saj nisem tako zelo potrta kot sem mislila da bom - sem se pripravila.
Sem se pa že naročila (elektronska pošta) za posvet pri ginekologu in tudi za novo evidenčno sem že pisala (prav tako elektronska pošta).
Ti pa seveda obveščaj kako gre naprej. Jaz bom seveda držala pesti da se zate vse dobro izteče. Boš jutri šla spet na odvzem v adrialab?

A ma katera izkušnje z elektronskim naročanjem. V leonišču sem se že naročala in sem vedno dobila odgovor še isti ali naslednji dan, tako da me to ne skrbi preveč. Kaj pa na reprodukciji? Kako jim  to tam laufa-če sploh jim?user posted image

Jutri pa službauser posted image . Se človek kar navadi bit domauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 265
4.5.2010 9:20:19   
spominčica
Teta M-hvala za tolažbo. Sem se že naročila. Za posvet in za evidenčno sem poslala po elektronski pošti - upam da ne spregledajo. Če do konca tedna ne dobim odgovora- kličem.

Neposredna povezava do sporočila: 266
4.5.2010 9:31:50   
spominčica
Evo iz leonišča sem že dobila nazaj pošto. Pa če to ni expresno.

Neposredna povezava do sporočila: 267
4.5.2010 10:22:02   
športnica

Evo iz leonišča sem že dobila nazaj pošto. Pa če to ni expresno.

kakšen pa je mail za leonišče? da povprašam o prostih ginekologih.

Neposredna povezava do sporočila: 268
4.5.2010 10:31:24   
spominčica
Športnica- narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Neposredna povezava do sporočila: 269
4.5.2010 10:42:50   
športnica

hvla. sem že poslala

Neposredna povezava do sporočila: 270
4.5.2010 10:44:31   
špica84
jaz sem se na narocila na prvi uz na kliniki dobila datum 18.5 user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 271
4.5.2010 10:47:46   
spominčica
Špica: user posted image user posted image user posted image  18. maj bo tukaj tik tak. Pa glej da nas obvestiš kako je blo!!!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 272
4.5.2010 10:49:08   
špica84
seveda ne bom pozabla na vas.

Neposredna povezava do sporočila: 273
4.5.2010 10:50:44   
spominčica

hvla. sem že poslala

Me prav zanima v kolkem času ti bodo odgovorili. Pri meni ni trajalo niti pol ureuser posted image
Me pa malo skrbi reprodukcija. Mogoče me pa presenetijo.

Neposredna povezava do sporočila: 274
4.5.2010 11:23:51   
HANYBANY

[/quote]

Me pa malo skrbi reprodukcija. Mogoče me pa presenetijo.

[/quote]

jst že celo dopoldne kličem na reprodukcijo pa se mi sploh ne javijo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?