Amelia
|
Honey čestitam!!!! sedaj pa uživaj, želim ti mirnih mesecev. Spominčica, dolydoly , ne biti žalostne punce, vse boste nekega dne prišle do svojih tako željenih otročičkov, vem pa kako je to hudo, sem bila tam... Baguska, ne poznam vajine situacije, vem pa, da gremo pari, ki imamo težave z zanositvijo, čez hudo življenjsko preizkušnjo, najprej se začne napetost ko začnemo ženske šteti dneve, loviti ovulacijo in postane sex včasih bolj nuja kot užitek, potem meseci in meseci razočaranj, občutek manjvrednosti, ker ne moremo zanosit, strah, da nikoli ne bomo imeli lastnih otrok, potem mučne preiskave, predvsem moški to težje prenesejo, ker je njihov moški ego močno prizadet, na koncu še ves postopek, dnevi in dnevi čakanja in trepetanja in razočaranj. Skratka res nam ni lahko, midva sva imela takrat ful krizo, ampak se mi zdi, da če greš uspešno čez to, da potem dobi veza eno posebno trdo vez. Če pa res nista za skupaj, je pa res bolje, da se razideta in da si dopustiš možnost, da srečaš nekoga, s katerim bo vse drugače...oziroma si lahko nekaj časa veliko bolj srečna....da bi vztrajala v vezi samo zaradi postopkov, pa nima smisla, ker potem ko pride otrok v družino je spet ena nova preiztkušnja za par. Pravijo, da par, ki ima dobro vez in dobi otroka, le ta vezo samo še utrdi, kadar je pa veza že prej razrahljana, pa otrok vse skupaj samo še poslabša...in še kako res je to!!!!!.. Športnica , a imaš kakšne zamrznjenčke? A zdaj sem pa že jaz naslednja za test, al kaj? Me že stiska...
|